|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nekaj o vprašanj dvojčkih
24.1.2009 12:35:46   
rmmaja
Ste firbčne kot prave ženske. Peugeot 807 (7 sedežev)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
24.1.2009 12:53:02   
blanč
user posted image ženske pa firbčne. Ne, ne, to pa ne bo držalouser posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
24.1.2009 14:30:46   
dodi
Hej!

Blanč-samo renoja ne kupite,ker boste razočarani...mi ga imamo in ga nikoli več ne bo,ko bo tale za na odpad...a veste kako pravijo,kaj se vidi iz lune...kitajski zid in Renoultoiv odpad... user posted image user posted image user posted image
Toyota je pa zakon...te pa ne damo,in ko bomo menjali bo spet padla Toyota.Hiace-na vse 4....  user posted image user posted image

Bravo vsem za preglede...še malo pa boste zibale...

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
24.1.2009 16:22:01   
lara light
Dan lepotičke!

Zbudila sem se z bolečim grlom, tko pa je res konc moja pohajkovanja za en cajt. Danes samo juhica in sadje, pa čajček...no eno kavico sem si prioščilauser posted image
Saj bo bolje. Je pač tak čas, vsi okrog mene hudo bolni...nimam kej.user posted image Tko da danes z zvončki danes odpadejouser posted image .

Mucka,user posted image  za pregled in veliki princeski!user posted image

Maja, včeraj sem spregledala Mujotauser posted image user posted image user posted image , super si!user posted image

Taškica, krasno, si vidla, da se je lepo uredilo obema. Sem vesela.user posted image  Mmmm, lepa si, anglesko navihanauser posted image

Blanči, ma nekako bomo že. Jaz sem vsa leta imela dobro plačo, zdaj pa sem začela privat in s kolegico komaj spacava za min...od novemba, mah še prej od oktobra ne delam nič in sem zdaj vzela kredit, da si bom lahko najprej  nakazala plačo s prispevki, potem pa mi država za pol dec vrne. In tko vsak mesec do porodniške, ko grem direktno na Zzzs. Mah, bom že nekako. Dobro da ima moj dobro službo, a vam povem, da nikoli nisem bila vajena spraševat za denar, še manj se vzdrževat...saj bo šlo, bolj varčni bomo, pa raje se bomo imeliuser posted image
So, so, tud Mlinčkovi so na seznamu!user posted image

Zberite lep in primeren avto!user posted image

Dodi, kako je šla NS, že veš kaj čakate? Bodi lepouser posted image

Poljubček od daleč, da se ne kej nalezteuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
24.1.2009 16:23:34   
lara light
  user posted image Seznam dvojnih user posted image 2009user posted image user posted image   
user posted image
user posted image                                                             user posted image

Hedviga 
(1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 2. marec, dvojajčnauser posted image user posted image
Nokes (1user posted image  ;0 user posted image ); PDP 9. marec, dvojajčnauser posted image user posted image
Skorpija (2user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 14. marec, dvojajčna user posted image user posted image
Suncicica (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP  28. marec, dvojajčna user posted image  user posted image
Pikatara (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 17. april, dvojajčna user posted image user posted image
RM Maja (3user posted image  ; 2user posted image ) ; PDP 25. april, enojajčna  user posted image  user posted image
Mucka 25 (2user posted image  ; 1user posted image ) ;
PDP 8. maj, dvojajčna  user posted image   user posted image
Dobrovoljčica (1user posted image  ;0 user posted image ) ; PDP 12. maj, dvojajčna user posted image user posted image
Šmarnogorka (1user posted image ; 0user posted image ) PDP 15. maj, dvojajčna user posted image  user posted image
Taškica

