|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
28.1.2009 12:10:20   
štorkljica
Joj sem pozabila, Pat74 - super avataruser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
28.1.2009 12:21:17   
malapikica
Iskreno sožalje Sonček.

(odgovor članu NinaMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
28.1.2009 12:49:13   
Pat74
user posted image Sožalje sonček85.

Štorkljica sem ga rajši zamenjala, ker sem vidla da si je prejšnjega zbralo kar nekaj forumk.

(odgovor članu malapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
28.1.2009 12:56:14   
april09
Junonin dragi - vse naj naj. user posted image

Soncek - moje sozalje user posted image

Pat pa raztura avatarje user posted image user posted image

Storkljica ... a vi pa kar brez vode user posted image   en liter zvecer na stran za zobe umit zjutri user posted image  Preventivno.

Jaz sem bila ze cist user posted image , ker je bila mala vceraj cist mirna, pa do prejle tud. No HB se je pol zbrihtala in mal akcije udarila.. Ampak nisem cist ziher, ce ni zavzela neke druge pozicije v busiju user posted image

Kaj se??? saga vozicek # 4 se nadaljuje user posted image  je ze prava tragikomedija user posted image  

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
28.1.2009 12:59:19   
Pat74

IZVIRNO SPOROČILO: april09

Kaj se??? saga vozicek # 4 se nadaljuje user posted image  je ze prava tragikomedija user posted image  

Ti lepo kar vztrajaj, na koncu bo pa user posted image popustil!

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
28.1.2009 13:00:11   
april09
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Ej tiste, ki mate otroke, ste že kaj nabavljale za pusta? V ponedeljek dobijo nekaj v hoferju, v šparih in v KIK pa že majo. Mogoče veste, če majo kaj za take tamale kot je moja(2-letnike)? Ji morem čimprej nekaj nabavit, da mi vse ne prodajouser posted image

Hja, jaz moram it tud mal pogledat. hofer mi ima bolj svoh izbor.. Kar sem gledala je za princeske taka roba, da bi me se polet skrbelo, da se bo prehladila user posted image  Niti se ne znam odlocit, a kupit za notri ali pac vecje, da se da cez jakno in gremo v akcijo ven user posted image  Verjetno bo to drugo, za cez jakno. Neki bo treba kmalu kupit. user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
28.1.2009 13:04:08   
Pat74
Pust: mislim, da letos ne bom nič kupovala, sem lansko leto starejši princesko - letos je pa pust ravno v času šolskih počitnic, tako da dvomim, da se bo kej našemla. Ta mlajša bo pa mucka ali pa baletka - kar tudi že imamo od starejše.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
28.1.2009 13:28:44   
april09
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

IZVIRNO SPOROČILO: april09

Ti lepo kar vztrajaj, na koncu bo pa user posted image popustil!

imam obcutek, da bom jaz popustila razumu user posted image  Sem danes oprala terenca in ce bo moj za, gre v prodajo tko al tko. Pol sem privlekla iz kleti trdo kosaro za buggsterja in jo zmontirala in ji ni kaj za ocitat. user posted image user posted image   Namontirala sem se prednji dve kolesi in ga spremenila v 4 kolesnik.. Ce tko gledam, rabim samo se buggyboard in to je to.. Se vedno pa me kljuvata pac dve pomakljivosti buggsterja , sloh v primerjavi z bugaboojem user posted image user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
28.1.2009 13:55:38   
nmag
Sonček user posted image user posted image user posted image user posted image  moje sožalje.
Junona, veselo praznujte.
Mene še vedno daje vreme sem čist zanič.lp

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
28.1.2009 13:59:59   
Cveta28
IZVIRNO SPOROČILO: nmag
Mene še vedno daje vreme sem čist zanič.lp

SE PODPIŠEM POD TOLE

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
28.1.2009 14:06:00   
anchika
Lep pozdrav,
se javljam iz pregleda. Vse ok, srček bije kot mora. Danes smo samo srček poslušali saj UZ naredi le trikrat v nosečnosti. To me ful moti.
No važno da je vse ok.
Naslednji pregled: 25.02.2009, takrat grem v laboratorij.
Dobila sem tudi papirje za na socialno in za v službo.

Imejte se fajn.
Ko že govorite o pustu. Letos bo pa pustni torek na moj rojstni dan.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
28.1.2009 14:08:09   
ella.
Sonček srček, sožalje...se pa en krog konča, drug pa začne...vsi pa itak ostanjep v naših mislih. Ker jih imamo radi.

