|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
27.1.2009 21:56:16   
Ursi2
Luka spi, pa bomo vidli, a se bo še kaj zbudil, al bo lepo spal. Je pa danes take volje, da skoz preizkuša.Vse, kar ne sme, bi rad poskusil. Mislim, da ni ničesar izpustil. Sam sma se vseen prav fajn imela. Sma se kr naprej neki po hiši podila, pa avte vozla,...No, mi je uspelo celo kavbojke na kolenu strgat. Pols e  pa sprašujem zvečer, zakaj me tk kolena bolijo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Aleži, ti verjamem, da si se zamislila. Meni sploh ni jasno, kdaj je minilo. Pa sploh  mi ne gre v glavo, kk da še ni user posted image . Jz sem bila prepričana, da bom v tem času že nekje na polovici druge nosečnosti. No, to je pa dokaz, da nima smisla nekih planov, na katere na moreš velko vplivat, delat!!!!user posted image user posted image
Pa čestitke za tamalo od kolegice!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jagoga, ti verjamem, da ti ni do tega, da bi bila s taščo in tastom na dopustu. Pa ste zdej že ok med sabo?
Mi smo šli 2x za 4 dni skupi v Pariz na obisk bratu od dragega. Pa je sicer kr blo nekak, ampak ker je bil svak zraven, drgač pa vprašanje, kk bi bilo. No, o vožnji pa raj ne bom!!!!!user posted image
Pa čestitke za pihanje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

NČK, ja sma dala prošnjo za vrtec, sam je polno, nimava kaj. Sicer mi je moj rekel, da naj še poskušam, ampak mislim, da bo malo šans. No, vsaj septembra pa definitivno gre v vrtec¨!!!!!
Vem, da je težko potem popravlat in reševat stvari. Sej to mi je najhujši. Bo že!
Držim pesti, da bo varuška ok in da pa mogoče le ne bo draga oz predraga.user posted image user posted image user posted image user posted image Ma, sej na koncu pa vprašanje, kaj je boljši: da doma vstaneš al da greš na šiht, pa za varuško plačaš več, kot pa je plača!!!!!user posted image

Lona76 za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi nehalo iz nosa tečt in da bi bolje spali!!!!!!!!!!!! Pa tudi za kašelj, da bi prenehal!!!!!!!!!!!
Sem se pa nasmejala temu, kako je tvoj malo porihtal oz preslišal tvoje napotke. user posted image user posted image Sem se spomnila na eno, ko je razlagala, da je njen pazil zvečer tamala dva in je pozabil jima dat večerjo in sta se reveža kr zbujala (sem pozabila, kera je blauser posted image user posted image user posted image )
Ti verjamem, da si bila jezna. Sam zdej je pa najbrž res smešno. Ma, bomo vidli, kaj bo pri nas drug teden, ko ga bo čet in pet moj imel dokler da ne gre popoldan v službo.

Dinki, čestitke za uspešno ukinjanje podoja!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakajoča, priden Nik, da je tako lepo spal. user posted image user posted image user posted image Upam, da bo tudi danes tako ali vsaj podobno!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image , Da kašelj čimprej mine!!!!!!!!!
Pa user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi končno ti uspelo dobit službo!Ti pa verjamem, da je s..... s tem. Tudi jaz jo iščem že zelo dolgo. Sam imam to srečo, da so mene doma zaposlili, da sem vsaj nakaj dobivala, pa da mi doba teče!!!!!!

Tina50, sej bo počasi šlo!No, danes samo na eno, čez par dni bo šlo pa že brez! Kr počasi!!!! Pa veliko user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image , da vama uspe!!!!

Dinki, priznam, da je kr nekaj sindroma tašče zraven. In se tega zavedam in poskušam, da bi ne bila preveč nesramna ali grda. Vem, da je veliko stvari, ki me motijo oz mi grejo na živce samo zato, ker pač jih ona nardi!
Tudi to, kk se včasih obnaša in je posiljena pa rine v Lukana bpom ž eprenesla. Sej ji velkokrat sam pokaže če mu ne paše. Strah me je samo tega, ker ženski včasih res utrga. Vem, da sem grdo rekla, ampak je res. Ful zna znoret in tulit, da jo cela ulica sliši. Pa ji ni važno, kdo je zraven. Pa kleje, pošilja nas v vse mogoče kraje in luknje. Pa vsi smo idioti in budale in hudiči. Sej sma ji rekla, da pred Lukanom tega ne sme. Pa če je začela, sma ga vzela in odnesla. Sam zdej pa naju ne bo in ne boma vedla, kaj se dogaja. Ker sej lahk rečem, da se pa menda zarad Lukana bo pa že zadržala. Sam zadnjič npr. je znorela in eno uro tulila na tasta samo zato, ker je pozabil kupoit vanili sladkor. Pa ji ne bi škodlo, če bi šla sama peš v trgovino, je ene 300 m stran.
Tega me je strah in me je groza. Ker jz sem bila na začetku, ko sem se sem preselila, čist prestrašena in sem se samo stisnala na kavč, se začela trest in jokat, ko je ona začela vdelavat. Zdej sem  jo pač že odklopla in je ne obrajtanm več Sam kaj pa LUka? KEr vem, da enkrat bo dedi neki nardil, kar ji ne bo pasalo in bo že slabe volje iz šihta prišla, pa bo znorela. Zadnjič je bil Luka dol, jz pa doma, pa je že začela neki noret, potem pa se je zadržala, ko sem glih mislila it po Lukana. OK, zdej se je, sam kaj pa naslednjič?