(3user posted image  ; 2user posted image ) ;
PDP 17. maj, dvojajčna  user posted image user posted image
Lara light (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 26. maj, dvojajčna  user posted image  user posted image
Stijan (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. junij, dvojajčna user posted image  user posted image
Rozajelka (1user posted image  ; 0user posted image );  PDP 21. junij, dvojajčna user posted image  user posted image  
Snežinka4 (3user posted image  ; 2user posted image );  PDP 26. junij, dvojajčna
user posted image  user posted image
Kalina (2user posted image ; 1user posted image ); PDP 5. julijdvojajčnauser posted image  user posted image
Mlinčka (1user posted image  ; 0user posted image ) ; PDP 16. julij, dvojajčna  user posted image   user posted image
Belen (1user posted image ; 0user posted image ); PDP 27. julij, user posted image   user posted image
Blanč  (1user posted image  ;0user posted image ); PDP 10. avgust, dvojajčnauser posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image   

user posted image user posted image Č I M     D L J E     V     E N E M     K O S U ! user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
24.1.2009 16:28:50   
suncicica
ne morem verjet...sem bila na kavi v lokalu kjer delam, in smo se nekaj hecali kdaj bom rodila....naenkrat pa so vsi zaceli metat po 5e za stave. in ko sem bila tam je bil ze lep kupcek denarja .
bom prestudirala o datumu in bom jaz tudi stavla- mam vec moznosti kot pri lotu .

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 1181
24.1.2009 18:29:23   
pikatara
Hedviga dobro se držiš, kar tako naprej. Si nam dober vzgled. Sem glih mojmu danes rekla, da ne bom rodila preden ne dopolnem 30. sem že nekaj let nazaj rekla, da bom rodila spomladi leta 2009.

Včeraj sem nesla papirje od ginekologinje k moji zdravnici, da jih pošlje na komisijo, pa je že vedela da hočejo kopjo materinske knjižice, vendar je rekla naj počakam, če jo bodo zahtevali, ker na prejšnjo odločbo niso napisali, da bi rabili.

Vsi vaši otroški se nekaj na glavo obračajo, naša dva sta pe že skoz na nogah in obrnjena eden proti drugemu. Tamala (če je sploh punćčka, od morfologije ko naj bi bila se na vsakem pregledu skriva, sedaj sta pa že prevelika da bi se spol videl) odpira usta, tamali se pa po bradi čoha in jo posluša. Le kaj debatirata? Sploh ne vem, če bosta imela dovolj prostora, da bi se lahko obrnila. Oba segata od začetka maternice pa do prsi, mi je zmerila trebuh kot da st v 33. tednu in ne v 29. Zdaj se lahko širita le še navzven. imata pa oba kar konkretna trebuščka. Čist po nama.

Taškica pa imaš nekaj časa mir pred ZZZS. Meni je ginekologinja napisala, da priporoča bolniško do porodniške, ki se mi začne 20.3.

Maja kakšen pa je tvoj sanjski avto? Aha sem prebrala, dobra izbira, mi je všeč. Sem že od nekdaj mahnjena na avte ter tehnologijo. Čisto netipična ženska.

Blanč tudi meni je bila ful všeč toyota verso. Preden sem mojega spoznala, sem bila solastnica piccassoja in bi ga kmalu menjala za versota, mi je bil super avto, sploh za vozit, ker je višji in veliki sedeži zadaj. Je pa pri obeh problem prtljažnik. tako da ko sva se z mojim odločala za avto, sva šla versota še enkrat pogledat, pol sva se pa raje za karavan odločila, za dve leti staro mazdo 6. Je ful bolj prostorna, pa še usnjene sedeže ima, kar je pri psu bolje, pa da ne govorim zame ogrevane sprdnje sedeže. Še dobro, da nisva versota kupila, ker še voziček ne bil šel not. V mojo alfico ga bom pa mogla pokonci postavit, pa zadnjo polico dol, pa bo čist poln prtljažnik. Ampak tako je, če smo si dvojčke omislili.

