|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
27.1.2009 10:33:20   
Ropotuljica
O mater. Sem lahko res vesela, da sem imela tako super varuško in da je v vrtcu super.

Glede cen se pa moramo zavedat: eno je občasno varstvo za par ur - tam je normalno, da je cena rečmo od 5 evrov dalje (navzgor najbrž ni omejitve), ko pa gre za mesečno varstvo, pa ne moremo več urne postavke dajat, ampak mesečno ceno. Pa še tu je treba upoštevat, a ma varuška enega ali več otrok. Če ima enega cele dneve, potem jih moramo razumet, da ima nekoliko višjo postavko (ampak spet pa ne 700 €, ker to pa res ne bi melo smisla, da hodiš delat, pa enmu drugemu ves ta dnar daš). varuška, ki jo imaš ti, mavo, ima pa več otrok in ima torej več mesečnega dohodka. Moja prijateljica v MB ima varuško, ki pazi samo njenega otroka, pa plačuje 350 €.
pa še to: polna cena vrtca (jaslice) je nekaj čez 400 €. Torej varuške tud pod razno ne bi smele iti nad to ceno. pa če spregledamo, da nimajo kurikula, da obstaja možnost, da kdaj ostaneš brez varstva, če varuška npr. zboli, pa ko gre na dopust ipd., kar se ti v vrtcu načeloma ne zgodi. Pa še kaj ... Torej, Mavo, ti se ne sekiraj, če se ti je zdelo v redu, potem si prav izbrala. Vedno pa lahko gre kaj narobe, tudi v vrtcu. jaz s prejšnjim vrtcem nisem bila zadovoljna, zdaj sem pa ful. probaj se čim manj sekirat, televizije pa ne glej, da ne boš pristala tam, kjer sem zdaj jaz.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
27.1.2009 10:51:48   
Ropotuljica
Tule je pa nekaj čtiva:

http://bibaleze.si/clanek/dojencek/ko-vas-otrok-zaloti-pri-seksu.html

http://bibaleze.si/clanek/starsi/kolumna-seks-in-babyfon.html

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
27.1.2009 13:43:02   
katja_p
zanimivo čtivo user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3203
27.1.2009 13:45:42   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Ropotuljica

televizije pa ne glej, da ne boš pristala tam, kjer sem zdaj jaz.

Kaj ti šuntaš proti mojemu biznisu!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3204
27.1.2009 14:01:46   
barika
Mavo, ne sekiraj se, 100% si se pravilno odločla. Tale ženska, ki verjetno nima vsega v glavi pošlihtanega, je pa pač malo jezna na tebe in vse ostale, ki so dale otroka drugam pazit.

Ti pa, če bi bila toliko žleht, bi ji pa lahko nazaj napisala, če ga misli ševeliko srat, jo boš prijavla, ker dela na črnouser posted image user posted image

Jaz sem imela pa danes pregled, naš fižol je velik celih 1,7 cmuser posted image , rok imam pa "šele" 3.9.09 (upa, da bo zamujal/a 6 dniuser posted image )

bemtiš kok snežiuser posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
27.1.2009 14:25:44   
smrček
Mavo verjami vase in v svojo odločitev. Res je, da kjerkoli boš imela malčka v varstvu, ko ga boš prvič dala za par ur od sebe, boš šla od tam s cmokom v grlu, ali pa morda s solzami v očeh. To ti pišem iz lastnih izkušenj, pa čeprav sem obema varuškama ful zaupala.

Pišuka, kak ga res siplje zunaj. Gašper hoče pa za vsako ceno venuser posted image , ker je sedaj ko atija ni, on "zimska služba".user posted image  Torej, če bi imela katera spucano dvorišče, vam pošljem našo "zimsko službo"user posted image

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
27.1.2009 14:30:20   
smrček
Aja, še glede rota virusa:
Midva sva dala malega cepit, glih zaradi tega, ker je najbolj ogrožen in mu tavečja dva že tako ali tako vse sorte iz vrtca prineseta. Če bi bil pa to moj prvi otrok, se pa za ceplenje ziher nebi odločla.

