|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
27.1.2009 19:38:00   
april09
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

April, ti si pa men taka pojava.user posted image user posted image user posted image Prav nasmejim se ko berem tvoje poste. Pa še najdem se v njih oz. mojega najdem v njih, sploh tam, kjer tvoj tebi reče, da kompliciraš in pretiravaš in podobno... A mama istega deca?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem mojmu rekla, da on naj zbira tehnične stvari, ostalo pa js.user posted image user posted image user posted image Pa se nekako ne strinja.user posted image Je pa izbral barvo vozička, no, pomagal je, jaz sem mu dala nekaj barv na izbiro, da pove, katera mu je najbolj všeč. Sem mu olajšala izbiranje, ne? Izbral je tudi posteljico in posteljnino. Sej je priden in ni tečen, ni kej.user posted image

Ja, je pa tut elektro...user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  No me veseli, da se nasmejis user posted image  Moj se danes mal manj smeji... Vsebina mailov od mojega, ko sem mu posiljala info o bugabooju so bili v stilu: me ne zanima... ggrrrr. ... ne bom se sploh pogovarjal o tem.. Moji pa : lubi, srcek, najdrazji, cmok cmok.. user posted image user posted image  Sem ga klicala, ko sem sla po ta malo, da grem z njo se v btc, da naj se mu ne mudi domov. In doma me vprasa, kam sem sla.. In jaz in jaz njemu, ja bugabooja gledat.. In se zacne rezat in rece - sem vedu, 100% sem bil, da si sla v busija.. Jaz mojmu tok razlagam o vseh zadevah, da so marsikatere kolegice cist v soku, ker se z njim dejansko da pogovarjat o vozickih - pozna firme, razlike, cene user posted image user posted image  No je poznal, ko sva kupovala. Bugabooja pa itak pozna v nulo, ker ga je hotu za ta prvo piko...

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
27.1.2009 19:41:52   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: april09

ampak v veliki vecini pa ni lepsega obcutka user posted image  Sploh ko te objame, polubcka in pove, da me ima rada, pa rece mojmoj in se stisne k meni... Ahhhh pika moja user posted image

Ja to pa resuser posted image  toliko lepega ti dajo sploh, ko začnejo že govoriti in pol ti vsakič znova pokažejo kako si jim pomemben v življenjuuser posted image

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
27.1.2009 19:42:47   
nmag
Ja,ja spanje,kar naspite se sedaj ko bodo mali,boste videle ko pridejo v puberteto,najstniška leta,haha,kaj je to mirno spanje?????????????????
Jaz to že skušam,pa je moj Nejc še dokaj priden,me pa že sedaj skrbi za Matica letos bo 10 let star ,še malo,on je naš hiperaktivc,jao meni.....user posted image
Tole vreme je pa res kaos in očitno sem čist vremenska,sem bila cel dan čist zanič.user posted image

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
27.1.2009 19:43:18   
angelito
hvala vsem za informacije o nakupu oblekic za bebico st. 56 in 62...

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
27.1.2009 19:53:06   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: april09
user posted image user posted image  joj kok je to res ... user posted image  zdaj sem se tok nasmejala.. ker ponavadi se o takih receh ful ne govori in ne pise, pol pa jaz kdaj posizim in kaksni kolegici omenim kaj tazga in kar naenkrat se vse podpisejo pod take izjave. user posted image  sam pri nas je zdaj una faza - JAZ: daj se mal ti igraj z njo, da imam 10min frej. ON: Pridi mala, kaj bova, a bova knjigico pogledala? MALA: gre po knjigico in zamasira proti .... mamiiii-... ON: daj meni prinesi.. MALA: Ne, mama... Mama se smili sama sebi vcasih, ampak v veliki vecini pa ni lepsega obcutka user posted image  Sploh ko te objame, polubcka in pove, da me ima rada, pa rece mojmoj in se stisne k meni... Ahhhh pika moja user posted image
iii kako lepo ,da ti mala tako reče ,no sej ima atija tudi sigurn rada samo ti si več z njo po moje k pa tvoj k revež delauser posted image ti pa tvoj bugabooo user posted image user posted image user posted image prodaj una dva pa kupi tega res ,to bo dobra investicijauser posted image user posted image

zdaj grem pa malo se stiskat k dragemu ,mejte se in se čujemo jutriuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
27.1.2009 19:56:07   
*Junona*
Moj dragi ima pa jutri rojstni dan, popoldan bomo praznovali. Zdajle sem se odločila, da mu spečem tortico. Zjutraj takoj šccc v trgovino po tisto, kar mi manjka doma in seveda darilo kupit. Pol pa hitro tortico naredit. Tole bom spekla:http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11383 (seveda jo bom drugače okrasila)
Je pa veliko dela - 4 ureuser posted image Upam, da mi ne zmanjka časa.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
27.1.2009 19:58:51   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: angelito

hvala vsem za informacije o nakupu oblekic za bebico st. 56 in 62...

