Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 7:40:37
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Sayuri, ja Tejkaz se seli nazaj v Medvode, v neko hišo s teraso, za isti denar kot je v Kr sedaj...mislim čist fancy! Katja, vem kako je, tudi jaz se veselim, da bomo enkrat prilezli na 6 kg. Ampak za nosit je pa tako dosti lažje, ne? Ja Jan je pa res revež, na vse to je alergičen? zanj! Vozička še nimam obrnjenega, za enkrat uporabljam še košaro, enkrat marca bomo pa športni del namontirali gor, potem bo pa veselo okoli gledala, sedaj v vozičku še najraje spi Češnjica, ja res je bila ena druga zdravnica. Bile cepljene. K patronažni v kontrolo za razvoj pa zopet maja, torej pri 9 mesecih. Škoda da se nismo videli. No, saj ko bo vreme kaj bolje bova peš prišibali v Mengeš pa bomo šle babe na eno kavo! En za Zalo in njene teste. A ja pa zdravnica mi je rekla, da takoj ko prvi zob ven pogleda, ščetko v roke in čistit, čistit...! Matejchi, pri seznamčku sva bili 2 x 3tjič pri zdravniku . In ja, svaka ti čast, da slediš vsem podatkom! Kapo dol! Bella, ja, poslati moraš na svojo davčno območno enoto. Mislim pa da so se iz Lj. prestavili v Domžale . Tako sem nekaj na netu zasledila. Cita, Anaja. Erin, jaz Kaji Lini vedno dajem 1 dan po cepljenju za vsako previjanje na mesto vboda kislo smentano na gazo in zalepim z mikroporom. Za enkrat ni nikoli imela problemov, upam, da tudi sedaj ne bo.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 7:46:07
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Ja mislim, zopet sama tu gor svetim. Kje pa ste vse, zaspanke?! Vprašanje. Ali dajete v GH že zravan kaj olja? Repičnega, hladno stiskanega (ta je menda najbolj priporočljiv). Meni je patronažna rekla, da je potrebno to dajati v hrano, ker drugače otrok ne dobi dovolj maščob. Pa povedala mi je v katerem mesecu se to začne, pa sem pozabila . Mislim, da je rekla po 7m, je tako?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 8:11:15
|
|
|
|
anita goitan
|
jutroo mi smo do pred dobro uro štrom dobili zoja miša hvala za kavo, drgač pa jaz ogroomno jem , sam noči so tiste k me nažirajo šibam zajtrkovat..se beremo
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 8:23:32
|
|
|
|
miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Ja mislim, zopet sama tu gor svetim. Kje pa ste vse, zaspanke?! Vprašanje. Ali dajete v GH že zravan kaj olja? Repičnega, hladno stiskanega (ta je menda najbolj priporočljiv). Meni je patronažna rekla, da je potrebno to dajati v hrano, ker drugače otrok ne dobi dovolj maščob. Pa povedala mi je v katerem mesecu se to začne, pa sem pozabila . Mislim, da je rekla po 7m, je tako? dan, jaz nisem pri prvem nič dajala pa tudi zdaj ne bom,itak ko se navadi GH ne kuhaš posebej,vsaj jaz ne bom ampak za vse le določene stvari malo prilagodiš.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 8:28:26
|
|
|
|
anita goitan
|
Zoja še v pižami na tleh in z obema rokama poriva igralno podlogo ..pod podlogo imava armafleks un ta velik iz merkurja tako da sem brez skrbi ko se mi obrača iz hrbta na trebušček in obratno
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 9:02:49
|
|
|
|
nell
|
Še na hitro dobro jutro še od mene... Spali veliko boljše kot včeraj, sicer smo imeli zvečer še ene ibunge, ker se ni in ni mogel umirit...ko je zaspal je potegnal do 3.30 pol pa spet mal sračkanja. Zdaj od 7 še spi. Imam pa občutek, da so se mozoljčki malo umirili, niso več tako izraziti...pa tud srbenje danes ni blo tok hudo k včeri...torej se pobiramo. matejchi za seznam: 1 cepljenje 02.12.2008, 2. cepljenje 13.01.2009, 3 cepljenje pa predvidoma11.3.2009
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 9:17:44
|
|
|
|
gajka
|
Dobro jutro! Današnje obmesečnice: nell - TIBOR Čestitke za 5 mesecev!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 9:22:39
|
|
|
|
matejchi
|
Zoja jaz sem včeraj prav vprašala za to olje oz. pač maščobo... pa je rekla, da ni treba in vem, da tut žigcu nisem dajala... kakšna modernejša varianta mogoče, da jih na hitro porediš... Pa nismo zaspanci, samo internet ni delal... anita a pripravljaš jabolko?? Prideva na drugo 1/2... nell TIBORJU!
