|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
27.1.2009 13:28:53   
Lona76
IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

gospe. Spet jaz tle brenčim, tokrat spašujem:

1. ste morda dobile od CSD obvestilo o izplačanih porodniških nakazilih za lansko leto (2008)?

2.  a ste na obrazec za vzdr.druž.čl. vpisale svoje zakladke rojene iz lanskega leta? Od katerega meseca dalje ... kaj naj pišem jaz, ko je anja rojena zadnji dan marca?

(saj kličem našo računovodkinjo v službi, pa se ne javi, upam da ni na bolniški).

Ne od CSD še nisem dobila, bi pa mogli do konca meseca če me kaj spomin ne daje.

Kako pa Anjo vpisat pa pojma nimam. Probi jo dat z marcem not. Sej več k z en mesec ti jo brisat po moje ne morjo user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
27.1.2009 14:03:51   
jagoga
Lona, čestitke za podaljšanje porodniškega.user posted image user posted image user posted image
No, Dinki zdaj pa še tebe čakamo. Dejansko smo dobile vse, ki smo bile v razvojni ambulanti, podaljšano. katj, kaj ti si bila tudi v razvojni ambulanti, ali si kakšne druge izvide dala za podaljšanje porodniške.

Tina, jaz sem podaljšanju priložila samo en list z izvidi od zdravnice v razvojni ambulanti, v izvidu je pisalo, marsikaj, kar nisem prav točno razumela, ampak za te simptome so bili izvidi kar dobri. Dejansko se je izvid končal s tem, da je pri otroku opaziti motorični zaostanek (2 meseca) in da predlagajo podaljšanje porodniške. izvid ni bil napisan nič kaj pretresljivo in tudi komentar dr. je bil, da bo otrok to motoriko v nekaj mesecih in s pravilno uporabo vaj, nadoknadil. Izvide od razvojne ambulante pediatrinja, sploh še ni videla, tako da P ni nimela s podaljšanjem nič. Zadnjč, ko sem bila pri njej zaradi tavelikega, sem ji povedala, kako je bilo v razvojni in da sem dala za podaljšanje, pa ni nič komentirala. Jaz nisem nič hodila na fizioterapijo, so mi pokazali vaje za doma delat. Zapletov od brojstvu pa Tomaž ni imel razen to, da je imel 2990 g in da je imel zlatenco. Skratka meni so podaljšali samo na podlagi diagnoze od razvojne ambulante.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
27.1.2009 14:09:50   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: Joži79

Punce, a kateri ta mali tud iz stolčka za hranjenje leze? Men zmeri hoče na mizo splezat. Ga učim, da ne sme, sam se mi zdi da ne pomaga kej velik...

Oh te tašče in tasti, mislijo, da ne bomo preživeli, če njih ne bo za 5 minut zraven.
Pri meni pa ne leze iz stola, ampak se pa meče nazaj tako da ne sedi pokonci, ampak na pol leži, pa nimam pojma zakaj to dela, kajti drugače pa lepo sedi brez opore. In to dela samo v enem stolu, v vseh drugih pa lepo sedi.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
27.1.2009 14:18:04   
Joži79
1. ste morda dobile od CSD obvestilo o izplačanih porodniških nakazilih za lansko leto (2008)?

2. a ste na obrazec za vzdr.druž.čl. vpisale svoje zakladke rojene iz lanskega leta? Od katerega meseca dalje ... kaj naj pišem jaz, ko je anja rojena zadnji dan marca?

