|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
28.1.2009 7:40:37   
Zoja Miša
Sayuri, ja Tejkaz se seli nazaj v Medvode, v neko hišo s teraso, za isti denar kot je v Kr sedaj...mislim čist fancy!

Katja, vem kako je, tudi jaz se veselim, da bomo enkrat prilezli na 6 kg. Ampak za nosit je pa tako dosti lažje, ne?
Ja Jan je pa res revež, na vse to je alergičen? user posted image  zanj! Vozička še nimam obrnjenega, za enkrat uporabljam še košaro, enkrat marca bomo pa športni del namontirali gor, potem bo pa veselo okoli gledala, sedaj v vozičku še najraje spiuser posted image

Češnjica, ja res je bila ena druga zdravnica. Bile cepljene. K patronažni v kontrolo za razvoj pa zopet maja, torej pri 9 mesecih. Škoda da se nismo videli. No, saj ko bo vreme kaj bolje bova peš prišibali v Mengeš pa bomo šle babe na eno kavo!user posted image  En user posted image  za Zalo in njene teste.

A ja pa zdravnica mi je rekla, da takoj ko prvi zob ven pogleda, ščetko v roke in čistit, čistit...!

Matejchi, pri seznamčku sva bili 2 x 3tjič pri zdravnikuuser posted image . In ja, svaka ti čast, da slediš vsem podatkom! Kapo dol!

Bella, ja, poslati moraš na svojo davčno območno enoto. Mislim pa da so se iz Lj. prestavili v Domžaleuser posted image . Tako sem nekaj na netu zasledila.

Cita, Anaja.user posted image

Erin, jaz Kaji Lini vedno dajem 1 dan po cepljenju za vsako previjanje na mesto vboda kislo smentano na gazo in zalepim z mikroporom. Za enkrat ni nikoli imela problemov, upam, da tudi sedaj ne bo.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
28.1.2009 7:46:07   
Zoja Miša
Ja mislim, zopet sama tu gor svetim. Kje pa ste vse, zaspanke?!user posted image

Vprašanje. Ali dajete v GH že zravan kaj olja? Repičnega, hladno stiskanega (ta je menda najbolj priporočljiv). Meni je patronažna rekla, da je potrebno to dajati v hrano, ker drugače otrok ne dobi dovolj maščob. Pa povedala mi je v katerem mesecu se to začne, pa sem pozabilauser posted image . Mislim, da je rekla po 7m, je tako?

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
28.1.2009 8:11:15   
anita goitan
jutroo

mi smo do pred dobro uro štrom dobiliuser posted image

zoja miša hvala za kavo, drgač pa jaz ogroomno jemuser posted image , sam noči so tiste k me nažirajo

šibam zajtrkovat..se beremo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3803
28.1.2009 8:23:32   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Ja mislim, zopet sama tu gor svetim. Kje pa ste vse, zaspanke?!user posted image

Vprašanje. Ali dajete v GH že zravan kaj olja? Repičnega, hladno stiskanega (ta je menda najbolj priporočljiv). Meni je patronažna rekla, da je potrebno to dajati v hrano, ker drugače otrok ne dobi dovolj maščob. Pa povedala mi je v katerem mesecu se to začne, pa sem pozabilauser posted image . Mislim, da je rekla po 7m, je tako?

dan,

jaz nisem pri prvem nič dajala pa tudi zdaj ne bom,itak ko se navadi GH ne kuhaš posebej,vsaj jaz ne bom ampak za vse le določene stvari malo prilagodiš.

Neposredna povezava do sporočila: 3804
28.1.2009 8:28:26   
anita goitan
Zoja še v pižami na tleh in z obema rokama poriva igralno podlogouser posted image ..pod podlogo imava armafleks un ta velik iz merkurja tako da sem brez skrbi ko se mi obrača iz hrbta na trebušček in obratno

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
28.1.2009 9:02:49   
nell
Še na hitro dobro jutro še od mene...