Ne vem, če sem, znala razložituser posted image

Drgač pa LUkA pri njima ful uživa in se imajo res fajn. To me sploh ne skrbi, ker vem, da ga imata rada in se zabavo, pa se smejijo, igrajo. Res ga imata lepo in bi vse nardila za njega. To sploh ni debate in tega me ni strah. Ma, sej bo, sej je sam za pol leta! Bom že! Sam malo paše ven iz sebe dat in pojamrat!!!

JA, JA, V petek pa pridem, če boma le zdrava!!!!!!!!!!!!!!!!

Super za prespano noč!!!!!!!!!!user posted image user posted image

Aleži, user posted image user posted image user posted image user posted image  še enkrat, da mastitis izgine, pa da bo vse ok pri zdravnici!!!!!!!!!!

Lona76, čestitke za podaljšanje porodniške!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image RES SUPER!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

NČK, jz še nisem dobila spiska izplačil. Na vlogo bom pa jz napisala kr februar zraven, pa bojo že potem se sami tam ubadali!!!!!!!!

Joži79, škoda, ker te ne bo na srečanje. Bi bilo res te fajn spoznat!!!!!!!!!
Vidim, da imaš tudi ti tako ¨fajno¨ taščo. Ja, res mislijo, da sami nič ne mormo!!!
Pa da sta prav za vami šla
Ja, to me spominja na mojo taščo. Sam na srečo za nama ne rine tako, ker naju ima doma (čeprav bi bila najbolj srečna, če bi bili kr skoz skupi), sam svak moj pa je bogi, Zelo malo je doma in takrat nima mira, se mu čist pri vsaki stvari zraven vštuli. Njemu pa tudi ni, da bi skoz bla zraven!!!!!!

Naš niti ne leze ven iz stolčka, se pa suče in leze pod mizico, pa vse mogoče dela.
Imamo pa več problemov pri kopanju, ker je vse drugo bolj zanimivo, kot pa, da bi lepo sedel v bani in se ihral z igračkami. Ne, on vstane in se steguje za pipo, pa po ploščicah tovče,....Tk ga morem držat, ker pol se pa kr vrže in nikoli ne vem, kam bo pristal!!!!user posted image user posted image

San, mogoč bi pa res mogli it v Grčijo al pa tastu in tašči kupit enosmerno za na Mars, pa naj mata dopust in naj tam polaga ploščice, pa  vse kar ima namen delat!!!!!!!

Meni glih zaradi tega ni fajn, da imaš vikend. Ker itak ti paše, da greš malo na dopust, ne pa da še takrat rihtaš pa delaš in ne vem ,kaj vse

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
27.1.2009 22:02:57   
Ursi2
Dinki, držim pesti, da ti podaljšajo porodniškouser posted image user posted image user posted image !!!!!!!!user posted image user posted image

Čakajoča, Nik je pa res luban fant! Pravi mož je že!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
A mate hrčke, al morske prašičke, al zajčke????

Lona76, kaj sta posrečena tvoja dva sončka.user posted image user posted image  user posted image In kk pašejo Taji očala, Ja res bo smučarka! Tilen pa obvlada delanje iglujev!!!!!!!!!!!!!!

Tina user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bila noč boljša!!!!!!!!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
28.1.2009 6:05:48   
Ursi2
NEJC in MATIC VSE NAJBOLJŠE ZA OBMESEČNICI!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
28.1.2009 6:09:07   
Ursi2
Dobro jutro, punce!

Naša noč spet neka čudna. Se je kr neki zbujal pa jokal in jamral. Pa enkrat vmes se mu sploh ni dalo spat, samo crtlal pa sriskal bi se. Je pa pol tud kr hitro zaspal nazaj. SEj crtlanje mi je pa prav pasalOuser posted image !!!!!!!!

