metuljcek321
|
lejla, Umpa, nice pics! No, pri nasi hisi pa ni letala, ampak imamo "trebusno obracalo" ... to se tolk obraca, da ni res ... jo clovek komaj dohaja. Se najraje mi uide, ko je nagica in se previjava (to ze nekaj casa prakticiram na tleh, ker je na previjalni podlogi cist prevelik izziv) ... hopla na trebuh, pa naokoli ... ludnica! auroraa, dobr zrihtajta danes! Tinky, evo, zdaj imate odlicen razlog za menjavo avta. Samo se na primeren nacin ga moras tolmacit mozu, da se bo strinjal flower, za plavanje ..... to je pa tko d best sport, ej! In kako svetovno se clovek potem pocuti - premigan, zrekreiran, fit!!!! Uf, komaj cakam poletje & morje! hd, Victoria je cist presuha ... ko bi imela 10 kg gor, bi bila prava lepoticka, ker ima lustne poteze. Frizure/barve las ... meni je simpaticna Episha Cuthbert (v Googla - slike - vkucaj: Elisha Cuthbert haircut, pa poglej, ce ti kaj pade v oci ... ali pa preprosto blonde haircut). dzanika, pri nas je prvic zajokala zadnjic pri tasci (dajala ji je mleko po flaski, pa se Anja kar naenkrat obrne nazaj, da bi videla obraz "hranilca," zagleda tasco ----- ej, tako se je zacela jokat, da smo kar onemeli, tekle so ji krokodilje solze - NORO!), pa potem, ko je prisel na obisk mozev stric, ki ima brke, pa jih se ni videla - dokler jih ni prijela (prijet mora itak vse ), je blo OK, potem v strasen jok ... ja, pocasi, pocasi tudi nasa prehaja v fazo, ko ji niso vec prav VSI ljudje super truper kul ... faza, I hope! neboglasnica, ja, ocitno bi te pustila tavati po Barju .... hm .... it makes me think ... IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška rovarka bo itak prilezla gor šele okrog polnoči..če je ne bo mehur preveč matral, mojcek ma po mojem žurke z Živo,populis je na partyju, Metuljček verjetno še zdej pleše z Anjo po stanovanju, Neboglasnica namaka prst in gloda čokolado, Inigo ma večere v dvoje, ampak ne z RR, rebeca je po mojem podlega kakemu filmu, majuska itak uživa v izoli..morski luft ti da bage... lejla, je obupala k nobene ni blo gor, glugluglu je šla iskat na ona-on, ker njenga še vedno ni.... kaj čmo pol???zapret štarcuno IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška da nadaljujem...maja se itak javi še sam na vsake kvatre, mirjam se verjetno še carta z Ano, Zimska verjetno z Lanom inhalira, Tinky je že v deželi ninanana, Almera planira dopust, flower ma verjetno že prvi alarm, netki verjetno še vedno glava boli, lex verjetno pospravlja za svojimi mevedki, karamela se uči, ilatic testira opipano pipiko Almera, puzzli SE razsmrdijo .... eventually .... recept: ven na zrak jih daj luftat, potem jih pa se notri z mokro cunjo pomij ... uspeh zagotovljen. Been there, done that Aha, vidim, da si ze ukrepala, se celo v pralnem stroju si jih matrala ... ma, morajo se razsmrdet ... give them another day or two! In se 1x vau za prima kolaz! I like it A LOT!!!! todi, great pics! anikabd, hello, hello! Lepo te je spet malo brati! In gledati take fajn slikce glux3, sem ful vesela, da sta z mozem na Skype-u .... kar bolj razigrano zvenis, ves? You go, girl! tims, superca za tvojega malcka - ze na smucarajanju - odlicno! In kar milo se mi je storilo ob tistem, da vas ima rad & vas bo pogresal --- prelepo, ganljivo, prisrcno, toplo, nepozabno flower, mi imamo doma vrt, pa imam ful zelenjave zamrznjene, tko da jo dobivam iz domace skrinje Ni enako kot sveza, ma, je pa definitivno boljse kot kupljena. Zelenjavni mix - ma, ce je res tko naravno, jaz mislim, da lahko das malo notri. IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 neboglasnica - če jih toliko ne more, sem jaz ZA srečanje 5.2. ampak v LJ Count me in! No, pa tud midve sva v stand-by-u glede Trojan. Kokr se boste odlocile. Nama je pa Lj precej bolj simple, seveda lex, drzi se, Blacky, pozdravi se! populis, kar tule ostani in si bos nabrala energijo! Ej, tisto z jagodami si naju pa razkrinkala Se tudi jaz danes izogibam speglu, ker se rahlo povozena Treba se bo zresnit, saj vem! mirjam, OMG, osmercki! Meni je to cisto nepojmljivo, res!