1. Ne še.

2. Sem vpisala z marcem vred, samo Juš je rojen že 2.3.. Kaj pa če kar na DURS pokličeš?

Glede VDČ, sem inštalirala nek program Wdohod 2008, ki naj bi bil za posredovanje podatkov na DURS, pa sem ugotovila, da je čist brez veze, k ne naredi drugega k en fajl, k naj bi ga pol uvozu v eDavke... K da ne morš direkt v eDavke vpisat... Pa še program je  (ocena bivše programerkeuser posted image )

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
27.1.2009 14:19:51   
Joži79
Glede prijave vzdrževanega člana sem našla tole od mojga nekdanjega prjatla...

andrej: Lansko leto v mesecu decembru sem rodila otroka. Sedaj pa me zanima, kako naj izračunam oz. vpišem olajšavo za ta en mesec.

Dušan Jeraj:
Če ste otroka rodili do srede meseca, potem ste upravičeni do 1/12 olajšave za vzdrževanega člana. To vpišete v napovedi na zadnji strani, kjer je tudi prostor za vpisovanje obdobja, v katerem otroka uveljavljate kot vzdrževanega člana. Vi boste dvakrat vpisali 12. Predlagam, da si višino olajšave in vpliv izračunate na kakšni spletni strani: DURS, www.dohodnina.com,...

No kolikor razumem rojeni do 15. se šteje zraven, drugi pa v naslednji mesec.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
27.1.2009 14:39:43   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Joži79

Glede prijave vzdrževanega člana sem našla tole od mojga nekdanjega prjatla...

andrej: Lansko leto v mesecu decembru sem rodila otroka. Sedaj pa me zanima, kako naj izračunam oz. vpišem olajšavo za ta en mesec.

Dušan Jeraj:
Če ste otroka rodili do srede meseca, potem ste upravičeni do 1/12 olajšave za vzdrževanega člana. To vpišete v napovedi na zadnji strani, kjer je tudi prostor za vpisovanje obdobja, v katerem otroka uveljavljate kot vzdrževanega člana. Vi boste dvakrat vpisali 12. Predlagam, da si višino olajšave in vpliv izračunate na kakšni spletni strani: DURS, www.dohodnina.com,...

No kolikor razumem rojeni do 15. se šteje zraven, drugi pa v naslednji mesec.

jaz sem lani za leto 2007 vpisala Žigo rojenega 21.3 v mesec marec. Napisala sem od marca-dec in tako sem tudi letos naredila in pri Sari enako, od feb-dec. 

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
27.1.2009 14:43:30   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

Pediater nima nič s podaljšanjem porodniške, izvid ti mora napisati zdravnica iz razvojne ambulante.

Jst naprimer sem dobila podaljšano porodniško zaradi zapletov pri porodu, in je bila zaradi tega 5 dni na respiratorju potem pa še cele tri mesece na kisiku, ki ga imamo še vedno doma za vsak slučaj. in zaradi mnenja iz RA da je tija hiperiritabilna in malega zaostanka pri razvoju, na kar pa so me opozorili že na Pediatrični.

midva sploh nisva bila v RA! naju je kr P poslala na FT!
joj, sam še slabše volje bom, če se bom preveč ukvarjala s tem! pol pa itak nič ne bo s tem!
bom še danes poklicala svakinjo, pa bom vidla kaj mi bo ona rekla!

Tina ne si dat preveč k srcu. Delaj vaje doma in ne se preveč obremljevat.

Lona76 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
27.1.2009 14:47:55   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Tina, jaz sem podaljšanju priložila samo en list z izvidi od zdravnice v razvojni ambulanti, v izvidu je pisalo, marsikaj, kar nisem prav točno razumela, ampak za te simptome so bili izvidi kar dobri. Dejansko se je izvid končal s tem, da je pri otroku opaziti motorični zaostanek (2 meseca) in da predlagajo podaljšanje porodniške. izvid ni bil napisan nič kaj pretresljivo in tudi komentar dr. je bil, da bo otrok to motoriko v nekaj mesecih in s pravilno uporabo vaj, nadoknadil. Izvide od razvojne ambulante pediatrinja, sploh še ni videla, tako da P ni nimela s podaljšanjem nič. Zadnjč, ko sem bila pri njej zaradi tavelikega, sem ji povedala, kako je bilo v razvojni in da sem dala za podaljšanje, pa ni nič komentirala. Jaz nisem nič hodila na fizioterapijo, so mi pokazali vaje za doma delat. Zapletov od brojstvu pa Tomaž ni imel razen to, da je imel 2990 g in da je imel zlatenco. Skratka meni so podaljšali samo na podlagi diagnoze od razvojne ambulante.