Ena user posted image
Upam, da je je dovolj!!!!!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
28.1.2009 7:43:11   
Vilma
Dobro jutro punce user posted image
Ste veliko napisale, nit ne vem, kje začet. user posted image
Čestitke vsem, ki ste dobile podaljšanje porodniške! user posted image  In vsem, ki ste te dni praznovali obmesečnice. user posted image
Mi smo vsi nekaj več ali manj prehlajeni, edino Julija je zaenkrat zdrava. Samo mislim, da je to samo še vprašanje dnevov, če ne ur. user posted image

Kar se tiče spanja pa Julija definitivno vodi med vsemi marčevskimi otroci. Vse tiste, ki spite celo noč, ali se zbujate enkrat, dvakrat bodite presrečne. Ampak res!
Uvedla sem nekaj ukrepov, pa je samo še slabše.
Dojenje čez dan zato, da jo uspavam...tega ni več.
Ponoči ji pripada prvi podoj ob dveh, nič prej!
Uspavanje na rokah z zibanjem...tudi tega ni več. Zibam in crkljam jo na začetku, preden jo dam spat v posteljo.
Zbuja se pa na uro,najdaljšo rundo ima dve uri v kosu user posted image  
Evo današnja noč, pa presodite:
Zaspala je ob 20.30
Prvo zbujanje ob 23.00 - duda
Drugo ob 00.00 - čaj
Tretje 1.15 - duda
Ćetrto podoj ob 2.15 do 2.30
Peto ob 4.20 (to je njena najdaljša runda spanja user posted image )
Ampak ni zaspala do petih tko da sem obupala in jo spet na jošk dala.
Šesto ob 5.30 duda
Zbudila se je ob 6.30
In tako noč na noč, noč na noč... Se tako bojim službe. Kako bom skoncentrirano delala, če sem čist razštelana od nespanja?
Sem pa probala vse od drugače jo pokrit, oblečt, pa posteljo obračat, pa mojo majco v posteljo, da ima vonj po meni... Nič ne pomaga, nič.
Sva se z mojim ful kregala zarad njenga ne/spanja. On pravi, da prehitro skočim, ko mala zajoka (kar je res, ampak sem se že malo popravila, ker včasih res zaspi sama nazaj), jaz mu očitam, da mi premalo pomaga okrog tega. (Sem predlagala, da bi šla za kak teden v dnevno spat, mogoče me ne bi vsak njen jokec zbudil. Pa se še zdaj nisva preselila. Bova pa menda ta vikend.)
Čez dan pa je tak sonček. Sama se igra, smeji se, ma kot da je ni. Saj vem, kaj mi boste rekle. Vsega ne morš imet. user posted image In še res je tako. user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
28.1.2009 8:02:08   
Vilma
Kar se tiče dopusta....midva sicer kampirava, ampak mislim, da bova to leto preskočila tako počitnikovanje. Da bi šla v Grčijo, me ne vleče preveč, čeprav še nisem bila. Te odpeljejo tam v en hotel, okrog ni ničesar in potem bodi tam 7-14 dni. Jaz tega ne morem. Sploh mi hoteli ne dišijo. Smo bolj za apartma, predvsem zaradi otrok in kuhanja.
Tako da bomo tudi letos upoštevali nasvet od Aleži. Izola je zakon! user posted image  Smo bili lani v stanovanju od moje službe, čist pred Simonovim zalivom, ma super! Morje je blo dokaj čisto, ker smo bili septembra, igral kolikor hočeš, sprehajala pot pa fantastična! Edino komarji, ti pa so problem! Se mi zdi, da mora ta mrčes v Ljubljano prit in fajn popikat politike, potem bodo mogoče ukinili to mrčes povsod. user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
28.1.2009 8:04:21   
mumu
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Punce!
Dobila sem en Meil, pa mislim, da je tole za nas zelo aktualno. Sicer še nekatere dojimo, pa vseeno

Pozdravljene/i.
V torek (20.1.) je bil Jaša (moj 4,5 letnik) sprejet na Pediatrični ORL
oddelek Bolnice Šempeter.

Ker so mi v sprejemni pisarni ponudila sestre - administratorke tudi list s
cenami za sobivanje z otorkom, sem se kar začudila.

Namreč že od konca julija 2008 velja Sprememba ZZZV, ki omogoča da obvezno
zdr. zavarovanje v celoti krije sobivanje enega od staršev v zdr. zavodu z
otrokom do 5. leta strasosti.