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
28.1.2009 14:18:22   
Nalini
dan user posted image

Pri nas cel dan sneži, pa se nič pametnega ne pozna ... le brozga in teče na vse strani user posted image  ... Brezveze, ker od tega snega itak ni koristi.

Drugače smo ok, user posted image  je živahen in nagaja mami.

Že nekaj dni me bolijo nogeuser posted image .... občutek kot bi pretekla maraton... Opazila sem tudi, da se hitro zadiham ... Tudi križ me na trenutke dajeuser posted image .
Spanje ... user posted image user posted image user posted image  kaj pomeni prespati celo noč? pri nas tega že nekaj časa ni bilo zaznati (2-3X na wc,... pa nekajkrat na noč se obračam iz enega na drugi bok,...  in iščem prave položaje,... pa jih ne najdemuser posted image )... - edino kar mi ustreza je blazina med nogama, da imam malo opore ...user posted image ...

Občutek imam, da aprila še lep čas ne bo,.... in da se bodo ti dnevi vlekli kot leta .... Jaz pa komaj čakam april ....

Lep dan

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
28.1.2009 14:18:46   
srecka82
Sonček85:iskrene sožalje tudi z moje strani.

Moj dragi sicer tudi rad pametuje kak je to drago pa ono, pa da to ne rabiva oz. lahko dobima od njegove sestre staro verzijouser posted image  5 let staro, ki je že dala skoz dva otroka, moj bi bil tretji...pol pa popizdimuser posted image , pokličem mojga očeta in greva v nabavo in kupiva novo. Mislim ti moški sploh ne študirajo, kot, da ne razumejo, da pač želimo kupiti kaj dobrega, fajnega itak pa je tukaj cena potem dost dražja. Ko pa prinesem domov moj nič ne reče...boljš za njega, ker bi se mi lahko utrgalouser posted image ...drugače pa sem zelo mirne sorte user posted image user posted image user posted image . No sedaj sem se malce spihala.

Moj user posted image  je že dva dni bolj len, sicer ga čutim, sam nekam ni razpoložen. Verjetno tudi njega daje vreme kot mamicouser posted image .

Šibam sedaj malce se ulegnat, sam še ne vem na kateri bok naj grem, ker me že vse boli. Še 2 meseca juuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiii.

cao

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
28.1.2009 14:30:03   
ella.
Nalini, opisuješ tudi moje težavice, ampak ko potem pobožam trebušček in se mali odzove z brco, se mi pa kar milo st'ri user posted image user posted image poskusi nekje kupiti tako podolgovato blazino, ki si jolahko nasloniš ob celotno telo, ko spiš na boku, meni ful pomaga in podaljša spanje...danes sem recimo spala celo noč neprekinjeno.

Junona, ja se te spomnim :))) po laskih.

Bejbe, kera gre zdaj kaj naslednji teden v materinsko šolo v LJ? Jest bi s kakšno malo pokepetala rada ;)))

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
28.1.2009 15:13:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: angelito
soncek85... iskreno sozalje... ampak saj ves... del zivljenja je tudi smrt... tolazi naj te dejstvo, da je res lepo starost dozivela... skoda le, da ni mogla spoznati svojega pravnucka... drzi se...
ja to je bila moja največja želja ,da bi spoznala pravnučka,bomo šli pa vsi trije   na njen grobek junija ko bi praznovala dvoj 96 rd
Hvala vsem za sožalje ,to res veliko pomaga.user posted image
štorkljica:čakamo jutri na veselo novičkouser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu angelito)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
28.1.2009 15:47:41   
simonaa
sonček85 sožalje še z moje strani, bo pa od zgoraj en angelček čuvaj tvojega Aleksandra

Junona lepo tortico boš spekla, moja favorite torta na KulSlo pa je torta nutella (dodam še vložene višnje, in prelijem s topljeno čokolado, pa je full dobra)

Pa seveda vsem čestitke za preglede in lepo rastoče bušijeuser posted image user posted image user posted image

Jaz se žal srečanja ne bom mogla udeležit, ker moram ležat in sem lahko največ 1h dnevno zunaj (hoja), tako da pojejte tortico še zame in mojo pikico (čokoladno prosim), drugače bi z veseljem prišla na srečanje aprilčic.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
28.1.2009 15:57:49   
Miška2006
Sonček sožalje še z moje strani.user posted image .... kar korajžno!

