|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
28.1.2009 18:48:39   
bella02
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Punce, a katera ve, kako dolgo po PDP te pustijo, predno ti sprožijo porod? Ena kolegica je imela PDP 16.1., pred 3 dnevi je bila sprejeta v P, zdaj pa še vedno nič ne vemo, če je že rodila, ali kaj, nadlegovati pa je nekako nihče ne upa. 

Ne vem. Ena punca je rodila 12. dan čez rok, mislim pa, da so ji dali tableto za mehčanje materničnega vratu. Kar se tiče tega nadlegovanja, je pa ena user posted image na nekem drugem forumu rekla, da je to klicanje okoli roka podjebuser posted image , kar me še vedno žuli. Očitno ne ve, kaj ta beseda pomeni in da jo morda kličeji tisti, ki jih skrbi zanjo. Ma, sem še dons jezna na to izjavo. Pa kaj čmo. Sto ljudi, sto čudi!

anita, ni mi glih jasno, kakšno potrdilo ti lahko da babca. To ti da pediater, če je otrok "zdrav" za v vrtec, za babco pa prvič slišimuser posted image .

Zoja Miša, Kaja Lina je lepotička, nimaš kaj. Naša tud pade kot pokošen snop user posted image user posted image user posted image . Hranim jo pa kar v lupinici. Dam jo na mizo, jaz pa stojim zraven. Je za moj križ nekako najbolj pripravno. Aja, pa Tejo mam na tleh, da ko mi spuza, da je ne bom lovila po sedežni. Tako sem brez skrbi, če moram kam na hitro skočt (RR, WC)

sandra123, upam, da je to le reakcija na cepljenje

nell, vaš že puza? Bravo! Naša se sicer obrne za cel krog, puza pa še ne.

Nevaeva, kje se skrivaš?

< Sporočilo je popravil bella02 -- 28.1.2009 18:53:18 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
28.1.2009 18:50:41   
anita goitan
anita, ni mi glih jasno, kakšno potrdilo ti lahko da babca. To ti da pediater, če je otrok "zdrav" za v vrtec, za babco pa prvič slišim .

jah v Kamniku mave z matejchi fajn babcouser posted image in tud jaz včeri 1.slišala, pač majo en formular in napišejo...očitno se stvari razlikujejo od občine do občine

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
28.1.2009 18:53:22   
Ryssa
Zoja miša kak cuker je Kaja Lina user posted image Pa ne morem verjet kolk laskov ima user posted image

čipka znesek za preživljanje vpišeš samo v primeru da plačuješ preživnino. Tist kar imaš pa rdeče, je pa razlika, pa izpolniš sam če oba s partnerjem uveljavljata in hočeš uveljavljat potem tisto razliko.

Tak nekak si jaz predstavljam da je to, če je narobe me naj katera popravi, da ne bom širila neumnosti user posted image
Sicer jo je pa moj oddal.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
28.1.2009 18:56:09   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Še eno vprašanje: ali vse ki že dajete GH dajete pri tem otročka v stolček? Jaz še ne, a si lomim križ potem, če je v ležalniku na mizi ali pa kolena, če jo dam na tla. Na mojih kolenih nekako ne rata, preveč rita. Sedi še ne samostojno, potem je to lahko problem, ne?user posted image

Jaz imam Ivana v naročju, pa saj si najbrž videla. Če ga imam kje drugje je preveč brzinski zame!user posted image user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
28.1.2009 18:58:57   
čipka
čipka znesek za preživljanje vpišeš samo v primeru da plačuješ preživnino.

A potem to ni prava vloga? Katera pa pol je, če moraš oddati do 31.01. nek obrazec? user posted image user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
28.1.2009 19:00:08   
čipka
prosim prosim punce, pomagajte...user posted image

-

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
28.1.2009 19:02:24   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

nell, vaš že puza? Bravo! Naša se sicer obrne za cel krog, puza pa še ne.

