|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
27.1.2009 15:30:41   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Že cel dan sem taka depra, zdaj sem pa še jezna na mojga ko 300user posted image !!!!

user posted image user posted image user posted image

Najraje bi lajat začela, da bi se mal "spucala"!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Najboljš da še mal zarenčišuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mene je tut dans nekdo od bližnjih tak razpizdo... ups.
Ampak ni bil moj dragi. On bo moral danes moje izpovedi in izlive čustev poslušat. Bogi.user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 27.1.2009 15:32:04 >

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
27.1.2009 15:33:33   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: angelito

meni tudi moja G se ni nikoli busija merila... kaj naj bi ti pa ta meritev povedala?

Meni tudi ne. Tudi razdaljo simfiza/fundus mi nikoli ne meri, meritev pa vpiše.user posted image

Mislila pa sem na obseg trebuščka.

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
27.1.2009 15:33:52   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

*Junona* mislim, da od začetka sramne kosti pa do konca trebuščka (pod dojkama)...saj približno boš vidla če se ti cm ujemajo s tedni...

Aha, to pa je višina maternice. Hvala.user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
27.1.2009 15:35:22   
Pat74
Sonček si pozabila, da potem pridejo pa že najstniška leta in 'mami, a grem lahko zvečer v kino'...in potem spet ne spiš dokler ne slišiš rožljanja ključev v vratih Lubice, če si že zdaj delamo sive lase, potem smo ga pa res usračkale

Drži kot pribito! Ali jih bomo pa razvažale po partijih!

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
27.1.2009 15:39:29   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Pozdravjene. 

Kako ste kaj? Pri nas tako sneži... in ceste so tako zasnežene, komaj čakam, da dragi pride varno domov. Zdajle enkrat bo.user posted image user posted image user posted image

Junona- ti si tudi Celjanka, če sem prav zasledila a ne?
Ja ceste so katastrofa, pa sploh ne preneha snežit, jutri ne bomo mogli nikamor če ne preneha snežit.

Majčke za dojenje iz H&M pa imam jaz že od začetka nosečnosti zaradi malo večjih prs, pa so super. Nič te koža ne srbi, nič barve ne spuščajo, prav tako pa sem zdaj zadovoljna tudi z modrci.user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
27.1.2009 15:40:46   
NinaMM
O, čveke! Komaj sledim user posted image

Midva z mojim user posted image  sva pa danes zaključila šolo za starše in imava že štempelj v materinski user posted image  Sicer pa sem bila tudi na zavodu za transfuzijo, kjer sem še enkrat dala kri za preiskave, ker sem Rh-. In sem po nasvetu pridne-pridne angelito še vprašala za shranjevanje matičnih celic. So mi dali formularje in sem že vse izpolnila! Samo še vržem v nabiralnik, če nas prej ne zasuje! Kako sneži!

Jutri pa potem h ginekologinji da me špiknejo že za ta Rh-, da bo mir.

Sem se nabasala kosila ... Pa včeraj sem pekla buhtlje, tako da je bilo treba hitro še enega zmazat po kosilu ... POLNA!!

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
27.1.2009 15:46:30   
brigita23
NinaMM- čestitke za MŠ, nas še to čakauser posted image user posted image user posted image user posted image .

mmmmm.....na buhtle, bi pa tudi jst zdle prišlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
27.1.2009 15:58:16   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Spanje po porodu:user posted image user posted image user posted image sanja svinja o koruzi

Točno tko...jaz še zdaj sanjam, da bom enga dneva spet spalauser posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
27.1.2009 16:31:06   
NinaMM
brigita: Imam še doma! user posted image

sonček: sploh ti še nisem uspela rečt hvala, ker si mi našla medija za na okno! Sva že nabavila včeraj v Pikapolonici in se že veselo vozi z nama v avtu user posted image

Ne da se mi učit ...

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

Neposredna povezava do sporočila: 2984
27.1.2009 17:03:45   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

Pozdravjene. 

Kako ste kaj? Pri nas tako sneži... in ceste so tako zasnežene, komaj čakam, da dragi pride varno domov. Zdajle enkrat bo.user posted image user posted image user posted image

Junona- ti si tudi Celjanka, če sem prav zasledila a ne?
Ja ceste so katastrofa, pa sploh ne preneha snežit, jutri ne bomo mogli nikamor če ne preneha snežit.

Majčke za dojenje iz H&M pa imam jaz že od začetka nosečnosti zaradi malo večjih prs, pa so super. Nič te koža ne srbi, nič barve ne spuščajo, prav tako pa sem zdaj zadovoljna tudi z modrci.user posted image

Super.user posted image user posted image user posted image Jaz jih bom tudi kupila.

Ja, sem iz okolice Celja, še malo pa bomo imele srečanje, kajne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
27.1.2009 17:05:21   
*Junona*
Punce, prodajalka iz BC me je klicala, da 30.1. dobijo posteljico, ki sva jo naročila in da bo ravno takrat v akciji - klub. Bomo tako novičke dobile domov. Tako da če jo bo katera kupila, naj ne prehiteva.user posted image user posted image user posted image   Aja, reče se ji Rose, je od Lip Poljčane.