Jst sem tudi danes s pregleda in so se čudli, da sem še zmeraj 2 v 1. Glede na stanje ni sprememb od zadnjič. Zaenkrat je še vse v mirovanju. Mi je G naredila UZ in ugotovila, da so mere user posted image normalne za 31t.
Naslednji pregled pa je 11.2.user posted image

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
28.1.2009 16:38:19   
brigita23
Pozdravljene aprilčice

Sem bila danes na CSD, no in nisem nič zrihtla, namreč prišla sem 1 mesec prehitrouser posted image user posted image ...(pa naj še kdo reče, da nismo nosečke zmedene?, pa vendra skrbne)
sonček85-tudi iz moje strani iskreno sožalje, pregled imam jaz v bolnišnici in sicer že ob 8.00h, potem pa še UZ ob 10h, morda pa le najdemo kakšno kombinacijo..
junona- vse naj naj tvojmu dragemu, danes mu morš pa ti noge zmasirtauser posted image user posted image user posted image
srečka82 in nalini- smo v istem klubu, tudi mi menjujemo položaje, pa tudi mi lulamo ponoči non stop.

No naj vam še povem, da danes z mojim user posted image  praznujema 28 tednov, torej si zasluživa da naju dragi (ati) pelje na ene dobre palačinke.user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
28.1.2009 16:40:08   
mišk
Sonček: Iskreno sožalje!user posted image

Pregled: Imela sem ga včeraj. Vse je v redu. user posted image  je zaenkrat še v medenični vstavi, a to sem si tako ali tako mislila. Že pri Doni sem vedno točno vedela kako je obrnjena, ko pa se je obračala sem vedno še kako začutila.user posted image  Spol se je baje včeraj že zelo lepo videl, a sem ga še pravi čas opomnila, da mora ostati presenečenje. Do sedaj sem na +8 kg. Pritisk je v redu, mogoče malo bolj nizek. Tudi jaz sem dobila papirje za CSD. Babe, zdej gre pa zares!user posted image

Danes pa sem imela v Celju izpit iz fizike. Ne računam da ga bom naredila, kajti nanj sem šla prvič in bolj tko informativno, da vidim kak sistem ma profesor ipd... Kr neki... Zelo sem neresna.user posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
28.1.2009 16:41:00   
brigita23
ella.- ti si pa itak taka faca, da se mormo enkrat na kavi dobituser posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
28.1.2009 16:58:24   
frutolina
Sonček85 iskreno sožalje...

Papirji: kdaj jih ponavadi dobite? Jaz sem bila zdaj 28 tednov pa jih še nisem...

aja, če bo katera spreminjala seznam: naslednji pregled imam 25.2

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
28.1.2009 17:29:42   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: frutolina

Sonček85 iskreno sožalje...

Papirji: kdaj jih ponavadi dobite? Jaz sem bila zdaj 28 tednov pa jih še nisem...

aja, če bo katera spreminjala seznam: naslednji pregled imam 25.2

jaz sem bila tudi 28t, pa sem šla danes rihtat na CSD, ker sem od G že dobila za porodniško., no pa so mi rekli na CSD naj pridem čez 1 mesec to urejat. Urejat lahko začneš 60 dni pred PDP.

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
28.1.2009 18:15:25   
Blancica
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Nalini, opisuješ tudi moje težavice, ampak ko potem pobožam trebušček in se mali odzove z brco, se mi pa kar milo st'ri user posted image user posted image poskusi nekje kupiti tako podolgovato blazino, ki si jolahko nasloniš ob celotno telo, ko spiš na boku, meni ful pomaga in podaljša spanje...danes sem recimo spala celo noč neprekinjeno.

Junona, ja se te spomnim :))) po laskih.

Bejbe, kera gre zdaj kaj naslednji teden v materinsko šolo v LJ? Jest bi s kakšno malo pokepetala rada ;)))

ELLA jaz grem naslednji teden v MŠ, na jutranji termin, mislim da je ob 10h

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
28.1.2009 18:20:05   
sonček85
frutolina:jaz še tudi nisem dobila papirjev,mi je rkela da jih dobim 24.2 k imam pregled.user posted image
brigita:velja samo junonna še sporoči kdaj ima uro da se dobimo.

No sedaj k je moj dragi doma sem se malo pomirila ,pra omica pa naj name čuva iz nebes.
Me je dragi vseeno peljal na tortico in je tako pasalauser posted image ,da mmoj mali pikec veselo brca.Danes je po 2 dneh spet bolj živahenuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?