Ko sem jim ponudila print (na srečo sem si to sprintala in vzela s seboj),
so začudeno gledali, o vsem tem niso ničesar vedeli, potem si si skopirali
zadeve in do zvečer je zgoraj na oddelku bila revolucija. Mamice so tudi
obvestili o spremembi.

Skratka - do torka so mamicam oz. staršem to mirno zaračunavali.

Svojih pravic se moramo zavedati sami - zato vam sporočam tole in vam
pošiljam tudi na povezavo na spremembe:

GLEJ 23. člen

tol mi je tudi azzurra povedala, ma mi ni še utegnila posredovat user posted image nam so kar zaračunali ko je bil z možem v bolnici!!!!! če pa gremo še kdaj, bom imela kar člen s seboj.... samo ga ni napisanega.... kam je zbežaluser posted image

Čudno, čudno.

Saj veste da sem kar dost preživela v pediatrilni, nisem bila doječa mamica, pa kljub temu nisem nikoli nič plačala, pa sem spala v sobi skupaj s Tio. V tej državi pa res lahko dela vsak kar hoče user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
28.1.2009 8:07:45   
mumu
NEJC IN MATIC

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
28.1.2009 9:43:32   
Joži79
Boga Vilma... Upam da se ti tole spanje uredi...

Naš je danes spal od 20:10 do 4:20, potem pa je ob 6h vstal... Tako da je bila super noč.

Meni je začel spat ko sem ga ponoči nehala dojiti. Sedaj ga samo zazibam, če se zbudi in potem nazaj v posteljico. Da ne potrebuje nočnih podojev sem pa ugotovila, ker je enkrat pri meni zaspal ob 0:00 (po treh vstajanjih sem obupala) in tako spal do 6h zjutraj... In sem se kar odločila: evo nema više papice ponoč. Od takrat je ful boljš. Pač če dobi ponoč za jest je navajen takrat jest, k mi k smo navajeni npr. zmeri ob 2h jest kosilo in smo takrat zmeri lačni...

Meni je tudi žal za petek. Ne vem ali sem zgršila, ampak kje pa se dobite, če slučajno vseeno uletiva za pol ure?

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
28.1.2009 10:59:03   
Vilma
Ja Joži to kar pišeš je priučena lakota. Sej zato sem rekla, da moram počasi zmanjševat nočno dojenje. Ne morem jo pa kr naenkrat čist odstavit, če je bla do zdaj navajena ponoči zizat kadar ji zapaše. Moram vztrajat, bo že popustila moja ovnica. user posted image  

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
28.1.2009 11:20:07   
tina50
ojla!

danes mi je pa uspelo, ga uspavat brez dojenja!user posted image user posted image user posted image user posted image
ob 10 sva jedla kašico(ene 80ml jo je pa pojedel), prej ob pol devetih je pa zraven mal kruhca popapal-ne velik! ob pol 11 sva šla v posteljo, pa se je mal premetaval, pa jokcal, pol sva se pa na drugo stran obrnala, pa sem mu mal pela, pabožala, pol je pa zaspal! upam, da bo jutri tudi tako!
sem pa skoraj že popustila in HB, sem si mislila sam malo še bom vstrajala, pa je uspelo!user posted image user posted image user posted image user posted image

Vilma mislim, da je še naš Lan malo slabši glede spanja ponoči! men pa ne rata nič drugega kot ziza. sem mu probala že vso živo in ne sprejme. dudo ma sicer rad, ampak pri tem jo pa kr meče stran. če pa vstrajam, kot npr. včeraj, se mi pa čist prebudi in imam še potem večje suser posted image ! kot včeraj, ko je na koncu bil že tukaj pri nama! ponoč je pa sicer različno, kdaj se dojiva 2-3x na noč, kdaj ima pa zizo skor celo noč v ustah,....... sam jaz ga imam s tem razlogom tudi pri sebi, ker vstajala pa ne bom 100x na noč! bi bla kot sova podnevi, tako pa zaspim zraven!
jaz sploh ne vem kaj naj naredim, to je katastrofa! sam ko sem umirjena zmeri govorim sej bo bolš, ko pa grem k njemu(preden greva midva spat) 10x me pa mal ujezi in pol pa sploh ne vem kaj naj naredim. sploh me pa ujezi najbolj to, ko zaspi , jaz vstanem se usedm v dnevni on pa spet, to me pa res ujezi.................... da bi ne vem kaj naredila.......pa pridem k njemu, se mi pa nasmeje jaz se pa stopim......user posted image
jaz res upam, da se bo nama to čimprej uredilo!

IZVIRNO SPOROČILO: Joži79

Meni je tudi žal za petek. Ne vem ali sem zgršila, ampak kje pa se dobite, če slučajno vseeno uletiva za pol ure?

tivoli

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
28.1.2009 11:39:00   
Lona76
Živjo ženske!

