Ursi2
|
Luka spi, pa bomo vidli, a se bo še kaj zbudil, al bo lepo spal. Je pa danes take volje, da skoz preizkuša.Vse, kar ne sme, bi rad poskusil. Mislim, da ni ničesar izpustil. Sam sma se vseen prav fajn imela. Sma se kr naprej neki po hiši podila, pa avte vozla,...No, mi je uspelo celo kavbojke na kolenu strgat. Pols e pa sprašujem zvečer, zakaj me tk kolena bolijo!!!! Aleži, ti verjamem, da si se zamislila. Meni sploh ni jasno, kdaj je minilo. Pa sploh mi ne gre v glavo, kk da še ni . Jz sem bila prepričana, da bom v tem času že nekje na polovici druge nosečnosti. No, to je pa dokaz, da nima smisla nekih planov, na katere na moreš velko vplivat, delat!!!! Pa čestitke za tamalo od kolegice!!!!!!!!!!!! Jagoga, ti verjamem, da ti ni do tega, da bi bila s taščo in tastom na dopustu. Pa ste zdej že ok med sabo? Mi smo šli 2x za 4 dni skupi v Pariz na obisk bratu od dragega. Pa je sicer kr blo nekak, ampak ker je bil svak zraven, drgač pa vprašanje, kk bi bilo. No, o vožnji pa raj ne bom!!!!! Pa čestitke za pihanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NČK, ja sma dala prošnjo za vrtec, sam je polno, nimava kaj. Sicer mi je moj rekel, da naj še poskušam, ampak mislim, da bo malo šans. No, vsaj septembra pa definitivno gre v vrtec¨!!!!! Vem, da je težko potem popravlat in reševat stvari. Sej to mi je najhujši. Bo že! Držim pesti, da bo varuška ok in da pa mogoče le ne bo draga oz predraga. Ma, sej na koncu pa vprašanje, kaj je boljši: da doma vstaneš al da greš na šiht, pa za varuško plačaš več, kot pa je plača!!!!! Lona76 za vas , da bi nehalo iz nosa tečt in da bi bolje spali!!!!!!!!!!!! Pa tudi za kašelj, da bi prenehal!!!!!!!!!!! Sem se pa nasmejala temu, kako je tvoj malo porihtal oz preslišal tvoje napotke. Sem se spomnila na eno, ko je razlagala, da je njen pazil zvečer tamala dva in je pozabil jima dat večerjo in sta se reveža kr zbujala (sem pozabila, kera je bla ) Ti verjamem, da si bila jezna. Sam zdej je pa najbrž res smešno. Ma, bomo vidli, kaj bo pri nas drug teden, ko ga bo čet in pet moj imel dokler da ne gre popoldan v službo. Dinki, čestitke za uspešno ukinjanje podoja!!!!!!! Čakajoča, priden Nik, da je tako lepo spal. Upam, da bo tudi danes tako ali vsaj podobno!!!!!!!!! , Da kašelj čimprej mine!!!!!!!!! Pa , da bi končno ti uspelo dobit službo!Ti pa verjamem, da je s..... s tem. Tudi jaz jo iščem že zelo dolgo. Sam imam to srečo, da so mene doma zaposlili, da sem vsaj nakaj dobivala, pa da mi doba teče!!!!!! Tina50, sej bo počasi šlo!No, danes samo na eno, čez par dni bo šlo pa že brez! Kr počasi!!!! Pa veliko in , da vama uspe!!!! Dinki, priznam, da je kr nekaj sindroma tašče zraven. In se tega zavedam in poskušam, da bi ne bila preveč nesramna ali grda. Vem, da je veliko stvari, ki me motijo oz mi grejo na živce samo zato, ker pač jih ona nardi! Tudi to, kk se včasih obnaša in je posiljena pa rine v Lukana bpom ž eprenesla. Sej ji velkokrat sam pokaže če mu ne paše. Strah me je samo tega, ker ženski včasih res utrga. Vem, da