Lara čimprej se pozdravi in nam zvončke naberi. Že komaj čakam na pomlad. Seveda bomo preživei, še bolj luštno nam bo. Sem mogla celo življenje skoz an denar gledat, razen zadnji dve leti, pa je prišla recesija in se spet navajamo na prejšnje potrebe. Smo pa vsi taki, da bi zapravili kolikor bi pač imeli, pa nam ne bi bilo zato nič lepše.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
25.1.2009 11:38:43   
Pikica5
Hey punce,

mi smo doma. Sicer smo vredu razen hranjenje nas jezi. Punce priporočam vam veliko počitka in brez stresa, privoščite si, da zdržite čimdlje, kajti roditi v 32. tednu kot sem jaz - groza, saj res, da sta bila velika, ampak razvojno zelo nizko, kajti nimata še razvitega sesalnega refleksa, Maj ni imel razvitih pljučk in so ga morali takoj po CR oživljat in aspirirat, mel je vdrt prsni koš in še ne razpeta pljučna krila + je postal elergičen na teofilin in je skoraj umrl, menjali so mu vso kri, itd. Kriza, dosti je dal skoz bogi revež, ampak je vse šlo, za enkrat smo ok, bosta pa oba opazovana skoz, da preverjajo če se pravilno razvijata, mamo en kup pregledov in preiskav. Ampak jaz vem, da bo z njima vse vredu.
Punce nočem vas strašit, moja nosečnost je bla skoz super, pa je v eni noči vse šlo, verjetno zato ker sem malo preveč migala (pospravljanje stanovanja in podobno raje opustite) in je bilo preveč, tako da počivajte, počivajte, počivajte, da boste čimdlje 3 v 1.

Jaz šibam rihtat moja dva sončka. user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

Neposredna povezava do sporočila: 1183
25.1.2009 13:53:44   
taškica
Pikica, lepo da si se utegnila oglasiti. želim ti vse dobro s tvojim ta malima in da bi hitro nadoknadila zamujeno. Verjamem, da že čez nekaj mesecev bosta v vrsti z svojimi vrstniki.... Pa tudi ti se čuvaj, ko pa boste že vsi pri sebi, ju fotkaj in pridi še kaj na naš forum!

Pikatara - POČIVAT! Madona punca, a nisi pripovedovala, da si se ti predčasno rodila? Povsod v knjigah piše, da je predčasni porod VPLIV genetike - enostavno tudi praksa kaže - tako kot tvoja mama, tvoja sestra, tvoja babica...tako boš tudi ti rodila.....

Nič...se vam še jutri javim, mi je Pikica kar dala misliti....

pa, pa!

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
25.1.2009 15:21:30   
rmmaja
Pikica, veliko si že dala skozi. Čestitam za pokončno držo in pozitivno naravnanost user posted image user posted image .  Dobro da ste doma. Saj ste bili samo mesec dni v bolnišnici, če se ne motim, kar pa je kar dobro glede na vse zaplete. Mislim na vas in vam pošiljamuser posted image user posted image user posted image .

Dodi, nisem vedela da obstaja tak avto (toyota).  Jaz pa sem mislila, da imamo me s skoraj 4imi mulčki težave. Saj jih imam, več izbire, več težav user posted image .

Sunčnica, dobri so tile tvoji kolegi, ki stavijo. Tebi ni treba, le provizijo poberi in boš imela dobitek. Največji bo pa na dan poroda. 200%

Jaz sem se danes sprehodila 1km po svežem zraku. Je kar prijalo. Jutri pa pregled, pa inj. za pljučka, pa malo več počivanja. In tehtnico bom vrgla stran, ker je v dveh dneh pokazala 2 kg več, jaz pa skoraj nisem jedla sladkarij user posted image user posted image .

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
25.1.2009 18:53:12   
pikatara
Pikica lepo, da si se oglasila, sem zelo vesela, da je sedaj vse vredu. imaš pa prav, predvsem jaz moram malo umirit svoje konje. Zdi se mi, da vse zmorem, da imam polno energije in lahko vse delam. No vsaj dva dni poivam, ker mi otrduje trebuh, mala dva ful intenzivno rasteta in revčka nimata več prostora kam it. Imam pa očitno veliko trebušnih mišic, pa že od nekdaj nimam trebuha in se koža očitno ne širi tako hitro. A ima katera izikušnje s tem?