Na hitro.

Noč katastrofa vseh katastrof. Spal nič. Kašljala je tri ure skup. Vorčino je mela 38,1. Jokala skos, ko je pa zaspala je pa na moji roki in sem roko umaknila ker mi je res otrpnila pa tak jok da ga ni blo za pomirit pol ure. Sem bla na koncu že na koncu z živci, sem se mogla it prav iz sobe uhladit in potem nadaljevati to bedno uspavanje al kaj je to blo. Je pa frca bla ob polnoči živa k podnev. Posledica je da je dons zaspana k 100 hudičev in mi je celo dopoldne po avtu spala.

Sva bili na NFTH sem razočarana če sem iskrena. No una je rekla da je vse ok z njo. To me veseli, da pa bo že ko bo in da ni nobene panike. Sem mislila da mi bo pokazala mal več načinov za igranje. Nič pokazala mi je samo kako naj ji pomagam se usest in pa da ji moram nogice premikat ko bo hotla vstat. No imava kontrolo konc febrarja. Aja pa rekla mi je naj ji kaj našijem na kolenčka da ji ne bo drsel. Me zanima tiste katerih user posted image  se kobacajo po vseh štirih kaj imate po tleh. Tepih? Mi imamo parket in ji kao drsi.

Pol sva šle k meni v službo izpolnit un obrazec za CSD in sva ga tja nesle in zdej sva doma. Ji kuham juhico pa jajček pol pa upam, da bo kaj zaspala. Bom pa klicala P in peljala Tajo pokazat ker spet hrope. Danes delajo popoldne, tko da bom spet cel dan v avtu.

Evo zdej se pa že ornk krega šibam

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
28.1.2009 11:41:30   
tina50
san vi pa potem res nimate nič od dopusta! pri nam je blo tako, dokler so imeli pri mojmu vikend. samo delo in nič drugega, pa še skoz si kr na istmu mestu! potem, so ga prodali, ker so ga imeli skupaj z 2 bratoma, pa nas je bilo že preveč! pa bolš je tako! cenovno je to tudi drago! vidva kr pejta kam drugam, vsaj za par dni, da si res odpočijeta!

Ursi2 user posted image user posted image  glede policajev! kok je smotana baba! men tud grejo taki na živce, k pr 90 omejitve peljejo 50!

Čakajoča user posted image user posted image user posted image user posted image  lepe slikice pravi frajer je!

Lona76 user posted image user posted image  lepe slikice, kaka miška lepa je Taja, o pa kak iglu velik ste narediluser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  da Taja čimprej ozdravi!

Ursi2 glede tašče, upam, da se res ne bo jezila pred Lukatom! mene pa skrbi to, da mu bo dajale preveč sladkarij, še sploh zato k verjetno ne bo velik jedel. sej to bom verjetno kmalu ugotovila, al pa se bo kdaj kr sama zagovorila k se bo pohvala kaj je pojedl, pol bom ji ga pa kr vzela! mam to srečo, da ga bom pa mojim peljala. edino kar je fajn to, da ga bom mela tuki je, da ni tistega vstajanja zjutraj, pa oblačenja,......
uživa pa Lan tud ful pr tastu in tašči, no še bolj pri tastu. čist je nor na njega. ko ga dol prinesem je tok vesel, pa kr k njemu gre. sem včasih kr mal ljubosumnauser posted image

Vilma pa š to sem prej hotela napisat, podnevi je pa tako priden tud naš, se igra,.....ful je veseljak,.......da bi ga kr pojedel!user posted image  ponoč pa tako ja!

NEJC IN MATIC vse naj, naj,.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
28.1.2009 11:46:22   
pomlad08
vilma, kaj pa če jo vzameš k sebi? jaz se veliko bolje naspim, kadar job pri meni spi, ker se takrat dost manj zbuja. no sej verjetno si to že probala?
možno je tudi, da se dojenček čez noč hoče še več dojit, ko ukineš dnevno dojenje. jaz bi poskusila obratno - naj se že čez dan tok naveliča dojke, da jo ponoči sploh ne bo pogrešala. just a thought.