Spali veliko boljše kot včeraj, sicer smo imeli zvečer še ene ibunge, ker se ni in ni mogel umirit...ko je zaspal je potegnal do 3.30 pol pa spet mal sračkanja. Zdaj od 7 še spi. Imam pa občutek, da so se mozoljčki malo umirili, niso več tako izraziti...pa tud srbenje danes ni blo tok hudo k včeri...torej se pobiramo.

matejchi za seznam: 1 cepljenje 02.12.2008, 2. cepljenje 13.01.2009, 3 cepljenje pa predvidoma11.3.2009

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
28.1.2009 9:17:44   
gajka
Dobro jutro!

Današnje obmesečnice:
user posted image

nell - TIBOR

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
28.1.2009 9:22:39   
matejchi
Zoja jaz sem včeraj prav vprašala za to olje oz. pač maščobo... pa je rekla,
da ni treba in vem, da tut žigcu nisem dajala...user posted image kakšna modernejša varianta mogoče, da jih na hitro porediš...user posted image
Pa nismo zaspanci, samo internet ni delal... user posted image
anita a pripravljaš jabolko??user posted image Prideva na drugo 1/2...
nell user posted image TIBORJU!

< Sporočilo je popravil matejchi -- 28.1.2009 9:24:24 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
28.1.2009 9:27:29   
Krysia
Jutro vsem!

Bella02, ne na davčno upravo, ampak na davčni urad:

"9. Kako oddati vlogo?
Podpisano vlogo je potrebno oddati po pošti ali osebno na pristojni davčni urad oziroma izpostavo (kjer je zavezanec vpisan v davčni register). Vlogo bo mogoče oddati tudi prek sistema eDavki in to od konca decembra dalje."

Majo pa res novo lokacijo, sma ne v domžalah. Če si prej spadala pod LJ, izpostava "nekaj" (npr. Moste al pa Vič Rudnik al pa ...), pošlješ na Davčni urad Ljubljana (sori, da šele zdaj odgovarjam, ampak sem morala mal po netu pobrskat, ker sem jst to preko eDavkov naredila ... lahko tud ti, če maš kakšen certifikat - npr za elektronsko bančništvo al pa kaj podobnega)

"Davčni urad Ljubljanap.p. 107
1001 Ljubljana
  Davčna ulica 1, Ljubljana   Tel: (01) 369-30-00,
Faks: (01) 369-30-10
E-pošta: gp.durs-lj(at)gov.si"

Luna2008, dobrodošla med največjimi čvekami! user posted image user posted image Če ne boš redno brala, boš hitro v zaostanku user posted image
Za slikce dajat gor gre pa tkole: greš na www.shrani.si vstaviš sliko (brskaj pa jo poiščeš na svojem računalniku), potem greš na dodatne možnosti, odkljukaš "sliko pomanjšaj na 320 pikslov" (320 izbereš), počakaš, da računalnik zmelje, potem pa skopiraš v svoj post kodo za forum (drugo po vrsti) In če si vse prav naredila, bomo me vidle slikco ... ti pa priporočam, če nisi ziher, da najprej probaš sam z eno slikco, pol pa še ostale, če se zgodi kakšna ogromna slika ...

No, zdej pa res: vsi bolni se hitro pozdravte user posted image user posted image user posted image

Sem hotla še komentirat, pa sem pozabla, kaj ste načvekale ... bom še mal prebrala pa pol pokomentiram ...

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
28.1.2009 9:28:07   
matejchi
<  NM          0009 nwfQeee 2566666666666666666666666666666666u    m n                                                                                                                                                                                                                                  

(če vam ni jasno, vprašajte Marušo... najraje ima preslednico...user posted image .. mogoče ker je veliiiika)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
28.1.2009 9:31:57   
anita goitan
matejchi a Maruši greuser posted image pokaže kašen interesuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
28.1.2009 9:41:55   
Erin
user posted image

nell - TIBOR

Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
28.1.2009 9:46:10   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

matejchi a Maruši greuser posted image pokaže kašen interesuser posted image

Nisem še probala, bom jutri, ko bo kamerman prisoten...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3813
28.1.2009 9:47:05   
gajka
Današnje obmesečnice (s popravkom user posted image ):
user posted image

mishel - DAVID
Čestitke za 7 mesecev!

nell - TIBOR
Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
28.1.2009 10:00:46   
anita goitan
čakam da mi zaspi da seštejem te bruto cifre in da vidm kirmu se bolj "izplača" oz kdo izmed naju bo manj dohodnine plaču če si Zojo pišeuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
28.1.2009 10:02:01   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Aja pa, ne morem mimo tega: PIJEM LAŠKOOOOOOOOOOOOOOOOOO...lulam unionuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hehe user posted image user posted image
(Js morm zagovarjat laško)

