|
RE: no aprilke 2005, kako? 3.2.2009 10:43:12
|
|
|
|
honey
|
m_m, super, da si se odločila. Ojoj, mene tudi čaka enkrat to, pa se kar nekako ne morem spravit No, čeprav se moram "pohvalit", da v službi ne jem več, doma pa zvečer (ali čez vikend zjutraj) naredim 50, 60 trebušnjakov. Se mi zdi, da se mi že malo pozna (vidim po hlačah). Sem pa prvi dan pretiravala in sem jih naredila 150 - potem sem pa en teden komaj preživela tistih 50 No, zdaj jih brez problema naredim 60. Upam, da me bo držalo No, imela sem pa tudi danes zjutraj že orng fizkulturo Nas je zamedlo in imamo sigurno skupno 70 cm snega . Včeraj zvečer sem skidala celo pot od garaže do ceste, da mi ne bo treba danes zjutraj - mislila sem si tako (mož je pa bolan in sta me s Timom gledala skozi okno, kako se matram ). No in zjutraj lepo odprem garažo, optimistično pogledam sneg, koliko ga je zapadlo in si mislim, ah saj bo šlo. DREK!!! Po 5 m sem se ustavila in nikamor več Pa sm začela kidat, kaj pa sem hotela drugega. No, ko sem bila pa nekje na sredini, je pa možev sodelavec prišel mimo z bagrom (čisti pločnike) in mi pravi, da naj umaknem avto, da mi ga bo on pahnu Samo škoda, ker ni že malo prej prišel, bi mi prišparal nekaj muk . Potem sem šla pa še cimprese otrest, da jih ne bi polomilo in sem imela snega skoraj do riti Katastrofa. Drugače pa je mož že od petka bolan (najbrž viroza), včeraj je pa tudi Tim nekaj smrkal in imel 39 vročine, danes je pa o.k. - trkam. Upam, da ne bo še on zbolel, ker imeti 2 bolna moška doma Ker ne veš, kateri je hujši - mali ali veliki, mati naj pa fura vse skupaj
|