|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
28.1.2009 12:30:29   
gajka
Stolček za hranjenje - mi ga še ne uporabljamo, smo še kako svetlobno leto daleč od sedenja. Zaenkrat uporabljam ležalnik, pa se kar zraven na tla usedem. Se pa tudi Rok tako suče v ležalniku, da ga je včasih že prav sitno futrat. user posted image

GH in maščoba
- meni je bilo rečeno samo, da ko začnem z mlečnimi izdelki, moram dajati izključno polnomastni jogurt, polnomastno skuto, polnomestni sir... Za kakšno olje pa nič ne vem. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
28.1.2009 12:30:40   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

natyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!
neža
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
tatly
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!
Maja T
tttttttttttttttttt!!!!
Tamy
yyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!
tejkaaaaaaaaaaa!!

ozziebo
ooooooooooo!!!!
Majči
iiiiiiiiiiiiii!!!!
Pablo
ooooooooooooooo!!
in še veliiiiiiiiiiiko punc...
KJE STE?!?!user posted image user posted image

Ku-ku, tukaj user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
28.1.2009 12:31:45   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

me2 šle pa v ZD po priporočilo za v vrtec, ga je včer babca napisala..če bo kaj pomagalo

Zdej si pa murm neki skuhat

Priporočilo za vrtec? A to se tudi rabi?

ja men je včer babca rekla da ga bo napisala ker sva priseljena, babici daleč..bla bla tud jaz nisem vedla

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
28.1.2009 12:38:13   
ozziebo
Me je treba včasih mal v rit brcnit za pisanje user posted image .

Pa cel prejšnji teden smo nekaj okrog laufal, pa zabozdravnik zame, pa za Davida, pa logoped, pa moj oče ima operacijo oči, pa je seveda rabil en kup preiskav, pa do šefice sem malo morala v službo.........in sem seveda dobila, kar sem iskala, da začnem delat 6.7.2009 user posted image , me je kar zvilo, no, imam pa zato potem avgusta še dopust.

Čestitke vsem za obmesečnice!!!!!!!!!!!!!!!!!

Začeli z GH v nedeljo 25.1., je bila Lara ful navdušena nad jabolkom, danes mi pa za korenček tudi ust ni hotela odpret.user posted image  Samo  nekaj mi ni jasno, kako je lahko z eno žlico hrane umazana cela miza, kuhinja, pa še medve z Larouser posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
28.1.2009 12:49:12   
kaja02
user posted image pa jo imam, svojo slikco,

hvala  ti Gajka!!!user posted image user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
28.1.2009 13:13:56   
Ryssa
Stolček.... jaz sem ga dala v stolček, vse lepo in prav, ampak je vse takoooo zanimivo, da ne pojé nič. Se smeji in ven pljuva, pa suče glavo sem in tja, da je loterija da sploh zadanem usta user posted image
Tak da kar v lupinici jema. Jo dam na tla in se zraven usedem pa je. Bolj lepo jé v lupinici.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
28.1.2009 14:36:10   
nell
Zoja - js si Tiborja kr v naročje posedim, pa tko jeva...sva poskusila v ležalniku, pa ni poratal, je tok zanimivih stvari okol njega, da sm pol z žlico skakala, pa še križ me je bolel, zdej pa oba sediva in je to to.

user posted image

mishel - DAVID
Čestitke za 7 mesecev!

user posted image

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja Tibor se tud vsem zahvaljuje za čestitke.

No Tibor je danes zjutraj očitno mogel nadoknadit spanje, se je zbudil cca okol 7.00 , najedel in zaspal nazaj do 11.30...mal telovadil in puzal rikverc (sem ugotovila, da bom mogla vrata za sabo zapirat, ker mu bo vn odpuzal) in spet omagal in zaspal - revček se bo komi naspal. Je pa boljše, pikice so čisto že blede.

