Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 11:08:50
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 jutro! jst sem bla dons taka koma, da ko se je Luka ob 6h zbudu, sem spokala v dnevno in spla naprej na kavču. Tko da ga je Blaž zrihtu, nafutru, ko je šol na šiht, sva pa s tamalim še eno kitico odspala. jst ne vem, a mene to že spomladanska utrujenost daje al kaj? Luka se igra, jaz pijem kavico, zdej grem pa mal za nazaj prebrat. ce cutis utrujenost ali stalno zaspanost... preveri , ... a imaš ti iste znake al kako Govoriš iz izkušenj Jaz nisem nikoli utrujen in zaspan... mislim, da to lahko potrdis... , izkusnje pa imam... mogoć
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 11:10:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 jutro! jst sem bla dons taka koma, da ko se je Luka ob 6h zbudu, sem spokala v dnevno in spla naprej na kavču. Tko da ga je Blaž zrihtu, nafutru, ko je šol na šiht, sva pa s tamalim še eno kitico odspala. jst ne vem, a mene to že spomladanska utrujenost daje al kaj? Luka se igra, jaz pijem kavico, zdej grem pa mal za nazaj prebrat. ce cutis utrujenost ali stalno zaspanost... preveri , ... a imaš ti iste znake al kako Govoriš iz izkušenj Jaz nisem nikoli utrujen in zaspan... mislim, da to lahko potrdis... , izkusnje pa imam... mogoć si ji tko poznavalsko napisal, da sem mogla zasikat Joj, a se spomniš kako sem bila jaz zaspana ko sem bila Sva šla za 1 teden na morje, pa sem šla čez dan 2x spat, ko je bil Stipe na plaži, pa zvečer sem mrknila ob 22h Verjetn Tara zato tako pridno spančka
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 11:13:56
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 jutro! jst sem bla dons taka koma, da ko se je Luka ob 6h zbudu, sem spokala v dnevno in spla naprej na kavču. Tko da ga je Blaž zrihtu, nafutru, ko je šol na šiht, sva pa s tamalim še eno kitico odspala. jst ne vem, a mene to že spomladanska utrujenost daje al kaj? Luka se igra, jaz pijem kavico, zdej grem pa mal za nazaj prebrat. ce cutis utrujenost ali stalno zaspanost... preveri , ... a imaš ti iste znake al kako Govoriš iz izkušenj Jaz nisem nikoli utrujen in zaspan... mislim, da to lahko potrdis... , izkusnje pa imam... mogoć si ji tko poznavalsko napisal, da sem mogla zasikat Joj, a se spomniš kako sem bila jaz zaspana ko sem bila Sva šla za 1 teden na morje, pa sem šla čez dan 2x spat, ko je bil Stipe na plaži, pa zvečer sem mrknila ob 22h Verjetn Tara zato tako pridno spančka ma je blo takrat lepo na morju
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 11:15:56
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 jutro! jst sem bla dons taka koma, da ko se je Luka ob 6h zbudu, sem spokala v dnevno in spla naprej na kavču. Tko da ga je Blaž zrihtu, nafutru, ko je šol na šiht, sva pa s tamalim še eno kitico odspala. jst ne vem, a mene to že spomladanska utrujenost daje al kaj? Luka se igra, jaz pijem kavico, zdej grem pa mal za nazaj prebrat. ce cutis utrujenost ali stalno zaspanost... preveri , ... a imaš ti iste znake al kako Govoriš iz izkušenj Jaz nisem nikoli utrujen in zaspan... mislim, da to lahko potrdis... , izkusnje pa imam... mogoć si ji tko poznavalsko napisal, da sem mogla zasikat Joj, a se spomniš kako sem bila jaz zaspana ko sem bila Sva šla za 1 teden na morje, pa sem šla čez dan 2x spat, ko je bil Stipe na plaži, pa zvečer sem mrknila ob 22h Verjetn Tara zato tako pridno spančka ma je blo takrat lepo na morju
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 11:18:04
|
|
|
|
blaža
|
se opravičujem, sem zdaj vidla, da se res nič ne vidi, no pa zamislite si jih sami.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 11:21:11
|
|
|
|
Stipe air force
|
Srečala sta se Windows in kupček kravjega dreka. "Kdo si?" je vprašal drek. "Jaz sem operacijski sistem." "Če si ti operacijski sistem, sem jaz kremšnita!"