< Sporočilo je popravil matejchi -- 28.1.2009 9:24:24 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 9:27:29
|
|
|
|
Krysia
|
Jutro vsem! Bella02, ne na davčno upravo, ampak na davčni urad: "9. Kako oddati vlogo? Podpisano vlogo je potrebno oddati po pošti ali osebno na pristojni davčni urad oziroma izpostavo (kjer je zavezanec vpisan v davčni register). Vlogo bo mogoče oddati tudi prek sistema eDavki in to od konca decembra dalje." Majo pa res novo lokacijo, sma ne v domžalah. Če si prej spadala pod LJ, izpostava "nekaj" (npr. Moste al pa Vič Rudnik al pa ...), pošlješ na Davčni urad Ljubljana (sori, da šele zdaj odgovarjam, ampak sem morala mal po netu pobrskat, ker sem jst to preko eDavkov naredila ... lahko tud ti, če maš kakšen certifikat - npr za elektronsko bančništvo al pa kaj podobnega) "Davčni urad Ljubljanap.p. 107 1001 Ljubljana Davčna ulica 1, Ljubljana Tel: (01) 369-30-00, Faks: (01) 369-30-10 E-pošta: gp.durs-lj(at)gov.si" Luna2008, dobrodošla med največjimi čvekami! Če ne boš redno brala, boš hitro v zaostanku Za slikce dajat gor gre pa tkole: greš na www.shrani.si vstaviš sliko (brskaj pa jo poiščeš na svojem računalniku), potem greš na dodatne možnosti, odkljukaš "sliko pomanjšaj na 320 pikslov" (320 izbereš), počakaš, da računalnik zmelje, potem pa skopiraš v svoj post kodo za forum (drugo po vrsti) In če si vse prav naredila, bomo me vidle slikco ... ti pa priporočam, če nisi ziher, da najprej probaš sam z eno slikco, pol pa še ostale, če se zgodi kakšna ogromna slika ... No, zdej pa res: vsi bolni se hitro pozdravte Sem hotla še komentirat, pa sem pozabla, kaj ste načvekale ... bom še mal prebrala pa pol pokomentiram ...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 9:28:07
|
|
|
|
matejchi
|
< NM 0009 nwfQeee 2566666666666666666666666666666666u m n (če vam ni jasno, vprašajte Marušo... najraje ima preslednico... .. mogoče ker je veliiiika)
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 9:31:57
|
|
|
|
anita goitan
|
matejchi a Maruši gre pokaže kašen interes
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 9:41:55
|
|
|
|
Erin
|
nell - TIBOR Čestitke za 5 mesecev!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 9:46:10
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan matejchi a Maruši gre pokaže kašen interes Nisem še probala, bom jutri, ko bo kamerman prisoten...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 9:47:05
|
|
|
|
gajka
|
Današnje obmesečnice (s popravkom ): mishel - DAVID Čestitke za 7 mesecev! nell - TIBOR Čestitke za 5 mesecev!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 10:00:46
|
|
|
|
anita goitan
|
čakam da mi zaspi da seštejem te bruto cifre in da vidm kirmu se bolj "izplača" oz kdo izmed naju bo manj dohodnine plaču če si Zojo piše
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 10:02:01
|
|
|
|
