|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
27.1.2009 12:06:28   
Anonimen
lunca za zdravje user posted image user posted image user posted image in naj še naprej tako ostaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes dobila pošto z bolnice, da s 1.1. je prišel v uveljavo  zakon in brezplačno bivaš z otrokom v bolnici do njegovega 5 letauser posted image user posted image user posted image in naj pridem nazaj, da mi bodo za en dan povrnili.(midve sva šle domov 2.1)

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2176
27.1.2009 12:06:52   
Anonimen
oujeaaaaaaaaaaaaaaa že drugič danesuser posted image user posted image user posted image

papaje-tud jaz ne bom kupilauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2177
27.1.2009 12:07:09   
Tina 28
IZVIRNO SPOROČILO: lonapo

Tina- naš govori samo: DEJDEJDEJDEJDEJDEJDEJ, to je vse-ga učim mama, pa ata, pol se pa zasmeje pa pravi DEJ DEJ.user posted image

No moja glava je mal bolš, nos pa še čist nč, govorim k marsovc, bleda s m zid, vreme  je v p..., otroc sitni-kaj češ. bo bolš.

Kleo - dobr opravi, pa prid  nazaj v Slo.

no, jaz bla tud tega že noro vesela....drugače se pa hitro pozdravi...

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
27.1.2009 12:08:03   
Anonimen
govor-brez veze da primerjamo otroke,ker ima čisto svoj razvoj, samo vseeno mi je pa mal bosa, da že pri 8 moraš povedat pediatruuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2179
27.1.2009 12:09:40   
Anonimen
Naša špartanska vzgoja vsak dan bolj pomaga-sedaj mi je zaspala po 10 minutah jokanjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2180
27.1.2009 12:09:55   
Anonimen
oh ja I love monologeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2181
27.1.2009 12:32:02   
lunca14
ninny..........user posted image user posted image user posted image user posted image super novica tole za bolnico,no samo sedaj bodo pa bolnice-pediatrija še bolj polne in manj prostora,pa pri nas bo še več ciganov,nimam nič proti njim,samo,ko pridejo v bolnico,z nje sploh nečejo ituser posted image user posted image ......................user posted image user posted image user posted image user posted image pa za spanje.....................user posted image user posted image user posted image pa za monologe................user posted image user posted image user posted image user posted image pa kar tako malo za epp...........user posted image user posted image user posted image ..........pri nas tudi sneži in je že beeeeeeeelllllllloooooo-jeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
27.1.2009 12:32:51   
Anonimen
pri nas pa samo veter piha, je šel malo ponoči sneg ampak ga na cesti ni ničuser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2183
27.1.2009 12:50:04   
Anonimen
Lunca,sem res vesela zateuser posted image
Ninny,fino za vracilouser posted image ,pa vseeno,za naprej nic bolniceuser posted image
Lonapo,hvala,ker se spomnis,sem ti na zs odgovorila,a nic ne beres.No,saj je bilo le kratko in jasnouser posted image .
Sem govorila z enim odvetnikom,ki se sicer ne ukvarja z druzinskim pravom,bo vprasal sefa in me nazaj kontaktiral.Je pa sr...,ker mogoce se bo placilo delilo na oba,in se 150km je oddaljen.Bom vidla,kaj bo kasnej se rekel,ce ne bom mogla koga drugega poiskat,itak grem pa v cetrtek na konzulat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2184
27.1.2009 13:13:29   
Samsa
Kleo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse se bo uredilo

quote]IZVIRNO SPOROČILO: ninny
oh ja I love monologe
[/quote]

sam pa res user posted image user posted image user posted image user posted image

lunca: user posted image user posted image user posted image user posted image za zdravje..končno se vam je obrnilo na bolje - fulll sem vesela

Tina: brezveze se je s tem obremenjevat. Tako kot smo me različne, tako so tudi naši otročki.. nismo vsi enaki user posted image in HB za to user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
27.1.2009 13:25:29   
Anonimen
Samsa,hvala ti res,upam da se bo koncno izslo tako kot si zelim.
Strah me je edino tega,da spet ne vrzem puske v koruzo,oz.sem bila ze na tem,pa so me vsi posiljali od enega do drugega,nic nismo resili,in sem obupala. S tem,da je bila ena se zelo nesramna.
Vcasih sem bila veliko bolj odlocna,ne vem kaj mi je zdaj.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2186
27.1.2009 13:30:46   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28
,upam da se bo koncno izslo tako kot si zelim.

Tudi jaz upam, da se ti izzide.
Tebi je težje, ker si v tujini... pa user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo tako kot si želiš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
27.1.2009 13:38:16   
Anonimen
Punce,vsaki posebej hvala,tudi za zs-je,res ste mi v pomocuser posted image .Nobene od vas ne poznam,a mi veliko vec svetujete,kot tisti od katerih bi pricakovala.

