|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 12. del :-)
27.1.2009 10:21:48   
Svojeglava

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

Jaz pa pogrešam BARBAW!
Barbaw, če bereš: nikol nisem prav redno pisala, ampak brala pa skoz in tvoji posti so vedno THE BEST! Vedno poveš realno, kot je, ful maš izkušenj in pametnih nasvetov + dobre fore!
Mogoče zato, ker imava pribl. enako stare otroke ampak vedno sem vesela tvojih postov...

Upam, da prideš čim prej nazaj!

oj kako ste kaj pri vas? Ste zdravi in kdaj se selite???

zdravi nismo: kašljamo, smrkamo, kihamo, hropemo...vsi po vrsti...

selitev je pa v teku: kupujemo ploščice, delamo izrise kopalnice in kuhinje... merimo in spet rišemo... vsak dan najdem kak zračnik, ki ni vrisan v plan in potem bana ne gre notr... pa take fore...

v petek rušimo steno med wc in kopalnico, naslednji teden potem UPAM polagamo ploščice...

tako, počasi bo...

sem pa včeri pop.izd. ko sva mogla notraju dat 300 eur, da nama je preral pogodbo, potem pa pše odvetniku 200 kao za neodvisno pravno mnenje,... ker imava hipotek kredit. PLJAČKA!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
27.1.2009 10:22:02   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Alja ratuje tečka, sem šla mal z njo popit čaja in mal sva se igrali, sedaj pa se spet sama moti na tleh v dnevni. Danes ima mami cilj in bo cel svet trpel z njouser posted image

srčekgirll: ja kot gateuser posted image  Jaz moram vsake toliko držat pridigo sinu, da se jih menja vsak dan, on pa reče ; ja pa zakaj? In jovo na novo......oh ti deci, že od majhnega kažejo vse znake moškostiuser posted image

Jp skor vsi moški so isti. Je pa nekaj takih ki si jih. Bo treba naše user posted image že zgodaj učit začet. Jst Vidka same neumnosti učim, naprimer: k pojeva poliževa krožnikuser posted image user posted image

Dokler ga pol dasta v lijak je o.k..... ko ga bosta polizala pa dala nazaj v omaro bo bolj kriza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
27.1.2009 10:23:40   
Estrella*

Alja ratuje tečka, sem šla mal z njo popit čaja in mal sva se igrali, sedaj pa se spet sama moti na tleh v dnevni. Danes ima mami cilj in bo cel svet trpel z njouser posted image

srčekgirll: ja kot gateuser posted image  Jaz moram vsake toliko držat pridigo sinu, da se jih menja vsak dan, on pa reče ; ja pa zakaj? In jovo na novo......oh ti deci, že od majhnega kažejo vse znake moškostiuser posted image

Jp skor vsi moški so isti. Je pa nekaj takih ki si jih. Bo treba naše user posted image že zgodaj učit začet. Jst Vidka same neumnosti učim, naprimer: k pojeva poliževa krožnikuser posted image user posted image

Ja ko bo pa to naredil kje v gostilni ko boste jedli, boš pa rekla; mulc ja kje si pa to pobral? Tega se ne delauser posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
27.1.2009 10:24:25   
Anonimen
Zdej sem videla, da vas veliko isce varstvo? No mi smo se odlocili da bo kar moja mama za skot tukaj.user posted image

Ampak... s tem se da pa tud sluzit.. Ce imas rad otrocke pa mal placa , vzames ebe 3 do 5 komadov pa kar dobre peneze kasiras...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2429
27.1.2009 10:27:38   
Estrella*

Zdej sem videla, da vas veliko isce varstvo? No mi smo se odlocili da bo kar moja mama za skot tukaj.user posted image

Ampak... s tem se da pa tud sluzit.. Ce imas rad otrocke pa mal placa , vzames ebe 3 do 5 komadov pa kar dobre peneze kasiras...

ja  jeklene živce........huda odgovornost in krvavo prislužen denar, če varvaš tako kot je treba.user posted image user posted image
Moja mami je čuvala otroke in rečem samo NE HVALA.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
27.1.2009 10:29:39   
Anonimen

ja  jeklene živce........huda odgovornost in krvavo prislužen denar, če varvaš tako kot je treba.user posted image user posted image
Moja mami je čuvala otroke in rečem samo NE HVALA.

Ma moras bit tip za to.... sej jaz tud nisem po mojem. Ampak eni pa so...

Neposredna povezava do sporočila: 2431
27.1.2009 10:31:24   
Anonimen
Moj spi..ze kako urco. Ata **** je tud ze pokonc... bere cajtnge user posted image

Kmalu bo treba it kuhat user posted image user posted image  Jaz rada pospravljam... vse rada delam samo po vrtu ne maram kopat pa kuhat ne maram...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2432
27.1.2009 10:31:33   
Srčekgirll

Ja ko bo pa to naredil kje v gostilni ko boste jedli, boš pa rekla; mulc ja kje si pa to pobral? Tega se ne delauser posted image

user posted image user posted image Bom pa rekla, če dobimo kej popusta k smo krožnike pomiluser posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 2433
27.1.2009 10:33:12   
Srčekgirll

Moj spi..ze kako urco. Ata **** je tud ze pokonc... bere cajtnge user posted image

Kmalu bo treba it kuhat user posted image user posted image  Jaz rada pospravljam... vse rada delam samo po vrtu ne maram kopat pa kuhat ne maram...

No, pol prid pa k men pospravit, jst bom šla pa na vrt pa kuhatuser posted image Jst zlo rada kuham, če vem kaj skuhat, seveda.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
27.1.2009 10:36:48   
Anonimen

No, pol prid pa k men pospravit, jst bom šla pa na vrt pa kuhatuser posted image Jst zlo rada kuham, če vem kaj skuhat, seveda.

