Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:41:53
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* nočko... šibam pa ja ne 1 krog po solatendorfu temule solatendorfu sem se že zadnjič smejala ta je tudi meni dober Sem že lep cajt nazaj blacky spraševala kje hudiča je ta kraj. Pa je tako strokovno razložila
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:43:03
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* nočko... šibam pa ja ne 1 krog po solatendorfu temule solatendorfu sem se že zadnjič smejala ta je tudi meni dober Sem že lep cajt nazaj blacky spraševala kje hudiča je ta kraj. Pa je tako strokovno razložila ja, priznam, da tut jaz nisem zgodbe poznala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:46:04
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* nočko... šibam pa ja ne 1 krog po solatendorfu temule solatendorfu sem se že zadnjič smejala ta je tudi meni dober Sem že lep cajt nazaj blacky spraševala kje hudiča je ta kraj. Pa je tako strokovno razložila ja, priznam, da tut jaz nisem zgodbe poznala hmm, sem razmišljala kaj bi lahko naš kraj imenovali: - prelepi asfalt - polno smoga - zelenje, pogrešam te ....
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:46:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* nočko... šibam pa ja ne 1 krog po solatendorfu temule solatendorfu sem se že zadnjič smejala ta je tudi meni dober Sem že lep cajt nazaj blacky spraševala kje hudiča je ta kraj. Pa je tako strokovno razložila ja, priznam, da tut jaz nisem zgodbe poznala hmm, sem razmišljala kaj bi lahko naš kraj imenovali: - prelepi asfalt - polno smoga - zelenje, pogrešam te .... No, mi smo trenutno v Bukslju
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:47:59
|
|
|
|
dolenjka
|
In jaz bukselj grem spat, ker je ura 100, jaz pa že cel dan Dolgo in mirno nočko vam želim
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:48:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* nočko... šibam pa ja ne 1 krog po solatendorfu temule solatendorfu sem se že zadnjič smejala ta je tudi meni dober Sem že lep cajt nazaj blacky spraševala kje hudiča je ta kraj. Pa je tako strokovno razložila ja, priznam, da tut jaz nisem zgodbe poznala hmm, sem razmišljala kaj bi lahko naš kraj imenovali: - prelepi asfalt - polno smoga - zelenje, pogrešam te .... No, mi smo trenutno v Bukslju pa tudi pod hribom?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 22:51:26
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Vsi ste pobegnili nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 27.1.2009 23:06:47
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer drugič Kroglice sem naredila, se stuširala, oprala glavo, možek je zdele kuhno pospravil Janez je pa medtem pred tv zaspal ne vem kaj je blo tole dones sam tazga večera pa že kakšen mesec nismo mel, sem že mal pozabila večerno dvourno kalvarijo jutri si lahko popoldansko spanje samo naslika Še dobr da delam popoldne, ker če ne ne bi bla sposobna zjutraj vstat ... tko se bom lahko dopoldan na izi k seb spravila, pa kej kulturnega pojedla doma ... na šihtu spet same neumnosti bašem Joj komaj čakam jutri, ko pride maserka na 3 dnevni obisk mene že tko hrbet boli res rabim mal razvajanja in time na off
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 7:46:29
|
|
|
|
blaža
|
jutro! 1.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 7:48:41
|
|
|
|
blaža
|
Sem vidl, da ste še kar nekaj načvekali včeraj, pa ej, da so eni otročki še ob 22ih pokonci. Svaka čast, meni bi se odpillo, da še ob tisti uri teka naokoli. Ma verjetno pa pol malo dlje spijo kot Blaž. No ma meni je fullll fajn, ko ga deset do 19ih že damo spat in spi do 6ih. V kosu zadnje čase spi 10ur, brez se zbudit. Trenutno zobki ne lezejo ven, pol bo pa druga pijesma.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 7:54:25
|
|
|
|
blaža
|