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
27.1.2009 14:31:54   
skuštrana
Smrčka, berem da si home aloneuser posted image Ajde, zberi eno knjigico nasvetov, ker jaz bom home alone celoo oo pooooletje s tremi mulci, od tega en novorojenček user posted image user posted image          

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
27.1.2009 15:31:48   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p
A ste ve ceple otročke za rota virus?

Ne.

Glede varstva, žal nisem iz Celja, sem pa malo izven in tudi popazim kakšnega otročka. Če katero zanima, več na ZS.

Mavo, se podpišem pod to, kar so ti že punce napisale. Verjami vase in bo 100% OK.

Janči, kako ste, je Vasko boljše?

IZVIRNO SPOROČILO: smrček
Torej, če bi imela katera spucano dvorišče, vam pošljem našo "zimsko službo"

Ja mi, pošlji prosim user posted image .

Skuštrana, kako vam "laufa" klima? Mi se še kar čez dan na njo grejemo in je prav toplo, čeprav je pod -5, vseeno dela.

Jaz pa zaenkrat nimam teh problemov, če ostanemo sami. Naš ati gre občasno na vožnjo s kamionom in ga ni po celi teden, pa nam je vseeno fajn. Samo pogrešamo pa ga user posted image .
Danes smo bili z N. v posvetovalnici. Velika je 76 cm, njena teža se je pa sedaj ustavila in je težka 11,3 kg. Zdej pa ni več mali buda user posted image .

< Sporočilo je popravil žanek -- 27.1.2009 15:34:32 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
27.1.2009 16:22:35   
pikecpokec
Oj!

Dans sem bila spet pri mentorici. Še par majhnih popravkov, naslednji teden pa lahko oddam!!! Kar pomeni da bom enkrat konec februarja imela zagovor. Madonca, zdej se je pa ful hitro odvilo. Sploh ni nič komplicirala, samo rekla je da bi rada preden oddam še vseeno videla diplomo.
Mi je uspelo popravit kljub temu da je tamali cel vikend driskal in bruhal (so me v petek klicali iz vrtca da naj pridemo po njega), zdaj je pa začel še kašljati tko da se mi kr srce para. Jao, kdaj bo že enkrat pomlad da se nehajo tele bolezni! Pa tko dobr nam je kazalo, skor cela dva tedna je bil v vrtcu. To se ni zgodilo že od novembra, se mi zdi.

Eh, bomo preživeli. Zdej je sicer začelo še mene neki kuhat, ampak se bom nafilala s C vitaminom pa aspirini, pa jutr lepo na šiht.

< Sporočilo je popravil pikecpokec -- 27.1.2009 16:28:08 >

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
27.1.2009 18:30:56   
skuštrana

Skuštrana, kako vam "laufa" klima? Mi se še kar čez dan na njo grejemo in je prav toplo, čeprav je pod -5, vseeno dela.

Klima 1Auser posted image   Mi celo zimo grejemo samo na njo, recimo ene 60 kvadratov. Je pa res, da pri nas bolj hladno kot kakšnih -5 (ponoči) ni bilouser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
27.1.2009 19:03:18   
darja33
Alo babe!

Se spet enmal javljam. no, pa sem se pridružla (no moja D) vam bolančkom.
Je smrkala celih 14 dni, zdej ma pa uhec vnet. Ampak ni panike. Je AB zagrabil in je vsega skup bolehala kako uro.... Js sem jo kr ekspresno odpelala...

Mavo, mali M je vredu? Se približuje noč... Pridem jutri na kofe. Dans i je pasalo lenarit. Je tamala spala od 13 do 17! Js sem pa jedla, jedla, jedla.

Tole vreme me sili v ustvarjanje zimskih zalog...

Snegec mi je pa ful všeč. Sam da bo enmal obstal...

Marjana kje hudiča si pa ti?!!