Ja Taškica, tudi meni je dala mislit. Tudi doma hočem vse sama naredit, razen kuhanja, kjer sem samo pomočnik. Možek mi ne pusti sesat po tleh, sedaj dva tedna nisem, drugače p goljufam in pospravljam ko ga ni doma. Bi še naprej isto delala, še dobro da mi je Pikica prestrašila, moram vsake par dni prebrat kaj je napisala.

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
25.1.2009 18:55:14   
pikatara
Taškica a je bilo kaj tapkanja? Sem mojemu prebrala kaj je pikica napisala in mi dovoli športat, pravi da tenis lahko igram ker mi sam žogce meče, pa plavam lahko. Pucanje mi je pa prepovedal. Moška logika. Saj vem, da bo pospravil, sam traja da se loti. Je rekel, da ne bo en mesec brez mene doma.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
25.1.2009 20:35:53   
PERSIDA
Dober večer moje nosečkice.
Javljam se vam iz bolnice mi je moj prinesel malo računalnik.Zahvaljujem se vam za vsa sporočila mi jih je tasa_m prenesla.
Opravičujem se vam ker že dolgo nisem sodelovala v pogovoru pa ne zato ker ne bi hotela a me je čas prehitel.Sem že mesec dni v bolnici najprej zaradi pritiska sedaj pa zaradi prezgodnjega poroda.Res je da se iz dneva v dan borimo z našima borčkoma a čakamo na dan ko bomo zapustili to bolnico.
Tomaž se je rodil prvi in je tehtal 155o g,dolg pa je bil 41 cm.Anže je drug z 1840 g ,dolžino 43,5 cm.Ob porodu je imel Anže večje težave z dihanjem in so ga zato priključili na umetna pljučka.Danes diha brez aparata imel je malo težav z prebavljanjem hrane a sedaj se je kar unesel in gre postopoma navzgor in tehta danes 1742 g.Tomaž je bil skoz vredu zadnje dva dni pa je mogel na antibiotik,po tem ko sva se že dva dni cartala sva bila na poskusnem uvajanju dojenja in kar uspešno glede na to da tehta 1450 g.Nočem vas strašit z temi podatki želim vam čimdaljšo nosečnost brez težav.Hvalabogu do sedaj nekih resnih poškodb ni bo pa še trajalo nekaj časa da bosta stabilna da bomo šli lahko domov.Res je včasih težko ,da bi najraje vse k hudiču poslal sam če se mala dva borita se moram tudi jaz.Mleka imam trenutno za oba dovolj.Še enkrat se vam vsem zahvaljujem in imejte se lepo ,pa mislite kaj na nas tri.Nočko.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
25.1.2009 22:40:40   
blanč
Persida, samo da je z vami zdaj vse uredu. Hitro okrevanje in čim hitrejši odhod domov ti želimuser posted image .

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
26.1.2009 8:35:04   
taškica
Persida - samo da ste v redu, in od tu naprej gre samo še navzgor!!!! Pa če imaš res internet s seboj, še kaj se javljal, poročaj kako sta....pa slikice, slikice bi rade videle - vsekakor pa ČESTITKE tebi mama za pogum, fotru za živce, malima dve pa za borbenost in dobrodošla med nami!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pikatara - tapakanje obvladamo. Prosim pa, da si omisliš nekoga, ki ti bo pospravljal in likal. Tak strošek je minimalen v primerjavi z zneskom za npr. pravim devičnim olivnim oljem :)))))). In ne sračkaj ga s tenisom in plavanjem, me starejše in bolj izkušene user posted image  vemo, da že vstajanje iz avta notri in ven terja svojo energijo...........res je, da si mlajša, maš več energije ampak verjemi mi, da se moraš čuvati.

