Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 13:38:38
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika tana7- sem že večkrat hotla vprašat, kolko časa tole jajčkanje- oprosti izrazu , z GH pri vama že traja? Jaz bi valda že znorela.. si kaj s P o tem govorila? Da se ni mali že vse skupaj zamerilo........Za vse vas od 14 dni po 6. mesecu - torej bo zelo kmalu 2 meseca nikoli ni prav normalno jedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 13:44:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika tana7- sem že večkrat hotla vprašat, kolko časa tole jajčkanje- oprosti izrazu , z GH pri vama že traja? Jaz bi valda že znorela.. si kaj s P o tem govorila? Da se ni mali že vse skupaj zamerilo........Za vse vas od 14 dni po 6. mesecu - torej bo zelo kmalu 2 meseca nikoli ni prav normalno jedla tana7; eni bi rekli samo 2 meseca. No , vem, da je zate to isto kot 2 leti. Sama veš, da ni druge kot da čakaš, da se gospa spomnejo jest. Lahko bo začela v roku 1 ,2 3 mesecev, lahko pa nikoli ne bo veliko jedla. Jaz sem bila ena taka packa, ki ni hotla jest, pol se mi je pa odprlo, šele v šoli Boga moja mami. Res je naljažje, da sprejmeš to njeno "muho", da bosta obe zadovoljni. Jaz se še borim s tem sprejetjem take kot je, ne gre mi najbolj od rok, ampak z dneva v dan je lažje. Seveda imam dni ko me popade strahotem bes, amapak je takih excesov čedalje manj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 13:53:05
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika aha,tana zdaj vidim, da si klicala P.......... karakter , ja kaj pa lakota, bo že jedla ko bo lačna, ti ni tako rekla? ne pa res, poznam eno, ki je mela podobne težave, je malo prav zastradala ene dva dni in dala kar je blo prej fuj, bljek....je začela jest........ampak to je drastičen ukrep,,,,,,,,jim je ratalo joj, boga si res. sej ne papa med 11.00 in 17.00 NIČ OB 11.00 pa mogoče par (max 10) žličk sadnega pred tem ob 8.00 mlečna kašica misliš, da ni lačna??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 13:54:56
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika aha,tana zdaj vidim, da si klicala P.......... karakter , ja kaj pa lakota, bo že jedla ko bo lačna, ti ni tako rekla? ne pa res, poznam eno, ki je mela podobne težave, je malo prav zastradala ene dva dni in dala kar je blo prej fuj, bljek....je začela jest........ampak to je drastičen ukrep,,,,,,,,jim je ratalo joj, boga si res. sej ne papa med 11.00 in 17.00 NIČ OB 11.00 pa mogoče par (max 10) žličk sadnega pred tem ob 8.00 mlečna kašica misliš, da ni lačna?? koliko in kaj pa pije? jo še dojiš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 13:56:12
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika aha,tana zdaj vidim, da si klicala P.......... karakter , ja kaj pa lakota, bo že jedla ko bo lačna, ti ni tako rekla? ne pa res, poznam eno, ki je mela podobne težave, je malo prav zastradala ene dva dni in dala kar je blo prej fuj, bljek....je začela jest........ampak to je drastičen ukrep,,,,,,,,jim je ratalo joj, boga si res. sej ne papa med 11.00 in 17.00 NIČ OB 11.00 pa mogoče par (max 10) žličk sadnega pred tem ob 8.00 mlečna kašica misliš, da ni lačna?? Od 11.00-17.00 nič? To pa je konkretna neješčost (kaka beseda ), pa sem mislila da ima moja finte. Kaj pa o zobkih še ni duha ne sluha? Včasih so glavni krivci da malo papcajo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 13:56:40