Jančika sem ti pozabla odpisat... Sem zadne cajte ful naspidirana, kr laufam, služba, pa domov... Je ful dela zdejle tacajt... Ti sam poklič sestre, mi pripravijo kartoteko in js napišem recepte. Sicer VSE pozabim...

KDAJ GREMO SPET V KINO??!! Je blo tak fajn...

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
27.1.2009 22:51:08   
mavo
Kino? he he

Punce, hvala za spodbudne besede glede varušk. Saj je blo že takrat bolje, ko sem ven spravla vso jezo. Tale forum je še kar fajn za take stvari.
Zdaj pa za zahvalo in za malo dobre volje:
Nekega dne sem pogledal ženo in ji rekel:
Pred 25 leti sva bila brez avta, imela sva majhno sobico, sedela sva na oguljenem divanu in gledala črno-bel TV, jaz pa sem bil poročen s čudovito plavolaso petindvajsetletnico ... Sedaj imava Veliko hišo, mercedesa, usnjeno sedežno in najnovejši plazma TV, jaz pa sem poročen z
debelušno petdesetletnico ... To nikakor ne gre skupaj ....
Pa je rekla žena:
Ah, dragi, ti si kar poišči čudovito plavolaso petindvajsetletnico, jaz pa bom poskrbela, da boš spet imel le majhno sobico, divan in črno-bel TV...

user posted image user posted image user posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu darja33)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
28.1.2009 14:00:53   
smrček
Pišuka, vsakič ko se vsedem za rač., me kdo rabi. Skuštrana, tak je to, ko si sam s tremi, drgač pa v tvojem primeru bo takrat poletje in boste lahko več zunaj. Mojadva sta najbolj tečna, ker sta že not vsega naveličana , ven gremo pa lahko za kakšno urco, pol sta pa že itak čist gnilauser posted image
Moram it, ker se ja Ančika že zbudila in bi rada nodija gledala na rač.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
28.1.2009 18:40:05   
skuštrana
Punce, a gre katera v Ikeo v kratkem?

Neposredna povezava do sporočila: 3215
28.1.2009 19:51:20   
Jančika_
Mavo, tale tvoja nesojena varuška me spominja na tistega zavarovalniškega kretena, ki mi je rekel, da upa, da bo hiša, v katero vlagam, poskrbela zame, ko se mi kaj zgodi, ker nisem hotela slišati o njegovi ponudbiuser posted image . Me še zdaj pogreje, ko se spomnim!

Skuštrana, midva bova marca naročala po netu iz Ikee, če ti to kaj pomaga.

Žanek, mi smo ta teden obtičali, ves čas smo sami in brez avta. Vodovodar nam je raztural bajto in gre Joe po službi takoj tja. Sej fajn, zadeve se premikajo. Samo skupaj smo pa en drekuser posted image . Na srečo se s fantoma kar fajn rihtamo, Vasja se je malo unesel, čeprav je danes zjutraj spet imel histerični napad kar tako malo za dobro jutro. No ja.

Danes sem ju pustila tri minute sama z vodenimi barvicami - stena v kuhinji ima zdaj črne packe po celem, Kajči pa je spil pol deci črne vode od čopičauser posted image . Saj to menda ni preveč strupeno, neuser posted image . Upam, mater!

Aja, sem poslušala pogovor mojih pobov danes pri večerji:
K: Ti mas luleka.
V: Ja, mami ma pa luliko. Več kak je debela. Naaaajvečja je!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
28.1.2009 21:00:08   
Jančika_
Punce, pomembno obvestilo: lekarna Arnika je zaprta. Gospa posluje samo še po pošti in sicer preko GSM št: 040 896-707. Ta številka je objavljena kot kontakt na vratih zaprte lekarne.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
28.1.2009 21:31:13   
snorlax
Ojla!

