tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Mi smo sicer zdravi, nič posebnega razen, da Brina več sploh noče odpret ust za zelenjavo, jajca, ribe,...karkoli takšnega zdaj poje samo še nekaj mlečne kašice zjutraj in pozno popoldan, pa s sadjem se matrava po 45 minut, da nekaj poje (pa če ni zmešano z jogurtom, tudi to več ne gre v usta ). In to pred TVjem večino časa, kerusta odpre potem samo še, ko je čist v eni zadevi na TV Ojej, vi imate pa res težave z GH. NO upam, da čim prej minejo Ostalega NIČESAR ne papa, NIČESAR. Smo že čisto obupani. Na slabšem smo kot mesec in pol nazaj, ko je kar naenkrat bila na 3 obrokih GH in je celo pojedla nekaj zelenjave, kakšen dan celo več kot sadja. Zadnje čase pa ni šanse. Ne pomaga, da je lačna do naslednjega obroka. Tako zadnje dni papa en obrok manj... Ker itak karkoli ji nardim, noče. No, mlečne kašice ji še nisem ponudila, ker je ne mislim 3x dnevno futrat s tem. Čeprav danes bomo točno ta eksperiment naredili. Da vidimo, če bi pa to jedla ob tisti uri. Taka je bila naša: en čas samo mlečne kašce, en čas je dobesedno živela od skute in jogurta, sedaj pa spet normalo vse je Sem včeraj celo napo P klicala in ji povedala, kaj dogaja pri nas in je rekla, da gre zgleda za karakter in da bomo morali biti pametnejši od nje. Da pa je ne smemo siliti, ker se ji bo zamerilo. TV nam je seveda črtala zaradi kasneje, da se ne navadi tega. Pa saj se strinjam s tem, ampak kaj ko sicer še tistega ne poje. Groza. Čez 3 mesece pa v službo Sploh več nimam idej. Sej mogoče se ji bo pa potem na hitro odprlo, kdo ve? Tako...evo, izlila sem se. Zdaj si grem pa kavo narest Lep dan vsem, pa da vam ne bo preveč nagajal sneg!! na to, da se ji odpre, tudi sama upam, ker res več ne vidim rešitve sem ji prej šla delat proseno kašo s kuhanim jabolkom (vse skupaj sem skuhala) - sploh ni hotla niti poskusit! potem sem še našla eno vrečkico aptamila iz DM in zmešala malo AM s proseno - pojedla 2 žlički in KONEC res je bila že zaspana, ampak dvomim, da je bil v tem problem se spomnim, kako smo še imeli debato ali ji dajat meso ali ne sej ničesar noče pečenega osliča no way, ma ničesar!! za Žana in Naty!!!! barbaw, glede diete ti lahko samo rečem, da se držiš tistega, kar pravi Montignac - edino za njegovo metodo vem, da trajno deluje, ker poznam dve osebi, ki sta tako ful shujšali drugega ti ne vem povedat če nimaš njegove knjige, si jo sposodi v knjižnici ali od koga - jaz jo imam, ti jo lahko posodim, če prideš v LJ sem jo enkrat dobila za hec od dveh kolegic, ki sta skos debatirali o raznih dietah, pa sem vedno rekla, da se mi ne da o tem, ker ne poznam nobene, no pa sem dobila Montijevo knjigo - saj je ful pametna zadeva to - ne samo za hujšanje, ampak na splošno za bolj zdravo prehrano
|