|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
27.1.2009 22:41:53   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

nočko... šibam 

pa ja ne 1 krog po solatendorfu user posted image  user posted image

user posted image user posted image temule solatendorfu sem se že zadnjič smejala user posted image user posted image user posted image

ta je tudi meni dober  user posted image

Sem že lep cajt nazaj blacky spraševala kje hudiča je ta kraj. user posted image
Pa je tako strokovno razložila user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
27.1.2009 22:43:03   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

nočko... šibam 

user posted image user posted image temule solatendorfu sem se že zadnjič smejala user posted image user posted image user posted image

Sem že lep cajt nazaj blacky spraševala kje hudiča je ta kraj. user posted image

ja, priznam, da tut jaz nisem zgodbe poznala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
27.1.2009 22:46:04   
srečka nosečka

nočko... šibam 

hmm, sem razmišljala kaj bi lahko naš kraj imenovali:
- prelepi asfalt user posted image
- polno smoga user posted image  
- zelenje, pogrešam te user posted image
....

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
27.1.2009 22:46:54   
dolenjka

nočko... šibam 

....

No, mi smo trenutno v Bukslju user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3879
27.1.2009 22:47:59   
dolenjka
In jaz bukselj grem spat, ker je ura 100, jaz pa že cel dan user posted image

Dolgo in mirno nočko vam želim user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
27.1.2009 22:48:03   
srečka nosečka

nočko... šibam 

....

No, mi smo trenutno v Bukslju user posted image  user posted image  user posted image

pa tudi pod hribom? user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
27.1.2009 22:51:26   
srečka nosečka
Vsi ste pobegnili user posted image  user posted image

nočko user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3882
27.1.2009 23:06:47   
MetiLu
Čer drugič user posted image
Kroglice sem naredila, se stuširala, oprala glavo, možek je zdele kuhno pospravil user posted image  Janez je pa medtem pred tv zaspal user posted image  ne vem kaj je blo tole dones sam tazga večera pa že kakšen mesec nismo mel, sem že mal pozabila večerno dvourno kalvarijo user posted image  jutri si lahko popoldansko spanje samo naslika user posted image  

Še dobr da delam popoldne, ker če ne ne bi bla sposobna zjutraj vstat ... tko se bom lahko dopoldan na izi k seb spravila, pa kej kulturnega pojedla doma ... na šihtu spet same neumnosti bašem user posted image

Joj komaj čakam jutri, ko pride maserka na 3 dnevni obisk user posted image  mene že tko hrbet boli user posted image  res rabim mal razvajanja in time na off user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 3883
28.1.2009 7:46:29   
blaža
jutro! 1.user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
28.1.2009 7:48:41   
blaža
Sem vidl, da ste še kar nekaj načvekali včeraj, pa ej, da so eni otročki še ob 22ih pokonci.user posted image

Svaka čast, meni bi se odpillo, da še ob tisti uri teka naokoli. Ma verjetno pa pol malo dlje spijo kot Blaž. No ma meni je fullll fajn, ko ga deset do 19ih že damo spat in spi do 6ih. V kosu zadnje čase spi 10ur, brez se zbudit.user posted image user posted image user posted image

Trenutno zobki ne lezejo ven, pol bo pa druga pijesma.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
28.1.2009 7:54:25   
blaža
misar, kavico si spet zamudila, mogoče ti pa drugo skuham, ko vstaneš. kaj je to zadnje cajte, da tak dolgo spiš.user posted image user posted image

No še malo pa bom nardila Blažu za jest, čeprav je spil flašo mleka in rižolinota ob šestih danes, je vseeno ob osmih ćže zeloo lačen.user posted image

Pol, ko bo šel prvo rundo spat, pa pogledam tiste tortice, ki jih je ELMA prilimala gor.

Blaž trenutno gleda Baby TV. ful ma rad to postajo. Ko se igrava na tleh imamo zraven to vžgano, ki je dosti kratkih pesmic, pa domačih živalc, pa pol kokodakamo in mukamo zraven.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
28.1.2009 8:27:58   
itata
jutro,
sem ugotovila, da imamo glavne nočne težave, kadar mulc zaspi okol 19h, ker je okol 3h/4h že naspan in ga komi nazaj dam spat, če se mi zbudi... ok kdaj ima tudi druge težave, katerim ne vem odgovora. ker včeraj je šel normalno spat ob 20:30 kot ponavadi al pa mogoče 20:45 - sva se igrala, pol je začel neki cmihat sem mu dudo dala, dva kroga po dnevni in odložila, spal k top in se ni zbudu do 2:30user posted image . mogoče je blo predvčerjašnjim k se je skoz zbujal tud mal pretoplo v sobi. sem dala radiatorje mal na manj - in je blo danes bolš ponoč. porkivam ga pa itak zdej ne. se je zbudu sicer 2x, ampak drugič šele ob 5:30 kar je bilo itak že skor čaz za vstat (za mojga, sam če je on pokonc jaz itak ne morem spat)... tko da ok noč. pa še lepo je v svoji posteljici spal in je bil priden. sej bo počas očitno.

