barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika aha,tana zdaj vidim, da si klicala P.......... karakter , ja kaj pa lakota, bo že jedla ko bo lačna, ti ni tako rekla? ne pa res, poznam eno, ki je mela podobne težave, je malo prav zastradala ene dva dni in dala kar je blo prej fuj, bljek....je začela jest........ampak to je drastičen ukrep,,,,,,,,jim je ratalo joj, boga si res. sej ne papa med 11.00 in 17.00 NIČ OB 11.00 pa mogoče par (max 10) žličk sadnega pred tem ob 8.00 mlečna kašica misliš, da ni lačna?? ne to, nepa saj v takem času že mora ob vsej aktivnosti nekaj lakote začutit, ne vem nisem pametna... pa saj pol niti tega kar je, ne poje dost mogoče pa sploh ne rabi tolk jest? bo špurika... na primer jaz kot dojenček nisem rabla spanja,,,pa da vam mao dm na R da vam pove, da sploh nimate težav s panjem na prime.... Otroci so ful različni in eni nekaj rabijo, drugi ne. Moja dva sta čisto kontra. Jaka obožuje hrano pa je suhec, Maja pa je glih toliko da je. Kar je kuhano max 10 žlic in gotovo. Jogurte, skute in sadje pa je. Jaz se prav nič ne sekiram, ker prej ali slej bo jedla. Edino kar sem naredila je to, da sem nehala extra za njo kuhat, ker mi je škoda stran metat hrano. zdaj dobi od našega kosila, kjer je vedno nekaj za njo. kolikor poje pač poje, ostalo pa lahko jaz pojem.