< Sporočilo je popravil pomlad08 -- 28.1.2009 11:58:56 >

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
28.1.2009 12:41:30   
Dinki
Dober dan punce,
jaz sem ravnokar nazaj iz službe in CSDja. Sem nesla un papir potrdit in ga osebno odnesla. je šlo ful hitro ker sem šla res amo na kadrovsko in ven. Čim bi šla še samo pozdravit bi se zavleklo še za kako uro. Titka je uvala medtem tašča, se je ponudila, in zdej pančka pri njej dol v mareli. Kolk je priden ta moj fantek user posted image . No pa v leclercu sem se zaustavila in sem mu kupila eno ribico-file in jo dala že v skrinjo, da jo bo imel za 5-krat. joj pa kolk imajo igrač v leclercu user posted image ...BC in Pikapolonica se skrijeta. seveda nisem mogla iti mimo ne da bi kaj kupila. Sem mu kupila en komplet lesenih glasbenih inštrumentov in eno knjigico. Upam, da mu bo všeč.

Čakajoča, joj kakšen fantek je že Nik user posted image . kaj pa imate to za ene živalce?
in Lona76 tud tvoja 2 sta taka cukra, sploh tam ko sta skp na tleh user posted image ...in kakšen iglu sta z očijem naredila user posted image
Tvoji Taji pošiljava s Titkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo kmalu bolje in da bo miška lahko lepo pančkala ponoči.
in hvala tebi in Tina50 za razlago glede prijavljenega otroka.

ursi2, sej ne vem glede tašče. Jaz samo upam, da je tolk pri sebi ženska in da ve, da ne sme imeti kakšnih izpadov pred user posted image . sej boš vidla po Lukcu kako mu je čez dan pri njej. Če boš videla, da nekaj ni OK pa seveda hitro ukrepaj. Skratka drži se user posted image . Iz sebe pa kar daj...vem kako je to, ko kar tišči neki in je takoj bolj ko damo ven iz sebe user posted image .
Jaz bi mojega Tita vidim, da brez skrbi, zaupala tašči ali moji mami....in HB, da je tako, sem zelo hvaležna.

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

San, mogoč bi pa res mogli it v Grčijo al pa tastu in tašči kupit enosmerno za na Mars, pa naj mata dopust in naj tam polaga ploščice, pa  vse kar ima namen delat!!!!!!!

joj Ursi tale je pa kruta user posted image user posted image user posted image

Vilma, jaz nimam nobenega pravega nasveta kot to, da ti pošiljam en topel, prijazen user posted image . Mogoče res poskusita iti spat v dnevno, ampak dvomim, da se boš manj zbujala. Mamice smo itak čudne, spimo praktično z enim učom odprtim user posted image .

Tina50, bravo za uspavanje brez zize user posted image  uf, se ti je luštn zdel, a? pomojem si bila prav ponosna na svojega sinka user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
28.1.2009 13:04:57   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Sva bili na NFTH sem razočarana če sem iskrena. No una je rekla da je vse ok z njo. To me veseli, da pa bo že ko bo in da ni nobene panike. Sem mislila da mi bo pokazala mal več načinov za igranje. Nič pokazala mi je samo kako naj ji pomagam se usest in pa da ji moram nogice premikat ko bo hotla vstat. No imava kontrolo konc febrarja. Aja pa rekla mi je naj ji kaj našijem na kolenčka da ji ne bo drsel. Me zanima tiste katerih user posted image  se kobacajo po vseh štirih kaj imate po tleh. Tepih? Mi imamo parket in ji kao drsi.

hmmmm, tit še ni hodil po kolenčkih doma, pol pri terapevtki na uni blazini pa je kar šibal, jaz pa sam user posted image user posted image . Pa mi je isto rekla naj mu našijem une bremzice iz kakih starih nogavičk, sam jaz nisem za te podvige. mal še počakaj pa bo začela tud tam kodit kjer mu drsi, vsaj tako je pri titu.

No, zdej je pa Titek buden, mu grem ribico skuhat user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
28.1.2009 13:25:33   
gaya24
Hojla!

Evo, mi smo ravno iz pregleda in so ugotovili, da Maj preboleva 6. otroško bolezen. Zdej ima še sam izpuščajčke, vročine pa ni več, tako, da bo počasi.

A je še kak Marčevček, ki je prebolel to bolezen?

Kobacanje: Mi imamo une puzle (kar veliko) ampak Maj je itak rajši na parketu. Mu je na začetku drselo ampak zdej pa že kak mesec in pol tk šiba vsepovsod, da mu niti utegne ne drset user posted image .

Ma, sej bi še kaj napisala pa me čas preganja. Mam ob 14h 3-4 leta stare otroke tečaj smučanja in šibam.

Lepo bodite. Čaw

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
28.1.2009 15:16:09   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

zdej pančka pri njej dol v mareli.

V kakšni mareli?

