Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 10:21:48
|
|
|
|
Svojeglava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Jaz pa pogrešam BARBAW! Barbaw, če bereš: nikol nisem prav redno pisala, ampak brala pa skoz in tvoji posti so vedno THE BEST! Vedno poveš realno, kot je, ful maš izkušenj in pametnih nasvetov + dobre fore! Mogoče zato, ker imava pribl. enako stare otroke ampak vedno sem vesela tvojih postov... Upam, da prideš čim prej nazaj! oj kako ste kaj pri vas? Ste zdravi in kdaj se selite??? zdravi nismo: kašljamo, smrkamo, kihamo, hropemo...vsi po vrsti... selitev je pa v teku: kupujemo ploščice, delamo izrise kopalnice in kuhinje... merimo in spet rišemo... vsak dan najdem kak zračnik, ki ni vrisan v plan in potem bana ne gre notr... pa take fore... v petek rušimo steno med wc in kopalnico, naslednji teden potem UPAM polagamo ploščice... tako, počasi bo... sem pa včeri pop.izd. ko sva mogla notraju dat 300 eur, da nama je preral pogodbo, potem pa pše odvetniku 200 kao za neodvisno pravno mnenje,... ker imava hipotek kredit. PLJAČKA!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 10:22:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja ratuje tečka, sem šla mal z njo popit čaja in mal sva se igrali, sedaj pa se spet sama moti na tleh v dnevni. Danes ima mami cilj in bo cel svet trpel z njo srčekgirll: ja kot gate Jaz moram vsake toliko držat pridigo sinu, da se jih menja vsak dan, on pa reče ; ja pa zakaj? In jovo na novo......oh ti deci, že od majhnega kažejo vse znake moškosti Jp skor vsi moški so isti. Je pa nekaj takih ki si jih. Bo treba naše že zgodaj učit začet. Jst Vidka same neumnosti učim, naprimer: k pojeva poliževa krožnik Dokler ga pol dasta v lijak je o.k..... ko ga bosta polizala pa dala nazaj v omaro bo bolj kriza
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 10:23:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja ratuje tečka, sem šla mal z njo popit čaja in mal sva se igrali, sedaj pa se spet sama moti na tleh v dnevni. Danes ima mami cilj in bo cel svet trpel z njo srčekgirll: ja kot gate Jaz moram vsake toliko držat pridigo sinu, da se jih menja vsak dan, on pa reče ; ja pa zakaj? In jovo na novo......oh ti deci, že od majhnega kažejo vse znake moškosti Jp skor vsi moški so isti. Je pa nekaj takih ki si jih. Bo treba naše že zgodaj učit začet. Jst Vidka same neumnosti učim, naprimer: k pojeva poliževa krožnik Ja ko bo pa to naredil kje v gostilni ko boste jedli, boš pa rekla; mulc ja kje si pa to pobral? Tega se ne dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 10:24:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdej sem videla, da vas veliko isce varstvo? No mi smo se odlocili da bo kar moja mama za skot tukaj. Ampak... s tem se da pa tud sluzit.. Ce imas rad otrocke pa mal placa , vzames ebe 3 do 5 komadov pa kar dobre peneze kasiras...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 10:27:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Zdej sem videla, da vas veliko isce varstvo? No mi smo se odlocili da bo kar moja mama za skot tukaj. Ampak... s tem se da pa tud sluzit.. Ce imas rad otrocke pa mal placa , vzames ebe 3 do 5 komadov pa kar dobre peneze kasiras... ja jeklene živce........huda odgovornost in krvavo prislužen denar, če varvaš tako kot je treba. Moja mami je čuvala otroke in rečem samo NE HVALA.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 10:29:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Zdej sem videla, da vas veliko isce varstvo? No mi smo se odlocili da bo kar moja mama za skot tukaj. Ampak... s tem se da pa tud sluzit.. Ce imas rad otrocke pa mal placa , vzames ebe 3 do 5 komadov pa kar dobre peneze kasiras... ja jeklene živce........huda odgovornost in krvavo prislužen denar, če varvaš tako kot je treba. Moja mami je čuvala otroke in rečem samo NE HVALA. Ma moras bit tip za to.... sej jaz tud nisem po mojem. Ampak eni pa so...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 10:31:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj spi..ze kako urco. Ata **** je tud ze pokonc... bere cajtnge Kmalu bo treba it kuhat Jaz rada pospravljam... vse rada delam samo po vrtu ne maram kopat pa kuhat ne maram...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 10:31:33