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika tana7- sem že večkrat hotla vprašat, kolko časa tole jajčkanje- oprosti izrazu , z GH pri vama že traja? Jaz bi valda že znorela.. si kaj s P o tem govorila? Da se ni mali že vse skupaj zamerilo........Za vse vas od 14 dni po 6. mesecu - torej bo zelo kmalu 2 meseca nikoli ni prav normalno jedla tana7; eni bi rekli samo 2 meseca. No , vem, da je zate to isto kot 2 leti. Sama veš, da ni druge kot da čakaš, da se gospa spomnejo jest. Lahko bo začela v roku 1 ,2 3 mesecev, lahko pa nikoli ne bo veliko jedla. Jaz sem bila ena taka packa, ki ni hotla jest, pol se mi je pa odprlo, šele v šoli Boga moja mami. Res je naljažje, da sprejmeš to njeno "muho", da bosta obe zadovoljni. Jaz se še borim s tem sprejetjem take kot je, ne gre mi najbolj od rok, ampak z dneva v dan je lažje. Seveda imam dni ko me popade strahotem bes, amapak je takih excesov čedalje manj. jst na srečo nisem besna nolj občutek nemoči je pa res, da ne vem točno, kaj v našem primeru pomeni "sprejeti njeno muho" - a da ji med 8.00 in 17.00 sploh ne ponujam nič? - da se trudim in ji ponujam, ampak vnaprej vem, da ne bo jedla? skratka, da se delam, da je vse ok - da ji za vse obroke dajem mlečno kašico - da jo bo jedla 4x dnevno - ????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 13:57:09
|
|
|
|
Svojeglava
|
Pravkar sem si zrišala kuhinjo na IKEA strani... matr sem carica... skupaj z vsemi aparati in mizo s stoli sem prišla na 5 jurjev... ql a? samo ne vem kaj narediš, če ti mal placa ostane od konca omaric do zidu... če jo tuakj naročim podaljšajo pult in dajo blendo spodaj... kaj pa IKEA? hmmm... a znajo v Celovcu kej slovensko da jim dopovem?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 13:58:00
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika aha,tana zdaj vidim, da si klicala P.......... karakter , ja kaj pa lakota, bo že jedla ko bo lačna, ti ni tako rekla? ne pa res, poznam eno, ki je mela podobne težave, je malo prav zastradala ene dva dni in dala kar je blo prej fuj, bljek....je začela jest........ampak to je drastičen ukrep,,,,,,,,jim je ratalo joj, boga si res. sej ne papa med 11.00 in 17.00 NIČ OB 11.00 pa mogoče par (max 10) žličk sadnega pred tem ob 8.00 mlečna kašica misliš, da ni lačna?? Od 11.00-17.00 nič? To pa je konkretna neješčost (kaka beseda ), pa sem mislila da ima moja finte. Kaj pa o zobkih še ni duha ne sluha? Včasih so glavni krivci da malo papcajo. zdaj sta spodnja dva malo zunaj zakaj pa potem kašico je? pa ne more biti to razloh 2 meseca? ker sicer je dobre volje, nič jokca al kaj..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 13:59:18
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika aha,tana zdaj vidim, da si klicala P.......... karakter , ja kaj pa lakota, bo že jedla ko bo lačna, ti ni tako rekla? ne pa res, poznam eno, ki je mela podobne težave, je malo prav zastradala ene dva dni in dala kar je blo prej fuj, bljek....je začela jest........ampak to je drastičen ukrep,,,,,,,,jim je ratalo joj, boga si res. sej ne papa med 11.00 in 17.00 NIČ OB 11.00 pa mogoče par (max 10) žličk sadnega pred tem ob 8.00 mlečna kašica misliš, da ni lačna?? koliko in kaj pa pije? jo še dojiš? nič skoraj ne pije niti 1 dcl - kje pa!!! čaja sploh ne - če že kaj, potem vodo dojim pred spanjem in ca. 2x ponoči - P to ve in ji ni to nič razložilo zadeve
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:02:15
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, sem dala Mančito spat, jz grem pa dvorišče skidat. Ta sneg pri nas pa že cel dan dežuje... nič snega, smrk, smrk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:04:59
|
|
|
|
buccka
|