jaz pa res ne vem, ali so pri nas na Obali res tako strogi glede podaljšanja!!!
Imam še eno sosedo, katera je rodila v 32.t in hodi na vse mogoče,..... in ji je že rekla v RA,da niti naj ne sanja, da bo dobila podaljšano, ker je mali preveč debel. Halooooo!!!! Res je pravi manjon,se pa dejansko po mesecih razvija: ne še prav sedi, se ne plazi,.... Jaz sem ji rekla, da naj kar vstraja in da notri papirje!!! nič ne bo izgubila!! Je rojen aprila, bi se pa moral junija

< Sporočilo je popravil aleži -- 27.1.2009 14:48:58 >

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
27.1.2009 14:48:36   
Joži79
Pa še program je (ocena bivše programerke )

No tle bi mogu bit smajli: user posted image (za bruhat)

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
27.1.2009 15:01:06   
Joži79

jaz sem lani za leto 2007 vpisala Žigo rojenega 21.3 v mesec marec. Napisala sem od marca-dec in tako sem tudi letos naredila in pri Sari enako, od feb-dec. 

Ja, sam vprašanje kako so ti upoštevali... Itak je po moje vseen kaj napišeš, ker imajo oni vse podatke - kdaj je rojen, itd - bodo že sami pol pogruntali kako te najbolj obrat user posted image .

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
27.1.2009 15:11:34   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Jz bi ti predlagala, da poskusiš najprej z dopoldanskim podojem. Sicer je res težko, ker je treba pazit, da ni preveč zmatran, ampak mislim, da je res bolje, če dopoldanski. Pa poskusiš, kaj bi mu šlo. Lahk enkrat kak jogurt s sadjem, drugič kako skuto ali tale Dinkin recept ima naš res rad.
Opažam pa jz tudi pri našmu, da če ponoči večkrat je, potem dopoldan zelo malo.

sem mu včeraj naredila to po recepti "Dinki", pa mu ni pasalo, men je blo pa ful dobro! mogoče sem mu dala preveč pomaranče in je mal na kislo povleklo! kolk pa daste ve pomaranče notri?

Aja, pa de še pohvalim našga sončeka. Danes je večerjo sam jedel.user posted image user posted image Zdej že ene par dni mu devam žličko in mu pomagam, da nabaše hrano in potem nese v usta. Zdej komi čaka, da dobi krožnik in žličko.
Pa sem mu za večerjo rekla, da naj pa poskusi sam jest iN je miško res ful lepo ene 10 žlic nesel v usta. Pa tako prijazen je bil. Je dal eno najprej meni, potem atiju in potem še sebi!user posted image  No, potem se je pa že naveličal in je hotel se igrati  s telefonom!user posted image

user posted image user posted image user posted image  priden

Možje in partnerji: zadnjič smo hvalili naše može in partnerje, pa moram še jaz mojega pohvalit. V nedeljo sva s tavelikim šla na kosilo in malo po snegu noret k mojim domov. Mož in Tomaž sta pa doma ostala, ker Tomaž smrka in kašlja. Sta se v tistih 5 urah prav lepo imela, skuhal mu je kosilo, ga nahranil, previl,  dal spat, po kuhnji vse pospravil (sem mislila, da me bo kuhinja v rasulu pričakala), še posesala sta po celem stanovanju in vse igrače pospravila, preden sta šla spat. Pravi gospodinski mož in dobra varuška.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za tvojega moža

men porodniška poteče že 9.2.

Lona76 user posted image user posted image user posted image  za Tajčiko!

IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča

Tako, javljam se vam spočita in naspana, saj je Nik spal od 22.00 do 10.15! Brez zbujanja vmes!

joj, kako je priden tale tvoj fant! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da ostane še tako naprej!
IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča

Jaz sem veselo na RR, po pogledam kaj dela Nik in prežvekuje "puzlo"! En velik kos je imel v ustih in ga prežvekoval in se zraven smejal!
Moram iti, ker bo vse pojedel!

Lan tud raztavlja puzzle in si jih tlači v usta!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Hej punce sam na hitro ker morm Tajki kosilo skuhat.

Klicali so me iz CSD in imam podaljšano porodniško user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ma sej si res zaslužiš!

gospe. Spet jaz tle brenčim, tokrat spašujem:

2.  a ste na obrazec za vzdr.druž.čl. vpisale svoje zakladke rojene iz lanskega leta? Od katerega meseca dalje ... kaj naj pišem jaz, ko je anja rojena zadnji dan marca?

(saj kličem našo računovodkinjo v službi, pa se ne javi, upam da ni na bolniški).

1. tudi jaz še nisem nič dobila!
2. midva imava kr olajšavo čez leto, tako da sva to že uredila!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
27.1.2009 15:23:14   
jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Imam še eno sosedo, katera je rodila v 32.t in hodi na vse mogoče,..... in ji je že rekla v RA,da niti naj ne sanja, da bo dobila podaljšano, ker je mali preveč debel. Halooooo!!!! Res je pravi manjon,se pa dejansko po mesecih razvija: ne še prav sedi, se ne plazi,.... Jaz sem ji rekla, da naj kar vstraja in da notri papirje!!! nič ne bo izgubila!! Je rojen aprila, bi se pa moral junija

Aleži, ampak naš CSD spada pod koprsko območje, zame je komisija zasedala v Kopru. Res pa, da imam jaz izvide iz Stare Gore, dol pri vas pa imate verjetno od vas od vaše razvojne ambulante.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
27.1.2009 15:41:55   
san
na hitro potrjujem za petek, če bomo zdravi, pridem.

tina, kaj pa če mu poleg banane, keks a in pomaranče daš še jabolko naribano. mojmu urbanu je samo z banano npr. presladko (btw to sm tut jaz jedla ko sm bla mamla, fula rada). jaz urbanu dam naribano jabolko, pa sok cele pomaranče, pa sam polovico banane in en keks. on ima še raje brez piškotauser posted image . ali pa npr. naribano jabolko za jogurtom navadnim - naš obožuje sparove. ali pa banano z jogurtom. jaz mu banano kar direkt z žličko strgam - tko počez jo olupim iz ene strani in strgam dol, pa mal jogurta zraven. ma ful rad, ne mara pa pretlačene bananeuser posted image . no, mal eksperimentiri, pa ni vrag, da ne bosta kaj dobrega njemu našlauser posted image .
za podaljšanje pa kar mal zatež, zgubit nimaš kaj.

lona, bravo za podaljšnje porodniškeuser posted image user posted image user posted image jupiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

olajšava... mi jo imamo čez leto nčk, po moje morš ti dat od aprila...

joži, moj tast je isti! s tem da se niti ne najavi, sam poišče nas in vedno najdeuser posted image user posted image

dopust, mi gremo vsak let v istro, kjer imajo od dragega starši hišo. ma najraj ne bi šla, ker to itak ni dopust, ampak garanje. tašča dol ne hod in pol sm jst deklica za vse. lani smo delal fasado, pa nove stopnice, pa polkna in valda sm jst vse pucala. pa predlani, ko sm bla noseča so delal kanalizacijo, pa prekopal pol vrta, pa na strehi neki popravljal in sm tut jst delala. v bistvu grem na počutnice delat. morja vidm vsak dan od 17 tih pa do 20 tih. pa še takrat ne počivam... v glavnem letos sm mislila, da bomo šli drugam, pa je že tast najavu, da bo letos spet ne vem kaj vse za narest in pol bo itak zameru, če bomo šli drugam...user posted image ampak, za kakšen teden morm zrihtat... grčija bi pasaluser posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
27.1.2009 16:05:15   
aleži

