|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
27.1.2009 9:51:35   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

dorbo jutro vsem

mi smo spali super Filip zaspal ob 20.00 in se se zbudil ob 7.oouser posted image .
joj mam tolk za likat pa se mi sploh ne dauser posted image , zgleda da ta vreme full upliva  name.

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje. Moje srajce pa so odpotovale v čistilnico, tako, da imam eno delo manj.
Mafi - ena oseba na RR-ji ti je "ukradla" avatar.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej bom pa ratala taka k moj avateruser posted image user posted image

pa kaj je to, meni tudi, pa estrelli...user posted image  gremo v borbo, smo ziher ble prej na RR user posted image , če pa ne pa smo bolj aktivne!!! grrrrrrrr

user posted image user posted image user posted image  VOJNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AND JUSTICE FOR ALL

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
27.1.2009 9:52:19   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Mene pa zdaj resno drži, da zamenjam avatar........user posted image

a nisi ti včasih imela en drug avatar, meni je bil ful všeč user posted image

na začetku ja, pa ga nisem mela več shranjenega...pa sem tega dala, vmes sem pa mela tajino slikico

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
27.1.2009 9:52:22   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Mene pa zdaj resno drži, da zamenjam avatar........user posted image

Zakaj pa????

ja ker mam jazz tud dvojnico, pa še nekdo me ma na sumu da sem dvojna agentka user posted image  

Jana- a se meni zdi, si mi ti enkrat pomanjšala slikico za avatar? Bi mi še eno Tajino lahko?

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
27.1.2009 9:52:58   
Anonimen

Maj-vse naj naj za 8 m esecev! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Filip-bravo za spanje!

****- si me nasmejala..user posted image  .si bla ponoči dolgo na user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

NE sam ene pol ure tok da sem vse banane obrala user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2404
27.1.2009 9:53:24   
Čmrlika

dorbo jutro vsem

mi smo spali super Filip zaspal ob 20.00 in se se zbudil ob 7.oouser posted image .
joj mam tolk za likat pa se mi sploh ne dauser posted image , zgleda da ta vreme full upliva  name.

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje. Moje srajce pa so odpotovale v čistilnico, tako, da imam eno delo manj.
Mafi - ena oseba na RR-ji ti je "ukradla" avatar.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej bom pa ratala taka k moj avateruser posted image user posted image

pa kaj je to, meni tudi, pa estrelli...user posted image  gremo v borbo, smo ziher ble prej na RR user posted image , če pa ne pa smo bolj aktivne!!! grrrrrrrr

user posted image user posted image user posted image  VOJNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AND JUSTICE FOR ALL

mečem prvo bombo.......user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2405
27.1.2009 9:56:15   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Maj-vse naj naj za 8 m esecev! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Filip-bravo za spanje!

****- si me nasmejala..user posted image  .si bla ponoči dolgo na user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

NE sam ene pol ure tok da sem vse banane obrala user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  pol nisi ful dolgo mula navajena bit, ha? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
27.1.2009 10:04:07   
Srčekgirll
Ma kaj ste ve dns na spidu? Kako urco me ni pa ste že tolk naklofale. SUPER.user posted image user posted image user posted image
Vid spi prvo rundo, zato mam jst cajt za po netu brskat, ma bl bi blo fajn, da kej pospravim,hmmmm.......

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
27.1.2009 10:04:10   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: tally

Srčekgirll: hvala za kofi in tudi tebi dobro jutrouser posted image

Kera ti je maznla avtar??? Iscem pa njuskam in snofam...pa ne najdem user posted image

ne vemuser posted image , ga končno naštimam in evo ti ga na - ga ena baje že ima

Aja ne ves kera? Eh, nic hudga...mafi je pa sam ena user posted image

Točno tako user posted image user posted image user posted image

joj, a se spomnite na 8 delu, kako smo jo napadle in zbombandiraleuser posted image  Še danes me je sramuser posted image

sam je dobr prenesla user posted image user posted image user posted image

se še držimuser posted image user posted image

Če bi jaz naletela na tak odziv, me ne bi več vidle gor. Mafi imaš hudo utrjeno kožouser posted image user posted image user posted image Samo meni je rekel 6 čut, da nekaj ne štima in sem se HB takrat malo zadržala. Vsaj enkrat prava potezauser posted image

user posted image user posted image user posted image ne dam se tko lahko sem bolj trmaste sorte

Ene ne vejo kaj si dat za avatar pol pa mal okol pogledajo kaj majo druge in če se jim ker dopade si dajo še one. Najbolš je kako svojo slikco gor dat pa mal spremenit al pa kej narisatuser posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
27.1.2009 10:04:12   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll
  • Zakaj blondinke vedno brez strahu stojijo pred rjovečim levom?
    "Ker čakajo, kdaj bodo pokazali film družbe MGM."