Estrella da ti mal z zamudo odgovorim. Tabletke......bi mogla prav pogledat kok se kličejo. Naj bi jih takrat pila vsak dan, ma so mi ful znižale pritisk, zato sem se zmenila po potrebi. Neki dan pa sm pospravljala omaro in mi je padla steklenička potleh in se itak razbila. Ble pa so v taki belo-zeleni škatlici, notr pa v mali steklenički.(vem, da sem kot stare tetke, ko opisujejo svaje tablete, namest da bi si ime zapomnle). In od takrat nisem šla več nazaj p druge ne na kontrolo, je pa tega že kaka 3 leta. Pol me je blo strah ko sem zanosila, da bo kaj narobe,... kaj naj rečem, baab zmotjena. Glede posvetovalnice, pa sem se vštela za en teden, tako da jo mamo jutri. Bom pol itak da sporočila podatke in datum. Sedaj pa se grem počasi štimat, ker mam zopet predavanje, pa umap, da me ne bo tačas zamelo. Fanj bodte
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:05:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Pravkar sem si zrišala kuhinjo na IKEA strani... matr sem carica... skupaj z vsemi aparati in mizo s stoli sem prišla na 5 jurjev... ql a? samo ne vem kaj narediš, če ti mal placa ostane od konca omaric do zidu... če jo tuakj naročim podaljšajo pult in dajo blendo spodaj... kaj pa IKEA? hmmm... a znajo v Celovcu kej slovensko da jim dopovem? Ponavadi pride vmes kak slepi element in je stvar rešena.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:08:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika tana7- sem že večkrat hotla vprašat, kolko časa tole jajčkanje- oprosti izrazu , z GH pri vama že traja? Jaz bi valda že znorela.. si kaj s P o tem govorila? Da se ni mali že vse skupaj zamerilo........Za vse vas od 14 dni po 6. mesecu - torej bo zelo kmalu 2 meseca nikoli ni prav normalno jedla tana7; eni bi rekli samo 2 meseca. No , vem, da je zate to isto kot 2 leti. Sama veš, da ni druge kot da čakaš, da se gospa spomnejo jest. Lahko bo začela v roku 1 ,2 3 mesecev, lahko pa nikoli ne bo veliko jedla. Jaz sem bila ena taka packa, ki ni hotla jest, pol se mi je pa odprlo, šele v šoli Boga moja mami. Res je naljažje, da sprejmeš to njeno "muho", da bosta obe zadovoljni. Jaz se še borim s tem sprejetjem take kot je, ne gre mi najbolj od rok, ampak z dneva v dan je lažje. Seveda imam dni ko me popade strahotem bes, amapak je takih excesov čedalje manj. jst na srečo nisem besna nolj občutek nemoči je pa res, da ne vem točno, kaj v našem primeru pomeni "sprejeti njeno muho" - a da ji med 8.00 in 17.00 sploh ne ponujam nič? - da se trudim in ji ponujam, ampak vnaprej vem, da ne bo jedla? skratka, da se delam, da je vse ok - da ji za vse obroke dajem mlečno kašico - da jo bo jedla 4x dnevno - ???? Ja ponujaj ji hrano tisto kar ti vsaj nekaj poje na 4h npr., četudi bo jedla samo mlečne zadeve, pa naj jih.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:12:20
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika aha,tana zdaj vidim, da si klicala P.......... karakter , ja kaj pa lakota, bo že jedla ko bo lačna, ti ni tako rekla? ne pa res, poznam eno, ki je mela podobne težave, je malo prav zastradala ene dva dni in dala kar je blo prej fuj, bljek....je začela jest........ampak to je drastičen ukrep,,,,,,,,jim je ratalo joj, boga si res. sej ne papa med 11.00 in 17.00 NIČ OB 11.00 pa mogoče par (max 10) žličk sadnega pred tem ob 8.00 mlečna kašica misliš, da ni lačna?? koliko in kaj pa pije? jo še dojiš? nič skoraj ne pije niti 1 dcl - kje pa!!! čaja sploh ne - če že kaj, potem vodo dojim pred spanjem in ca. 2x ponoči - P to ve in ji ni to nič razložilo zadeve Probaj ji skuhat jabolke brez sladkorja seveda, pa ji daj za pit, moja to obožuje, jaz ji to dajem ponoči zaradi zobkov, ker oni čaji so vsi sladkani.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:13:16
|
|
|
|
nia5
|