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Aleži, ampak naš CSD spada pod koprsko območje, zame je komisija zasedala v Kopru. Res pa, da imam jaz izvide iz Stare Gore, dol pri vas pa imate verjetno od vas od vaše razvojne ambulante.

veš kaj je morda (malo sem user posted image ),da je v komisiji zdr. katera ima RA in verjetno ima zadnjo besedo komu podaljšat in komu ne, ker te mamice in dojenčke pozna.... je pa ful smotana kot pravijo in pravim slišat!!!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
27.1.2009 16:53:55   
Ursi2
SARA, VSE NAJ NAJ ZA MINI ROJSTNI DAN!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
27.1.2009 16:55:34   
Ursi2
Jagoga, upam, da se vam jutra zboljšajo in da bo kaj dlje spal!!!!!!!!!!!!!!!! pAuser posted image user posted image user posted image user posted image  ZA SPANJE in jutra!!!!!!!!!
Ja, Jagoga, tiste čeveljčke v pikapolonici sem tudi jz kupila Lukiju in mislim, d aTina lanu. Meni so svetovni!!!
Ja, obvlada naš pob mobitele. Sploh mi ni jasno, kk mu uspe. Danes mi je muziko za zvonenje spremenil. user posted image
tVOJ user posted image  je bil pa res priden!!! Prav, da si ga pohvalila!!!!! Pa da je še pospravil vse!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni je tudi moj v nedeljo rekel, ko je mogel nekaj nazaj peljat, če lahko Lukija zravn vzame. Pa sem rekla, da itak, da bom lahko pa jz končno knjigo do konca prebrala (me je ful matralo, kak je zaključek), pol pa se spet šla učit. Pa sem ga prosla, naj skoči še po solato, da bomo za kosilo  jo lahko imeli. Pa sem mislila, da bo šel to  v trgovino, ki je čist blizu nas.
In sta šla, pa prideta domov, gledam jz, kje je solata. Je ni bilo, pa sem si mislila, eh, je pač spet pozabil, kaj moreš. Pa ga vprašam, kk sta se mela. In mi reče: Policaji so me vstavli. Sem že vidla, da je bla kr kriza. NO, se je pa peljal po obvoznici, kjer je 50 omejitev, pred njim pa ena ženska celo pot slabih 30. In ga je na koncu pa razkurlo in je hotel mimo nje skočit. No, dol pa policaji in je imel 78. Je dobil 5 točk in 500€ oz 250€, če takoj. Je bil tk jezen na sebe, na uno žensko,...Sma ga pol kako uro kr pri miru pustila. Pol je bil še prepričan, da sem jz ful jezna. No, vsaj to sem mu pol dala vedet, da nisem. Pa vedno tam vozi po omejitvi, jz pa norim, da naj mal na gas stopi. no, pol pa tk. Tako da sma se odpovedala kaki novi garderobi ali kakemu izletu. Kaj moreš, se zgodi!!!!

Ups, se je Luka že zbudil!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
27.1.2009 17:42:28   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Klicali so me iz CSD in imam podaljšano porodniško user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

joj, super!!!!!!!!!! ful sem vesela zate Lona user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa danes dobila priporočeno pošiljko iz CSD-ja, da moram potrditi uno prilogo s strani delodajalca user posted image ....mater, vsak center dela drugače al kako? Tako, da grem jutri zjutraj v službo, da mi to potrdijo in potem direkt odnesem na pošto, ker zopet lovim zadnji dan....kako tipično zame. ste mi pa take skomine naredile....bi si tko želela, da bi mi podaljšali user posted image . No, ampak kar bo, bo.