Sem se pa tok nasmejala k je puzal...jaz sem po tleh brisala, pa me ni videl, se je tok dolgo prestavljal, da me je lahk gledal...sem tuhtala, da ne bi blo slabo, mu res kakšne Pronto krpice na kolena napopatuser posted image user posted image user posted image user posted image Puza se pa tako, da nardi skleco, pol se pa nazaj potisne - mulo mali, kok je nabrit. Je potuhtal, da če gre naprej se mora preveč tridit, zdej se pa nazaj okol tišči user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
28.1.2009 14:41:45   
Zoja Miša
In sedaj se počutim bolje, ker vem, da tudi ostale trpite in se matrate z GH na tak in drugačen načinuser posted image  Stolček bo tako počakal v kleti še en čas. Tudi mi smo še daleč od sedenja.user posted image Tole je sicer včeraj ratalo za par sekund
user posted image

Mishel, David ima že 7 mesecev! Madonca čas res beži!

Sayuri, preživi tale ful house!user posted image

Pri nas se priporočilo za vrtec ne rabi in še vedno upoštevajo vrstni red oddanih vlog. Očitno je od vrtca do vrtca različno.

Ozziebo, joj res bo prehitro minilo. Pa uspešno operacijo za tvojega očeta, želim.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
28.1.2009 15:26:57   
anita goitan
zoja miša komu je tvoja bejba podobna

neč me2 že v ta 3.šibavi vn ker notr mi ne zaspiuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3859
28.1.2009 15:43:14   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

čakam da mi zaspi da seštejem te bruto cifre in da vidm kirmu se bolj "izplača" oz kdo izmed naju bo manj dohodnine plaču če si Zojo pišeuser posted image

Po mojih izračunih nima veze, če gledaš s stališča skupnega budžeta. En v plusu, drugi več v minusu, skupen znesek pa enak. Tako da seštet dohodnini, delit z dve, pol pa je kolk je na enega med sabo poračunat, ne glede na to, kdo jo piše. Tko bova midva, je najbolj fer se mi zdi. Pri nama je matematično tko, ne vem pa če je povsod (naj bi pa blo).

mishel - DAVID
Čestitke za 7 mesecev!

nell - TIBOR
Čestitke za 5 mesecev!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
28.1.2009 16:08:06   
nell
Zoja - Kaja Lina je pa tok cart pupika...moj se ni mogu načudit kake laseke ma.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3861
28.1.2009 16:35:43   
andrejaboris
HOj!

No jaz sem včeraj pr zdravniku dobla močnejši antibiotik, ker je  bil ta prešvohn. No upam samo, da bo pomagalo.

David user posted image user posted image user posted image za 7. Kaj si nor kak čas beeži.

Tibor user posted image user posted image user posted image za 5. Obema veliko zdravja1!!!!

Lan je že tak tečn ko je nonstop noter in doma. Jutri če ne bo imel vročine ga ženem venuser posted image user posted image user posted image

Enej pa bi kar bil na rokah. Pa je 9 kg kar težko za nosit. Sploh, če še imaš zraven temperaturo in strašen glavobol. Eh saj bo.

NIč grem malo pospravlat, da ne zaspim. Lepo bodite!

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 28.1.2009 16:36:47 >

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
28.1.2009 16:41:16   
anita goitan
zuni je prav luštno blo..sam čakam kdaj mi očke odpre in spet v akcijo..mojuser posted image klicu da bo dns pozen..ja a je to kej nouga

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
28.1.2009 16:44:51   
sandra123
Dan.
Mi smo preživeli 2.pikico, samo malo sta obe zajokali ob vbodu, potem pa je bilo vse okuser posted image pa tudi Rotarix sta obe dobili. Zdajle obe pančkata in me seveda Tina okupira 100/uro, tako, da šibamuser posted image ....

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 3864
28.1.2009 17:09:59   
Zoja Miša
Tudi mi2 bili v drugo zunaj. Drugače ni šans da spiuser posted image . Pa se že malo na dnevu pozna, se mi zdi. Joj, jaz že pomlad voham, pa vem, da je še takooooooooooo dalečuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nell
Zoja - Kaja Lina je pa tok cart pupika...moj se ni mogu načudit kake laseke ma.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  hvala

Pa še tole me zanima, kam daš Tiborja, da se plazi? Mislim, mi smo še daleč od tega, ampak me zanima, ker po postelji ne bo šlo, se zatika za kovter, ali ga daš na tla, ali kakouser posted image user posted image user posted image  Mislim ni mi čisto jasno kam jo naj položim, da bo sploh poskusila kaj takegauser posted image