Js sem danes mela napad na oblačilca... 57 EUR pustila v H&M-u... joj, ko se ne morem upret.user posted image Sem misla, da bo moj reku, kaj sem spet zaen napad mela, pa ni nč reku, so mu ble vse cotke všeč... Sem pa dobila za ta denar 9 kosov oblačil, kar pa se mi zdi ok.

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
27.1.2009 21:31:43   
brigita23

Brigita23, mogoče bova pa cimri, nikoli ne veš. Moj G dežura v celjski porodnišnici, drugače pa ima v Šentjurju zasebno ambulanto s koncesijo - dr. Simoniti.
Joj, moj user posted image se je spet obrnil, danes trpi moj mehur. user posted image
Sej se lahko vseeno na pijački dobima, pač ne na dan srečanja, enkrat ko boš lahko.

Aja, kje imaš pa ti G in koga?

Smo bli mal zunaj na snegecuuser posted image user posted image user posted image
Jaz imam G v bolnici v Celju in sicer DR. URŠULO SALOBIR, tako da imam 19.2. UZ v bolnici, sem čula da je Simuniti ful vredu.

Ja bi blo super, kakšna kavica pa mal čveka pa še sončka84 lahko zravne povabima. Za njo vem da je iz Žalca, jst sem iz centra Ce, kaj pa ti??

Bi blo fajn da bi ble cimre, bi lahk ena drugo tolažle, pa si nasvete dajaleuser posted image user posted image user posted image .

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
27.1.2009 21:39:50   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

meni je pa danes moj dragi zmasiral noge kako je pasalo ,jutri me pelje pa na tortico ker ne greva na Trojane v tem vremenuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa vidim, da nisem edina user posted image , ki ma manijo na krofeuser posted image user posted image user posted image , še dobr da bo kmalu pust, se ga bomo me poleg otro vrjetno najbolj razveselile.

Vidim da vas je šlo večina že počivat, tak da vam tudi jaz želim nočko.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
27.1.2009 21:48:55   
anca
junona - jaz se moram ful kontrolirat, da nimam preveč napadov na oblačilcauser posted image

glede spanja, me veseli, da lahko to delim z vami, in da je z večino enako.. ker moja mama in njene sestre se kar nič več ne spomnijo takih stvari, ko jim težim..user posted image user posted image

kako lepo da nam naši dragi masirajo stopala, moj mi jih skoraj vsak večeruser posted image user posted image user posted image

dodala sem albumček s slikicami mojega trebuščka, če kero zanima lahko pogleda!

pa lepo spite!!

user posted image zehhhhh...

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
27.1.2009 22:04:00   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Brigita23, mogoče bova pa cimri, nikoli ne veš. Moj G dežura v celjski porodnišnici, drugače pa ima v Šentjurju zasebno ambulanto s koncesijo - dr. Simoniti.
Joj, moj user posted image se je spet obrnil, danes trpi moj mehur. user posted image
Sej se lahko vseeno na pijački dobima, pač ne na dan srečanja, enkrat ko boš lahko.

Aja, kje imaš pa ti G in koga?

Smo bli mal zunaj na snegecuuser posted image user posted image user posted image
Jaz imam G v bolnici v Celju in sicer DR. URŠULO SALOBIR, tako da imam 19.2. UZ v bolnici, sem čula da je Simuniti ful vredu.

Ja bi blo super, kakšna kavica pa mal čveka pa še sončka84 lahko zravne povabima. Za njo vem da je iz Žalca, jst sem iz centra Ce, kaj pa ti??

Bi blo fajn da bi ble cimre, bi lahk ena drugo tolažle, pa si nasvete dajaleuser posted image user posted image user posted image .