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2188
27.1.2009 13:46:20   
mtinca1
lunca - super, da se imate lepo!!! zdaj pa zamrzni tako stanje in ga fotokopiraj za celo leto naprej user posted image
kleo - user posted image user posted image user posted image  vse dobro; pauser posted image v slo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
27.1.2009 13:49:24   
Anonimen
kleo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa da vam povem še tole. Zadnjič sem si zvečer hotla napumpat malo mleka, ene 30-40ml, da bi mu probala podturit v spanju, da bi mal dlje spal - k vidim, da vam tole kr ratuje, pa sm si rekla, da probam. No in po ful cajta, ko sm si končno uspela nekaj načrpat (mi pumpa neki slabo dela) in potem štor jaz pol razlila, sem končno uspela iztisnit na roke 40ml. In vsa vesela šla v spalnico, kako bom malemu okol prinesla. Ja baje, usta je še odprl, pol je pa zobe - ups, zob mamo sam za vzorecuser posted image - dlesni tko skup držal, da ni šans, da s čimerkoli vmes prideš. No, in tko je šla moja dobra namera, da bo mali dlje spal v odtokuser posted image . Ja, najbrž si katera misli, da so tole kakšne božje kazni al kej takegauser posted image  - sam ne vem zakaj pol vsi otroci ne spijo tko kot naš do 8h al ap celo 9h, ko ma dober danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2190
27.1.2009 13:50:17   
lonapo
kleo- maš zs

Nejc in Žiga sta najboljši par!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
27.1.2009 13:53:18   
Anonimen
Nya,a to si mu probala dat flasko?Kako pa potem caj pije,mu ga dajes po zlicki?
Sem vceraj brala kako ene dolgo casa dojijo,tudi do 30m....ne morem verjet,jaz sem samo Tali malo,ampak kaksne muke so bile to,in ves cas vnete bradavice,no,Meri pa se tolk nisem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2192
27.1.2009 13:57:10   
Anonimen
Lonapo,hvala,vrnjeno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2193
27.1.2009 14:00:46   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Dan čveke,čvekasteuser posted image user posted image user posted image user posted image ,no kleo lepo da si boljš voljeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,vsem bubanimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,mi smo še zdravi,kar ne morem verjet,kako je fino,da so otroci zdravi,pa enej je začel z veseljem v vrtec hodit,pa vsak dan vse več in več govori,pa vse hoče sam narest,danes zjutraj je še maja obuluser posted image user posted image ,namesto,da bi maj njegauser posted image ,maja tud počasi krotim ko malegauser posted image ,sem ugotovila njegovo taktiko,in sedaj jo s pridom izrabljamuser posted image user posted image user posted image .Pa tud mojuser posted image user posted image se je popravil,od takrat,ko sem ga mal napizdila,da kako se obnaša do mene,in od takrat je veliko bolj pozoren in uvideven,me večkrat pohvali,potiska,polubčka,skratka,tko kot bi moglo bit,in tud jaz sem boljše volje in bolj sproščena,kar se tud pri otrocih posledično pozna.No samo toliko,da ne boste rekle,da samo kritiziram svojga,zna bit tud zelo,zelo pridenuser posted image user posted image user posted image

potiska??? user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
27.1.2009 14:06:18   
sasa.vracko
Heloooou!

Pri nas pa fuuul sneži, evo, pogled iz moje dnevne sobe:

user posted image

sicer pa smo uredu, razen me jezi, ko kaj velik ne bomo mogli ven danes, edin na kavico sva šla k našim in nazaj domov...

Tina28 - naš pa skoz čebuli dadadada njanjanja, mislim da našo nyo kliče user posted image

pa stajica je zakon!

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
27.1.2009 14:08:44   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

IZVIRNO SPOROČILO: babysolza
No, jaz sem sklenila, da je čas da grem spel mal dinarčkov zapravtuser posted image  in pridem jutri v Lj. Če je katera za čvek, jutri okrog 10-ih v Supernovi.

babysolza - jaz bom jutri tam, pa bi se ti pridružila za en polurni kava čvek. bom user posted image  tačas poslala v muelerja, .... mi bolj diši kavica kot z vozičkom po trgovini user posted image , pa da vidim kolk je že Sabinči zrasla...

No super, da mal poklepetamo. Ti kar zavrti telefon, ko boš tam. Jaz bom itak letala od štacune do štacune. user posted image user posted image

Lunca user posted image user posted image user posted image  Za maja, eneja, luna in tvojga user posted image . Je bilo res lepo tvoj post prebrat! user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
27.1.2009 14:11:09   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Vidim pa, da papaje ne bom kupovala, ker je slaba reklama zanjo tu goruser posted image

user posted image user posted image  Jaz tudi ne. Jaz ji dajem banano, hruško, jabolko in marelice, različne kombinacije. Melona ji ni ravno preveč po okusu, bomo probale čez neki časa, druzga pa niti nismo. Ji bom pa začela dajat kak piškotek zraven, ker bi čist komot omlatla celo hruško in celo jabolko, pa se mi zdi mal preveč. user posted image  

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
27.1.2009 14:13:13   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

lunca za zdravje user posted image user posted image user posted image in naj še naprej tako ostaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem danes dobila pošto z bolnice, da s 1.1. je prišel v uveljavo  zakon in brezplačno bivaš z otrokom v bolnici do njegovega 5 letauser posted image user posted image user posted image in naj pridem nazaj, da mi bodo za en dan povrnili.(midve sva šle domov 2.1)

No super! Jaz sem bila s Sabino zastonj (so me dali kot doječo materuser posted image ), konec koncev je bil pa itak že januar. PA bi sicer mogla plačat mislim da 35 ojrov na dan (s hrano vred) user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
27.1.2009 14:22:05   
mtinca1

sasa, takole je pa pri nas:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2199
27.1.2009 14:22:25   
lonapo
luncauser posted image user posted image user posted image za zdravje- a ni to nekaj najlepšega da so otroci zdravi.

kleo maš zs

saša- iz kje pa si da imate tolk snegauser posted image jst bi tud, dej ga k nam kej pošlji-mi mamo pa samo dežuser posted image

Nejc in Žiga sta najboljši par!

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?