Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 11:06:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vrtnarjenje tudi ni zame Kaj za pa sploh je???? RR O jaz pa tocno vem kaj bi... Pesek... morje... soncek lezalnik pod palmo... hladna pijacka pa dobra knjiga...no ja pa lahko je se kak fajn decko z pahljaco zraven Ja, pa sendvic z poli salamo Tole Poli ti morajo obvezno prinest, da si boš lahko dala duška. Ja, vcasih jo kar sanjam.... Nobene druge hrane ne pogresam tok kot to presneto Poli salamo.... Ni cuden da je v reklami moto: nori na poli Ampak na PP so pa zleht tud na meil mi niso odgovorili... sem sam vprasala kaksna je verjetnost da bi jo izvazali se sem.... Saj v rit se zalet bi mi napisali ne pa nic...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 11:13:20
|
|
|
|
Estrella*
|
hijenca: da nimaš ti kake angine? Pojdi vseeno do zdravnika, ker tako se matrat ni lušno. ****: jaz imam poli v hladilniko, pa je sploh ne povoham, ti pošiljam en virtualni sendvič barbaw: kaj pa je z Majo, da rogovili ponoči?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 11:13:32
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro Midva z Vidom sma včeraj zaspala že pred 22 uro in je spal vse do 8.30, jaz pa skoraj celo noč v luft gledalal, ker nisem mogla spat. Tako me grlo boli, da še sline ne morem pogoltnit, moja zdravnica pa dela danes popoldan, pa zunaj sneži kot noro, sploh ne vem, če bom z avtom kam prišla. Rada bi lekadol pojedla, pa ga ne morem pogoltnit , če pa ga raztopim, pa mi gre na bruhanje. Septolet predvidevam, da nimaš. Jaz sem samo eno pojedla pa je bilo ok. Cele dneve že jem te vražje septolete, od navadnih do tistih septolet plus, pa nič ne pomaga.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 11:15:39
|
|
|
|
Estrella*
|
Sadja ni hotdela jesti, sem ji ponudila 3 žlice in ni hotla ust odpret. Prav, sem naštimala AM in je spila 180ml in sedaj spi. Kaj je s tem otrokom, da smo mleko žlampa Ko bi morala biti na mleku, je pa ona GH mljackala. Sedaj grem mal postorit in še kaj pokilim na RR, če bo kaj novih postov, da se ne bo samo pišanc šetal po naši strani
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 27.1.2009 11:16:18 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 11:16:54
|
|
|
|
Anonimen
|
JUTRO Nas je tudi že čist zamedl, pa še kar na fuuuul pada . Evo AT spančka, pa sem si na hitrco mal časa vzela za RR, potem pa greve na snega ven. Drugače pa avta, še kar nisva kupila, je kar sranje to kupovanje rabljenga avta , ker cene so ubitačne, pa večina ima kar čez 200.000 prevoženih . Grem malo brat, da vidim kaj se kej tu dogaja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 11:18:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: mafi Estrella: a danes pade 10000 Baje, da ja - Bo danes na straži tak, da ne bo problema ja če jo mala šefica ne bo zafrkavala pssssssssssssssssstttttt nikar tako na glas. Sedaj je spila AM in se igra v stolčku Ne smem kaj preveč govorit in šub+ndra zganjat, ker se potem takoj spomni, da je mami tu. Včeraj je bila sitna, ker je vstala že ob 7h, danes pa malo čez 8h in je zaenkrat OK. KAKO JE MALA ŠEFICA? Igra se za mizo v svoji antilopi in se pogovarja z nevem kom Sicer bo pa kmalu čas za spat. Filip pa lazi okrog? ne zdele je mrknil, pa ma mamica mal časa zase, kličm teto v Švico pa se mi ne javi , upam da kasneje ne pozabimk, ker mam preveč dela z rr To bo pa drago, če boš vsaj pol tolk zgovorna kot znaš bit po telefonu Jaz moram pa danes likat, imam že celo goro cunj, na katerih se nabira prah Preko kabelske ni tako draga telefonija v tujino.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 11:18:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: da nimaš ti kake angine? Pojdi vseeno do zdravnika, ker tako se matrat ni lušno. ****: jaz imam poli v hladilniko, pa je sploh ne povoham, ti pošiljam en virtualni sendvič barbaw: kaj pa je z Majo, da rogovili ponoči? jaz imam vse sorte salame rada, razen poli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 11:18:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Jaz pa pogrešam BARBAW! Barbaw, če bereš: nikol nisem prav redno pisala, ampak brala pa skoz in tvoji posti so vedno THE BEST! Vedno poveš realno, kot je, ful maš izkušenj in pametnih nasvetov + dobre fore! Mogoče zato, ker imava pribl. enako stare otroke ampak vedno sem vesela tvojih postov... Upam, da prideš čim prej nazaj! Nikoli si ne bi tega pripisala. Se pa vračam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 11:18:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Maj-vse naj naj za 8 m esecev! Filip-bravo za