|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
27.1.2009 13:38:38   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

tana7- sem že večkrat hotla vprašat, kolko časa tole  jajčkanje- oprosti izrazu user posted image , z GH pri vama že traja? Jaz bi valda že znorela..user posted image  si kaj s P o tem govorila? Da se ni mali že vse skupaj zamerilo........Za vse vas  user posted image user posted image

od 14 dni po 6. mesecu - torej bo zelo kmalu 2 mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image
nikoli ni prav normalno jedla

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
27.1.2009 13:44:24   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

tana7- sem že večkrat hotla vprašat, kolko časa tole  jajčkanje- oprosti izrazu user posted image , z GH pri vama že traja? Jaz bi valda že znorela..user posted image  si kaj s P o tem govorila? Da se ni mali že vse skupaj zamerilo........Za vse vas  user posted image user posted image

od 14 dni po 6. mesecu - torej bo zelo kmalu 2 mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image

tana7;  eni bi rekli samo 2 meseca. No , vem, da je zate to isto kot  2 leti. Sama veš, da ni druge kot da čakaš, da se gospa spomnejo jest. Lahko bo začela v roku 1 ,2 3 mesecev, lahko pa nikoli ne bo veliko jedla. Jaz sem bila ena taka packa, ki ni hotla jest, pol se mi je pa odprlo, šele v šoliuser posted image Boga moja mami.

Res je naljažje, da sprejmeš to njeno "muho", da bosta obe zadovoljni. Jaz se še borim s tem sprejetjem take kot je, ne gre mi najbolj od rok, ampak z dneva v dan je lažje. Seveda imam dni ko me popade strahotem bes, amapak je takih excesov čedalje manj.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
27.1.2009 13:53:05   
tana7

aha,tana zdaj vidim, da si klicala P.......... karakter user posted image , ja kaj pa lakota, bo že jedla ko bo lačna, ti ni tako rekla? user posted image   ne pa res, poznam eno, ki je mela podobne težave, je malo prav zastradala ene dva dni in dala kar je blo prej fuj, bljek....je začela jest........ampak to je drastičen ukrep,,,,,,,,jim je ratalo  joj, boga si res.user posted image

sej ne papa med 11.00 in 17.00 NIČ
OB 11.00  pa mogoče par (max 10) žličk sadnega
pred tem ob 8.00 mlečna kašica
misliš, da ni lačna??

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
27.1.2009 13:54:56   
Svojeglava

aha,tana zdaj vidim, da si klicala P.......... karakter user posted image , ja kaj pa lakota, bo že jedla ko bo lačna, ti ni tako rekla? user posted image   ne pa res, poznam eno, ki je mela podobne težave, je malo prav zastradala ene dva dni in dala kar je blo prej fuj, bljek....je začela jest........ampak to je drastičen ukrep,,,,,,,,jim je ratalo  joj, boga si res.user posted image

misliš, da ni lačna??

koliko in kaj pa pije? jo še dojiš?

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
27.1.2009 13:56:12   
nia5

misliš, da ni lačna??

Od 11.00-17.00 nič? To pa je konkretna neješčost (kaka beseda user posted image ), pa sem mislila da ima moja finte. Kaj pa o zobkih še ni duha ne sluha? Včasih so glavni krivci da user posted image malo papcajo.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
27.1.2009 13:56:40   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

tana7;  eni bi rekli samo 2 meseca. No , vem, da je zate to isto kot  2 leti. Sama veš, da ni druge kot da čakaš, da se gospa spomnejo jest. Lahko bo začela v roku 1 ,2 3 mesecev, lahko pa nikoli ne bo veliko jedla. Jaz sem bila ena taka packa, ki ni hotla jest, pol se mi je pa odprlo, šele v šoliuser posted image Boga moja mami.

Res je naljažje, da sprejmeš to njeno "muho", da bosta obe zadovoljni. Jaz se še borim s tem sprejetjem take kot je, ne gre mi najbolj od rok, ampak z dneva v dan je lažje. Seveda imam dni ko me popade strahotem bes, amapak je takih excesov čedalje manj.

jst na srečo nisem besna
nolj občutek nemoči
je pa res, da ne vem točno, kaj v našem primeru pomeni "sprejeti njeno muho"
- a da ji med 8.00 in 17.00 sploh ne ponujam nič?
- da se trudim in ji ponujam, ampak vnaprej vem, da ne bo jedla? skratka, da se delam, da je vse ok
- da ji za vse obroke dajem mlečno kašico - da jo bo jedla 4x dnevno
- ????