sem grdo rekla, ampak je res. Ful zna znoret in tulit, da jo cela ulica sliši. Pa ji ni važno, kdo je zraven. Pa kleje, pošilja nas v vse mogoče kraje in luknje. Pa vsi smo idioti in budale in hudiči. Sej sma ji rekla, da pred Lukanom tega ne sme. Pa če je začela, sma ga vzela in odnesla. Sam zdej pa naju ne bo in ne boma vedla, kaj se dogaja. Ker sej lahk rečem, da se pa menda zarad Lukana bo pa že zadržala. Sam zadnjič npr. je znorela in eno uro tulila na tasta samo zato, ker je pozabil kupoit vanili sladkor. Pa ji ne bi škodlo, če bi šla sama peš v trgovino, je ene 300 m stran. Tega me je strah in me je groza. Ker jz sem bila na začetku, ko sem se sem preselila, čist prestrašena in sem se samo stisnala na kavč, se začela trest in jokat, ko je ona začela vdelavat. Zdej sem jo pač že odklopla in je ne obrajtanm več Sam kaj pa LUka? KEr vem, da enkrat bo dedi neki nardil, kar ji ne bo pasalo in bo že slabe volje iz šihta prišla, pa bo znorela. Zadnjič je bil Luka dol, jz pa doma, pa je že začela neki noret, potem pa se je zadržala, ko sem glih mislila it po Lukana. OK, zdej se je, sam kaj pa naslednjič? Ne vem, če sem, znala razložit Drgač pa LUkA pri njima ful uživa in se imajo res fajn. To me sploh ne skrbi, ker vem, da ga imata rada in se zabavo, pa se smejijo, igrajo. Res ga imata lepo in bi vse nardila za njega. To sploh ni debate in tega me ni strah. Ma, sej bo, sej je sam za pol leta! Bom že! Sam malo paše ven iz sebe dat in pojamrat!!! JA, JA, V petek pa pridem, če boma le zdrava!!!!!!!!!!!!!!!! Super za prespano noč!!!!!!!!!! Aleži, še enkrat, da mastitis izgine, pa da bo vse ok pri zdravnici!!!!!!!!!! Lona76, čestitke za podaljšanje porodniške!!!!!!!!!!!!!!!! RES SUPER!!!!!!!!!!!!! NČK, jz še nisem dobila spiska izplačil. Na vlogo bom pa jz napisala kr februar zraven, pa bojo že potem se sami tam ubadali!!!!!!!! Joži79, škoda, ker te ne bo na srečanje. Bi bilo res te fajn spoznat!!!!!!!!! Vidim, da imaš tudi ti tako ¨fajno¨ taščo. Ja, res mislijo, da sami nič ne mormo!!! Pa da sta prav za vami šla Ja, to me spominja na mojo taščo. Sam na srečo za nama ne rine tako, ker naju ima doma (čeprav bi bila najbolj srečna, če bi bili kr skoz skupi), sam svak moj pa je bogi, Zelo malo je doma in takrat nima mira, se mu čist pri vsaki stvari zraven vštuli. Njemu pa tudi ni, da bi skoz bla zraven!!!!!! Naš niti ne leze ven iz stolčka, se pa suče in leze pod mizico, pa vse mogoče dela. Imamo pa več problemov pri kopanju, ker je vse drugo bolj zanimivo, kot pa, da bi lepo sedel v bani in se ihral z igračkami. Ne, on vstane in se steguje za pipo, pa po ploščicah tovče,....Tk ga morem držat, ker pol se pa kr vrže in nikoli ne vem, kam bo pristal!!!! San, mogoč bi pa res mogli it v Grčijo al pa tastu in tašči kupit enosmerno za na Mars, pa naj mata dopust in naj tam polaga ploščice, pa vse kar ima namen delat!!!!!!! Meni glih zaradi tega ni fajn, da imaš vikend. Ker itak ti paše, da greš malo na dopust, ne pa da še takrat rihtaš pa delaš in ne vem ,kaj vse
|