Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:44:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, sem dala Mančito spat, jz grem pa dvorišče skidat. Ta sneg pri nas pa že cel dan dežuje... nič snega, smrk, smrk bodi srečna, ne pa jaz ko že celo zimo kidam ko en mutec
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:44:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Vid spi 2. rundo, jst grem pa papat kosilo, pol pa naprej gledat Bratovščina sinjega galeba (sm si dol povlekla z neta). Ve kr še naprej pridno čvekajte pa še namesto mene se napapci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:45:50
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, sem dala Mančito spat, jz grem pa dvorišče skidat. Ta sneg pri nas pa že cel dan dežuje... nič snega, smrk, smrk bodi srečna, ne pa jaz ko že celo zimo kidam ko en mutec a te kej potolaži, če ti povem da maš vsaj zaston fitnes in rekreacijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:46:01
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Vid spi 2. rundo, jst grem pa papat kosilo, pol pa naprej gledat Bratovščina sinjega galeba (sm si dol povlekla z neta). Ve kr še naprej pridno čvekajte pa še namesto mene se napapci Itak
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:47:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera ve, če otroci prerastejo alergijo na psa? za pse ne vem, za mačke pa je. je mela punčka od kolegice to, pa so dali muco stran, sedaj je pa stara 5 let in je vse ok, pa tudi mucke imajo spet pri hiši Mačja dlaka je veliko bolj alergena kot pasja. moj je alergičen na perje, svak na mačjo dlaka, za Jako pa sumim, da na pasjo. Saj če je samo na eno stavr je še OK. Veliko jih je na vse; perje, mačjo, pasjo, konjsko in še ne vem kako dlako Mene zanima za psa, ker bi ga rada imela nekoč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:47:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera ve, če otroci prerastejo alergijo na psa? za pse ne vem, za mačke pa je. je mela punčka od kolegice to, pa so dali muco stran, sedaj je pa stara 5 let in je vse ok, pa tudi mucke imajo spet pri hiši Mačja dlaka je veliko bolj alergena kot pasja. Ja mi imamo 5 mačk in so večinoma zunaj, pa ne vem kdaj se bo lahko malo igrala z njimi, saj je čist nora nanje, kr vriskat začne ko jih zagleda. A za to tudi greš najprej na test, da vidiš če je alergična? Jaz bi dala Jako, Maja je še premajhna ali . Jaka je imel ponavadi reakcijo, pa me zanima, če je res alergičen na pasjo dlako ali je pač naključje. Maja je ful nora na pse in nasploh živali, jaz imam željo imeti psa, moj se ne brani, pa jaka jih ima tudi rad.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:47:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo sem nazaj sem kidala dvorišče kot en mutav. je tažek ta sneg ko sam Sem pa tako razp.i.zdena zdele da je joj!!!!!!!!!!!! Me je moj klical in mi sporočil, da mu šefica ne bo podaljšala pogodbe ki jo ima do 31.1. BITCH!!!!!!! Ko je hotu vzet 14 dni porodniške ni blo šans, da ne more, da majo preveč dela, da ga rabijo, bla bla bla, zdej pa tole. Tolk sem huda nanjo, da bi jo kar glavo odgriznila Pravi, da bo šel nazaj v proizvodnjo delat, no vse to, direktno na cesto ga ne bo vrgla Plača? Jaz bi jo z avtom počakala in povozila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:50:24
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zaj pa grema v horizontalo, je sitna ko a je zaspala??? Vejš de, vidiš da spet klofam, namesto da bo nesla cunje prat in suhe pobrala....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:50:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, sem dala Mančito spat, jz grem pa dvorišče skidat. Ta sneg pri nas pa že cel dan dežuje... nič snega, smrk, smrk bodi srečna, ne pa jaz ko že celo zimo kidam ko en mutec a te kej potolaži, če ti povem da maš vsaj zaston fitnes in rekreacijo v bistvu ne, ker ga mam letošnjo žimo že preveč
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:50:44