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja ratuje tečka, sem šla mal z njo popit čaja in mal sva se igrali, sedaj pa se spet sama moti na tleh v dnevni. Danes ima mami cilj in bo cel svet trpel z njo srčekgirll: ja kot gate Jaz moram vsake toliko držat pridigo sinu, da se jih menja vsak dan, on pa reče ; ja pa zakaj? In jovo na novo......oh ti deci, že od majhnega kažejo vse znake moškosti Jp skor vsi moški so isti. Je pa nekaj takih ki si jih. Bo treba naše že zgodaj učit začet. Jst Vidka same neumnosti učim, naprimer: k pojeva poliževa krožnik Ja ko bo pa to naredil kje v gostilni ko boste jedli, boš pa rekla; mulc ja kje si pa to pobral? Tega se ne dela Bom pa rekla, če dobimo kej popusta k smo krožnike pomil
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 10:33:12
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Moj spi..ze kako urco. Ata **** je tud ze pokonc... bere cajtnge Kmalu bo treba it kuhat Jaz rada pospravljam... vse rada delam samo po vrtu ne maram kopat pa kuhat ne maram... No, pol prid pa k men pospravit, jst bom šla pa na vrt pa kuhat Jst zlo rada kuham, če vem kaj skuhat, seveda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 10:36:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: **** Moj spi..ze kako urco. Ata **** je tud ze pokonc... bere cajtnge Kmalu bo treba it kuhat Jaz rada pospravljam... vse rada delam samo po vrtu ne maram kopat pa kuhat ne maram... No, pol prid pa k men pospravit, jst bom šla pa na vrt pa kuhat Jst zlo rada kuham, če vem kaj skuhat, seveda. Prec bi bla za , ce bi ble kje bliz doma... vsak dopoldan zamenjava... Jaz grem k teb pospravit ti k men kuhat...( vrta pa zdej itak nimam )
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 10:37:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Moj spi..ze kako urco. Ata **** je tud ze pokonc... bere cajtnge Kmalu bo treba it kuhat Jaz rada pospravljam... vse rada delam samo po vrtu ne maram kopat pa kuhat ne maram... Jaz tud ne, raje jem Počas bom Alji dala za jest in via pančevo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 10:38:37
|
|
|
|
Estrella*
|
Vrtnarjenje tudi ni zame Kaj za pa sploh je????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 10:42:39
|
|
|
|
barbaw
|
Dan! Sem nekaj brala za nazaj, pa toliko klofate, da vas ne dohajam. Še nisem v elementu. sneg je, glej zunaj sneg je, ..... Noč je bila taka kot pri Špelini. Špelin@ te zelo občudujem, ker se je meni skoraj zmešalo ob 6.30, ker sem spala vsega mogoče 1 uro, pa še to ne v kosu. Zdaj je mala na silo morala spat, ker se je zbudila ob 8.30 totalno crknjena. Ne razumem zakaj ni bolj dolgo spala. Samo, da se zdaj naspi, da bo ok. bla bla bla (to je namesto jamranja)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 10:43:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vrtnarjenje tudi ni zame Kaj za pa sploh je???? visenje na RR in kofetkanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 10:44:22
|
|
|
|
Estrella*
|
Moja malica: 2 hrustljava korenčka Kosilo bo pa kar makaronflajš iz ostanka včerajšnjih čuft. To imam najraje, ko ni treba nič posebej kuhat. Ko gre mala spat, se pa lotim mal odkidat po bajti in polikat cunje tako, da bom sežurala popoldan in zvečer barbaw; javi se kaj!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 10:44:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vrtnarjenje tudi ni zame Kaj za pa sploh je???? visenje na RR in kofetkanje ooo tole je pa bla telepatija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 10:46:34