misar, kavico si spet zamudila, mogoče ti pa drugo skuham, ko vstaneš. kaj je to zadnje cajte, da tak dolgo spiš. No še malo pa bom nardila Blažu za jest, čeprav je spil flašo mleka in rižolinota ob šestih danes, je vseeno ob osmih ćže zeloo lačen. Pol, ko bo šel prvo rundo spat, pa pogledam tiste tortice, ki jih je ELMA prilimala gor. Blaž trenutno gleda Baby TV. ful ma rad to postajo. Ko se igrava na tleh imamo zraven to vžgano, ki je dosti kratkih pesmic, pa domačih živalc, pa pol kokodakamo in mukamo zraven.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 8:27:58
|
|
|
|
itata
|
jutro, sem ugotovila, da imamo glavne nočne težave, kadar mulc zaspi okol 19h, ker je okol 3h/4h že naspan in ga komi nazaj dam spat, če se mi zbudi... ok kdaj ima tudi druge težave, katerim ne vem odgovora. ker včeraj je šel normalno spat ob 20:30 kot ponavadi al pa mogoče 20:45 - sva se igrala, pol je začel neki cmihat sem mu dudo dala, dva kroga po dnevni in odložila, spal k top in se ni zbudu do 2:30 . mogoče je blo predvčerjašnjim k se je skoz zbujal tud mal pretoplo v sobi. sem dala radiatorje mal na manj - in je blo danes bolš ponoč. porkivam ga pa itak zdej ne. se je zbudu sicer 2x, ampak drugič šele ob 5:30 kar je bilo itak že skor čaz za vstat (za mojga, sam če je on pokonc jaz itak ne morem spat)... tko da ok noč. pa še lepo je v svoji posteljici spal in je bil priden. sej bo počas očitno. zdej moram pa mal delovno vnemo aktivirat sem bila včeraj ful pridna. pa sem danes na izi. imam pa nov spis - sodbo za napisat - pa moram tud to izvest do konca tedna
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 8:29:15
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro Blaža ne nisem zamudila kavice, smo vstali ob 7h, sam potem se je prinčipesa takoj posračkala, pa še jest je prec hotela, zdaj sem pa še jaz eno alelujo odpela, pa tud zajtrk je že za mano noč je bla več kot solidna, je prinčipesa sam ob 23h neki jamrala pa jedla še, ker je večrjo bojkotirala, potem pa ponoči ni blo krize, sam enkrat sem dudo vturila, načeloma smo pa do 7h spali ko šus sicer sva pa že ena druge site, ker sva nonstop doma že drugi teden. no saj jaz grem danes popoldan mal odklopa za kako urco naredit, pa mal kak dooolg špancir usekat. ej a vaši tamali že kaj dvd užigajo in ugašajo, pa na glas in potih dajejo? ker naša je prav divja grem zdaj, ker se že kujamo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 8:31:29
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Spali smo odlično od 20h do 8h zdaj pa že nori okoli, ker čakava da mleko zavre. No, ga je cel pisker, tako da upam da tole lahko do konca napišem brez da bi šel čez Vas preberem kasneje kaj, letim... Aja, bamby, jaz bom danes delala tiste njoke k si prilepila link od kulinarike pa me zanima, a v testo gre samo 1 jajce nekam malo se mi zdi no ja, je pa res da bom 1. delala sama njoke upam da bojo ratali
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 8:34:53
|
|
|
|
itata
|
meti: sej bo... ne obupat. je mel mogoče janez včeri slab dan, če drugač napreduje tehnika spanja pol bo počas. sem pa ponoč skor skup padla k sem vstala s ta malim, da ga odložim. mam in mi teče k sto matr. ap še pritisk nizek... moram mal merkat. stipe: po mojem se je včeri sosed razgibal s kidanjem sto na uro pa spet sneži danes
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 8:55:40
|
|
|
|
itata
|
misar: naš vse knofe pritiska - enga je celo ven spulu!! tko da v mojem štuku mu jaz nič ne pustim - sam je na srečo tak tv, da nima nobenih knofov gor, daljince pa vse "skrijem"
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 9:00:34
|
|
|
|
Stipe air force
|
Jutrooo Noc je ratala ze copy-paste kot prejsnje... in sicer, spat ob 20ih +/-15 minut, zbujena ob 6ih +/- 15 minut, potem flaska aptamila in spanje ter dremanje s prebujanjem... vsatajanje ob 7.15 +/- 15 minut. Kako bi od srca prvoscu ta ritem spanja mamicam in ockom malo manje specim malckom. Upam, da se obdrzi ritem spanja 2X2 uri cez dan...
< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 28.1.2009 9:04:12 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 9:10:55
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar dobro jutro Blaža ne nisem zamudila kavice, smo vstali ob 7h, sam potem se je prinčipesa takoj posračkala, pa še jest je prec hotela, zdaj sem pa še jaz eno alelujo odpela, pa tud zajtrk je že za mano noč je bla več kot solidna, je prinčipesa sam ob 23h neki jamrala pa jedla še, ker je večrjo bojkotirala, potem pa ponoči ni blo krize, sam enkrat sem dudo vturila, načeloma smo pa do 7h spali ko šus sicer sva pa že ena druge site, ker sva nonstop doma že drugi teden. no saj jaz grem danes popoldan mal odklopa za kako urco naredit, pa mal kak dooolg špancir usekat. ej a vaši tamali že kaj dvd užigajo in ugašajo, pa na glas in potih dajejo? ker naša je prav divja grem zdaj, ker se že kujamo Carici midva se ne dovoliva da slata daljinc, dvd, televizijo ali kable... v zacetku ji ni bilo prav... zdaj se je pa ze sprijaznila s tem da se to ne slata... . To je za njo samo kos igrace in nic vec, lahko pa naredi skodo... ali jo pa ne daj bog poskoduje strom...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 9:18:37
|
|
|
|
pina-1
|
Jutro. Jaz sem brez vročineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . Pa še glavame manj boli. Končno so AB prijeli . Ma sem tako vesela. Sem takoj zalaufala stroj cot za oprat in danes še našo sobo dezinficiram u nulo. Mora biti zvečer redi, ker se Pino vrača v posteljo . Mia ni glih navdušena nad to idejo, jaz sem pa full. Prebrala sem vas, sam sem sproti pozabla kaj mam za komentirat . Februarka, proti buškam pomaga maslo. PReverjeno. ČE takoj malo masla na bško daš, hitreje zgine. Mi mamo tudi probleme, s praznovanjem rojstnega dne. Vedno si preveč dam na glavo in pol norim kot nora. a sem se odločla, da bomo za ančko nardili pri mojih, ker majo pred kantino tak lep družaben prostor. Se ga da lepo segret. Pripravla bom amo narezek in malo pohanegea mesa, pa francosko. Spekla bom kak šrudel in torto in to je to. Elma, tičino sem včeri šla na pošto dvignit, tako da je že doma. blaža, včeri se je PIno vračal iz LJubljane in je reku da je bla najslabša cesta v okolici velemesta Senožeč. Sem se prov nasmejala, ki sem se spomnila nate
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 9:25:45
|
|
|
|
dolenjka
|
Dobro jutro, dober dan O odlični noči je že Stipe poročal vidim, jaz lahko le dodam, da je krasen sončen dan in se res velikooolažje živi ko sije sonček
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 9:27:15
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: misar dobro jutro Blaža ne nisem zamudila kavice, smo vstali ob 7h, sam potem se je prinčipesa takoj posračkala, pa še jest je prec hotela, zdaj sem pa še jaz eno alelujo odpela, pa tud zajtrk je že za mano noč je bla več kot solidna, je prinčipesa sam ob 23h neki jamrala pa jedla še, ker je večrjo bojkotirala, potem pa ponoči ni blo krize, sam enkrat sem dudo vturila, načeloma smo pa do 7h spali ko šus sicer sva pa že ena druge site, ker sva nonstop doma že drugi teden. no saj jaz grem danes popoldan mal odklopa za kako urco naredit, pa mal kak