|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
28.1.2009 11:08:50   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

jutro!

jst sem bla dons taka koma, da ko se je Luka ob 6h zbudu, sem spokala v dnevno in spla naprej na kavču. user posted image  Tko da ga je Blaž zrihtu, nafutru, ko je šol na šiht, sva pa s tamalim še eno kitico odspala.user posted image  jst ne vem, a mene to že spomladanska utrujenost daje al kaj?user posted image
Luka se igra, jaz pijem kavico, zdej grem pa mal za nazaj prebrat.

ce cutis utrujenost ali stalno zaspanost... preveri user posted image ,user posted image ... user posted image

a imaš ti iste znake al kako user posted image  Govoriš iz izkušenj user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

Jaz nisem nikoli utrujen in zaspan... mislim, da to lahko potrdis... user posted image  user posted image  user posted image , izkusnje pa imam... mogoć user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
28.1.2009 11:10:41   
dolenjka

jutro!

jst sem bla dons taka koma, da ko se je Luka ob 6h zbudu, sem spokala v dnevno in spla naprej na kavču. user posted image  Tko da ga je Blaž zrihtu, nafutru, ko je šol na šiht, sva pa s tamalim še eno kitico odspala.user posted image  jst ne vem, a mene to že spomladanska utrujenost daje al kaj?user posted image

ce cutis utrujenost ali stalno zaspanost... preveri user posted image ,user posted image ... user posted image

a imaš ti iste znake al kako user posted image  Govoriš iz izkušenj user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

Jaz nisem nikoli utrujen in zaspan... mislim, da to lahko potrdis... user posted image  user posted image  user posted image , izkusnje pa imam... mogoć user posted image  user posted image  user posted image

si ji tko poznavalsko napisal, da sem mogla zasikat user posted image  Joj, a se spomniš kako sem bila jaz zaspana ko sem bila user posted image  user posted image  Sva šla za 1 teden na morje, pa sem šla čez dan 2x spat, ko je bil Stipe na plaži, pa zvečer sem mrknila ob 22h user posted image  Verjetn Tara zato tako pridno spančka user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
28.1.2009 11:13:56   
Stipe air force

jutro!

si ji tko poznavalsko napisal, da sem mogla zasikat user posted image  Joj, a se spomniš kako sem bila jaz zaspana ko sem bila user posted image  user posted image  Sva šla za 1 teden na morje, pa sem šla čez dan 2x spat, ko je bil Stipe na plaži, pa zvečer sem mrknila ob 22h user posted image  Verjetn Tara zato tako pridno spančka user posted image  user posted image  user posted image

ma je blo takrat lepo na morju user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
28.1.2009 11:15:56   
dolenjka

jutro!

ma je blo takrat lepo na morju user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 3954
28.1.2009 11:18:04   
blaža
se opravičujem, sem zdaj vidla, da se res nič ne vidi, no pa zamislite si jih sami.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
28.1.2009 11:21:11   
Stipe air force
Srečala sta se Windows in kupček kravjega dreka.

"Kdo si?" je vprašal drek.

"Jaz sem operacijski sistem."

"Če si ti operacijski sistem, sem jaz kremšnita!" user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
28.1.2009 11:23:57   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

se opravičujem, sem zdaj vidla, da se res nič ne vidi, no pa zamislite si jih sami.user posted image

imamo veliko domšljije...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
28.1.2009 11:26:41   
mlavla
evo sem se še jst opogumila...pa vam direktno sem lepim nekaj slikic..
najprej nekaj od civilne..

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
28.1.2009 11:27:28   
Stipe air force

Srečala sta se Windows in kupček kravjega dreka.

"Kdo si?" je vprašal drek.

"Jaz sem operacijski sistem."