Jaz sem blizu sončka doma. Se bomo zmenle in gremo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
27.1.2009 22:06:43   
*Junona*
Anca, iiiiii, kak lepi buši.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ocena 10user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
28.1.2009 0:34:48   
simonaa
Se strinjam, res full lep buši Anca.user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
28.1.2009 8:32:31   
štorkljica
Dobro jutro!

Kaj še vse spite ali sneg kidateuser posted image user posted image user posted image
Jaz čakam, da vodo nazaj dobimo, da si lahko sploh zobe umijem in grem potem s svežim zadahom v svet.

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
28.1.2009 9:02:10   
Cveta28
Pa kakšno 'dobro' jutro....že včeraj popoldne sem bila čisto povožena, danes pa ne kaže nič bolje user posted image Včeraj sem komaj še poslušala predavanja na MŠ, doma pa sem se samo zvrnila v posteljo. Mali koderček je bil ful živahen, jaz pa sem imela čisto preveč napet trebuh (+kislina) za njegove vragolije. Sem mislila, da mi bo ven skočil. Ponoči sem komaj kaj spala.
Drugače pa berem, da imate vse 'hormonske popadke' ter da nas user posted image vedno bolj zablojeno gledajo kaj jim govorimo user posted image user posted image user posted image Moj se je še 2 dni nazaj hvalil kako sem pridna, pa da hormoni name nimajo nekega ful vpliva, včeraj pa je moral vse besede nazaj vzet. Se mi kar ni mogel načudit. Da pa je bila merica polna sem še mamici po telefonu težila kdaj bomo že končno šli v šoping za malega koderčka. Pa je odločitev padla, da gremo čez 2 tedna v Ikeo po 'prvi paket'. KONČNO! Vesela sem pa samo za to, ker vedno težje prenašam sedenje, vožnjo, stanje na nogah...torej vse.
Anca user posted image za lepega bušija.
Junonca mljask izglede dobra user posted image Držim pesti, da bo uspela ter da se boste danes lepo zabavali. Pa 'Happy B-Day' tvojemu.
'Taxi starši' za pubertetnike - poznam jih kar nekaj in moram reči, da kar dobro funkcionirajo. Meni se zdi pohvalno, da npr. 16 letni mulci pokličejo starše in jih prosijo za pomoč (prevoz ali pa če se je komu kaj zgodilo) user posted image Jaz sem resnično imela zelo strogo vojaško vzgojo ampak svojih staršev se pa nikoli nisem 'sramovala' npr. skupaj smo hodili v kino kjer sem mirne duše pozdravila vse svoje frende.
moderčki za dojenje - v MŠ so nam rekli, da se pri dojenju lahko košarica poveča še za dodatno številko, še posebej če so se joškice že med nosečnostjo malce razbohotile. Sedaj pa me zanima kao naj se nakupa sploh lotim. Vidim, da trgovine in modele ste že obdelale, mene pa sedaj bolj zanima izbor prave velikosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3015
28.1.2009 9:31:18   
Pat74
Moj dragi ima pa jutri rojstni dan, popoldan bomo praznovali. Zdajle sem se odločila, da mu spečem tortico. Zjutraj takoj šccc v trgovino po tisto, kar mi manjka doma in seveda darilo kupit. Pol pa hitro tortico naredit. Tole bom spekla:http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=11383 (seveda jo bom drugače okrasila)
Je pa veliko dela - 4 ure Upam, da mi ne zmanjka časa.

Vse najboljše tvojemuuser posted image , mljask bi snedla en kos takoj!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
28.1.2009 10:02:53   
brigita23
dobro jutro punce

sam, da vas nahitro pozdravim. Grem zdle papirje na CSD rihtat, upam da ne bo predolgo trajalo. user posted image

Lep sneženi dan vsem..

