|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
27.1.2009 8:07:19   
neboglasnica
Dobro jutro!

Pri nas, Flower, pa ni nič belo. Pri meni doma je rdeče . je teta s Krvavca tole stvar resno vzela, imam poplavo. Še dobro, da ne izkrvavim. Posledično je bila noč bolj tako - tako, saj sem menjala pleničke na dve uri, sebi seveda, ne Stašu.

Slikice so zelo dobrodošle, ko zjutraj prečekiraš RR, kar tako naprej in krasni ste.

HD: pri nas je enako. Pridem kmalu, najkasneje čez eno uro. Pozabi omeniti, da bo vmes minil še en dan.user posted image Aja, še malo rim, pa boš taka pesnica kot Umpa. user posted image

Lex: imaš danes mesarko? Drži se.

Vsi, ki ste bolni ali se slabo počutite: pocajtajte se in to kmalu!!!

Kaj je zdaj s Trojanami??

Mojcej: pa vse naj naj za RD, sem včeraj spregledala. Naj ti bo letošnje leto precej lepše kot je bilo lansko. In naj ti tvoja dva sončka izpopolnita dneve s samimi lepimi rečmi. Rade te imamo in javi se nam večkrat! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 976
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 8:14:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 977
27.1.2009 8:17:17   
Netta
dzanika - ana ima tudi včasih svoje dneve...kakšen dan se ne boji nikogar, naslednji dan pa v jok, če jo le kdo preveč pogleda...ne vem čemu...saj bo tudi ta faza minila, če ne prej, ko bodo šli v vrtec in se bodo morali navaditi, da so pri drugih ljudehuser posted image

lumpa, HD ... kaj naj rečem...ja seksi mački stauser posted image

neboglasnica - če jih toliko ne more, sem jaz ZA srečanje 5.2. ampak v LJ

almera
- čaj...mislim da je timijanov...za suh kašelj...sicer pa kar imaš, samo da se kadiuser posted image

sem pa tud jaz ano včeraj vagala in ima 7300...se je v tednu in pol za 300g zredila
user posted image
puzzle - že naslednji dan niso več smrdeli

da nadaljujem...maja se itak javi še sam na vsake kvatre, mirjam se verjetno še carta z Ano, Zimska verjetno z Lanom inhalira, Tinky je že v deželi ninanana, Almera planira dopust, flower ma verjetno že prvi alarm, netki verjetno še vedno glava boli, lex verjetno pospravlja za svojimi mevedki, karamela se uči, ilatic testira opipano pipiko

skoraj zadela. samo da se ne cartam z Ano..ona takrat že dve uri spiuser posted image user posted image user posted image

blacky - POZDRAVI SE!!!!user posted image

AVIONČKI - ha dober naslov ane...no torej, to je še eden od refleksov, ko otrok dvigne roki, dvigne tudi nogi in dokler ta refleks ne izveni, se otrok ne more plaziti...ko bo začel pa rito dvigovati in bo imel roki in nogi na tleh, potem pa se pripravite, ker kmalu boste imele plazilca v hišiuser posted image

Gilo - to sploh ni za RA...to je popolnoma normalna faza v razvoju dojenčka!!!

todi - super slikce!

anikabd - tudi tvoje...ful lepe!

almera - ma sem že pohvalila in čakam na prosti čas da kopiram tvojo idejo!

lex - naj čimmanj boli!!!

flower - dajem oboje, zmrznjeno in svežo...odvisno kaj imam doma...

neboglasnica - a toliko časa po porodu pa so M še vedno tako močne?? ma me je zdaj že prav groza ko jo sama dobim!user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 978
27.1.2009 8:17:26   
Netta
aja, lepo sneženo jutro želim vsem,

user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 979
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 8:19:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 980
27.1.2009 8:21:57   
metuljcek321
Morning, ladies!

How are you today? He, he, snega je samo en cenimetrcekuser posted image , Anja je spet spala 11 ur v svoji sobici --- ma, ni , da niuser posted image  user posted image

Prijateljica mi je posredovala link .... ce se vam ljubi nekaj poklikati ob kavici - mini anketa o plenicah:
http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=Sq0YSvtu88s_2fOsHPsr_2bKSA_3d_3d

Thanks!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 981
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 8:22:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 982
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 8:23:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 983
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 8:26:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 984
27.1.2009 8:29:50   
Netta
a ste videle tole...
http://delo.si/clanek/75022

Neposredna povezava do sporočila: 985
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 8:31:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 986
27.1.2009 8:34:52   
Netta
populis - ja tudi tu sneži, tako lepo počasi in ni panike...upam da bomo vseeno lahko šli kaj ven...pa v lJ?