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
27.1.2009 17:21:53   
brigita23

Punce, prodajalka iz BC me je klicala, da 30.1. dobijo posteljico, ki sva jo naročila in da bo ravno takrat v akciji - klub. Bomo tako novičke dobile domov. Tako da če jo bo katera kupila, naj ne prehiteva.user posted image user posted image user posted image   Aja, reče se ji Rose, je od Lip Poljčane.

user posted image user posted image user posted image user posted image zelo lepa posteljca, sem jo že tudi sama gledala na njihovi spletni strani.
Kaka bo pa cena?
Jst sem bla dans v BC v Planetu  v Celju, tudi komi čakam da kupiva posteljico, sam midva bova šla še v Avstrijo pogledat.

Ja kmalu bo srečanje, sam mene ni v Celju takratuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
27.1.2009 17:24:15   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM

brigita: Imam še doma! user posted image

blagor tebi, sej veš zvečer prav prideuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
27.1.2009 17:43:48   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

user posted image user posted image user posted image user posted image zelo lepa posteljca, sem jo že tudi sama gledala na njihovi spletni strani.
Kaka bo pa cena?
Jst sem bla dans v BC v Planetu  v Celju, tudi komi čakam da kupiva posteljico, sam midva bova šla še v Avstrijo pogledat.

Ja kmalu bo srečanje, sam mene ni v Celju takratuser posted image

Škoda, ker te ne bo.user posted image
Mene so tudi iz Planeta klicali. Cena je drugače okoli 190 EUR, nova pa ne vem koliko bo. Upam, da kakšnih 20 EUR manj. Ali pa še več, ampak bodimo skromni.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
27.1.2009 17:54:18   
brigita23
Junona- ja škoda da me ni ko bo srečanjeuser posted image , se pa mogoč v P srečama mama PDP čist skupi user posted image .
Ati hodiš vCe h G?
Imama tudi pregled naslednji na isti danuser posted image .

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
27.1.2009 18:06:40   
april09

A ja še to, po kolk pa majo modrce za dojenje v H&M, pa kakšne - najbrž si bla na Rudniku ali v BTC? Bi morala kupit 2: kakšnega belega, pa kakšnega druge barve.

14€ nekje.. imajo tud komplet dveh po 20 se mi zdi. Bila sem na rudniku, za btc sploh nisem ziher, da ima nosecniski oddelek. V soboto tam nisem videla nic od te kolekcije, ampak mozno, da sem falila. user posted image H&M modrci niso une plahte kot Muller, so tud za pod majcke poleti. Muller pa so mi super za ponoci. Ceprav ima H&M tud take brez kosti, ki so meni za ponoci boljsi oz bolj udobni.
Glede vozicka ... user posted image user posted image user posted image Ja saj itak bi prodala terenca (je skoraj nerabljen, ker se mala ni hotla vozit v v vozicku user posted image ) pri buggsterju pa bi sla kosara v prodajo user posted image , vozicek pa bi obdrzala.

Spanje po porodu:user posted image user posted image user posted image sanja svinja o koruzi - nikoli več ne boste spale tako, kot prej, to vam zagotavljam. Ali bo hranjenje, previjanje, krči, ipd., ko bo pa mir, pa ve ne boste spale, ker se boste spraševale, kako to da moj user posted image mirno spi, a je z njim kaj narobeuser posted image .

in ce spis par ur v kosu, se zbudis in se cudis samemu sebi in temu, da se ti je to zgodilo user posted image Jaz sem od rojstva nase male kronicno neprespana.. bomo na stara leta spal... morda...

Spanje po porodu:user posted image user posted image user posted image sanja svinja o koruzi

Točno tko...jaz še zdaj sanjam, da bom enga dneva spet spalauser posted image user posted image

haha jaz o tem sanjam samo podnevi, ponoci ni casa user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Drugace pa sem padla not v Bugabooja Zdaj bi ga se jaz imela (kot da nimam dveh vozickov doma AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA).... Nasla ugodno varianto... Moj se noce pogovarjat z mano o tem Hmmm nekaj pravi, da naj ga neham srat z vozicki - ne cujem dobro Moski...

Veš kva, april09 una 2 voza prodaj/šenki komu, pol pa ne bo imel izgovora! Drugač je pa moj tudi cincal, pa sva šla skupaj pogledat v bušija, pa se mu je kar zrolal, ker je moj ful hiter opazi vse tehnične posebnosti in lep dizajn, sej veš strojniki.

pa elektro tudi - isto 'sranje' drugo pakovanje
sva dala podobno lekcijo skozi ampak na koncu sem zadevico izpeljala na tak način, da smo izbrali voziček, ki je bil 'njegov' favorit user posted image

Ja pri pravnikih pa ne gre to tko.. oz bi slo, ce bi bil to prvi vozicek - takrat je bil bugaboo prvi izbor od mojga, ampak ker ga je tast kupil, jaz ful nisem imela srca, da mu obesim tak strosek user posted image pri cetrtem vozicku pa ima polno argumentov proti user posted image user posted image user posted image gggrrr (saj prizma, da ima v vecini stvari praaav, ampak ne steka tistega zenskega x kromosoma, ko je nekaj nuuujnooooo user posted image user posted image )

Ljubljana je postala bela ljubljana v par urah..

