Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 14:23:30
|
|
|
|
slovenka
|
Nya, naši jaz dostikrat uspem podturiti, včasih pa tudi ne, tako da lahko še kdaj poskusiš - odvisno od tega, če je kaj lačen, pa tudi v kakšni fazi spanja je...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 14:24:58
|
|
|
|
slovenka
|
Saša, pri nas tudi sneži, ful je zapadlo. Smo imeli popoldne plan iti v Mb, iskat keramiko za teraso in v BC - po poganjalec, sintisajzer itd. Pa gre sedaj ati sam gledat keramiko, tiste igrače sem pa kar prek spleta naročila, je brez poštnine itd. Tako da super. Sedaj se pa pupa pogovarja v kinderpetu... Moram it.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 14:25:05
|
|
|
|
lonapo
|
joj, kolk sm vam fouš za sneg... končno se je nekaj tud v našem zdravstvu premaknil
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 14:26:24
|
|
|
|
lunca14
|
Pravkar se je odvijala tema no mon-u,o sexu,debata je bila na tem,da starši ne bi smeli sexat v pričo svojih otrok,to pomeni,da starši,ki delijo spalni prostor s svojim otrokom in ko otrok zaspi,starši ne bi smeli sexat,ali pa če ima otrok sobo zdraven spalnice,ekr bi jih lahko slišal.Baje je tako početje nesprejemljivo,posiljevanje otoka,travmatiziranje njegove osebnosti,je treba it v klet in tam to počet,al pa počakat,da gredo študirat,da se odselijo.Kakšno pa je vaše mnenje glede tega?Midva se odprto pogovarjava o sexu,se stiskava in lubčkava pred otroci,ko pa otroci zaspijo pa še kaj drugega,a sem zaradi tega res nenormalno bitje in bodo moji otroci imeli travme zaradi tega,ker so gledali,opazovali njune starše kako se imava rada.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 14:28:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je pa full dež začel padat
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 14:28:22
|
|
|
|
lonapo
|
lunca-jst se strinjam s tabo Aja, pa mi nimamo kleti
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 14:32:03
|
|
|
|
sasa.vracko
|
lonapo - sem v celjski regiji in tukaj vsepovsod fuuuul sneži! lunca14 - jaz se tud strinjam s tabo, a si nora, da moram čakat, do takrat, da bo šel študirat, takrat bova že viagro rabila sej te ne sliš tamal, pač mal bolj diskretno opraviš zadeve
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 14:35:27
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo lunca-jst se strinjam s tabo Aja, pa mi nimamo kleti pol,pa nič sexa,dokler ne gredo študirat,mislim,jaz res ne vem ,kje eni živijo,v dobi pračloveka,pa še tam je bla samo ena jama,brez kleti ....................pa hvala vsem za čestitke,res bi blo fajn,da bi lahko zamrznila čas,pa da vam povem skrivnost,treba se je pogovorit o problemih,pa tud,če se skregaš,pa gre tvoj na mini fotelj v kuhno spat ,poslušat,kako predavanje o otrokovemu obnašanju in njegovi psihologiji,se malo skulirat,priznat svoje napake v glavi in jih počasi odpravljat.Pa nam gre vsak dan bolje,pa bit opora in podpora svojemu partnerju ...............pa še novica dneva,lun je pojedel šest žlic korenčka,in po polurnem kreganju je zaspal v svoji posteljici in snnnnnnnnnnnnnneeeežiiiiiiiiiii in jaz mam rada svojga možeka in svoje tri prečudovite otročke in vas
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 14:44:48
|
|
|
|
lonapo
|
lunca- bravo, sem ful vesela za vas. Ej, kaj pa če otroc ne bodo hotl študirat, pa bodo skoz doma-a pol se pa lahko že kar zdej v samostan vpišem
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 14:45:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Notranjska je vsa zasnežena. Midve sva ble zunaj skor 2 uri, ko še ni tolk padalo. Zdej je zaspala kotubita, upam, da bo vsaj 1 uro spala. pred otrokom: midva tega ne prakticirava v budnem stanju Sare. Ko pa zaspi, pa to delamo, ko nam pač paše. Posteljica je zraven, ampak mala ne vidi, ima blazino okol posteljice. Od takrat ko si jo je začela dajat čez glavo, sem jo zatlačila za jogi.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 14:47:20
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo lunca- bravo, sem ful vesela za vas. Ej, kaj pa če otroc ne bodo hotl študirat, pa bodo skoz doma-a pol se pa lahko že kar zdej v samostan vpišem .............ne ,ne ,ti se vpišeš na faks,greš na magisterij