Ja mi puzamo že od 21.01.2009 - naprej in nazaj - naprej s težavo, je nazaj bolj zakon, pa lih tko kamorkol lahk prideš - po mnenju mojga sina.

Sam tolk da povem, ravno zdajle sva se igrala pod dežnikom - mali je užival - kričal in smejal kot nor - sem dala na dežnik še eno prosojno blago in ga vrtela nad najinima glavama - je blo zabavno. Ideja tolk, če se kteri da poskusit...pri nas pač pravljice beremo pod dežnikom in zdaj smo ugotovili kok se fajn z njim igratuser posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
28.1.2009 19:02:53   
Ryssa
Ne, sej je prava, sam tistga ne izpolneš. Vpišeš noter sam podatke otroka in davčno.

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
28.1.2009 19:03:55   
Ryssa
Tole je ta vloga, imaš še navodila na koncu http://www.durs.gov.si/fileadmin/durs.gov.si/pageuploads/Davki-predpisi_in_pojasnila/Dohodnina/Obrazci-FIZICNE_OSEBE/192.pdf

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
28.1.2009 19:04:24   
cebrca
mishel - DAVID  Čestitke za 7 mesecev!

nell - TIBOR Čestitke za 5 mesecev!

Sem šele zdaj prišla na net, ker  je pri nas cel dan elektriko ven metalo!

No pa še pozdravčki od Ivana:

g mn ii ,gcf  nfp  m  jmm m jm j m, , snčč .                .....................j OKOIIIjnnnnnn    KLK         (čeprav bi tipke raje populil kot pa pritiskal)b nnnnnnni  i         c  kjlq

gajka  še eno sem danes pogruntala Ivan je ravno tako nor na daljinca od TV kot njegov ati!

OK zdaj pa kliče banja, večerja in postelja!                                        

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
28.1.2009 19:09:16   
čipka
Ne, sej je prava, sam tistga ne izpolneš. Vpišeš noter sam podatke otroka in davčno.

A nič potem ne izpolneš razen imena in davčne?   hm...to pa res čudno..   no, bom pa pustila prazno.. hvala Rysa

-

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
28.1.2009 19:19:57   
Ryssa
Na vrhu daš svoje podatke, za otroka pa ime in priimek, davčna, datum rojstva, sorodstveno razmerje pa od kdaj do kdaj uveljavljaš.
Na koncu pa podpis in je.

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
28.1.2009 19:53:34   
karmar
čipka ja, to je prava vloga.
- čisto na vrhu vpišeš podatke o tistemu, ki bo uveljavljal- ti ali tvoj dragi, mislim da rabijo tudi tel. in DŠ

odspodaj v tabelo pa vpiši ime in priimek otroka, njegovo DŠ, kjer ti piše od- do vpišeš od 9 (sept.) do 12 (dec.) , kjer pa je znesek ne vpišeš NIČ. Samo na zadnji strani še kraj, datum in podpis in to je to.

ups, ryssa, vidim da si že ti odgovorila... sory.

< Sporočilo je popravil karmar -- 28.1.2009 19:55:16 >

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
28.1.2009 19:58:14   
čipka
čipka ja, to je prava vloga.
- čisto na vrhu vpišeš podatke o tistemu, ki bo uveljavljal- ti ali tvoj dragi, mislim da rabijo tudi tel. in DŠ

odspodaj v tabelo pa vpiši ime in priimek otroka, njegovo DŠ, kjer ti piše od- do vpišeš od 9 (sept.) do 12 (dec.) , kjer pa je znesek ne vpišeš NIČ. Samo na zadnji strani še kraj, datum in podpis in to je to.

karmar in ryssa
hvala!!user posted image user posted image

samo še neki   tam ko piše sorodstveno razmerje tam vpišeš A1?  -TO POMENI OTROK DO 18 LETA

-

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
28.1.2009 20:09:12   
Ryssa
Ja menda, če druga ne ustreza. Pa pod od-do je moj dal 08-12, se pravi od avgusta in ne septembra. Ne vem pa če je prav tako user posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
28.1.2009 20:17:18   
sandra123
Joj, ima Taja že 38,1 vročineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...Nič mi ni jasnouser posted image ...Teja je pa čisto okuser posted image -HB...