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
28.1.2009 11:02:25   
sonček85

Je pa veliko dela - 4 ureuser posted image Upam, da mi ne zmanjka časa.

mmm junona tortica zgleda super, sedaj vem o kateri si mi pravila na kavici ,čajčku.user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23
Bi blo fajn da bi ble cimre, bi lahk ena drugo tolažle, pa si nasvete dajale .
kdaj pa imata pregled ob kateri uri ,kajti jaz grem 19.2 dat glih vodo v Laško  v laboratorij in bi se res alhko zmenile ,pa še moj mi bo glih avto dal .
anca>:kako lep buši,sem dodala tudi malo komentarjev -seveda pohvalnihuser posted image
junona:vse naj naj za tvojega dragega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo to bi bilo danes od mene vse ,mogoče vas še pridem kaj pokukat obljubim pa ne saj sem danesizvedela da mi je ponoči umrla pra babica(95let) user posted image user posted image user posted image user posted image (junona:hvala za tolažbo)

Dijo user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
28.1.2009 11:04:26   
sonček85
SREČANJE V CELJU,petek-20.02.09

user posted image
*diti
*sonček 85
*angelito
*junona
*pat74
(bolj zgodaj)
*ninaMM
(če katera nima prevoza lahko gre z Nino)
*ninca23
(po 17h)
*nmag
*Cveta 28

user posted image

(Naj nas bo čim več)
okoli 16.00

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 28.1.2009 11:05:16 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
28.1.2009 11:04:41   
sonček85

user posted image    user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (št . ,št. )    PREGLEDI       SPOL   KRAJ

01.04.
1.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
2.srečka82(26)              (št. 1, št. 0)             05.02            user posted image     CE 
3.miška2006                
   (št. 2, št. 1)                                   user posted image    GO
02.04.
4.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)                                    user posted image     LJ
5.malcekvita                   (št. 1, št. 0)             13.02                   LJ/PO
6.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0)                                    user posted image
7._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
8.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
9.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)            03.02             user posted image   PO
10.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)                                   user posted image
11.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
12.balbina                        
(št. ?, št. ?)                                          SG                      
04.04.   
13.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
14.janja*                          (št. 5, št. 3)             10.02           user posted image  PO  
15.kataka21 (23)            (št. ?, št. ?)  
16.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)             24.02           user posted image   PT            
05.04. 
17.april09                         (št. 3, št. 1)                                  user posted image   LJ
18.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)                
19.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )           29.01                  

20.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
21.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                                          MB     

06.04.
22.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)           05.02               user posted image LJ
23.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
24.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
25.jernejav                      (št. 1, št.  0)       10.02                  user posted image SG-JU       
26.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                                        Trst
27.Artičoka                      (št. 2, št. 1)         12.02                    KR  
28.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
29.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
30.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
31.bineti                           (št. ?, št. ?)   
32.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
33.Nalini                           (št. 1, št. 0)           17.02                  MS
10.04.
34.Cveta28 (28)             (št. 1, št. 0)            10.02                  LJ
35.detelja                         (št. 2, št. 0)           03.02            
36.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
37.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)                                  user posted image LJ                           
11.04.              
38.angelito (28)              (št. 1, št. 0 )           04.02              user posted image   LJ
39.aljab                            (št. 2, št. 1)                                    user posted image
40.matt                             (št. 1, št. 0)             12.01

41.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)                                     user posted image                                 
42.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)             20.01             user posted image LJ
43.matcar                         
(št. 3, št. 2)                                    user posted image                       
12.04.
44.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
45.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
46.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)                                    user posted image MB
47.diti(27)                       (št. 1, št. 0)             9.2 3d,18.02 user posted image CE  
13.04.
48.tink@                           (št. 1, št. 0)                                       NM         
14.04.
49. vud                             (št. 2, št. 1)           12.02                  SG
50.zanchy                         (št. 3, št. 2)                                    user posted image                               
51.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)                                    user posted image   MB/CE  
52.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
53.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
54.pat                               (št. 2, št. 1)                                
55.sobra(27)                   (št. 2, št. 0)                                 user posted image LJ 
56.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)           04.02            user posted image LJ      
57.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                                      KR   
16.04. 
58.lily32                           (št. 1, št. 0)
59.suzy25
                         (št. 2, št. 1)                                user posted image   SG      

17.04.