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 15:10:58
|
|
|
|
Samsa
|
malo zamujam.... s snegom.... pri nas tako je pa pri nas:
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 15:20:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Konec spanja. vsakič manj ga je, še zjutraj se vsakič prej zbuja zadnje čase.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 15:21:03
|
|
|
|
lonapo
|
pr nam je tud mal snežit začel- koooonččnnno
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 15:24:23
|
|
|
|
*anamor*
|
No da se še vam jaz malo oglasim. Tudi pri nas skoraj nič ne sneži. Tudi snega nič nimamo. Gre pa cel dan dež in je takšno kislo vreme za znoret. Našega malega pa morajo očitno zobje fejst mantrat, ker mi goste hrane sploh nič več skoraj ne poje. Kljub temu, da ima 2 zoba že čisto zunaj, se kar fejst drgne po dlesnih in tudi pije veliko. Najbolj me to skrbi, da je prej veliko več pojedel. Zdaj mi od goste hrane, da v usta samo par žlic. Kaj ima katera enak problem?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 15:26:52
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo pr nam je tud mal snežit začel- koooonččnnno si ga le doklicala
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 15:29:52
|
|
|
|
*anamor*
|
Joj sem napisala takšne letanije pa me je ven vrglo. Grrrr No hotela sem povedati, da pri nas pa sploh ne gre sneg, samo dež gre full in veter piha. In da našega morajo fejst dlesni boleti ,ker mi Gh sploh nič več skoraj ne poje. Da par žlic v usta in ima dovolj pa še kremži se zraven. In me to malo skrbi. Ima katera tudi takšen problem? Naš je prej zelo veliko GH pojedel. No pa tudi 2 zoba že imamo čisto zunaj. Upam, da me nebo zdaj ven vrglo.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 15:44:23
|
|
|
|
Anonimen
|
anamor, naša tud štrajka ko prodira do konca ven cel zobek. ne sekiraj se, važno da vsaj popije dovolj. Ko enkrat prodre cel zobek, je lakooota.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 16:00:07
|
|
|
|
*anamor*
|
če pa ima čisto prodrene,samo rastejo še.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 16:08:36
|
|
|
|
Tina 28
|
anamor...mogoče pa nov parček ven sili? Sex pred otroci....drugače interpretirano....sex pred otroci je bil...zdaj ga je pa za vzorec . Ja jaz mislim, da jim glih za gledat ni al kako...drugače smo mi v bistvu v eni sobi...Nejc za steno....pa mislim, da če spi, da ni problem. Pa tud če si kakšnega lubčka daš je to men pravilno. Nejc kar boljš volje rata, ker že razume, da se takrat lepo razumeva in ne da ne bo spet kašnega sitnarjenja. Sicer je ob tem tempu,ko sami vsi nekaj podelujemo, se pravaža, pospravlamo pazimo, kurimo, kuhamo,...to mal pozabljen...ampak mislim, da so otroci prej zmožni teh drobnih intimnosti, če imajo tak vzgled.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 16:10:09
|
|
|
|
Tina 28
|
mi je pa dragi reku, da je svoja dva starša velikokrat slišal, ko je bil mali in mu je blo čudno. Odvisno kolk si glasen, bi jaz rekla....tolk pa že paziš, da vseh otrok ne zbudiš
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 16:15:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, pri nas je pa dopoldan padal dež, snežit je začelo okrog pol 12h. Evo dve fotki, ta prvo sm nardila ob 14.53, ta drugo pa 16.04
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 16:15:48
|
|
|
|
*anamor*
|
No to sem tudi jaz pomislila, da drugi parček ven sili, saj sem mu že gledala pa ne pusti kaj dosti. Zdaj pa še super ugrizne, včeraj me je že konkretno. Sex mi glih ne improviziramo v isti sobi, včasih pa tudi. Odvisno.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 16:19:31
|
|
|
|
Anonimen
|
No, v glavnem pri nas je še zmeraj samo dež Sem bila za M. na govorilnah v vrtcu pa je vse v redu. špartanska vzgoja deluje prjele sem jo položila za spat in je zaspala brez joka in mi že 1,5 urco spi kosilo-sem ji skuhala krompir in zelenjavo in vse skupaj zmiksala pa je komaj pol pojedla potem ji je šlo pa že na bruhanje bi bilo boljš če bi krompir posebej pretlačila in posebej zelenjavo to ima rada, samo skupaj zmiksano ne
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 27.1.2009 16:20:39
|
|
|
|
Anonimen
|
l.daisy pogrešam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?