Tina50, midva sva bila iz strani P napotena v RA, tam pa so naju napotili z napotnico na nevrofizioterapijo. Vse izvide sem prevzela pri moji P, ampak je izvide pisala le dr iz RA, medtem ko fizioterapevtka piše poročila za dr. v RA....kr neki, uglavnem....meni je bilo čudno ker k terapevtki hodiva skoraj 2-krat na mesec, v RA sva pa bila le 3-krat, tako da sem priložila le 3 strani.

1. ne
2. jaz sem napisala od 4 do 12...kako pa ti napišeš pa žal ne vem. Mogoče vprašaj na CSD.

Joži79, vidim, da je tudi tvoja tašča=user posted image ...to smo si izmislile, da je znak za tašče user posted image
Tit nič ne leze iz stolčka, le kdaj se čist zasuka, da gleda čez naslonjalo nazaj. Firbec pač user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tina50

Jz bi ti predlagala, da poskusiš najprej z dopoldanskim podojem. Sicer je res težko, ker je treba pazit, da ni preveč zmatran, ampak mislim, da je res bolje, če dopoldanski. Pa poskusiš, kaj bi mu šlo. Lahk enkrat kak jogurt s sadjem, drugič kako skuto ali tale Dinkin recept ima naš res rad.
Opažam pa jz tudi pri našmu, da če ponoči večkrat je, potem dopoldan zelo malo.

sem mu včeraj naredila to po recepti "Dinki", pa mu ni pasalo, men je blo pa ful dobro! mogoče sem mu dala preveč pomaranče in je mal na kislo povleklo! kolk pa daste ve pomaranče notri?

Tina50, mal probavi pa boš kmalu videla kaj mu najbolj ustreza. Tita nič ne moti če je kislo. Jaz zmeraj ožamem celo pomarančo, ampak njemu dolijem le polovičko, ostalo popijem jaz...odvisno od velikosti pomaranče. Pa dam mu ponavadi pol banane.

IZVIRNO SPOROČILO: san

jaz bi pa prosila če je katera tolk prijazna, da mi razloži kakšna je dejansko razlika če imaš user posted image  prijavljenega čez leto ali pa ga prijaviš ob koncu pri dohodnini. kaj je po vašem mnenju bolje oz. zakaj ste se odločile za tak način kot ga imate?

In mi reče: Policaji so me vstavli. Sem že vidla, da je bla kr kriza. NO, se je pa peljal po obvoznici, kjer je 50 omejitev, pred njim pa ena ženska celo pot slabih 30. In ga je na koncu pa razkurlo in je hotel mimo nje skočit. No, dol pa policaji in je imel 78. Je dobil 5 točk in 500€ oz 250€, če takoj. Je bil tk jezen na sebe, na uno žensko,...Sma ga pol kako uro kr pri miru pustila. Pol je bil še prepričan, da sem jz ful jezna. No, vsaj to sem mu pol dala vedet, da nisem. Pa vedno tam vozi po omejitvi, jz pa norim, da naj mal na gas stopi. no, pol pa tk. Tako da sma se odpovedala kaki novi garderobi ali kakemu izletu. Kaj moreš, se zgodi!!!!

joj, to je pa res AUA....vem kako mu je grozno, se je tudi meni predkratkim to zgodilo user posted image . Žal nimamo kaj kot res voziti strogo, strogo po predpisih user posted image

joj, še enkrat bravo marčevke vsem za podaljšanje user posted image user posted image user posted image user posted image  ko bi vsaj še jaz bila med vami user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
27.1.2009 18:30:21   
Čakajoča
Še nekaj od našega Nika! Upam, da uspe

user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
27.1.2009 18:37:07   
Čakajoča
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
27.1.2009 19:34:50   
Lona76
Evo še neki slikic iz smučanja:

Takole plezam čez bratca

user posted image

Sigurno bom smučarka

user posted image

To je Tilnov iglu

user posted image

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
27.1.2009 19:51:52   
Lona76
Evo Tajka že spi. Iz nosa ji teče v potokih. Tilen gleda še risanko, čez 15 minut pa mora v posteljo ker je full zmatran revež. Je imel danes spet zobarja.