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
28.1.2009 17:10:32   
Špela100
Živjo ženske, da se vam malo javim...čez dan ni časa, je akcija non-stop, zvečer je pa delo...tako, da sorči, sorči, saj berem vas, sam pisat mi pa res ne znese.
Zdaj sem na hitro malo preletela, maks spi...koooooonnnnnččččnnnnooooooo....od treh sem se borila....
Ampak na tem otroku bom pa res doktorirala, najprej z dojenjem, potem s hrano, pa s spanjem...skoz neki.....

Kako uspavate te naše otroke???
Midva se zdaj dojiva zjutraj, ko se zbudi, potem pa šele zvečer, čez dan mi gre spat 2x okrog 11-12 in potem še 3-4-5...ha,ha....
Seveda s flaško, s čajem, ko to spije če imam srečo zaspi, če ne se pa kobaca po postelji, bolj ko ga dol dajem, bolj vstaja, on bi plezal, stal, sedel, vse, sam spal ne...user posted image  a komaj gleda, glava mu kar dol pada, na rokah ni šans, da zaspi, mora bit res utrujen, ko ga dam vodoravno joče, pa mu pojem, pa ga božam, pa sem tiho, pa ne pomaga nič....imava 1- urni bika-boj....to je zdaj ta teden problem....

Hrana je zdaj malo boljš, mu lahko naredim tudi kakšno zelenjavno- mesno omako in mi po mesu ne bruha več. Tako,da smo pri 10 mesecih razširili repertuar na meso. UAUUUUU user posted image  Kravjega mleka mu še ne dajem, riževo pa tako, tako...ga glih ne mara kaj preveč....

Čestitam vsem za podaljšanje porodniške...user posted image user posted image
Vsem čestitke za obmesečnice...drug mesec gre pa za ene že zares...1 svečka...user posted image

Vilma nimam pametnega nasveta, ker še zase nisem dovolj pametna. Verjetno si poskusila že vse...mene že mika da bi poskusila metodo po dojenju v posteljico...sam kaj ko vem, da se bo premetaval, skakal ob ograji, afne guncal, se smejal, potem me klical, potem jokal in nazadnje bom popustila in nima smisla niti začet s to metodo....

Drugače Maks veselo kliče tatkota, sestrico kliče po 100x na dan, se dere ...eeennn....zna povedat kako kuža dela...hov, hov, pa zraven po pasje diha user posted image , zna rečt teta, PA-PA, KA-KA....mame pa nima user posted image user posted image ...ja mame  ni treba nič klicat, ker je skoz zravenuser posted image ...drugače me pa v ta nujnih primerih pokliče BA...user posted image

Včeraj je naredil prva dva koraka sam proti meni, ko sem prišla od frizerja....ja mam frišne pramene....user posted image  sem prav nobel po treh mesecih robinzonstva....

Ursi2 verjamem, da ti ni prijetno puščat Lukca pri tašči...ja jaz sploh na to ne pomislim, naš gre septembra v vrtec...

ekola zdaj se je pa že zbudil, 1 uro boja za pol ure spanja...kot, da ima v ritki štoparico....navito na pol ure...user posted image

mejte se

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
28.1.2009 19:20:04   
Lona76
Dober večer.

Špela lepo da si imela v tej norišnici spet malo časa in si se nam lahko javila.

Vilma in Tina madonca nič vama ne zavidam. Jaz sem danes kot luna pa samo dve noči nisem spala. Ne vem kako bi še živela po 10 mesecih nespanja. No sicer Taja tudi še ne spi celo noč ampak proti vajinim spim celo noč user posted image . Upam, da se vam to uredi še pred odhodom v službo ker res ne vem kako bosta drugač zdržale. Nasveta pa žal nimam nobenega.

Gaya dobro da je vročina že minila. Je pa kar nekaj marčevcev že imelo 6. otroško. Med njimi je seveda tudi Taja, ker ona ne more spustit nobene bolezni. Je pa danes točno 3 tedne od kar je bila v stiku z noricami in teh butastih koz še ni. Mogoče so se šle pa drugam past.user posted image

Dinki tut jst nisem za take podvige da bi na kolenčka neki šivala. user posted image  Sem se pa odločila, da bomo dali v dnevno tepih iz Tilnove sobe (tazga k ga ma Tit) in bo mogoče ji to pomagalo. Ker kukr se spomnim Tilnu ni nič drsel ne na ploščicah ne na parketu. Mogoče more res sam zalaufat na tepihu pol bo pa šlo user posted image .

Hvala vsem za pohvale mojih dveh škorčkov. Ja z očitom sta tak velik iglu naredila, strehe pa nista mogla, ker ni bil dober sneg. Ampak otrok je ravno tako užival, pol so mu pa še zraven naredili "bob stezo" in je z lopato noru po tisti stezi, na konc je pa u lukno pristal (so mu za pristanek tak bazenček nardil) to je bilo uživanje user posted image

Tina user posted image user posted image user posted image user posted image  za uspavanje brez zize. Upam, da bo šlo še naslednje dni tako.