"Če si ti operacijski sistem, sem jaz kremšnita!" user posted image  user posted image  user posted image

Blaza, tokrat uporabi Windows-e user posted image  user posted image  user posted image , se bo kej videl, mogoć user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3959
28.1.2009 11:31:33   
Februarka08
Midve sva ble zunej slabo urco, ko sva pa not pršle, pa sonceuser posted image user posted image user posted image tamala je zmazala jogurt za malico (celegauser posted image user posted image ) potem sva pometali, zdaj pa... ne vem kje jeuser posted image TV je ravno prižgalauser posted image lump, grem k njej...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3960
28.1.2009 11:37:43   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

evo sem se še jst opogumila...pa vam direktno sem lepim nekaj slikic..
najprej nekaj od civilne..

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ej, ful sta dobra.... user posted image  user posted image  user posted image  (razlog vec da ne boste vidl Tita zraven Sefle na sliki user posted image  user posted image )...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
28.1.2009 11:43:02   
Februarka08
Mlavla lepe slikceuser posted image user posted image user posted image
Stipe, kaj pa tvoj avataruser posted image ajde, ajde, ukreni kajuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3962
28.1.2009 11:47:47   
misar
stipe in dolenjka...moram priznat, da sem vajine poročne slike že videla...so prav luštneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
28.1.2009 11:48:39   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: misar

stipe in dolenjka...moram priznat, da sem vajine poročne slike že videla...so prav luštneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a tiste z MatKurje user posted image  user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
28.1.2009 11:57:11   
itata
mlavla: madonca sta mladauser posted image

MI LAHKO KDO ZAUPA KDAJ JE LETOS SPLOH PUST? da ne bom otroka na napačen dan maškaralauser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3965
28.1.2009 11:59:28   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: itata

MI LAHKO KDO ZAUPA KDAJ JE LETOS SPLOH PUST? da ne bom otroka na napačen dan maškaralauser posted image

jaz še sploh ne vem v kaj bi jo obleklauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
28.1.2009 12:02:10   
pina-1
ana bo pa za pusta slonček. mam še od Mie kostumček.

stipe, a tudi mi stari prjatli ne bomo deležni vaših slikuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 3967
28.1.2009 12:02:25   
ella79
dan user posted image mi imamo sonček user posted image user posted image user posted image jaz pa notr čepim user posted image user posted image user posted image user posted image no, sej grem vmes večkrat vn na svež zrak user posted image
dej že pejte mal v službo, ker čist preveč čvekate user posted image user posted image dolenjka zate pa nisem čist sigurna, da si v službi user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa bodo vaši user posted image za maškate? naša bo neki na izi, k itak še ne hodi....

mi bomo imeli tudi RD za prijatelje in femeli. Se ga že prav veselim user posted image ena runda bo že ta vikend user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
28.1.2009 12:10:16   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

Glede na to, da so najine, bi te vprašala kje, mislim, da lahko izvem user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
28.1.2009 12:10:23   
Februarka08
Evo, sem jo dala spat, zdaj še počakam da zaspi, ker ima govorne vajeuser posted image
Potem grem pa probat narest tiste njoke...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
28.1.2009 12:10:51   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: itata

24.2. na caričn RD user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
28.1.2009 12:10:53   
Februarka08
A mam kej lepo št. objavuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3972
28.1.2009 12:11:31   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dan user posted image mi imamo sonček user posted image user posted image user posted image jaz pa notr čepim user posted image user posted image user posted image user posted image no, sej grem vmes večkrat vn na svež zrak user posted image
dej že pejte mal v službo, ker čist preveč čvekate user posted image user posted image dolenjka zate pa nisem čist sigurna, da si v službi user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj pa bodo vaši user posted image za maškate? naša bo neki na izi, k itak še ne hodi....

mi bomo imeli tudi RD za prijatelje in femeli. Se ga že prav veselim user posted image ena runda bo že ta vikend user posted image

sem sem, ampak v živo mal več čvekam user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
28.1.2009 12:12:08   
dolenjka
Mi se pa verjetno ne bomo nič maškarali, ker če ne hodi nima smisla user posted image  Aja, moje mnenje user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
28.1.2009 12:18:24   
itata
ok kul, da je glih na njen RDuser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.