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
27.1.2009 13:57:09   
Svojeglava
Pravkar sem si zrišala kuhinjo na IKEA strani... matr sem carica... skupaj z vsemi aparati in mizo s stoli sem prišla na 5 jurjev... ql a?

samo ne vem kaj narediš, če ti mal placa ostane od konca omaric do zidu... če jo tuakj naročim podaljšajo pult in dajo blendo spodaj... kaj pa IKEA? hmmm... a znajo v Celovcu kej slovensko da jim dopovem?

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
27.1.2009 13:58:00   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

misliš, da ni lačna??

Od 11.00-17.00 nič? To pa je konkretna neješčost (kaka beseda user posted image ), pa sem mislila da ima moja finte. Kaj pa o zobkih še ni duha ne sluha? Včasih so glavni krivci da user posted image malo papcajo.

zdaj sta spodnja dva malo zunaj
zakaj pa potem kašico je?
pa ne more biti to razloh 2 meseca? ker sicer je dobre volje, nič jokca al kaj..

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
27.1.2009 13:59:18   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

misliš, da ni lačna??

nič skoraj ne pije
niti 1 dcl - kje pa!!! čaja sploh ne - če že kaj, potem vodo
dojim pred spanjem in ca. 2x ponoči - P to ve in ji ni to nič razložilo zadeve

Neposredna povezava do sporočila: 2609
27.1.2009 14:02:15   
Svojeglava
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Evo, sem dala Mančito spat, jz grem pa dvorišče skidat.

Ta user posted image  sneg

pri nas pa že cel dan dežuje... nič snega, smrk, smrk

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
27.1.2009 14:04:59   
buccka
Estrella da ti mal z zamudo odgovorim.
Tabletke......bi mogla prav pogledat kok se kličejo. Naj bi jih takrat pila vsak dan, ma so mi ful znižale pritisk, zato sem se zmenila po potrebi.
Neki dan pa sm pospravljala omaro in mi je padla steklenička potleh in se itak razbila. Ble pa so v taki belo-zeleni škatlici, notr pa v mali steklenički.(vem, da sem kot stare tetke, ko opisujejo svaje tablete, namest da bi si ime zapomnle). In od takrat nisem šla več nazaj p druge ne na kontrolo, je pa tega že kaka 3 leta.user posted image  Pol me je blo strah ko sem zanosila, da bo kaj narobe,... kaj naj rečem, baab zmotjena.

Glede posvetovalnice, pa sem se vštela za en teden, tako da jo mamo jutri. Bom pol itak da sporočila podatke in datum.

Sedaj pa se grem počasi štimat, ker mam zopet predavanje, pa umap, da me ne bo tačas zamelo.

Fanj bodte

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
27.1.2009 14:05:57   
Estrella*

Pravkar sem si zrišala kuhinjo na IKEA strani... matr sem carica... skupaj z vsemi aparati in mizo s stoli sem prišla na 5 jurjev... ql a?

samo ne vem kaj narediš, če ti mal placa ostane od konca omaric do zidu... če jo tuakj naročim podaljšajo pult in dajo blendo spodaj... kaj pa IKEA? hmmm... a znajo v Celovcu kej slovensko da jim dopovem?

Ponavadi pride vmes kak slepi element in je stvar rešena.

Neposredna povezava do sporočila: 2612
27.1.2009 14:08:13   
Estrella*

jst na srečo nisem besna
nolj občutek nemoči
je pa res, da ne vem točno, kaj v našem primeru pomeni "sprejeti njeno muho"
- a da ji med 8.00 in 17.00 sploh ne ponujam nič?
- da se trudim in ji ponujam, ampak vnaprej vem, da ne bo jedla? skratka, da se delam, da je vse ok
- da ji za vse obroke dajem mlečno kašico - da jo bo jedla 4x dnevno
- ????