Glede vozička pa... mi imamo speedija in ni nič čudno če ga ne vidim. Malemu pa dost bolj paše gledat naprej. Ko gremo z jajčko v trgovino, nonstop obrača glavo in nazaj gleda. Če mi zapaše, da bi ga rada gledala, namontiram jajčko gor, pa ga lahko gledam user posted image

Katja o alergije....user posted image Pa sej bojo minile. A ste bili v rogaški na bioresonanci? Koliko ste pa plačali?

cita oooo laščanka user posted image user posted image Si pa isti letnik ko moja sestra in sestrična, obe iz laškega user posted image

Zoja miša kako pikico olja po mojem lahk daš user posted image Naš včasih dobi olivnega, ko ga mažem po obrazu pa zraven usta odpira in me hoče ugriznit za prst user posted image
Aja pa obvezno hladno stiskanega, ne kakega rafiniranega user posted image
Škodit kaka pikica ne more, kvečjemu koristno je zaradi omega maščobnih kislin - za možgane.

Tibor čestitke za 5m user posted image user posted image user posted image
David čestitke za 7m user posted image user posted image user posted image
Pa še Žigecu čestitke za včerajšnjih 5 let user posted image user posted image user posted image

Aja, pa dobro jutro.

Ponoči je jedel ob pol petih, ob dveh sem ga s čajem zalila pa je zdržal potem do pol petih. Ob pol osmih pa auf user posted image

Pa jaz ne vem zakaj se tako premetava v spanju, nonstop. Sploh ne zna mirno spat. Tak ko da bi ga nekaj matralo user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
28.1.2009 10:03:17   
Ryssa
Oooo anita si še e no zvezdico dobila user posted image
Se mi je zdel da je neki drugač tam pri tvojem nicku user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
28.1.2009 10:04:17   
anita goitan
opauser posted image kolk nice

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
28.1.2009 10:10:23   
Ryssa
luna2008 dobrodošla user posted image user posted image
Ticker, ki ti ga pokaže če greš z miško čez nick si pa tak narediš, da greš na stran http://www.lilypie.com in tam vstaviš podatke, potem pa link ki ti ga na koncu izpiše kopiraš pod svoj profil pod opis. Upam da si kaj razumela.

Pa pokaži nam kakšno slikco user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3819
28.1.2009 10:19:36   
sayuri
Dan user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
28.1.2009 10:25:43   
matejchi
A ste vse dobile te bruto izpiske za izračun dohodnineuser posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
28.1.2009 10:28:11   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

ne ker jih direkt na DURS pošlje delodajalec, peš računam

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
28.1.2009 10:48:54   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

ne ker jih direkt na DURS pošlje delodajalec, peš računam

Letos bi jih naj še dobilli....

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 3823
28.1.2009 10:48:58   
Luna2008
matejchi, super za ta seznam! lahko še dodam uro rojstva naše Kaje 14.15h. lp

Kaja 6.8.2008 & novi malček v pričakovanju decembra 2009

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
28.1.2009 10:53:51   
Zoja Miša
Mi mamo teto za te izračuneuser posted image  In stvar je že urejena. Je pa preprosto, kdor ima večji bruto dohodek, ta si da otroka v olajšavo.

Potem jaz pijem vaše lulanjeuser posted image user posted image

Sayuri, dan!

Glede olja je potem nekako tako, da ga daš al pa ne, je o.k.user posted image

Anita, čveka!user posted image

Je zaspala, ven bova šli kasneje. K sreči vsaj nič dol ne pada!

Še eno vprašanje: ali vse ki že dajete GH dajete pri tem otročka v stolček? Jaz še ne, a si lomim križ potem, če je v ležalniku na mizi ali pa kolena, če jo dam na tla. Na mojih kolenih nekako ne rata, preveč rita. Sedi še ne samostojno, potem je to lahko problem, ne?user posted image
user posted image

mishel - DAVID
Čestitke za 7 mesecev!

nell - TIBOR
Čestitke za 5 mesecev!

user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?