Čakajoča Nik je tudi že pravi mali mož. Joj so teli naši faloti in falotinje eni cukri. Pa čist res smo jih ravno prinesle iz porodnišnice in že se bližajo enemu letu. Pa priden fant se je naspal, pa ti tudi verjetno user posted image user posted image

Dinki kdaj pa si ti oddala vlogo? Jst morm tut zdej od delodajalca prinest, ker mam podaljšano. Sej plač pa verjetno ni potrebno vpisovati a ne? Pa držim pesti da tudi tebi rata.

Ursi kazni in policaji. Sploh nočem več slišat za njih user posted image . So mene na podobno foro dobil packi. Ko sem se uključevala. Od takrat naprej se vključujem v promet prav počasi in mi hupajo. Klinc dost pik mam.

Olajšavo midva oddava konec leta. Res je da s tem financirava državo, ampak tko vsaj za poletne počitnice prišparavauser posted image . Ker če vsak mesec dobiva več ne dava nič na stran. Ja sva dva zapravljivca. user posted image Pa še pri nas v službi je ena mela čez let prijavljenega pol se je šla pa za plačo pogovarjat pa so ji rekli da ma itak med najvišjimi plačami v podjetju. Ker pri nas gledajo neto in ne bruto in pol je zgledal kok ma plače. Kaj češ glupa logika podjetjauser posted image . Je pa res odvisno od posameznika kako se odloči. Se pa splača zračunat komu se bolj splača ga prijavit, ampak nas mal hecajo in nam iz CSD ne pošljejo podatkov, pa da ne bo sam CSD kriv, tudi iz naše firme ni še nič prišlo. Bodite pa pozorne, da morajo oni vloge dobiti do petka in ni dovolj če v petek pošljete.

San upam, da boš letos kaj bolj uživala na dopustu. Mogoče boš mogla pa res v Grčijo pobegnit. Upam, da te ne bo tast tudi tam iskal user posted image

NČK nisem zasledila da bi "naglas" obljubljala da boš začela tečt ko pridem iz dopusta, al sem pa pozabila user posted image . Ampak lepo od tebe da se mi pridružiš. Si bova mal v moralno podporo. No pa hitro se pejt pregledat, da hitro začneš tečt. Jst sem glih dons hotla it pa je sneg zapadu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ti tut a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

No dost sem naložila za danes. Grem pa zdej res mulčka dat spat, čene se bojo spet zjutraj kregali k je zaspan. Joj pa še NFTH mava s Tajko zjutri že ob 8. In to na Metelkovi. Matr sred centra. Dinki drgač mam pa tut jst razvojno full poredko. Do zdej sem jo imela mislim da 3 krat. Naslednjič imam marca se mi zdi. Kako pa bo z NFTH pa sporočim jutri.

Lahko in mirno noč vsem!!!!!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
27.1.2009 20:35:59   
tina50
dans se mi bo pa čistuser posted image . Lan se kr naprej zbuja, pa sej se skoraj vsak dan, so redki dnevi, da se nebi. jaz ne vem kdaj bo tega konec!

pa, da vam povem, sem prej klicala svakinjo, ki dela pr zdravnici-P! in prvič sliši, da bi meli tisti, ki hodjo na Ft podalšano P!user posted image  jaz ne vem, a je res tolk različno, a ne morjo met to ene pravile,.......ne vem. bo pa vparšala jutri P, pa bomo vidli kaj bo rekla!

evo mali se je že spet zbudil......popizdla bom!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
27.1.2009 21:03:49   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

IZVIRNO SPOROČILO: san

jaz bi pa prosila če je katera tolk prijazna, da mi razloži kakšna je dejansko razlika če imaš user posted image  prijavljenega čez leto ali pa ga prijaviš ob koncu pri dohodnini. kaj je po vašem mnenju bolje oz. zakaj ste se odločile za tak način kot ga imate?