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz sem skoraj živčnega fasala ob kuhanju, ker je bila Maja zaspana, pa ni hotela spat. Se je pol ure izmenično drla in bila tiho. Potem sem jo ruknila v stol in me je gledala kako kuham na koncu sem pa jo dala na tla, da je plazila naokrog. Kosilo mi je uspelo na uro skuhat, kar mi je največja muka ob zaspanem otroku. Skuhat ni panike, samo na uro pa meni ne gre najbolje, ker sem pod pritiskom in postanem živčna. Sva šle z Majo peški do vrtca in sneži kot noro. Ne spomnim se kdaj je nazadnje tako snežilo. Je pa ful težek in moker. Upam na kako kidanje ko Majo odpakiram spat, ker bi rada malo migala, ker ne morem na spehod.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:51:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo sem nazaj sem kidala dvorišče kot en mutav. je tažek ta sneg ko sam Sem pa tako razp.i.zdena zdele da je joj!!!!!!!!!!!! Me je moj klical in mi sporočil, da mu šefica ne bo podaljšala pogodbe ki jo ima do 31.1. BITCH!!!!!!! Ko je hotu vzet 14 dni porodniške ni blo šans, da ne more, da majo preveč dela, da ga rabijo, bla bla bla, zdej pa tole. Tolk sem huda nanjo, da bi jo kar glavo odgriznila Pravi, da bo šel nazaj v proizvodnjo delat, no vse to, direktno na cesto ga ne bo vrgla Plača? Jaz bi jo z avtom počakala in povozila. hvala barbaw, sem tolk jezna zdele da se mi niti južne ne gre kuhat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:51:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zaj pa grema v horizontalo, je sitna ko a je zaspala??? Vejš de, vidiš da spet klofam, namesto da bo nesla cunje prat in suhe pobrala.... perilo počaka me pa ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:51:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zaj pa grema v horizontalo, je sitna ko a je zaspala??? Vejš de, vidiš da spet klofam, namesto da bo nesla cunje prat in suhe pobrala.... podobno kot pri meni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:52:56
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo sem nazaj sem kidala dvorišče kot en mutav. je tažek ta sneg ko sam Sem pa tako razp.i.zdena zdele da je joj!!!!!!!!!!!! Me je moj klical in mi sporočil, da mu šefica ne bo podaljšala pogodbe ki jo ima do 31.1. BITCH!!!!!!! Ko je hotu vzet 14 dni porodniške ni blo šans, da ne more, da majo preveč dela, da ga rabijo, bla bla bla, zdej pa tole. Tolk sem huda nanjo, da bi jo kar glavo odgriznila Pravi, da bo šel nazaj v proizvodnjo delat, no vse to, direktno na cesto ga ne bo vrgla Plača? Jaz bi jo z avtom počakala in povozila. Jaz tudi, boli take ljudi za nas navadne smrtnike
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:53:24
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika tana7- sem že večkrat hotla vprašat, kolko časa tole jajčkanje- oprosti izrazu , z GH pri vama že traja? Jaz bi valda že znorela.. si kaj s P o tem govorila? Da se ni mali že vse skupaj zamerilo........Za vse vas od 14 dni po 6. mesecu - torej bo zelo kmalu 2 meseca nikoli ni prav normalno jedla upam, da bo začela jest kot je treba. iiiiiiiiiiii luškan avater avatar ni bil mišljen... no, moj se je neki igral, ker testira za en svoj program, ki ga dela - kako folku poveš, kakšne fotke lahko uploada tko.. ste mele mojga "na vezi"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:53:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem skoraj živčnega fasala ob kuhanju, ker je bila Maja zaspana, pa ni hotela spat. Se je pol ure izmenično drla in bila tiho. Potem sem jo ruknila v stol in me je gledala kako kuham na koncu sem pa jo dala na tla, da je plazila naokrog. Kosilo mi je uspelo na uro skuhat, kar mi je največja muka ob zaspanem otroku. Skuhat ni panike, samo na uro pa meni ne gre najbolje, ker sem pod pritiskom in postanem živčna. Pri nas je bla tud prej na orto sitna. SEm ji naštimala mal AM pa se je umirila in pol zaspala Sva šle z Majo peški do vrtca in sneži kot noro. Ne spomnim se kdaj je nazadnje tako snežilo. Je pa ful težek in moker. Upam na kako kidanje ko Majo odpakiram spat, ker bi rada malo migala, ker ne morem na spehod. Pri nas pa HB ne več tolk zelo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:54:42
|
|
|
|
nia5
|
