rmmaja
|
Pozdravljene ! Smo vse bolj praznične, ko se nič ne oglašamo. Samo Lara L je pridna, pa včasih kaj napiše. Jaz sem bolj praznično depresivna. Me kar naprej nekaj muči . Samo malo se premaknem, pa imam že trd trebuh. Pa kar nekaj me špika tu in tam. Včeraj sem se prav prisilila na en krajši sprehod, da sem vsaj malo pregnala krče v nogah. Pa prejšnji teden sem se pozabila naročiti na pregled , zdaj so pa ze zasedeni , tako da so mi prestavili na dan kasneje. To ne bi bilo nič hudega, a do sedaj sem imela UZje na 14 dni, ta bo pa že tako po treh tednih. In ravno zdaj, ko se ne počutim najbolje. Me kar skrbi kako je z malima. Sicer sta kar aktivna, ampak nekje v ozadju me še vedno muči ta TTTS sindrom, ki se lahko zdaj pojavi, pa bi se dalo pravi čas že kaj ukrepati. Sem pa že kot en tjulenček. Od ležanja gredo kile neverjetno hitro gor . Otroka sta na počitnicah pri babi in ju že zelo pogrešam. Je preveč tišine po hiši. Ko sta doma, pa sta vedno več v svojih sobicah, ker imata zdaj oba vse urejeno. Zdaj je bolj zanimivo z njunih kotičkih, kot v dnevni sobi. Silvestrovali bomo kar doma, na kavču, saj jaz za drugam tako nisem. Tudi hrana ne bo nič posebnega, saj imamo vsi že polne riti. Le z mojim bova spekla princeske, ki jih on obožuje. Ne spomnim se točno katera izmed vas je naročala Teutonia voziček. Zdel se mi je zelo drag, čeprav čudovit, zdaj pa kaže, da bo moj še dražji. Če ne dobim rabljenega, kot si ga želim, bom naročila novega. S košarama. In tu je zaenkrat najcenejši: http://web38.server25.publicompserver.de/shop/index.php/cat/c667_Sky-Duo---2-Tragetaschen.html Saj ne bi razmišljala o tako dragem, pa je naša občina povečala prispevek za novorojence. Za enega dobiš 200€, za dvojčka 600€, pa še za tiste, ki jih imaš doma po 50€. Eno najlepših novoletnih daril letos. Se vidi, da imamo mladega direktorja, pa še mlajšo občino. Se že malo bolje počutim, ko sem se vam malo potožila. Še dobro da imamo to RR. Danes pa vam ne morem poslati nobenega sončka, saj smo v inverziji - spodaj. Želim pa vam sonček v srcu in zdrave migetajoče sončke od njim.
|