zdej moram pa mal delovno vnemo aktiviratuser posted image  sem bila včeraj ful pridna. pa sem danes na izi. imam pa nov spis - sodbo za napisat - pa moram tud to izvest do konca tednauser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
28.1.2009 8:29:15   
misar
dobro jutro

Blaža ne nisem zamudila kavice, smo vstali ob 7h, sam potem se je prinčipesa takoj posračkala, pa še jest je prec hotela, zdaj sem pa še jaz eno alelujo odpela, pa tud zajtrk je že za manouser posted image user posted image

noč je bla več kot solidna, je prinčipesa sam ob 23h neki jamrala pa jedla še, ker je večrjo bojkotirala, potem pa ponoči ni blo krize, sam enkrat sem dudo vturila, načeloma smo pa do 7h spali ko šus user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer sva pa že ena druge site, ker sva nonstop doma že drugi teden. no saj jaz grem danes popoldan mal odklopa za kako urco naredit, pa mal kak dooolg špancir usekat.

ej a vaši tamali že kaj dvd užigajo in ugašajo, pa na glas in potih dajejo? ker naša je prav divjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem zdaj, ker se že kujamouser posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
28.1.2009 8:31:29   
Februarka08
Jutro.

Spali smo odlično od 20h do 8huser posted image zdaj pa že nori okoli, ker čakava da mleko zavre. No, ga je cel pisker, tako da upam da tole lahko do konca napišem brez da bi šel čezuser posted image

Vas preberem kasneje kaj, letim...

Aja, bamby, jaz bom danes delala tiste njoke k si prilepila link od kulinarikeuser posted image pa me zanima, a v testo gre samo 1 jajceuser posted image nekam malo se mi zdiuser posted image no ja, je pa res da bom 1. delala sama njokeuser posted image user posted image user posted image upam da bojo rataliuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
28.1.2009 8:34:53   
itata
meti: sej bo... ne obupat. je mel mogoče janez včeri slab dan, če drugač napreduje tehnika spanja pol bo počas.

sem pa ponoč skor skup padla k sem vstala s ta malim, da ga odložim. mam user posted image  in mi teče k sto matr. ap še pritisk nizek... moram mal merkat.

stipe: po mojem se je včeri sosed razgibal s kidanjem sto na urouser posted image  pa spet sneži danesuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
28.1.2009 8:55:40   
itata
misar: naš vse knofe pritiska - enga je celo ven spulu!! tko da v mojem štuku mu jaz nič ne pustim - sam je na srečo tak tv, da nima nobenih knofov gor, daljince pa vse "skrijem"user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
28.1.2009 9:00:34   
Stipe air force
Jutrooo user posted image  user posted image  user posted image

Noc je ratala ze copy-paste kot prejsnje...  user posted image  user posted image  user posted image  in sicer, spat ob 20ih +/-15 minut, zbujena ob 6ih +/- 15 minut, potem flaska aptamila in spanje ter dremanje s prebujanjem... vsatajanje ob 7.15 +/- 15 minut. Kako bi od srca prvoscu ta ritem spanja mamicam in ockom malo manje specim malckom. user posted image  user posted image  user posted image  Upam, da se obdrzi ritem spanja 2X2 uri cez dan...

< Sporočilo je popravil Stipe air force -- 28.1.2009 9:04:12 >

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
28.1.2009 9:10:55   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: misar

dobro jutro

Blaža ne nisem zamudila kavice, smo vstali ob 7h, sam potem se je prinčipesa takoj posračkala, pa še jest je prec hotela, zdaj sem pa še jaz eno alelujo odpela, pa tud zajtrk je že za manouser posted image user posted image

noč je bla več kot solidna, je prinčipesa sam ob 23h neki jamrala pa jedla še, ker je večrjo bojkotirala, potem pa ponoči ni blo krize, sam enkrat sem dudo vturila, načeloma smo pa do 7h spali ko šus user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sicer sva pa že ena druge site, ker sva nonstop doma že drugi teden. no saj jaz grem danes popoldan mal odklopa za kako urco naredit, pa mal kak dooolg špancir usekat.

ej a vaši tamali že kaj dvd užigajo in ugašajo, pa na glas in potih dajejo? ker naša je prav divjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem zdaj, ker se že kujamouser posted image user posted image user posted image

Carici midva se ne dovoliva da slata daljinc, dvd, televizijo ali kable... v zacetku ji ni bilo prav... zdaj se je pa ze sprijaznila s tem da se to ne slata... user posted image . To je za njo samo kos igrace in nic vec, lahko pa naredi skodo... ali jo pa ne daj bog poskoduje strom... user posted image  

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
28.1.2009 9:18:37   
pina-1
Jutro.

Jaz sem brez vročineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še glavame manj boli. Končno so AB prijeliuser posted image user posted image user posted image . Ma sem tako vesela. Sem takoj zalaufala stroj cot za oprat in danes še našo sobo dezinficiram u nulo. Mora biti zvečer redi, ker se Pino vrača v posteljouser posted image . Mia ni glih navdušena nad to idejo, jaz sem pa full.