spanje! ****- si me nasmejala.. .si bla ponoči dolgo na NE sam ene pol ure tok da sem vse banane obrala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 11:18:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: mafi Srčekgirll: hvala za kofi in tudi tebi dobro jutro Kera ti je maznla avtar??? Iscem pa njuskam in snofam...pa ne najdem ne vem , ga končno naštimam in evo ti ga na - ga ena baje že ima Aja ne ves kera? Eh, nic hudga...mafi je pa sam ena Točno tako joj, a se spomnite na 8 delu, kako smo jo napadle in zbombandirale Še danes me je sram sam je dobr prenesla se še držim Če bi jaz naletela na tak odziv, me ne bi več vidle gor. Mafi imaš hudo utrjeno kožo Samo meni je rekel 6 čut, da nekaj ne štima in sem se HB takrat malo zadržala. Vsaj enkrat prava poteza Jaz sem samo opazovala dogajanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 11:18:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja ratuje tečka, sem šla mal z njo popit čaja in mal sva se igrali, sedaj pa se spet sama moti na tleh v dnevni. Danes ima mami cilj in bo cel svet trpel z njo srčekgirll: ja kot gate Jaz moram vsake toliko držat prudigo sinu, da se jih menja vsak dan, on pa reče ; ja pa zakaj? In jovo na novo......oh ti deci, že od majhnega kažejo vse znake moškosti Hb moja nista taka, pa še oba najdeta koš za perilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 11:18:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Jaz pa pogrešam BARBAW! Barbaw, če bereš: nikol nisem prav redno pisala, ampak brala pa skoz in tvoji posti so vedno THE BEST! Vedno poveš realno, kot je, ful maš izkušenj in pametnih nasvetov + dobre fore! Mogoče zato, ker imava pribl. enako stare otroke ampak vedno sem vesela tvojih postov... Upam, da prideš čim prej nazaj! oj kako ste kaj pri vas? Ste zdravi in kdaj se selite??? zdravi nismo: kašljamo, smrkamo, kihamo, hropemo...vsi po vrsti... selitev je pa v teku: kupujemo ploščice, delamo izrise kopalnice in kuhinje... merimo in spet rišemo... vsak dan najdem kak zračnik, ki ni vrisan v plan in potem bana ne gre notr... pa take fore... v petek rušimo steno med wc in kopalnico, naslednji teden potem UPAM polagamo ploščice... tako, počasi bo... sem pa včeri pop.izd. ko sva mogla notraju dat 300 eur, da nama je preral pogodbo, potem pa pše odvetniku 200 kao za neodvisno pravno mnenje,... ker imava hipotek kredit. PLJAČKA!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 11:18:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava No evo, zdej mi je pa tipko C ruknl ven iz tipkovnice... hmmm, kako se to nazaj notr da??? Ojoj... Si preveč divja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 11:18:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* hijenca: da nimaš ti kake angine? Pojdi vseeno do zdravnika, ker tako se matrat ni lušno. ****: jaz imam poli v hladilniko, pa je sploh ne povoham, ti pošiljam en virtualni sendvič barbaw: kaj pa je z Majo, da rogovili ponoči? Zobje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 11:18:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vrtnarjenje tudi ni zame Kaj za pa sploh je???? RR O jaz pa tocno vem kaj bi... Pesek... morje... soncek lezalnik pod palmo... hladna pijacka pa dobra knjiga...no ja pa lahko je se kak fajn decko z pahljaco zraven Ja, pa sendvic z poli salamo Tole Poli ti morajo obvezno prinest, da si boš lahko dala duška. Ja, vcasih jo kar sanjam.... Nobene druge hrane ne pogresam tok kot to presneto Poli salamo.... Ni cuden da je v reklami moto: nori na poli Ampak na PP so pa zleht tud na meil mi niso odgovorili... sem sam vprasala kaksna je verjetnost da bi jo izvazali se sem.... Saj v rit se zalet bi mi napisali ne pa nic... Tebe bi lahko imeli za promotorko. Glede odgovarjanja na maile pa ne bom nič napisala, ker bi lahko ........ celo stran popisala. Ene firme se ne zavedajo, da živijo od nas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 11:18:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro Midva z Vidom sma včeraj zaspala že pred 22 uro in je spal vse do 8.30, jaz pa skoraj celo noč v luft gledalal, ker nisem mogla spat. Tako me grlo boli, da še sline ne morem pogoltnit, moja zdravnica pa dela danes popoldan, pa zunaj sneži kot noro, sploh ne vem, če bom z avtom kam prišla. Rada bi lekadol pojedla, pa ga ne morem pogoltnit , če pa ga raztopim, pa mi gre na bruhanje. Septolet predvidevam, da nimaš. Jaz sem samo eno pojedla pa je bilo ok. Cele dneve že jem te vražje septolete, od navadnih do tistih septolet plus, pa nič ne pomaga. Neoangin, coldrex?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 11:18:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sadja ni hotdela jesti, sem ji ponudila 3 žlice in ni hotla ust odpret. Prav, sem naštimala AM in je spila 180ml in sedaj spi. Kaj je s tem otrokom, da smo mleko žlampa Ko bi morala biti na mleku, je pa ona GH mljackala. Sedaj grem mal postorit in še kaj pokilim na RR, če bo kaj novih postov, da se ne bo samo pišanc šetal po naši strani mogoče pa njenon telo rabi mleko, pa ga zdaj raje pije