dooolg špancir usekat. ej a vaši tamali že kaj dvd užigajo in ugašajo, pa na glas in potih dajejo? ker naša je prav divja grem zdaj, ker se že kujamo Carici midva se ne dovoliva da slata daljinc, dvd, televizijo ali kable... v zacetku ji ni bilo prav... zdaj se je pa ze sprijaznila s tem da se to ne slata... . To je za njo samo kos igrace in nic vec, lahko pa naredi skodo... ali jo pa ne daj bog poskoduje strom... tega tudi mi ne dovolimo. Pa odpirat omar tudi ne. Sej en čas cvili in joče. ampak kmalu ugotovi da je brez veze.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 9:27:39
|
|
|
|
katka37
|
Dobro jutro! Pina, , zdaj pa bo lepo, pa imate prepoved obolevanja v nadaljnje. Naš mulo pa je pravkar začel plezati na omaro v dnevni, spet se bo začelo dretje in prepovedi.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 9:31:19
|
|
|
|
pina-1
|
katka prepoved sprejeta 100%. naša se je pa v teh dneh začela sama odpravljat v druge prostore. Že neki časa nardi cca 15 korakv v enem prostoru. Zdej, ko sem bla bolana in sem ležala v spalnici, je pa šla iz spalnice do dnevne. Zdej gre pa iz dnevne, do Miine sobe. Je tako smešna, ki jo prav vidiš, kako se pripravlja in študira, kako bo šla
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 9:36:53
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Jutro. Jaz sem brez vročineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . Pa še glavame manj boli. Končno so AB prijeli . Ma sem tako vesela. Sem takoj zalaufala stroj cot za oprat in danes še našo sobo dezinficiram u nulo. Mora biti zvečer redi, ker se Pino vrača v posteljo . Mia ni glih navdušena nad to idejo, jaz sem pa full. Prebrala sem vas, sam sem sproti pozabla kaj mam za komentirat . Februarka, proti buškam pomaga maslo. PReverjeno. ČE takoj malo masla na bško daš, hitreje zgine. Mi mamo tudi probleme, s praznovanjem rojstnega dne. Vedno si preveč dam na glavo in pol norim kot nora. a sem se odločla, da bomo za ančko nardili pri mojih, ker majo pred kantino tak lep družaben prostor. Se ga da lepo segret. Pripravla bom amo narezek in malo pohanegea mesa, pa francosko. Spekla bom kak šrudel in torto in to je to. Elma, tičino sem včeri šla na pošto dvignit, tako da je že doma. blaža, včeri se je PIno vračal iz LJubljane in je reku da je bla najslabša cesta v okolici velemesta Senožeč. Sem se prov nasmejala, ki sem se spomnila nate Tooooo !!!! Pinota nazaj v posteljoooo !!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 9:40:00
|
|
|
|
blaža
|
Evo Blaž je šel spat. No pri nas tudi Blaž ne tika nič kar se ne sme. Npr. radio, pa daljinca, pa kakšne rože,... Mu glasno rečempNE, pa pol malo grdo pogleda, pa ne tika. Je bla enkrat ena kolegica pri meni in je rekla, ja ko zraste, boš pa morala vse to spravit kar je na dosegu?! Sploh ni res. Tak mali otrok že razume, če rečem NE in ne tika vsega. Niti z Matijo nismo imeli glede tega problemov. Pa še ne misel mi ne pride, da bi dala za vse omarce in predale varovala, da jih ne odpira. Matija je točno vedel kateri predal je v dnevni jegov in kje ima on svoje stvari in kje mi naše, ki se ne smejo tikat, pa sploh ni blo problema.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.