Komaj sem se prikidala do računalnika. Včeraj je bilo ubitačno. Iz službe sem šla ob 14.15, domov pa prišla ob 16.00. Pred tem sem obstala na hribu sredi snega in ni šlo ne naprej, ne nazaj. Bemti zimo in sneg!!!user posted image user posted image user posted image In ker si zjutraj niti pod razno nisem mislila, da bo popoldan 20 cm snega, sem šla v takih fensi plesnih čeveljčkih s petko. Bil je super občutek, ko sem se pogrezala do gležnjev v sneg. user posted image In najboljše šele sledi. Ko mi je končno uspelo prit domov, sem ugotovila, da smo brez elektrike in posledično tudi na mrzlem in z možnostjo kosila iz hladilnika (jupi indukcija in podobne zadeve). Za kosilo je bil kruh in marmelada. Po montiju, seveda.

No, popoldan so nas le priklopili, a danes zjutraj smo se spet zbudili v temi. Nepozabna romantika vam rečem, ko se tuširaš v soju sveč in pakiraš otroke za v vrtec.

Hočem pomlad!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
28.1.2009 21:34:28   
snorlax
Mavo, brez komentarja.user posted image

Skuštrana, Skabi je bila včeraj v Ikei. user posted image

Jančika
, zakaj je pa Arnika zaprta?user posted image Mislim, saj ni bilo kaj narobe, ali pač?

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
28.1.2009 21:59:45   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Jančika
, zakaj je pa Arnika zaprta?user posted image Mislim, saj ni bilo kaj narobe, ali pač?

Ne, gospa je šla v penzijo.

Si pa imela žur včeraj, madona. No, pa danes zjutraj tudi.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
28.1.2009 22:19:09   
HuAnita
snorlax, jaz sem pa danes gazila službeno, ... ti! 50 cm, gnila, ne mokra sem bila... Tako da zaslužen honorar danes...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
28.1.2009 22:33:31   
Janeja
Mater tale sneg je pa res vrag. Sem kar vesela, da imam ta teden ene treninge na firmi in ne grem nikamor na teren.

Snorlax, boga. Pa saj je samo prvi dan ko sneg zapade tak user posted image . Pol že ščistijo ceste.

HuAnita, kje pa ti službeno gaziš. Zadnjič sem te pa videla v eskimski vasi na Rogli. Takole se pa že preživi služba. user posted image

Jančika, a ona gospa je pa kar zaprla lekarno in šla v penzijo user posted image Ok, tole zadnje res ni nič čudno, ampak da ni našla nekoga, ki bi naprej fural posel. user posted image A zdaj se lahko pa vse te homeopatske stvari naroči kar prek telefona, ali ima kaj omejeno ponudbo?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
28.1.2009 22:45:06   
Jančika_
Janeja, pojma nimam, to je vse, kar vemuser posted image . Pa cifro sem dobila od ene, ki jo je dobila od ene druge, tej jo je pa mož prepisal z vrat, tako da zelo upam, da je pravauser posted image .

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
29.1.2009 10:13:59   
teta beta
Pri nas tudi ni bilo štroma zadnjič. Snorlax, se vidi, da smo samo en hrib narazen user posted image . Pa D. sem imela včeraj doma, ker nisva vedela, kaka bo cesta zjutraj (štartata nekaj čez 6) in da ni bilo nepotrebne naglice in nevarnosti na cest, je pač ostala doma. Saj je bilo čisto kul, edino ven sv lahko šle samo za kratek čas, ko je J. spal. Njega si ne upam vozit ven zaradi koz, da se kaj ne zakomplicira. Sicer pa jih je itak imel le nekaj in mislim, da so že vse bolj kot ne v krastah.

Moram it pa danes pop. kupit sanke. Zadnjič smo ugotovili, da so stare zlomljene in smo brez. Kam naj grem? Rada bi ornk sanke, močne, lesene seveda, na ceno ne bom gledala, raje dam več, ker jih bosta imela oba za dolgo.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
29.1.2009 11:35:06   
katja_p
Nas je pa zametlo, ne user posted image  Mi smo mogli kidat do hiše, da je moj spelal v klanček. Niso tule na Ostrožnem nl plužli ... user posted image

KAkorkol, uživajte v naslednjih dneh, mi gremo danes popoldne na morje pogledat in se vračamo v nedeljo user posted image  Morm zdle spakirat stvari.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......