• ČUDODELNIK
    Zakonski par je obiskal znanega čudodelnika, ki je "baje" ozdravil vse bolezni.
    "In zdaj boste lahko preizkusili mojo magično moč!" je rekel. "Roke položite na tisti del telesa, ki je bolan."
    Žena položi roke na srce, mož pa med noge.
    "Viktor, ne tam!" mu reče žena. "On zdravi bolne dele telesa ne pa umrle!"

• PES
    Družina je bila na kosilu v restavraciji, toda porcije so bile odločno prevelike, zato je oče na koncu zaprosil natakarja, naj mu dva zrezka in tri klobase, ki so ostale, zavije, da jih bo odnesel domov za psa.
    "Hura!" je zavpil Mihec, ko je slišal očeta, "psa bom dobil!"

• OSTALA BOSTA
    Zakonca na popotovanju. Ko potujeta v dolini nad katero se vzpenjajo mogočne gore, žena reče:
    "Dragi, kako lepo! Kar brez besed sem ostala!"
    "Super! Potem bova pa kar tu ostala!"
  • POSTREŽBA
    Bančni inšpektor je obiskal manjšo ekspozituro na deželi in odkril, da v banki ni nobene stranke, trije uslužbenci pa so kartali. Ker jih je hotel presenetiti je pritisnil gumb za alarm, uslužbenci so nadaljevali igro, čez minuto pa je vstopil natakar iz sosednje restavracije in na pladnju nesel tri vrčke piva.

• ZVEZKI
    Policist vstopi v knjigarno in vpraša:
    "Imate morda svinčnike za četrti razred?"
    "Seveda jih imamo! Želite tiste za dopoldanski ali za popoldanski pouk?"

• BOLAN PETELIN
    Uroš je bil med šolskimi počitnicami na deželi pri starih starših. Ob pričetku šolskega leta ga je učiteljica vprašala:
    "No, Uroš, kako je bilo poleti na deželi?"
    "Lepo je bilo. Videl sem goske, race, kokoši in težko bolnega petelina."
    "Kako pa veš, da je bil bolan?"
    "Pa, vedno ga je kakšna kokoš nosila na hrbtu!"

• USPEŠEN LJUBIMEC
    "Kako je lahko Bojan tako uspešen ljubimec? Le poglej ga: brez zob, brez las, majhen in čokat!"
    "Jaz sem že spoznal njegovo taktiko. Ko se vsede k točilnemu pultu v gostilni reče dekletu: Saj nisem tako velik kot izgleda, samo na svoji denarnici sedim!"

user posted image user posted image user posted image

srčekgirll: luškan avtar, ampak se ga še nisem navadila in vedno 2x pogledam, če je tapravuser posted image

Hvala. Ga je treba vsake tolk mal zamenjatuser posted image tko k gate vsak danuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2409
27.1.2009 10:04:14   
Srčekgirll

Jutro!

Kofi za vas.

user posted image

Spanje je zadovoljivo. 1x se je po noč zbudu in sm mu kr flašo AM nardila in je pol spal naprejuser posted image .

Pr nas mamo pauser posted image user posted image
Šit pa spet ne bom mogla it z Vidkom vn k je mrazzzzzz.user posted image

user posted image

user posted image

Pa kje jih najdes??user posted image user posted image  slikce...user posted image

Na slikcah ti piše: impimages.com, glitterfy.com,..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
27.1.2009 10:05:30   
mmoojjccaa

IZVIRNO SPOROČILO: mmoojjccaa

moojjccaa: vidim, da si  on line. Kdaj pa se je rodila Tadja?

rojena je bla 23.5  neki bi prašala kaj to pomeni on lajn se še zmeri tle gor lovim

Kako lepo, tako kot moja miškauser posted image . On line; na zvezi; vidim, da si prisotna na tem forumu. To se vidi čisto zgoraj. Če želiš te dam na seznam majčkov, samo napiši mi vse podatke rojstvo, teža, višina, obseg glave in vse te podatke po mesecih oz. pregledih pri pediatru,
[/quote
aha porodna teža je bila 27.40g dolžina50 obseg glavice pa 34
14.7 t 4400 vel 53,5
2.9 5500 vel 59cm
1.12 7400 vel 65,5cm obsega glavice pa nam nič ne pišejo zravn
nas preg imava pa 9.3]