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 11:20:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JUTRO Nas je tudi že čist zamedl, pa še kar na fuuuul pada . Evo AT spančka, pa sem si na hitrco mal časa vzela za RR, potem pa greve na snega ven. Drugače pa avta, še kar nisva kupila, je kar sranje to kupovanje rabljenga avta , ker cene so ubitačne, pa večina ima kar čez 200.000 prevoženih . Grem malo brat, da vidim kaj se kej tu dogaja jaz imam srečo, da je tast avtomehanik in se do zdaj še nismo nasrali z rabljeni avti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 11:20:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sadja ni hotdela jesti, sem ji ponudila 3 žlice in ni hotla ust odpret. Prav, sem naštimala AM in je spila 180ml in sedaj spi. Kaj je s tem otrokom, da smo mleko žlampa Ko bi morala biti na mleku, je pa ona GH mljackala. Sedaj grem mal postorit in še kaj pokilim na RR, če bo kaj novih postov, da se ne bo samo pišanc šetal po naši strani Bodo pa same pikapoke.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 11:23:44
|
|
|
|
tally
|
evo čupko je vstala, pojedla160g sadja s piškotom, sedaj pa greve mal se potepat (beri mojemu bratu delat družbo) pa pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 11:25:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally evo čupko je vstala, pojedla160g sadja s piškotom, sedaj pa greve mal se potepat (beri mojemu bratu delat družbo) pa pa uživajte, pa pozdravi burazera
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 11:26:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sadja ni hotdela jesti, sem ji ponudila 3 žlice in ni hotla ust odpret. Prav, sem naštimala AM in je spila 180ml in sedaj spi. Kaj je s tem otrokom, da smo mleko žlampa Ko bi morala biti na mleku, je pa ona GH mljackala. Sedaj grem mal postorit in še kaj pokilim na RR, če bo kaj novih postov, da se ne bo samo pišanc šetal po naši strani Bodo pa same pikapoke. ne sekirajte se itak sta piščanček in pikapoka prepoznavna dela majčic
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 11:29:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sadja ni hotdela jesti, sem ji ponudila 3 žlice in ni hotla ust odpret. Prav, sem naštimala AM in je spila 180ml in sedaj spi. Kaj je s tem otrokom, da smo mleko žlampa Ko bi morala biti na mleku, je pa ona GH mljackala. Sedaj grem mal postorit in še kaj pokilim na RR, če bo kaj novih postov, da se ne bo samo pišanc šetal po naši strani Eh Estrella jaz se tud ne matram, kadar hoce je kadar pa ne mu pa kasico z vodo zmesam tok na redko da jo po flasi spije... Skoda zivcev...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 11:29:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JUTRO Nas je tudi že čist zamedl, pa še kar na fuuuul pada . Evo AT spančka, pa sem si na hitrco mal časa vzela za RR, potem pa greve na snega ven. Drugače pa avta, še kar nisva kupila, je kar sranje to kupovanje rabljenga avta , ker cene so ubitačne, pa večina ima kar čez 200.000 prevoženih . Grem malo brat, da vidim kaj se kej tu dogaja jaz imam srečo, da je tast avtomehanik in se do zdaj še nismo nasrali z rabljeni avti jooj kaj bi dala da imava že odplačan kredit za stanovanje in da si v miru privoščiva novega , ne pa tole jajcanje , veš smo našli enega primernega in sem tipu rekla, da mu dam 200 EUR več, če gre z nami (s tem avtom) k avtomehaniku, da ga pregleda in če je vse OK ga vzameva, pa je rekel, da je avto brezhiben in da NE, ker nima cajta, da pa on meni spusti ceno za 300 EUR, sam k mehankarju ne. In takoj veš, da je tukaj mutna voda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 11:30:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sadja ni hotdela jesti, sem ji ponudila 3 žlice in ni hotla ust odpret. Prav, sem naštimala AM in je spila 180ml in sedaj spi. Kaj je s tem otrokom, da smo mleko žlampa Ko bi morala biti na mleku, je pa ona GH mljackala. Sedaj grem mal postorit in še kaj pokilim na RR, če bo kaj novih postov, da se ne bo samo pišanc šetal po naši strani Bodo pa same pikapoke. ne sekirajte se itak sta piščanček in pikapoka prepoznavna dela majčic
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?