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
27.1.2009 18:14:09   
*Junona*
Brigita23, mogoče bova pa cimri, nikoli ne veš. Moj G dežura v celjski porodnišnici, drugače pa ima v Šentjurju zasebno ambulanto s koncesijo - dr. Simoniti.
Joj, moj user posted image se je spet obrnil, danes trpi moj mehur. user posted image
Sej se lahko vseeno na pijački dobima, pač ne na dan srečanja, enkrat ko boš lahko.

Aja, kje imaš pa ti G in koga?

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 27.1.2009 18:18:44 >

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
27.1.2009 18:17:55   
*Junona*
April, ti si pa men taka pojava.user posted image user posted image user posted image Prav nasmejim se ko berem tvoje poste. Pa še najdem se v njih oz. mojega najdem v njih, sploh tam, kjer tvoj tebi reče, da kompliciraš in pretiravaš in podobno... A mama istega deca?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem mojmu rekla, da on naj zbira tehnične stvari, ostalo pa js.user posted image user posted image user posted image Pa se nekako ne strinja.user posted image Je pa izbral barvo vozička, no, pomagal je, jaz sem mu dala nekaj barv na izbiro, da pove, katera mu je najbolj všeč. Sem mu olajšala izbiranje, ne? Izbral je tudi posteljico in posteljnino. Sej je priden in ni tečen, ni kej.user posted image

Ja, je pa tut elektro...user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 27.1.2009 18:18:19 >

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
27.1.2009 18:36:44   
sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85
Spanje po porodu:user posted image user posted image user posted image sanja svinja o koruzi - nikoli več ne boste spale tako, kot prej, to vam zagotavljam. Ali bo hranjenje, previjanje, krči, ipd., ko bo pa mir, pa ve ne boste spale, ker se boste spraševale, kako to da moj user posted image mirno spi, a je z njim kaj narobeuser posted image .
razen čez 10let k bojo že večji ,bo pa že 2,3,4, bebiuser posted image

Sonček si pozabila, da potem pridejo pa že najstniška leta in 'mami, a grem lahko zvečer v kino'...in potem spet ne spiš dokler ne slišiš rožljanja ključev v vratih user posted image
Lubice, če si že zdaj delamo sive lase, potem smo ga pa res usračkale user posted image

ja to sem pa res pozabila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ninaMM:ja ni za kaj in čestitke za MŠuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
brigita:škoda da te ni takrat v Celjuuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
27.1.2009 18:37:25   
sonček85
meni je pa danes moj dragi zmasiral noge kako je pasalo ,jutri me pelje pa na tortico ker ne greva na Trojane v tem vremenuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
27.1.2009 19:04:39   
detelja
oooo sonček ti si pa srečnica, da te dragi pelje na tortico, ampak meni sedaj ful dišijo krofiuser posted image  bomo pa jih zjutraj šli iskat, mjami...

jaz sem danes tako utrujena, da komaj gledam, ampak ležat pa ne morem...sem mal pospravila omare, mal naredila red, itak imam toliko cunj pa nič ne nosim...

komaj čakam, da pride dragi domov, da me malo zmasirauser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
27.1.2009 19:14:57   
štorkljica

Naj te samo masira....fejst te naj masira.
Po porodu se bo tale stavek namreč glasil nekako takole...komaj čakam, da pride dragi domov, da mu malo froca uturim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
27.1.2009 19:18:50   
sonček85

Po porodu se bo tale stavek namreč glasil nekako takole...komaj čakam, da pride dragi domov, da mu malo froca uturim user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2998
27.1.2009 19:19:13   
sonček85
ja detelja meni tudi bolje dišijo krofi ,no sej sem mu pa rekla da me pelje drug teden k  bo sneg že malo pojenjal.user posted image user posted image user posted image user posted image jutri se pa tud tortice ne bom branla
user posted image user posted image
kr naj te zmasira tako kot je meni moj noge ,pol pa še malo telovadbe pa je bilo popolnouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 27.1.2009 19:23:16 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
27.1.2009 19:31:32   
april09

user posted image user posted image  joj kok je to res ... user posted image  zdaj sem se tok nasmejala.. ker ponavadi se o takih receh ful ne govori in ne pise, pol pa jaz kdaj posizim in kaksni kolegici omenim kaj tazga in kar naenkrat se vse podpisejo pod take izjave. user posted image  sam pri nas je zdaj una faza - JAZ: daj se mal ti igraj z njo, da imam 10min frej. ON: Pridi mala, kaj bova, a bova knjigico pogledala? MALA: gre po knjigico in zamasira proti .... mamiiii-... ON: daj meni prinesi.. MALA: Ne, mama... Mama se smili sama sebi vcasih, ampak v veliki vecini pa ni lepsega obcutka user posted image  Sploh ko te objame, polubcka in pove, da me ima rada, pa rece mojmoj in se stisne k meni... Ahhhh pika moja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?