če imaš prijavljenega čez leto, ti olajšavo upoštevajo že čez mesec in posledično dobiš večjo plačo(enkrat je že aleži napisala, splača se bolj tistemu, ki ima večjo bruto plačo-enako isto, če ga enkratno uveljavljaš), če pa uveljavljaš pri dohodnini, pa pač dobiš tisti znesek v enkratnem znesku!
nekateri imajo to kot šparanje za na morje.
midva(user posted image ) ga uveljavljava čez leto in tisti denar porabiva za Lana, če pa zmanjka potem, dam jaz denar, morje bo pa  user posted image  plačal! (upam, da bom na boljšemuser posted image )

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
27.1.2009 21:13:01   
Ursi2
Punce!
Dobila sem en Meil, pa mislim, da je tole za nas zelo aktualno. Sicer še nekatere dojimo, pa vseeno

Pozdravljene/i.
V torek (20.1.) je bil Jaša (moj 4,5 letnik) sprejet na Pediatrični ORL
oddelek Bolnice Šempeter.

Ker so mi v sprejemni pisarni ponudila sestre - administratorke tudi list s
cenami za sobivanje z otorkom, sem se kar začudila.

Namreč že od konca julija 2008 velja Sprememba ZZZV, ki omogoča da obvezno
zdr. zavarovanje v celoti krije sobivanje enega od staršev v zdr. zavodu z
otrokom do 5. leta strasosti.

Ko sem jim ponudila print (na srečo sem si to sprintala in vzela s seboj),
so začudeno gledali, o vsem tem niso ničesar vedeli, potem si si skopirali
zadeve in do zvečer je zgoraj na oddelku bila revolucija. Mamice so tudi
obvestili o spremembi.

Skratka - do torka so mamicam oz. staršem to mirno zaračunavali.

Svojih pravic se moramo zavedati sami - zato vam sporočam tole in vam
pošiljam tudi na povezavo na spremembe:

GLEJ 23. člen

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
27.1.2009 21:40:56   
aleži

Punce!
Dobila sem en Meil, pa mislim, da je tole za nas zelo aktualno. Sicer še nekatere dojimo, pa vseeno

Pozdravljene/i.
V torek (20.1.) je bil Jaša (moj 4,5 letnik) sprejet na Pediatrični ORL
oddelek Bolnice Šempeter.

Ker so mi v sprejemni pisarni ponudila sestre - administratorke tudi list s
cenami za sobivanje z otorkom, sem se kar začudila.

Namreč že od konca julija 2008 velja Sprememba ZZZV, ki omogoča da obvezno
zdr. zavarovanje v celoti krije sobivanje enega od staršev v zdr. zavodu z
otrokom do 5. leta strasosti.

Ko sem jim ponudila print (na srečo sem si to sprintala in vzela s seboj),
so začudeno gledali, o vsem tem niso ničesar vedeli, potem si si skopirali
zadeve in do zvečer je zgoraj na oddelku bila revolucija. Mamice so tudi
obvestili o spremembi.

Skratka - do torka so mamicam oz. staršem to mirno zaračunavali.

Svojih pravic se moramo zavedati sami - zato vam sporočam tole in vam
pošiljam tudi na povezavo na spremembe:

GLEJ 23. člen

tol mi je tudi azzurra povedala, ma mi ni še utegnila posredovat user posted image nam so kar zaračunali ko je bil z možem v bolnici!!!!! če pa gremo še kdaj, bom imela kar člen s seboj.... samo ga ni napisanega.... kam je zbežaluser posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 27.1.2009 21:41:24 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?