Evo, bom urihtalauser posted image  

najlepša hvala drugače bova imele tudi ta teden pregled ker mora it 2.2 v bolnico na operacijo a se potem tudi te novi podatki štejejo not ali samo od posvetovalnice

upam, da dorb zrirtateuser posted image user posted image user posted image .
kako je pa prenesla prvo operacijo??
jaz še zdej ne morim pozabit ko je bil Mark na operaciji in ko sem prišla na intenzivno se je glih zbudil in začel tolk jokat, da so mu dal neki proti bolečinamuser posted image

priznam da me je tudi groza ko se je spomnik kako je bila zabuhla jokala na vso moč iz čisto brez glasu srčno upam da bo to zadnja operacija

a si bila pri operacijo z njo hospitalizirana???

ja sej zdej bom tudi ker si do enega leta zastonj pri otrokuuser posted image

no saj touser posted image user posted image , pri nas je bilo rečeno samo če si doječa mater pol si lahko z otroko, jaz sem morala plačati

[/quote
no sej je potem tudi prišla položnica za 11eur samo to ni nič v premerjavi kako ti olajša trpljenje ko si lohka z otrokom]

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
27.1.2009 10:11:15   
Anonimen
Sem se pa nasmejala... Jana bi jo kar v gips spravila user posted image user posted image user posted image user posted image

Mafi: Pa kdaj so ti pa pol razlozile, da gre za pomoto??

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2412
27.1.2009 10:12:23   
Estrella*
Alja ratuje tečka, sem šla mal z njo popit čaja in mal sva se igrali, sedaj pa se spet sama moti na tleh v dnevni. Danes ima mami cilj in bo cel svet trpel z njouser posted image

srčekgirll: ja kot gateuser posted image  Jaz moram vsake toliko držat prudigo sinu, da se jih menja vsak dan, on pa reče ; ja pa zakaj? In jovo na novo......oh ti deci, že od majhnega kažejo vse znake moškostiuser posted image

(odgovor članu mmoojjccaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
27.1.2009 10:13:20   
Svojeglava
Jaz pa pogrešam BARBAW!
Barbaw, če bereš: nikol nisem prav redno pisala, ampak brala pa skoz in tvoji posti so vedno THE BEST! Vedno poveš realno, kot je, ful maš izkušenj in pametnih nasvetov + dobre fore!
Mogoče zato, ker imava pribl. enako stare otroke ampak vedno sem vesela tvojih postov...

Upam, da prideš čim prej nazaj!

Neposredna povezava do sporočila: 2414
27.1.2009 10:14:12   
Estrella*

Sem se pa nasmejala... Jana bi jo kar v gips spravila user posted image user posted image user posted image user posted image

****, ja prav na grd način smo jo napadle. Mi2 sva potem po telefonu govorile še isti večer in sem ji razložila zakaj se gre. Grozauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
27.1.2009 10:14:37   
Svojeglava
No evo, zdej mi je pa tipko C ruknl ven iz tipkovnice... hmmm, kako se to nazaj notr da???

Ojoj...

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
27.1.2009 10:15:25   
mafi

****, ja prav na grd način smo jo napadle. Mi2 sva potem po telefonu govorile še isti večer in sem ji razložila zakaj se gre. Grozauser posted image

jane se pa še zdej bojimuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2417
27.1.2009 10:15:55   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

Jaz pa pogrešam BARBAW!
Barbaw, če bereš: nikol nisem prav redno pisala, ampak brala pa skoz in tvoji posti so vedno THE BEST! Vedno poveš realno, kot je, ful maš izkušenj in pametnih nasvetov + dobre fore!
Mogoče zato, ker imava pribl. enako stare otroke ampak vedno sem vesela tvojih postov...

Upam, da prideš čim prej nazaj!

oj kako ste kaj pri vas? Ste zdravi in kdaj se selite???