60.L & L(29)                    (št. 3, št. 2)          24.02             user posted image KR
61.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
62.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          13.02             user posted image LJ
63.*nana*                         (št. 3, št.1)                                     SG
64.klavdyk                        (št.  2, št.1)          10.02                SG
65.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
66.pikatara                        
(št. ?, št. ?) user posted image user posted image 13.02            user posted image user posted image LJ
67.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
68.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                                      LJ        
18.04. 
69.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
70.blancica (34)               (št. 1, št. 0)         09.02             user posted image   PO  
71.malapikica(36)            (št. 3, št. )           23.02             user posted image MS

72.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
73.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)                                    LJ                          
74.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)         13.02           user posted image TRB
20.04.
75.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)                                    LJ              
76.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)          13.02          user posted image LJ
77.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)           26.01           user posted image MB        
78.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

79.frutolina                        (št. 1, št. 0)          27.01             

21.04. 
80.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
81.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)         02.03                 SG
82.PikaV                             (št.3, št.1)                                    user posted image          

23.04.
83.mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)                                    TRB                         
84.NenaLena                     (št. 1 , št. 0)           05.02           user posted image LJ             
85.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04.
86.Sonček 85user posted image (23)       (št. 1 ,št. 0)           24.02              user posted image   CE
87.kunda  (29)                  (št. 1, št. ?)                                  user posted image
88.duda1                     
      (št. 3, št. 2)            12.02           user posted image   MB
89.ninica23                        (št. 1, št. 0)             23.02          user posted image CE  

25.04. 
90.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)             09.02              MS
91.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)              23.02          user posted image PO
92.Patrica                          (št. ?, št. ?)
93.rmmaja                        
(št. 3, št. 2)user posted image user posted image                      user posted image user posted image Dolenjska
26.04.  
94.anca(27)                      (št.
1, št. 0)              15.01         user posted image LJ         
95.zoja B                            (št. 4, št. 1)             19.01            LJ
96.olea                               (št. 1, št. 0)              20.02            LJ
27.04.
97.štorkljica                       (št. 2, št. 1)              02.02 +3D                   
98.barboom                        (št. ?, št.  ?)                                  
99.zaspanka84(24)           (št. 2, št. 1)                                                                           
100.anchika                        (št. 2, št. 1)             28.01
101.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)              09.02       NM/LJ                            

28.04.
102.narcisa (26)                (št. 2, št. 1)                                ZASAVJE
103.ella. (33)                     (št.1, št. 0)                                 user posted image
104.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)             09.02            CE
29.04..
105.mišk (26)                    (št. 2, št. 1)           27.01             BREŽ
30.04.
106.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)           19.02              CE
 1.5.                     
107.copka(28)                   (št. 2, št. ?)            
xx.04
108.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
109.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
110.taškica    
                     (št. 3, št. 2)user posted image user posted image                  user posted image user posted image   LJ
111.Blueeyes(25)              
(št. 1, št. 0)                               user posted image LJ

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

28.01
anchika
29.01
Mici7

Trenutno imamo:
user posted image :17+1
user posted image :23+1+2+2
user posted image :71                

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
28.1.2009 11:08:05   
angelito
soncek85... iskreno sozalje... ampak saj ves... del zivljenja je tudi smrt... tolazi naj te dejstvo, da je res lepo starost dozivela... skoda le, da ni mogla spoznati svojega pravnucka... drzi se...

anca... lustkan busi... pa cist huuudeeee hlace - une oranzne!!! kje si jih kupila?

lep dan vsem!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
28.1.2009 11:35:40   
Cveta28
sonček sožalje user posted image

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
28.1.2009 11:59:17   
štorkljica
Sonček iskreno sožaljeuser posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
28.1.2009 12:00:13   
NinaMM
Iskreno sožalje tudi z moje strani. Drži se.

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

Neposredna povezava do sporočila: 3024
28.1.2009 12:09:34   
štorkljica
No jaz sem si pa potem končno ob 9.00 lahko zobe oprala in vse ostalo, ker je pritekla blažena voda.
Potem letela po opravkih, se ustavila malo v hoferju in za našega bodočega baceka nakupila prvih nekaj cunjicuser posted image  ...če že vse tak veselo kupujete. Kupila pa sem 2 bodija kratki rokav in enega pajaca(je tak simpatičen, ko ena zaporniška spalna s črtamiuser posted image )

Ej tiste, ki mate otroke, ste že kaj nabavljale za pusta? V ponedeljek dobijo nekaj v hoferju, v šparih in v KIK pa že majo. Mogoče veste, če majo kaj za take tamale kot je moja(2-letnike)? Ji morem čimprej nekaj nabavit, da mi vse ne prodajouser posted image

Aja, pa na mojega nisem več jezna, se je danes fejst izkazal, ko je popravljal včerajšnji negativni vtisuser posted image user posted image user posted image   Mogoče bom jutri mela za vas kakšne dobre novice...držte pesti!

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?