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 11:23:57
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža se opravičujem, sem zdaj vidla, da se res nič ne vidi, no pa zamislite si jih sami. imamo veliko domšljije...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 11:26:41
|
|
|
|
mlavla
|
evo sem se še jst opogumila...pa vam direktno sem lepim nekaj slikic.. najprej nekaj od civilne..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 11:27:28
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Srečala sta se Windows in kupček kravjega dreka. "Kdo si?" je vprašal drek. "Jaz sem operacijski sistem." "Če si ti operacijski sistem, sem jaz kremšnita!" Blaza, tokrat uporabi Windows-e , se bo kej videl, mogoć
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 11:31:33
|
|
|
|
Februarka08
|
Midve sva ble zunej slabo urco, ko sva pa not pršle, pa sonce tamala je zmazala jogurt za malico (celega ) potem sva pometali, zdaj pa... ne vem kje je TV je ravno prižgala lump, grem k njej...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 11:37:43
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla evo sem se še jst opogumila...pa vam direktno sem lepim nekaj slikic.. najprej nekaj od civilne.. ej, ful sta dobra.... (razlog vec da ne boste vidl Tita zraven Sefle na sliki )...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 11:43:02
|
|
|
|
Februarka08
|
Mlavla lepe slikce Stipe, kaj pa tvoj avatar ajde, ajde, ukreni kaj
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 11:47:47
|
|
|
|
misar
|
stipe in dolenjka...moram priznat, da sem vajine poročne slike že videla...so prav luštne
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 11:48:39
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar stipe in dolenjka...moram priznat, da sem vajine poročne slike že videla...so prav luštne a tiste z MatKurje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 11:57:11
|
|
|
|
itata
|
mlavla: madonca sta mlada MI LAHKO KDO ZAUPA KDAJ JE LETOS SPLOH PUST? da ne bom otroka na napačen dan maškarala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 11:59:28
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata mlavla: madonca sta mlada MI LAHKO KDO ZAUPA KDAJ JE LETOS SPLOH PUST? da ne bom otroka na napačen dan maškarala jaz še sploh ne vem v kaj bi jo oblekla
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 12:02:10
|
|
|
|
pina-1
|
ana bo pa za pusta slonček. mam še od Mie kostumček. stipe, a tudi mi stari prjatli ne bomo deležni vaših slik
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 12:02:25
|
|
|
|
ella79
|
dan mi imamo sonček jaz pa notr čepim no, sej grem vmes večkrat vn na svež zrak dej že pejte mal v službo, ker čist preveč čvekate dolenjka zate pa nisem čist sigurna, da si v službi kaj pa bodo vaši za maškate? naša bo neki na izi, k itak še ne hodi.... mi bomo imeli tudi RD za prijatelje in femeli. Se ga že prav veselim ena runda bo že ta vikend
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 12:10:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar stipe in dolenjka...moram priznat, da sem vajine poročne slike že videla...so prav luštne Glede na to, da so najine, bi te vprašala kje, mislim, da lahko izvem
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 12:10:23
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, sem jo dala spat, zdaj še počakam da zaspi, ker ima govorne vaje Potem grem pa probat narest tiste njoke...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 12:10:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata mlavla: madonca sta mlada MI LAHKO KDO ZAUPA KDAJ JE LETOS SPLOH PUST? da ne bom otroka na napačen dan maškarala 24.2. na caričn RD
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 12:10:53
|
|
|
|
Februarka08
|
A mam kej lepo št. objav
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 12:11:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dan mi imamo sonček jaz pa notr čepim no, sej grem vmes večkrat vn na svež zrak dej že pejte mal v službo, ker čist preveč čvekate dolenjka zate pa nisem čist sigurna, da si v službi kaj pa bodo vaši za maškate? naša bo neki na izi, k itak še ne hodi.... mi bomo imeli tudi RD za prijatelje in femeli. Se ga že prav veselim ena runda bo že ta vikend sem sem, ampak v živo mal več čvekam
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 12:12:08
|
|
|
|
dolenjka
|
Mi se pa verjetno ne bomo nič maškarali, ker če ne hodi nima smisla Aja, moje mnenje
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 12:18:24
|
|
|
|
itata
|
ok kul, da je glih na njen RD
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.