Lp, Sandra

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
28.1.2009 20:23:08   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Ja menda, če druga ne ustreza. Pa pod od-do je moj dal 08-12, se pravi od avgusta in ne septembra. Ne vem pa če je prav tako user posted image

je prav, šteje se cel mesec v katerem je bil rojen

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
28.1.2009 20:24:23   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca
gajka  še eno sem danes pogruntala Ivan je ravno tako nor na daljinca od TV kot njegov ati!

user posted image Jaz sem zadnjič pozabila še na to, da ful radi rigajo in prdijo. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa
Ja menda, če druga ne ustreza. Pa pod od-do je moj dal 08-12, se pravi od avgusta in ne septembra. Ne vem pa če je prav tako 

Po mojem je. Jaz sem dala od 07 do 12, ker je že julija rojen.

sandra123 - upam, da je samo reakcija na cepljenje in ni kaj hujšega. user posted image

Evo, naš angelček nekaj dni nazaj pri kopanju:
user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
28.1.2009 20:26:25   
buhtlčk
moram tud jaz oddat, pa ker je online se bojim, da bom 31.  user posted image

ZojaMiša za olje mi je dans patronažna rekla da je priporočljijvo kakšno kapljico olivnega na primer, da je bolj ''žmohtno'' :)

Naš mali pa na kavču sedi, drugače pa dela trebušnjake pa skoz se hoče dvigovat, puza pa ne.

Spet še sveže od patronažne: najprej puzajo nazaj, potem, ko pa začnejo v stene zadevat, pa tud počasi naprej. Spodbujaš pa to tako, da je čim več na tleh.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
28.1.2009 20:28:34   
buhtlčk

user posted image

Gajka no!! Zdej pa mene moj krega, ker jaz pa ne pustim penc v bajno dat, da druge jih pa lah mate. A mu lah rečem, da je fotomontaža? user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
28.1.2009 20:31:46   
gajka
A je samo naš bolj lene sorte? user posted image Eden prvih ''avgustovčkov'', pa obvlada samo obračanje iz hrbta na trebuh, nazaj mu nekako kar ne gre in ne gre, sedenje je svetlobno leto daleč, plazenje - le kaj je to... user posted image Cele dneve bi kravce pasel in zraven z roko tolkel po tleh ali pa se šel avijončka. user posted image Aja, pa ful obvlada dirigiranje - non stop roke na široko v zrak, pa suče zapestja in miga s prstki. user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
28.1.2009 20:33:51   
andrejaboris
Gajka fulllll je luškan rok! taki cartek!

Še bom jaz eno fotko prpopala kak se moja dva kalužita.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
28.1.2009 20:35:29   
gajka
buhtlčk - mal se zadnje čase vsake toliko dni z baby bath od Bubchena razvajamo. Ti kar rec, da je fotomontaža, če ti je tako ljubše. user posted image Današnji foto softveri delajo čudeže! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
28.1.2009 20:35:31   
tinka14
uau, gajka, a takle ga ti potunkaš?? js pa še kr strogo glavo ven in strogo brez pen in šamponov...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
28.1.2009 20:37:00   
buhtlčk

A je samo naš bolj lene sorte? user posted image Eden prvih ''avgustovčkov'', pa obvlada samo obračanje iz hrbta na trebuh, nazaj mu nekako kar ne gre in ne gre, sedenje je svetlobno leto daleč, plazenje - le kaj je to... user posted image Cele dneve bi kravce pasel in zraven z roko tolkel po tleh ali pa se šel avijončka. user posted image Aja, pa ful obvlada dirigiranje - non stop roke na široko v zrak, pa suče zapestja in miga s prstki. user posted image

Ne ne, teli sumo borčki so to user posted image Nč bat, bo vse. Avijonček je predfaza plazenja.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?