Zaj pa res grem dat cunje prat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:55:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, sem dala Mančito spat, jz grem pa dvorišče skidat. Ta sneg Uživaj, nam na srečo do bajte spluži, ampak vprašanje kdaj se bo naslikal, da ne bo lubi prej doma, pa gor ne bo mogo (mamo konkreten breg) dobrodošla v klubu: RR hribovk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:55:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zaj pa res grem dat cunje prat a si ziher?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:57:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera ve, če otroci prerastejo alergijo na psa? za pse ne vem, za mačke pa je. je mela punčka od kolegice to, pa so dali muco stran, sedaj je pa stara 5 let in je vse ok, pa tudi mucke imajo spet pri hiši Mačja dlaka je veliko bolj alergena kot pasja. Ja mi imamo 5 mačk in so večinoma zunaj, pa ne vem kdaj se bo lahko malo igrala z njimi, saj je čist nora nanje, kr vriskat začne ko jih zagleda. A za to tudi greš najprej na test, da vidiš če je alergična? Jaz sem odrasla z mački in psi, pa ni nič narobe zmano in nisem alergična. Lahko bi imela pa smolo in bi bila. Nia5, ali je od vaju kdo alergik na kaj? jz sem tudi odrasla s kupom mačk okrog sebe pa je bilo HB vse vredu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:57:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša še spi, sedaj je 2h in jo počasi v roko pol ure pričakujem na spidu Danes bo dobila za kosilo kar omako od čuft in riž, pa me prav zamima, kolliko bo razpoložena danes za GH. Jutri pa dobi govejo juho z gresovimi cmoki in zelenjavo. naša bo pa donc dobila govejo jugo, nudlčke in pičšanca pa še mal korenčka za bo dobro videla Sem spucala vrata (šipo)od dnevne, vsa od otroških prstov pridi še k meni vsa balkonska rata spucat od mančinih prstov Saj bi, pa sneži pol te lahko pričakujem ko bo lepo vreme? Ta pa, saj imam še dolg, da si v živo ogledam kuhinjo komaj čakam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:58:10
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A katera ve, če otroci prerastejo alergijo na psa? za pse ne vem, za mačke pa je. je mela punčka od kolegice to, pa so dali muco stran, sedaj je pa stara 5 let in je vse ok, pa tudi mucke imajo spet pri hiši Mačja dlaka je veliko bolj alergena kot pasja. Ja mi imamo 5 mačk in so večinoma zunaj, pa ne vem kdaj se bo lahko malo igrala z njimi, saj je čist nora nanje, kr vriskat začne ko jih zagleda. A za to tudi greš najprej na test, da vidiš če je alergična? tudi naša ko zagleda našo muco, se je čist "strga" kar kriči in ploska
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:59:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Nč, zj grem pa južno prštimat do konca čez slabo urco bo moj lubi doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 15:01:43
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika tana7- sem že večkrat hotla vprašat, kolko časa tole jajčkanje- oprosti izrazu , z GH pri vama že traja? Jaz bi valda že znorela.. si kaj s P o tem govorila? Da se ni mali že vse skupaj zamerilo........Za vse vas od 14 dni po 6. mesecu - torej bo zelo kmalu 2 meseca nikoli ni prav normalno jedla meni se zdi to ogromno časa
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 15:04:18
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika aha,tana zdaj vidim, da si klicala P.......... karakter , ja kaj pa lakota, bo že jedla ko bo lačna, ti ni tako rekla? ne pa res, poznam eno, ki je mela podobne težave, je malo prav zastradala ene dva dni in dala kar je blo prej fuj, bljek....je začela jest........ampak to je drastičen ukrep,,,,,,,,jim je ratalo joj, boga si res. sej ne papa med 11.00 in 17.00 NIČ OB 11.00 pa mogoče par (max 10) žličk sadnega pred tem ob 8.00 mlečna kašica misliš, da ni lačna?? ne to, nepa saj v takem času že mora ob vsej aktivnosti nekaj lakote začutit, ne vem nisem pametna... pa saj pol niti tega kar je, ne poje dost mogoče pa sploh ne rabi tolk jest? bo špurika... na primer jaz kot dojenček nisem rabla spanja,,,pa da vam mojo mamo dam na R da vam pove, da sploh nimate težav s spanjem na primer....
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 27.1.2009 15:07:26 >
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?