Jst tut v pediatrični nisem nič plačevala za bivanje ob Taji. Je pa res da ti hrana ne pripada. Na infekcijski pa včasih je bilo za plačat, zdej pa ne vem kako je.

Da vam še povem kaj sva opravili pri P. Frača ma spet bronhiolitis user posted image . Ji moram dajati Ventolin na 4 ure. Se mi zdi da je zdej prvič da ji pomaga, v petek pa kontrola. Pa vročino ma tut še. Pa sitna je jojjojjoj. Seveda se more žabica naspat. Upam, da ne bo treba spet v kakšno pediatrično. No če sem iskrena verjamem v njena zdravila in ostajam optimistična.

Zdej pa šibam, se Taja krega, ker sva ji vzglavje dvignla pa se smotka skos okrog obrača da ma glavo na dol, pa še Tilen se kopa pa ga morm do konca zrihtat. Sej veste mož ne moreuser posted image . No ja sej se neki trudi večerjo delat.

Mirno noč!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
28.1.2009 19:32:26   
mumu
Evo pa je še en naporen dan za mano.

Zdej jo še oči spat spravla in to je to! Ji pa po novem govori za lahko noč pravljice in to take prov posebne; Očka zjutraj zakuri, Kako se očka pelje v službo, kako očka preživi prvo uro na delovnem mestu,....user posted image user posted image user posted image

Naša današnja noč je bla specialna, bogi Vilma in Tina, pošiljam vama user posted image user posted image za več energije user posted image .

Naša frača je včeraj prvič rekla papa ko je prababica odšla od nje in danes to spet ponovila user posted image , mucka iz knjige že nekaj časa kliče buuuuuuuuuuu, mene pokliče po popoldanskih spancih, drugač pa itak ful skos neki čebla, da jo včasih kar gledam in se smejem.

Moram jo it jst uspavat, ker ima očka zdele še službene obveznosti mu po telefonu morijo user posted image .

Še to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolančke, pa mirno noč vam
želim.

< Sporočilo je popravil mumu -- 28.1.2009 19:33:14 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
28.1.2009 21:19:45   
Zala.
Čer

Ursi daj no, saj bo, babi servis je odlična rešitev, lej če je tvojega user posted image tako lepo vzredila user posted image potem že ne more bit tako slaba in prepričana sem da Lukija naravnost obožuje. No ne vem jaz sem tašči hvaležna, da je čuvala in še bo čuvala, ker delam tudi popoldne, ob sobotah pa velikokrat moram zvečer nazaj v sužbo... da o mojem sploh ne govorim njega itak nikol ni...

San iz user posted image ti želim in privoščim en dober dolg dopust, da si spočiješ...si pa pridna da veš!

Lonauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Tajko, naj bo zdrava

Vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za podaljšanje porodniške in Dinki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ti podaljšajo.

Hvala za info glede čeveljcev....

Tina veš eni dojenčki spijo eni pa ne verjetno zato ker ne morejo user posted image   malo še potrpi bo Lan zrasel pol bo pa spal, ga včasih zbudit ne boš moglauser posted image , saj vem da to ni noben nasvet , ti pa pošiljamuser posted image velik obema...(Zala pri meni spi, včasih cel večer, pa še celo noč)

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
28.1.2009 21:30:57   
Zala.
od CSD tud jaz nisem nič dobila, od službe pa sem...

dojenje jaz nič kaj  ne ukinjam dojenja in ji dam če pokaže da bi rada, zdaj ko je mičkeno bolančkana in posledično sitana in noče nič kaj prida jest ji zizo z veseljam dam HB. Ko bom šla v službo jo bom podojila zjutraj in zvečer čez dan pa zdrži brez, tašča jo tudi uspava brez problemauser posted image , smo zdaj to sprobali in je OKuser posted image .

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
28.1.2009 21:38:07   
Zala.
slikce od marčkov so krasne kot vednouser posted image user posted image user posted image user posted image

Špela vaš fantiček pa že tolikooo zna, saj ni čudno ko ima pa tako fejst sestro

no evo zdaj se je pa Zala zbudila bova imeli veselico do jutri zjutrajuser posted image saj bo zraslauser posted image
NOČKO in bodite zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
28.1.2009 21:40:30   
Zala.
user posted image user posted image user posted image za Tio, za papa in user posted image za očija tud jaz bi tazga imelauser posted image

(odgovor članu Zala.)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?