Prebrala sem vas, sam sem sproti pozabla kaj mam za komentiratuser posted image .

Februarka, proti buškam pomaga maslo. PReverjeno. ČE takoj malo masla na bško daš, hitreje zgine.

Mi mamo tudi probleme, s praznovanjem rojstnega dne. Vedno si preveč dam na glavo in pol norim kot nora. a sem se odločla, da bomo za ančko nardili pri mojih, ker majo pred kantino tak lep družaben prostor. Se ga da lepo segret. Pripravla bom amo narezek in malo pohanegea mesa, pa francosko. Spekla bom kak šrudel in torto in to je to.

Elma, tičino sem včeri šla na pošto dvignit, tako da je že doma.

blaža, včeri se je PIno vračal iz LJubljane in je reku da je bla najslabša cesta v okolici velemesta Senožeč. Sem se prov nasmejala, ki sem se spomnila nateuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
28.1.2009 9:25:45   
dolenjka
Dobro jutro, dober dan user posted image

O odlični noči je že Stipe poročal vidim, jaz lahko le dodam, da je krasen sončen dan in se res velikooolažje živi ko sije sonček user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
28.1.2009 9:27:15   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: misar

dobro jutro

Carici midva se ne dovoliva da slata daljinc, dvd, televizijo ali kable... v zacetku ji ni bilo prav... zdaj se je pa ze sprijaznila s tem da se to ne slata... user posted image . To je za njo samo kos igrace in nic vec, lahko pa naredi skodo... ali jo pa ne daj bog poskoduje strom... user posted image  

tega tudi mi ne dovolimo. Pa odpirat omar tudi ne. Sej en čas cvili in joče. ampak kmalu ugotovi da je brez veze.

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
28.1.2009 9:27:39   
katka37
Dobro jutro!

Pina, user posted image user posted image , zdaj pa bo lepo, pa imate prepoved obolevanja v nadaljnje.user posted image

Naš mulo pa je pravkar začel plezati na omaro v dnevni, spet se bo začelo dretje in prepovedi.user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
28.1.2009 9:31:19   
pina-1
katka prepoved sprejeta 100%.

naša se je pa v teh dneh začela sama odpravljat v druge prostore. Že neki časa nardi cca 15 korakv v enem prostoru. Zdej, ko sem bla bolana in sem ležala v spalnici, je pa šla iz spalnice do dnevne. Zdej gre pa iz dnevne, do Miine sobe. Je tako smešna, ki jo prav vidiš, kako se pripravlja in študira, kako bo šlauser posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
28.1.2009 9:36:53   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Jutro.

Jaz sem brez vročineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še glavame manj boli. Končno so AB prijeliuser posted image user posted image user posted image . Ma sem tako vesela. Sem takoj zalaufala stroj cot za oprat in danes še našo sobo dezinficiram u nulo. Mora biti zvečer redi, ker se Pino vrača v posteljouser posted image . Mia ni glih navdušena nad to idejo, jaz sem pa full.

Prebrala sem vas, sam sem sproti pozabla kaj mam za komentiratuser posted image .

Februarka, proti buškam pomaga maslo. PReverjeno. ČE takoj malo masla na bško daš, hitreje zgine.

Mi mamo tudi probleme, s praznovanjem rojstnega dne. Vedno si preveč dam na glavo in pol norim kot nora. a sem se odločla, da bomo za ančko nardili pri mojih, ker majo pred kantino tak lep družaben prostor. Se ga da lepo segret. Pripravla bom amo narezek in malo pohanegea mesa, pa francosko. Spekla bom kak šrudel in torto in to je to.

Elma, tičino sem včeri šla na pošto dvignit, tako da je že doma.

blaža, včeri se je PIno vračal iz LJubljane in je reku da je bla najslabša cesta v okolici velemesta Senožeč. Sem se prov nasmejala, ki sem se spomnila nateuser posted image

Tooooo !!!! Pinota nazaj v posteljoooo !!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
28.1.2009 9:40:00   
blaža
Evo Blaž je šel spat.

No pri nas tudi Blaž ne tika nič kar se ne sme. Npr. radio, pa daljinca, pa kakšne rože,... Mu glasno rečempNE, pa pol malo grdo pogleda, pa ne tika.

Je bla enkrat ena kolegica pri meni in je rekla, ja ko zraste, boš pa morala vse to spravit kar je na dosegu?!user posted image

Sploh ni res. Tak mali otrok že razume, če rečem NE in ne tika vsega. Niti z Matijo nismo imeli glede tega problemov. Pa še ne misel mi ne pride, da bi dala za vse omarce in predale varovala, da jih ne odpira. Matija je točno vedel kateri predal je v dnevni jegov in kje ima on svoje stvari in kje mi naše, ki se ne smejo tikat, pa sploh ni blo problema.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.