april09
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 A ja še to, po kolk pa majo modrce za dojenje v H&M, pa kakšne - najbrž si bla na Rudniku ali v BTC? Bi morala kupit 2: kakšnega belega, pa kakšnega druge barve. 14€ nekje.. imajo tud komplet dveh po 20 se mi zdi. Bila sem na rudniku, za btc sploh nisem ziher, da ima nosecniski oddelek. V soboto tam nisem videla nic od te kolekcije, ampak mozno, da sem falila. H&M modrci niso une plahte kot Muller, so tud za pod majcke poleti. Muller pa so mi super za ponoci. Ceprav ima H&M tud take brez kosti, ki so meni za ponoci boljsi oz bolj udobni. Glede vozicka ... Ja saj itak bi prodala terenca (je skoraj nerabljen, ker se mala ni hotla vozit v v vozicku ) pri buggsterju pa bi sla kosara v prodajo , vozicek pa bi obdrzala. IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Spanje po porodu: sanja svinja o koruzi - nikoli več ne boste spale tako, kot prej, to vam zagotavljam. Ali bo hranjenje, previjanje, krči, ipd., ko bo pa mir, pa ve ne boste spale, ker se boste spraševale, kako to da moj mirno spi, a je z njim kaj narobe . in ce spis par ur v kosu, se zbudis in se cudis samemu sebi in temu, da se ti je to zgodilo Jaz sem od rojstva nase male kronicno neprespana.. bomo na stara leta spal... morda... IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Spanje po porodu: sanja svinja o koruzi Točno tko...jaz še zdaj sanjam, da bom enga dneva spet spala haha jaz o tem sanjam samo podnevi, ponoci ni casa IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: Pat74 Drugace pa sem padla not v Bugabooja Zdaj bi ga se jaz imela (kot da nimam dveh vozickov doma AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA).... Nasla ugodno varianto... Moj se noce pogovarjat z mano o tem Hmmm nekaj pravi, da naj ga neham srat z vozicki - ne cujem dobro Moski... Veš kva, april09 una 2 voza prodaj/šenki komu, pol pa ne bo imel izgovora! Drugač je pa moj tudi cincal, pa sva šla skupaj pogledat v bušija, pa se mu je kar zrolal, ker je moj ful hiter opazi vse tehnične posebnosti in lep dizajn, sej veš strojniki. pa elektro tudi - isto 'sranje' drugo pakovanje sva dala podobno lekcijo skozi ampak na koncu sem zadevico izpeljala na tak način, da smo izbrali voziček, ki je bil 'njegov' favorit Ja pri pravnikih pa ne gre to tko.. oz bi slo, ce bi bil to prvi vozicek - takrat je bil bugaboo prvi izbor od mojga, ampak ker ga je tast kupil, jaz ful nisem imela srca, da mu obesim tak strosek pri cetrtem vozicku pa ima polno argumentov proti gggrrr (saj prizma, da ima v vecini stvari praaav, ampak ne steka tistega zenskega x kromosoma, ko je nekaj nuuujnooooo ) Ljubljana je postala bela ljubljana v par urah..
|