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro Midva z Vidom sma včeraj zaspala že pred 22 uro in je spal vse do 8.30, jaz pa skoraj celo noč v luft gledalal, ker nisem mogla spat. Tako me grlo boli, da še sline ne morem pogoltnit, moja zdravnica pa dela danes popoldan, pa zunaj sneži kot noro, sploh ne vem, če bom z avtom kam prišla. Rada bi lekadol pojedla, pa ga ne morem pogoltnit , če pa ga raztopim, pa mi gre na bruhanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 10:50:21
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro Midva z Vidom sma včeraj zaspala že pred 22 uro in je spal vse do 8.30, jaz pa skoraj celo noč v luft gledalal, ker nisem mogla spat. Tako me grlo boli, da še sline ne morem pogoltnit, moja zdravnica pa dela danes popoldan, pa zunaj sneži kot noro, sploh ne vem, če bom z avtom kam prišla. Rada bi lekadol pojedla, pa ga ne morem pogoltnit , če pa ga raztopim, pa mi gre na bruhanje. Na eks spij s kakšnim sokom zmešaj al pa direkt al pa z vitaminom C
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 10:53:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro Midva z Vidom sma včeraj zaspala že pred 22 uro in je spal vse do 8.30, jaz pa skoraj celo noč v luft gledalal, ker nisem mogla spat. Tako me grlo boli, da še sline ne morem pogoltnit, moja zdravnica pa dela danes popoldan, pa zunaj sneži kot noro, sploh ne vem, če bom z avtom kam prišla. Rada bi lekadol pojedla, pa ga ne morem pogoltnit , če pa ga raztopim, pa mi gre na bruhanje. Septolet predvidevam, da nimaš. Jaz sem samo eno pojedla pa je bilo ok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 10:53:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moja malica: 2 hrustljava korenčka Kosilo bo pa kar makaronflajš iz ostanka včerajšnjih čuft. To imam najraje, ko ni treba nič posebej kuhat. Ko gre mala spat, se pa lotim mal odkidat po bajti in polikat cunje tako, da bom sežurala popoldan in zvečer barbaw; javi se kaj! Jaz pa bom danes skuhala mleto meso s kitajskim zeljem in sojino omako, riž in solato. Tašča gre nekam in moram za sotale skuhat. Če bi šlo za mojo rit ne bi nič jedla oz. ne bi kuhala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 10:53:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vrtnarjenje tudi ni zame Kaj za pa sploh je???? RR O jaz pa tocno vem kaj bi... Pesek... morje... soncek lezalnik pod palmo... hladna pijacka pa dobra knjiga...no ja pa lahko je se kak fajn decko z pahljaco zraven Ja, pa sendvic z poli salamo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 10:56:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Vrtnarjenje tudi ni zame Kaj za pa sploh je???? RR O jaz pa tocno vem kaj bi... Pesek... morje... soncek lezalnik pod palmo... hladna pijacka pa dobra knjiga...no ja pa lahko je se kak fajn decko z pahljaco zraven Ja, pa sendvic z poli salamo Tole Poli ti morajo obvezno prinest, da si boš lahko dala duška.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 10:59:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Dan! Sem nekaj brala za nazaj, pa toliko klofate, da vas ne dohajam. Še nisem v elementu. sneg je, glej zunaj sneg je, ..... Noč je bila taka kot pri Špelini. Špelin@ te zelo občudujem, ker se je meni skoraj zmešalo ob 6.30, ker sem spala vsega mogoče 1 uro, pa še to ne v kosu. Zdaj je mala na silo morala spat, ker se je zbudila ob 8.30 totalno crknjena. Ne razumem zakaj ni bolj dolgo spala. Samo, da se zdaj naspi, da bo ok. bla bla bla (to je namesto jamranja) Dobrodosla...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-) 27.1.2009 10:59:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro Midva z Vidom sma včeraj zaspala že pred 22 uro in je spal vse do 8.30, jaz pa skoraj celo noč v luft gledalal, ker nisem mogla spat. Tako me grlo boli, da še sline ne morem pogoltnit, moja zdravnica pa dela danes popoldan, pa zunaj sneži kot noro, sploh ne vem, če bom z avtom kam prišla. Rada bi lekadol pojedla, pa ga ne morem pogoltnit , če pa ga raztopim, pa mi gre na bruhanje. ja pa bos kar mogla kak neoangin nabavit in spit lekadol...ce ne bo se slabs.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?