bella02
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Punce, a katera ve, kako dolgo po PDP te pustijo, predno ti sprožijo porod? Ena kolegica je imela PDP 16.1., pred 3 dnevi je bila sprejeta v P, zdaj pa še vedno nič ne vemo, če je že rodila, ali kaj, nadlegovati pa je nekako nihče ne upa. Ne vem. Ena punca je rodila 12. dan čez rok, mislim pa, da so ji dali tableto za mehčanje materničnega vratu. Kar se tiče tega nadlegovanja, je pa ena na nekem drugem forumu rekla, da je to klicanje okoli roka podjeb , kar me še vedno žuli. Očitno ne ve, kaj ta beseda pomeni in da jo morda kličeji tisti, ki jih skrbi zanjo. Ma, sem še dons jezna na to izjavo. Pa kaj čmo. Sto ljudi, sto čudi! anita, ni mi glih jasno, kakšno potrdilo ti lahko da babca. To ti da pediater, če je otrok "zdrav" za v vrtec, za babco pa prvič slišim . Zoja Miša, Kaja Lina je lepotička, nimaš kaj. Naša tud pade kot pokošen snop . Hranim jo pa kar v lupinici. Dam jo na mizo, jaz pa stojim zraven. Je za moj križ nekako najbolj pripravno. Aja, pa Tejo mam na tleh, da ko mi spuza, da je ne bom lovila po sedežni. Tako sem brez skrbi, če moram kam na hitro skočt (RR, WC) sandra123, upam, da je to le reakcija na cepljenje nell, vaš že puza? Bravo! Naša se sicer obrne za cel krog, puza pa še ne. Nevaeva, kje se skrivaš?
< Sporočilo je popravil bella02 -- 28.1.2009 18:53:18 >
|