Punce, moj maleni je zbolel. Ni imel vročine že od oktobra (kakšna sreča), no danes ponoči pa je zakuhal in se zbujal za čaj. Zbudila sem se dvakrat; ob 1ih in ob 4.30, kuhala čaj in ga božala. Zjutraj pa kot cunja. Sem se kr zamislila kako bo, ko prideta dvojčka - zbujanje na tri ure bo norrrrooooo. Majči, a tebe niič ne skrbi?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
26.1.2009 9:03:30   
Kalina
Ohoj punce, sam na hitrico se javim, moja miska je doma bolna, tko da sem leteca, ceprav me trebuh kar boli..
Tamaladva me ze ful mocno brcata in sta zivahna. Zanc ponoci sem imela taksne grozne bolecine, ki so trajale od 2h do 6h zutraj, ma je blo skor kakor popadki, sploh opisat nemorem, najmanj me je bolelo ce sem stala..in pol sm celo noc hodila po stanovanju...nisem mogla na urgenco, ker je moja miska tudi zbolela in sem se morala njej posvetiti...ma skratka groza, sem komaj prezivelauser posted image

Glede avta, mi smo zbrali Lancia Phedra..midva z mozekom sva se oba zaljubila vanj, tako da komaj cakam da ga kupimo..

Nc letim, me ze klice moja..bodte fajn

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
26.1.2009 10:56:50   
Snezinka4
Persida in Pikica. Hvala da sta se javili in delili svojo zgodbo z nami. Čestitam vama za malčka in za vajin pogum in pozitivno razmišljanje. Vsem želim čim prejšnje okrevanje oz. normalen utečen ritem doma. Mislim na vas, da se bo vse dobro izteklo!

Pikatara, po moje asimetrični športi niso preveč priporočljivi za nosečnice. Plavanje je v redu, tenisu bi se pa jaz odpovedala. Je preveč sunkovit šport, čeprav praviš, da stojiš na mestu in "samo" odbijaš žogice. Sicer te pa občudujem, ko tako pridno plavaš.

Vsem, ki imate doma bolne otroke želim čim prejšnje okrevanje!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
26.1.2009 12:40:40   
rmmaja
Živijo punčke!

Najprej  veliko toplih user posted image user posted image user posted image user posted image našim prehitro postalim mamicam. Persida, vztrajaj z borcema. Čez nekaj mesecev bo vse to "zdaj hudo" pozabljeno. Zdaj se stiskajte in božajte in kengurujčkajte in imejte se najrajši. Mislim na vas.

Ravnokar sem prispela s turneje po bolnici user posted image . Najprej pregled pri moji G. Nič posebnega, dobila papirje za CSD, poslušala srček, dobila napotnico za porod (bog ne daj, da jo bi že rabila), in napotnico za inj.flosterona. Potem pa v bolnico po inj. Najprej čakaj, potem daj kri in čakaj, pa UZ in čakaj in za nagrado dobiš eno brizgo nad rito. Jutri pa ponovitev nagrade user posted image user posted image . Trenutno sta frajerčka oba postavljena na glavo. Ko bi le tako ostala. G je rekla, da z izjemo tega, da sta drobižka, sta kar lepa in vse zgleda lepo. Sta jo pa namučila, ker sta bila zelo živahna in nikakor ni mogla ujeti pravega trenutka za merjenje.

Mojega moža pa napada nekaj gripi podobnega. Danes ponoči je bil kar sam v spalnici, pa tudi drugače se ga bolj izogibam. Še dobro, da je šel zdaj v službo.

Včeraj sem ga poslala na ogled "mojega novega" avta. Pa ne vem če bo moj. Res je velik in udoben in kar ohranjen, ima pa tudi nekaj pomanjkljivosti, ki mene "picajzlja" motijo. Saj imamo še čas, novega pa lahko kupimo kadarkoli.