Anita, kaj vem komu je podobna. Vsakemu malo se mi zdi. Ali pa je čisto samo svoja, kaj vemuser posted image
Sandra, lepo da tvoji 2 princeski vse lepo preneseta. Tudi Kaja Lina včeraj skoraj ni jokalauser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
28.1.2009 17:21:13   
nell
Zoja js mam Tiborja kr na tleh, tam ima igralno podlogo, ampak zdaj ta pač ni več aktualna in se odplazi po svoji sobici...tud drugače ga imam kr veliko na tleh... že od začetka sva se bolj na tleh igrala in to nam je ostalo...ker naš kakega ležalnika al pa lupinice ne prenese...je preveč utesnjen in se začne takoj bunit.

Neposredna povezava do sporočila: 3866
28.1.2009 17:47:26   
anita goitan
zdej k Zoja spi pa ni nobene tukiuser posted image

no sem vsaj mal osvežila prijatelje na FBuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
28.1.2009 17:48:40   
sonček33
Zoja Miša, kako je tole vaše dete lepo.

Erin - hvala za ZS, ste ok?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 3868
28.1.2009 18:15:51   
sandra123
Sem se prehitro pohvalilauser posted image ...Taja je dobila 37.7 vročineuser posted image , pa cela je jokava, sitna.....ne vem, ali je to posledica cepljenja, ali kaj drugegauser posted image , kajti P je celo pregledala, pa ni bilo z njo nobenih težav.....Eh, že spet jokecuser posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
28.1.2009 18:20:46   
gajka
sandra123 - po mojem je vročina posledica cepljenja. user posted image Meni je bilo na 1. cepljenju rečeno, da so možne posledice vročina, neješčost, zaspanost...

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
28.1.2009 18:24:40   
gajka
Punce, a katera ve, kako dolgo po PDP te pustijo, predno ti sprožijo porod? Ena kolegica je imela PDP 16.1., pred 3 dnevi je bila sprejeta v P, zdaj pa še vedno nič ne vemo, če je že rodila, ali kaj, nadlegovati pa je nekako nihče ne upa. 

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
28.1.2009 18:25:23   
andrejaboris
Sandra meni je že pr Lanovem cepljenju rekla P. da mu naj dam takoj žličko calpola in čez 4 ure še eno in nikoli ni imel nobenih reakcij po cepljenju. Enej pa še ni bil cepljen. Ga vedno neke kuha.

Zoja Miša Kaja Lina je prava princeska.  Kaki laski. uau!

Gajka če je vse vredu tudi do 14 dni! Razen, če vidijo, da je kaj narobe v maternici!

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 28.1.2009 18:26:19 >

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
28.1.2009 18:28:26   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Punce, a katera ve, kako dolgo po PDP te pustijo, predno ti sprožijo porod? Ena kolegica je imela PDP 16.1., pred 3 dnevi je bila sprejeta v P, zdaj pa še vedno nič ne vemo, če je že rodila, ali kaj, nadlegovati pa je nekako nihče ne upa. 

odvisno od P, v Kr redno spremljajo plodovnico preko amnioskopije..men rekla moja G da max 2 tedna če je plodovnica bp

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
28.1.2009 18:40:01   
čipka
Punce a mi lahk katera pomaga..jutri bom oddala vlogo (za uvrljavljanje posebne olajšave za vzdrževane družinske člane pri informativnem izračunu dohodnine za leto 2008)-najprej;

1.)
je to prava vloga?

2.)
tam ko piše znesek prispevkov za preživljanje-kateri znesek..tisti, ki dobim vsak mesec otroški dodatek?
in pod to tabelo je v okvirčku napisano;

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Uveljavljam razliko do celotne višine posebnbe olajšave za vzdrževane družinske člane, za katere posebno olajšavo uveljavlja zavezanec____________, z davčno številko__________ )
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Se pravi moj ime in priimek in moja davčna al od otroka?

Hvala vam za odgovore..   Matr deca ni doma da bi mi pomagal, jaz pa koker sm mal "but.." in ker prvič delam sem kr  mal živčna in zmedena..user posted image user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
28.1.2009 18:40:57   
čipka
O šit...zdej sem pa mal "poredila vse skup...) user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?