Zaj pa grema v horizontalo, je sitna ko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:17:35
|
|
|
|
Estrella*
|
Našo sem šla kar zbudit, je spala 3h Sedaj ji štimam za jest, čakam, da se juha odtaja, ker je tisti šmoren prišel pregost in moram redčit Verjetno bomo spet imeli cirkus okoli jedače.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:38:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika tana7- sem že večkrat hotla vprašat, kolko časa tole jajčkanje- oprosti izrazu , z GH pri vama že traja? Jaz bi valda že znorela.. si kaj s P o tem govorila? Da se ni mali že vse skupaj zamerilo........Za vse vas od 14 dni po 6. mesecu - torej bo zelo kmalu 2 meseca nikoli ni prav normalno jedla upam, da bo začela jest kot je treba. iiiiiiiiiiii luškan avater
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:38:04
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Našo sem šla kar zbudit, je spala 3h Sedaj ji štimam za jest, čakam, da se juha odtaja, ker je tisti šmoren prišel pregost in moram redčit Verjetno bomo spet imeli cirkus okoli jedače. 3h??? Sem zasledila je da ti spi 4-5 ur na dan, meni se to zdi misija nemogoče, moja če spravi skup 3h je maherca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:38:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Našo sem šla kar zbudit, je spala 3h Sedaj ji štimam za jest, čakam, da se juha odtaja, ker je tisti šmoren prišel pregost in moram redčit Verjetno bomo spet imeli cirkus okoli jedače. tvoja pupa je pa res 1A , upam da bo tvoja tudd jedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:39:33
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Zaj pa grema v horizontalo, je sitna ko a je zaspala???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:41:40
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, sem dala Mančito spat, jz grem pa dvorišče skidat. Ta sneg za manco zgleda da ji je pasal mal svežega zraka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:42:50
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moja se krega s preprogo. je sitna ko , samo ne vem, če bi jo dala spat, ker se mi zdi še prehitro.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:42:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo sem nazaj sem kidala dvorišče kot en mutav. je tažek ta sneg ko sam Sem pa tako razp.i.zdena zdele da je joj!!!!!!!!!!!! Me je moj klical in mi sporočil, da mu šefica ne bo podaljšala pogodbe ki jo ima do 31.1. BITCH!!!!!!! Ko je hotu vzet 14 dni porodniške ni blo šans, da ne more, da majo preveč dela, da ga rabijo, bla bla bla, zdej pa tole. Tolk sem huda nanjo, da bi jo kar glavo odgriznila Pravi, da bo šel nazaj v proizvodnjo delat, no vse to, direktno na cesto ga ne bo vrgla
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:43:35
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Vid spi 2. rundo, jst grem pa papat kosilo, pol pa naprej gledat Bratovščina sinjega galeba (sm si dol povlekla z neta). Ve kr še naprej pridno čvekajte
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 14:44:12
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo sem nazaj sem kidala dvorišče kot en mutav. je tažek ta sneg ko sam Sem pa tako razp.i.zdena zdele da je joj!!!!!!!!!!!! Me je moj klical in mi sporočil, da mu šefica ne bo podaljšala pogodbe ki jo ima do 31.1. BITCH!!!!!!! Ko je hotu vzet 14 dni porodniške ni blo šans, da ne more, da majo preveč dela, da ga rabijo, bla bla bla, zdej pa tole. Tolk sem huda nanjo, da bi jo kar glavo odgriznila Pravi, da bo šel nazaj v proizvodnjo delat, no vse to, direktno na cesto ga ne bo vrgla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?