Ja ponujaj ji hrano tisto kar ti vsaj nekaj poje na 4h npr., četudi bo jedla samo mlečne zadeve, pa naj jih.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
27.1.2009 14:12:20   
nia5

misliš, da ni lačna??

nič skoraj ne pije
niti 1 dcl - kje pa!!! čaja sploh ne - če že kaj, potem vodo
dojim pred spanjem in ca. 2x ponoči - P to ve in ji ni to nič razložilo zadeve

Probaj ji skuhat jabolke brez sladkorja seveda, pa ji daj za pit, moja to obožuje, jaz ji to dajem ponoči zaradi zobkov, ker oni čaji so vsi sladkani.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
27.1.2009 14:13:16   
nia5
Zaj pa grema v horizontalo, je sitna ko user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
27.1.2009 14:17:35   
Estrella*
Našo sem šla kar zbudit, je spala 3h user posted image  Sedaj ji štimam za jest, čakam, da se juha odtaja, ker je tisti šmoren prišel pregost in moram redčituser posted image  Verjetno bomo spet imeli cirkus okoli jedače.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
27.1.2009 14:38:02   
mafi

user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo začela jest kot je treba.

iiiiiiiiiiii luškan avateruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
27.1.2009 14:38:04   
nia5

Našo sem šla kar zbudit, je spala 3h user posted image  Sedaj ji štimam za jest, čakam, da se juha odtaja, ker je tisti šmoren prišel pregost in moram redčituser posted image  Verjetno bomo spet imeli cirkus okoli jedače.

3h??? Sem zasledila je da ti spi 4-5 ur na dan, meni se to zdi misija nemogoče, moja če spravi skup 3h je maherca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2618
27.1.2009 14:38:58   
mafi

tvoja pupa je pa res 1Auser posted image user posted image user posted image , upam da bo tvoja tudd jedla

Neposredna povezava do sporočila: 2619
27.1.2009 14:39:33   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Zaj pa grema v horizontalo, je sitna ko user posted image

a je zaspala???

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
27.1.2009 14:41:40   
mafi

Evo, sem dala Mančito spat, jz grem pa dvorišče skidat.

Ta user posted image  sneg

za mancouser posted image user posted image user posted image user posted image zgleda da ji je pasal mal svežega zrakauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2621
27.1.2009 14:42:50   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Moja se krega s preprogo. user posted image  je sitna ko user posted image , samo ne vem, če bi jo dala spat, ker se mi zdi še prehitro. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
27.1.2009 14:42:55   
Soncnica Sandra ***
Evo sem nazaj

sem kidala dvorišče kot en mutav. je tažek ta sneg ko sam user posted image

Sem pa tako razp.i.zdena zdele da je joj!!!!!!!!!!!!
Me je moj klical in mi sporočil, da mu šefica ne bo podaljšala pogodbe user posted image  ki jo ima do 31.1.user posted image

BITCH!!!!!!!

Ko je hotu vzet 14 dni porodniške ni blo šans, da ne more, da majo preveč dela, da ga rabijo, bla bla bla, zdej pa tole. Tolk sem huda nanjo, da bi jo kar glavo odgriznilauser posted image user posted image

Pravi, da bo šel nazaj v proizvodnjo delat, no vse to, direktno na cesto ga ne bo vrgla

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
27.1.2009 14:43:35   
Srčekgirll
Vid spi 2. rundo, jst grem pa papat kosilo, pol pa naprej gledat Bratovščina sinjega galeba (sm si dol povlekla z neta). Ve kr še naprej pridno čvekajteuser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
27.1.2009 14:44:12   
mafi

Evo sem nazaj

sem kidala dvorišče kot en mutav. je tažek ta sneg ko sam user posted image

Sem pa tako razp.i.zdena zdele da je joj!!!!!!!!!!!!
Me je moj klical in mi sporočil, da mu šefica ne bo podaljšala pogodbe user posted image  ki jo ima do 31.1.user posted image

BITCH!!!!!!!

Ko je hotu vzet 14 dni porodniške ni blo šans, da ne more, da majo preveč dela, da ga rabijo, bla bla bla, zdej pa tole. Tolk sem huda nanjo, da bi jo kar glavo odgriznilauser posted image user posted image

Pravi, da bo šel nazaj v proizvodnjo delat, no vse to, direktno na cesto ga ne bo vrgla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?