Taškica, če se bomo ponoči zbujali samo na tri ure, bo kar dobro. Kaj pa če frajerji ne bodo imeli enakega ritma? Jaz se hecam, da spim zdaj na zalogo, saj sem že ob 8h v postelji. Bomo na začetku bolj user posted image user posted image , saj je vsega luštnega enkrat konec.

Pikatara, oprosti da vedno komentiram tvojo aktivnost, ampak meni je zdravnik odsvetoval tako gibanje, ki predstavlja torzijo telesa. Ali ni to ravno to, kar počneš na tenisu? Glede na to bi hoja in lahen tek (po moje) manj škodila, kot torzija v pasu. Previdno! Sicer pa kapo dol, da si lahko kljub dvema user posted image user posted image v trebuhu tako fit.

Kje je pa naša Larica? A si hudo zbolela? Še tebi user posted image user posted image

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
26.1.2009 14:27:18   
mucka25
Persida in Pikica vama in vajinim borcem želim čimboljše in hitro okrevanje. Vama pa še posebej velik moči, da ju lahko pri vsem tem podpirata in spodbujata. Pa hvala za tovrstno novico, jaz sem jo prov rabila,ker si kljub vsem svarilom ne znam dat miru. Ma od zdaj naprej se bom šla pa rajši mal uležt kot pa, da bi morala moje drobižke gledat kako se borijo za življenje. Še nekrat HVALA za nasvet in spodbudo, da se vse lahko kljub prezgodnjemu porodu lepo konča.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rmmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
26.1.2009 15:51:06   
taškica
Evo mene; prišla z morfologije.
Vse je ok, bp, - moj teden je 24 1/7 - A je težak 670g, B pa 720g. A se mi je postavil na ritko, upam da se bo še premikal.  test za sladkorno moram narediti in to je to. V sredo imam spet pregled, sem pa precej utrujena, ker me tile ultrazvoki sploh pa porodnišnica čist ob pamet spravijo.

Se beremo skratka.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
26.1.2009 19:17:51   
suncicica
persida in pikica bravouser posted image user posted image user posted image .

Stella in Pia

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
26.1.2009 20:24:57   
šmarnogorka
Čestitke Persidi in Pikici z željo, da bi njuni otročki čimbolje in čimhitreje napredovali!!user posted image user posted image

Taškica, čestitam za lepe rezultate na morfologiji! Tudi jaz bom v sredo dopoldne na UZ v Porodnišnici. Upam, da je temperatura tvojemu malemu padla in se bo čimprej pozdravil!
Držim pesti, da nas do srede ne zamede, ko moramo priti do porodnišnice, kot grozijo vremenske napovedi.

Lep večer in sladek spanec vsem!user posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
26.1.2009 23:03:50   
lara light
Pikica, čestitke! Lepo, da si se javila, vse dobro vam želim, seveda da bo vse v reduuser posted image user posted image user posted image

Persida, še enkrat čestitke! Bodi močna, čimprej domov! Mislim na vas, vse najlepše za naprej!

Taškica, super za pregled, pridna mami!user posted image  Naj mali hitro okrevauser posted image

Sem telegrafska, ker me je ta viroza dobesedno pokosila in sem nenehno v posteljiuser posted image
Čuvajte se!user posted image

Coelho

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
27.1.2009 10:39:03   
suncicica
dobro jutro......eno vprasanje za vas ki ste ze mamice....
na preglede hodim vsake 3t in vsakic imam 3-4kg vec,zdaj pa je minilo ze 2t pa se nisem zredila niti za 500g. sem se malo zamislila da mi slucajno nista nehala rast . ve katera kaj o tem? ker zdaj so v fazi pridobivanja teze ne?

Stella in Pia

Neposredna povezava do sporočila: 1199
27.1.2009 11:54:14   
rmmaja
Suncnica, mislim, da ni nič narobe. Nekje sem prebrala, da otroka več porabita in ostane manj zate. Zdaj rabita še malo tvoje zaloge. Najbrž pa ju bolje in višje čutiš, kar pomeni da rasteta. Samo brez strahu.user posted image user posted image

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?