Neposredna povezava do sporočila: 987
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 8:36:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 8:37:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 989
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 8:38:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 990
27.1.2009 8:44:07   
neboglasnica
Mirjam: Ok, srečanje tudi v LJ lahko, mi je vseeno.

Včeraj sem pozabila napisati, kaj mi je P rekla glede GH,ker hoče Staš se še vedno po GH dojiti. No, takole je pogruntala. Da naj tehtam hrano (puncama je nikoli nisem) in da mora biti za samostojen obrok 200 ml, za Staša, ki rabi več, pa 250 ml. No, jaz doma za foro zmerim sadni obrok in je pojedel malo več kot pol od 170 ml. Ni zmogel več. Pa bod pameten.

Flower: jaz kuham iz sveže zelenjave. Najbolje, da še jaz z njim jem, da ne bom od cukra živela.

Populis: mnjami, tisto kar je v ozadju za kavo, njami

Aja, še tole. Berem, koliko sta se zredila Bor in Ana, pa se mi kar zamalo zdi, ker meni P ves čas trobi, da je pretežak, ampak Staš se je v 6 tednih zredil za 400 g. Pa sem ji to rekla, pa se je izgovorila, da imava tak al tak dve kili viška. Sem ji kar rekla, da tudi ni imel 2 kg ob rojstvu, ampak 4,4. Bemti.

Zdaj grem pa Ančki Cicido prebrat, pridem čez 15 minut.

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 27.1.2009 8:51:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 991
27.1.2009 8:44:34   
Netta
trojane---isto kot populis!!!

eno vprašanje za telebane....kako navadit otroka da ti pije po flaški...ker mi ji sedaj dajemo po žlički pit, ampak to ne prideš nikamor pa še pol mimo steče?? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 992
27.1.2009 8:45:50   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Jaz mam namen iti na Rudnik ko se Lara zbudi( sam prej mora še zaspatuser posted image user posted image ), upam da čez 2 ure ne bo že 20 cm snega, nikol se ne veuser posted image

Kaj pa bosta šopingirali? Najbolje, da se vedve z Metuljčico zmenta, pa ti založiš peneze, ker se bova po mojem medve prej srečali kot pa jaz uspela pridirkati v bližino Metuljčice. Metuljčica, pa kar odpri puzzle, da se že pri tebi razsmrdijo, jaz jih bom samo še položila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 993
27.1.2009 8:46:51   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

trojane---isto kot populis!!!

eno vprašanje za telebane....kako navadit otroka da ti pije po flaški...ker mi ji sedaj dajemo po žlički pit, ampak to ne prideš nikamor pa še pol mimo steče?? user posted image

Če do sedaj še nisi dajala po flaši, ji daj raje po kozarčku oz. po lončku.

Zdaj pa res grem

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 994
27.1.2009 8:50:53   
neboglasnica
No, Ana si je premislila, bo rajši pogledala risanke. Torej, kaj pravte pol?

Neposredna povezava do sporočila: 995
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 8:57:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 996
27.1.2009 8:58:35   
glugluglu
srečanje, seveda sem potem za Lj., če res ostale iz drugih koncev SLO ne morejo na Trojane, potem pa naj bo Lj.
Auroraa , a bo ok?

Neposredna povezava do sporočila: 997
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 9:00:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 998
27.1.2009 9:00:13   
metuljcek321
lejla, Umpa, nice pics! No, pri nasi hisi pa ni letala, ampak imamo "trebusno obracalo" ... to se tolk obraca, da ni res ... jo clovek komaj dohaja. Se najraje mi uide, ko je nagica in se previjava (to ze nekaj casa prakticiram na tleh, ker je na previjalni podlogi cist prevelik izziv) ... hopla na trebuh, pa naokoli ... ludnica!

auroraa, dobr zrihtajta danes!