Ryssa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Aja pa, ne morem mimo tega: PIJEM LAŠKOOOOOOOOOOOOOOOOOO...lulam union Hehe (Js morm zagovarjat laško) Glede vozička pa... mi imamo speedija in ni nič čudno če ga ne vidim. Malemu pa dost bolj paše gledat naprej. Ko gremo z jajčko v trgovino, nonstop obrača glavo in nazaj gleda. Če mi zapaše, da bi ga rada gledala, namontiram jajčko gor, pa ga lahko gledam Katja o alergije.... Pa sej bojo minile. A ste bili v rogaški na bioresonanci? Koliko ste pa plačali? cita oooo laščanka Si pa isti letnik ko moja sestra in sestrična, obe iz laškega Zoja miša kako pikico olja po mojem lahk daš Naš včasih dobi olivnega, ko ga mažem po obrazu pa zraven usta odpira in me hoče ugriznit za prst Aja pa obvezno hladno stiskanega, ne kakega rafiniranega Škodit kaka pikica ne more, kvečjemu koristno je zaradi omega maščobnih kislin - za možgane. Tibor čestitke za 5m David čestitke za 7m Pa še Žigecu čestitke za včerajšnjih 5 let Aja, pa dobro jutro. Ponoči je jedel ob pol petih, ob dveh sem ga s čajem zalila pa je zdržal potem do pol petih. Ob pol osmih pa auf Pa jaz ne vem zakaj se tako premetava v spanju, nonstop. Sploh ne zna mirno spat. Tak ko da bi ga nekaj matralo
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 10:03:17
|
|
|
|
Ryssa
|
Oooo anita si še e no zvezdico dobila Se mi je zdel da je neki drugač tam pri tvojem nicku
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 10:04:17
|
|
|
|
anita goitan
|
opa kolk nice
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 10:10:23
|
|
|
|
Ryssa
|
luna2008 dobrodošla Ticker, ki ti ga pokaže če greš z miško čez nick si pa tak narediš, da greš na stran http://www.lilypie.com in tam vstaviš podatke, potem pa link ki ti ga na koncu izpiše kopiraš pod svoj profil pod opis. Upam da si kaj razumela. Pa pokaži nam kakšno slikco
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 10:19:36
|
|
|
|
sayuri
|
Dan
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 10:25:43
|
|
|
|
matejchi
|
A ste vse dobile te bruto izpiske za izračun dohodnine
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 10:28:11
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi A ste vse dobile te bruto izpiske za izračun dohodnine ne ker jih direkt na DURS pošlje delodajalec, peš računam
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 10:48:54
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: matejchi A ste vse dobile te bruto izpiske za izračun dohodnine ne ker jih direkt na DURS pošlje delodajalec, peš računam Letos bi jih naj še dobilli....
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 10:48:58
|
|
|
|
Luna2008
|
matejchi, super za ta seznam! lahko še dodam uro rojstva naše Kaje 14.15h. lp
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 28.1.2009 10:53:51
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Mi mamo teto za te izračune In stvar je že urejena. Je pa preprosto, kdor ima večji bruto dohodek, ta si da otroka v olajšavo. Potem jaz pijem vaše lulanje Sayuri, dan! Glede olja je potem nekako tako, da ga daš al pa ne, je o.k. Anita, čveka! Je zaspala, ven bova šli kasneje. K sreči vsaj nič dol ne pada! Še eno vprašanje: ali vse ki že dajete GH dajete pri tem otročka v stolček? Jaz še ne, a si lomim križ potem, če je v ležalniku na mizi ali pa kolena, če jo dam na tla. Na mojih kolenih nekako ne rata, preveč rita. Sedi še ne samostojno, potem je to lahko problem, ne? mishel - DAVID Čestitke za 7 mesecev! nell - TIBOR Čestitke za 5 mesecev!
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?