Dinki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76 Klicali so me iz CSD in imam podaljšano porodniško . joj, super!!!!!!!!!! ful sem vesela zate Lona jaz sem pa danes dobila priporočeno pošiljko iz CSD-ja, da moram potrditi uno prilogo s strani delodajalca ....mater, vsak center dela drugače al kako? Tako, da grem jutri zjutraj v službo, da mi to potrdijo in potem direkt odnesem na pošto, ker zopet lovim zadnji dan....kako tipično zame. ste mi pa take skomine naredile....bi si tko želela, da bi mi podaljšali . No, ampak kar bo, bo. Tina50, midva sva bila iz strani P napotena v RA, tam pa so naju napotili z napotnico na nevrofizioterapijo. Vse izvide sem prevzela pri moji P, ampak je izvide pisala le dr iz RA, medtem ko fizioterapevtka piše poročila za dr. v RA....kr neki, uglavnem....meni je bilo čudno ker k terapevtki hodiva skoraj 2-krat na mesec, v RA sva pa bila le 3-krat, tako da sem priložila le 3 strani. IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka 1. ste morda dobile od CSD obvestilo o izplačanih porodniških nakazilih za lansko leto (2008)? 2. a ste na obrazec za vzdr.druž.čl. vpisale svoje zakladke rojene iz lanskega leta? Od katerega meseca dalje ... kaj naj pišem jaz, ko je anja rojena zadnji dan marca? 1. ne 2. jaz sem napisala od 4 do 12...kako pa ti napišeš pa žal ne vem. Mogoče vprašaj na CSD. Joži79, vidim, da je tudi tvoja tašča= ...to smo si izmislile, da je znak za tašče Tit nič ne leze iz stolčka, le kdaj se čist zasuka, da gleda čez naslonjalo nazaj. Firbec pač IZVIRNO SPOROČILO: tina50 IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Jz bi ti predlagala, da poskusiš najprej z dopoldanskim podojem. Sicer je res težko, ker je treba pazit, da ni preveč zmatran, ampak mislim, da je res bolje, če dopoldanski. Pa poskusiš, kaj bi mu šlo. Lahk enkrat kak jogurt s sadjem, drugič kako skuto ali tale Dinkin recept ima naš res rad. Opažam pa jz tudi pri našmu, da če ponoči večkrat je, potem dopoldan zelo malo. sem mu včeraj naredila to po recepti "Dinki", pa mu ni pasalo, men je blo pa ful dobro! mogoče sem mu dala preveč pomaranče in je mal na kislo povleklo! kolk pa daste ve pomaranče notri? Tina50, mal probavi pa boš kmalu videla kaj mu najbolj ustreza. Tita nič ne moti če je kislo. Jaz zmeraj ožamem celo pomarančo, ampak njemu dolijem le polovičko, ostalo popijem jaz...odvisno od velikosti pomaranče. Pa dam mu ponavadi pol banane. IZVIRNO SPOROČILO: san olajšava... mi jo imamo čez leto nčk, po moje morš ti dat od aprila... jaz bi pa prosila če je katera tolk prijazna, da mi razloži kakšna je dejansko razlika če imaš prijavljenega čez leto ali pa ga prijaviš ob koncu pri dohodnini. kaj je po vašem mnenju bolje oz. zakaj ste se odločile za tak način kot ga imate? IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 In mi reče: Policaji so me vstavli. Sem že vidla, da je bla kr kriza. NO, se je pa peljal po obvoznici, kjer je 50 omejitev, pred njim pa ena ženska celo pot slabih 30. In ga je na koncu pa razkurlo in je hotel mimo nje skočit. No, dol pa policaji in je imel 78. Je dobil 5 točk in 500€ oz 250€, če takoj. Je bil tk jezen na sebe, na uno žensko,...Sma ga pol kako uro kr pri miru pustila. Pol je bil še prepričan, da sem jz ful jezna. No, vsaj to sem mu pol dala vedet, da nisem. Pa vedno tam vozi po omejitvi, jz pa norim, da naj mal na gas stopi. no, pol pa tk. Tako da sma se odpovedala kaki novi garderobi ali kakemu izletu. Kaj moreš, se zgodi!!!! joj, to je pa res AUA....vem kako mu je grozno, se je tudi meni predkratkim to zgodilo . Žal nimamo kaj kot res voziti strogo, strogo po predpisih joj, še enkrat bravo marčevke vsem za podaljšanje ko bi vsaj še jaz bila med vami