Tinky, evo, zdaj imate odlicen razlog za menjavo avta. Samo se na primeren nacin ga moras tolmacit mozu, da se bo strinjaluser posted image
flower, user posted image  za plavanje ..... to je pa tko d best sport, ej! In kako svetovno se clovek potem pocuti - premigan, zrekreiran, fit!!!! Uf, komaj cakam poletje & morje!

hd, Victoria je cist presuha ... ko bi imela 10 kg gor, bi bila prava lepoticka, ker ima lustne poteze. Frizure/barve las ... meni je simpaticna Episha Cuthbert (v Googla - slike - vkucaj: Elisha Cuthbert haircut, pa poglej, ce ti kaj pade v oci ... ali pa preprosto blonde haircut).

dzanika, pri nas je prvic zajokala zadnjic pri tasci (dajala ji je mleko po flaski, pa se Anja kar naenkrat obrne nazaj, da bi videla obraz "hranilca," zagleda tasco ----- ej, tako se je zacela jokat, da smo kar onemeli, tekle so ji krokodilje solze - NORO!), pa potem, ko je prisel na obisk mozev stric, ki ima brke, pa jih se ni videla - dokler jih ni prijela (prijet mora itak vseuser posted image ), je blo OK, potem v strasen jok ... ja, pocasi, pocasi tudi nasa prehaja v fazo, ko ji niso vec prav VSI ljudje super truper kul ... faza, I hope!

neboglasnica, ja, ocitno bi te pustila tavati po Barju .... hm .... it makes me think ...

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

rovarka bo itak prilezla gor šele okrog polnoči..če je ne bo mehur preveč matral, mojcek ma po mojem žurke z Živo,populis je na partyju, Metuljček verjetno še zdej pleše z Anjo po stanovanju, Neboglasnica namaka prst in gloda čokolado, Inigo ma večere v dvoje, ampak ne z RR, rebeca je po mojem podlega kakemu filmu, majuska itak uživa v izoli..morski luft ti da bage... lejla, je obupala k nobene ni blo gor, glugluglu je šla iskat na ona-on, ker njenga še vedno ni....

kaj čmo pol???zapret štarcuno

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

da nadaljujem...maja se itak javi še sam na vsake kvatre, mirjam se verjetno še carta z Ano, Zimska verjetno z Lanom inhalira, Tinky je že v deželi ninanana, Almera planira dopust, flower ma verjetno že prvi alarm, netki verjetno še vedno glava boli, lex verjetno pospravlja za svojimi mevedki, karamela se uči, ilatic testira opipano pipiko

user posted image  user posted image  user posted image

Almera, puzzli SE razsmrdijo .... eventually .... recept: ven na zrak jih daj luftat, potem jih pa se notri z mokro cunjo pomij ... uspeh zagotovljen. Been there, done thatuser posted image  Aha, vidim, da si ze ukrepala, se celo v pralnem stroju si jih matrala ... ma, morajo se razsmrdet ... give them another day or two! In se 1x vau za prima kolaz! I like it A LOT!!!!

todi, great pics!

anikabd, hello, hello! Lepo te je spet malo brati! In gledati take fajn slikceuser posted image

glux3, sem ful vesela, da sta z mozem na Skype-u .... kar bolj razigrano zvenis, ves? You go, girl!

tims, superca za tvojega malcka - ze na smucarajanju - odlicno! In kar milo se mi je storilo ob tistem, da vas ima rad & vas bo pogresal --- prelepo, ganljivo, prisrcno, toplo, nepozabnouser posted image

flower, mi imamo doma vrt, pa imam ful zelenjave zamrznjene, tko da jo dobivam iz domace skrinjeuser posted image  user posted image  user posted image  Ni enako kot sveza, ma, je pa definitivno boljse kot kupljena. Zelenjavni mix - ma, ce je res tko naravno, jaz mislim, da lahko das malo notri.

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

neboglasnica - če jih toliko ne more, sem jaz ZA srečanje 5.2. ampak v LJ

Count me in! No, pa tud midve sva v stand-by-u glede Trojan. Kokr se boste odlocile. Nama je pa Lj precej bolj simple, sevedauser posted image

lex, drzi se, Blacky, pozdravi se!

populis, kar tule ostani in si bos nabrala energijo! Ej, tisto z jagodami si naju pa razkrinkalauser posted image  Se tudi jaz danes izogibam speglu, ker se rahlo povozenauser posted image  user posted image  user posted image  Treba se bo zresnit, saj vem!

mirjam, OMG, osmercki! Meni je to cisto nepojmljivo, res!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 999
27.1.2009 9:01:37   
glugluglu
mirjam80, Tian je navajen po flaški, ampak sem mu dala že po kazrcu in je znal pit, prposkusi s kozarčkom!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?