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
27.1.2009 10:16:04   
Anonimen

Filip-bravo za spanje!

user posted image user posted image user posted image  pol nisi ful dolgo mula navajena bit, ha? user posted image

Ne to pa nisem...hiter se skregam sam tud hiter pozabim... se trikrat obrnem pa ne vem vec zakaj se je slo user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2419
27.1.2009 10:16:40   
mafi

Alja ratuje tečka, sem šla mal z njo popit čaja in mal sva se igrali, sedaj pa se spet sama moti na tleh v dnevni. Danes ima mami cilj in bo cel svet trpel z njouser posted image

srčekgirll: ja kot gateuser posted image  Jaz moram vsake toliko držat prudigo sinu, da se jih menja vsak dan, on pa reče ; ja pa zakaj? In jovo na novo......oh ti deci, že od majhnega kažejo vse znake moškostiuser posted image

Alja bodi pridna, mami se danes mora natipkatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2420
27.1.2009 10:16:48   
Srčekgirll

srčekgirll: ja kot gateuser posted image  Jaz moram vsake toliko držat pridigo sinu, da se jih menja vsak dan, on pa reče ; ja pa zakaj? In jovo na novo......oh ti deci, že od majhnega kažejo vse znake moškostiuser posted image

Jp skor vsi moški so isti. Je pa nekaj takih ki si jih. Bo treba naše user posted image že zgodaj učit začet. Jst Vidka same neumnosti učim, naprimer: k pojeva poliževa krožnikuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2421
27.1.2009 10:18:01   
mafi

moojjccaa: vidim, da si  on line. Kdaj pa se je rodila Tadja?

rojena je bla 23.5  neki bi prašala kaj to pomeni on lajn se še zmeri tle gor lovim

Kako lepo, tako kot moja miškauser posted image . On line; na zvezi; vidim, da si prisotna na tem forumu. To se vidi čisto zgoraj. Če želiš te dam na seznam majčkov, samo napiši mi vse podatke rojstvo, teža, višina, obseg glave in vse te podatke po mesecih oz. pregledih pri pediatru,
[/quote
aha porodna teža je bila 27.40g dolžina50 obseg glavice pa 34
14.7 t 4400 vel 53,5
2.9 5500 vel 59cm
1.12 7400 vel 65,5cm obsega glavice pa nam nič ne pišejo zravn
nas preg imava pa 9.3]

Evo, bom urihtalauser posted image  

najlepša hvala drugače bova imele tudi ta teden pregled ker mora it 2.2 v bolnico na operacijo a se potem tudi te novi podatki štejejo not ali samo od posvetovalnice

upam, da dorb zrirtateuser posted image user posted image user posted image .
kako je pa prenesla prvo operacijo??
jaz še zdej ne morim pozabit ko je bil Mark na operaciji in ko sem prišla na intenzivno se je glih zbudil in začel tolk jokat, da so mu dal neki proti bolečinamuser posted image

priznam da me je tudi groza ko se je spomnik kako je bila zabuhla jokala na vso moč iz čisto brez glasu srčno upam da bo to zadnja operacija

a si bila pri operacijo z njo hospitalizirana???

ja sej zdej bom tudi ker si do enega leta zastonj pri otrokuuser posted image

no saj touser posted image user posted image , pri nas je bilo rečeno samo če si doječa mater pol si lahko z otroko, jaz sem morala plačati

[/quote
no sej je potem tudi prišla položnica za 11eur samo to ni nič v premerjavi kako ti olajša trpljenje ko si lohka z otrokom]

pod to se pa podpišem

Neposredna povezava do sporočila: 2422
27.1.2009 10:18:48   
Anonimen

Eh, pa sej ko ste ji razlozile..je bilo vse pozabljeno....ampak je pa res uletela glih takrat...

Se dober da me takrat ni bilo...ker saj enkrat me ni bilo zraven user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2423
27.1.2009 10:20:55   
mafi
Filip še kar spi, mami pa je že nehala čvekat po telefonuuser posted image , a ja pa spet je začel deževat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
27.1.2009 10:21:30   
Anonimen

srčekgirll: ja kot gateuser posted image  Jaz moram vsake toliko držat pridigo sinu, da se jih menja vsak dan, on pa reče ; ja pa zakaj? In jovo na novo......oh ti deci, že od majhnega kažejo vse znake moškostiuser posted image

Jp skor vsi moški so isti. Je pa nekaj takih ki si jih. Bo treba naše user posted image že zgodaj učit začet. Jst Vidka same neumnosti učim, naprimer: k pojeva poliževa krožnikuser posted image user posted image

Dokler ga pol dasta v lijak je o.k..... ko ga bosta polizala pa dala nazaj v omaro bo bolj kriza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?