Prec bi bla za , ce bi ble kje bliz doma... vsak dopoldan zamenjava...user posted image user posted image

Jaz grem k teb pospravit ti k men kuhat...( vrta pa zdej itak nimam )user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 2435
27.1.2009 10:37:22   
Estrella*

Jaz tud ne, raje jemuser posted image Počas bom Alji dala za jest in via pančevouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
27.1.2009 10:38:37   
Estrella*
Vrtnarjenje tudi ni zameuser posted image Kaj za user posted image user posted image  pa sploh je????user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2437
27.1.2009 10:42:39   
barbaw
Dan!

Sem nekaj brala za nazaj, pa toliko klofate, da vas ne dohajam. Še nisem v elementu.

sneg je, glej zunaj sneg je, .....

Noč je bila taka kot pri Špelini. Špelin@ te zelo občudujem, ker se je meni skoraj zmešalo ob 6.30, ker sem spala vsega mogoče 1 uro, pa še to ne v kosu. user posted image user posted image user posted image  Zdaj je mala na silo morala spat, ker se je zbudila ob 8.30 totalno crknjena. Ne razumem zakaj ni bolj dolgo spala. user posted image  Samo, da se zdaj naspi, da bo ok.

bla bla bla (to je namesto jamranja) user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 2438
27.1.2009 10:42:41   
barbaw

MAJ
VSE NAJBOLJŠE
ZA 8- MICO!!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2439
27.1.2009 10:43:09   
barbaw

Vrtnarjenje tudi ni zameuser posted image Kaj za user posted image user posted image  pa sploh je????user posted image user posted image

visenje na RR in kofetkanje user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2440
27.1.2009 10:44:22   
Estrella*
Moja malica: 2 hrustljava korenčkauser posted image  Kosilo bo pa kar makaronflajš iz ostanka včerajšnjih čuft. To imam najraje, ko ni treba nič posebej kuhat. Ko gre mala spat, se pa lotim mal odkidat po bajti in polikat cunje tako, da bom sežurala popoldan in zvečeruser posted image

barbaw; javi se kaj!

Neposredna povezava do sporočila: 2441
27.1.2009 10:44:57   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

visenje na RR in kofetkanje user posted image user posted image user posted image

ooo tole je pa bla telepatijauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
27.1.2009 10:46:34   
hijenca
Dobro jutro

Midva z Vidom sma včeraj zaspala že pred 22 uro in je spal vse do 8.30, jaz pa skoraj celo noč v luft gledalal, ker nisem mogla spat. Tako me grlo boli, da še sline ne morem pogoltnit, moja zdravnica pa dela danes popoldan, pa zunaj sneži kot noro, sploh ne vem, če bom z avtom kam prišla. Rada bi lekadol pojedla, pa ga ne morem pogoltnituser posted image user posted image , če pa ga raztopim, pa mi gre na bruhanje.user posted image user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
27.1.2009 10:50:21   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro

Midva z Vidom sma včeraj zaspala že pred 22 uro in je spal vse do 8.30, jaz pa skoraj celo noč v luft gledalal, ker nisem mogla spat. Tako me grlo boli, da še sline ne morem pogoltnit, moja zdravnica pa dela danes popoldan, pa zunaj sneži kot noro, sploh ne vem, če bom z avtom kam prišla. Rada bi lekadol pojedla, pa ga ne morem pogoltnituser posted image user posted image , če pa ga raztopim, pa mi gre na bruhanje.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Na eks spij s kakšnim sokom zmešaj al pa direkt al pa z vitaminom C

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
27.1.2009 10:53:49   
barbaw

Dobro jutro

Septolet predvidevam, da nimaš. Jaz sem samo eno pojedla pa je bilo ok.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
27.1.2009 10:53:52   
barbaw

Moja malica: 2 hrustljava korenčkauser posted image  Kosilo bo pa kar makaronflajš iz ostanka včerajšnjih čuft. To imam najraje, ko ni treba nič posebej kuhat. Ko gre mala spat, se pa lotim mal odkidat po bajti in polikat cunje tako, da bom sežurala popoldan in zvečeruser posted image

barbaw; javi se kaj!

Jaz pa bom danes skuhala mleto meso s kitajskim zeljem in sojino omako, riž in solato. Tašča gre nekam in moram za sotale skuhat. Če bi šlo za mojo rit ne bi nič jedla oz. ne bi kuhala.

Neposredna povezava do sporočila: 2446
27.1.2009 10:53:53   
Anonimen

RR user posted image user posted image user posted image user posted image

O jaz pa tocno vem kaj bi...

Pesek... morje... soncek lezalnik pod palmo... hladna pijacka pa dobra knjiga...no ja pa lahko je se kak fajn decko z pahljaco zraven user posted image
Ja, pa sendvic z poli salamo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2447
27.1.2009 10:56:22   
barbaw

RR user posted image user posted image user posted image user posted image

O jaz pa tocno vem kaj bi...

Pesek... morje... soncek lezalnik pod palmo... hladna pijacka pa dobra knjiga...no ja pa lahko je se kak fajn decko z pahljaco zraven user posted image
Ja, pa sendvic z poli salamo user posted image user posted image

Tole Poli ti morajo obvezno prinest, da si boš lahko dala duška. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
27.1.2009 10:59:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dan!

Sem nekaj brala za nazaj, pa toliko klofate, da vas ne dohajam. Še nisem v elementu.

sneg je, glej zunaj sneg je, .....

Noč je bila taka kot pri Špelini. Špelin@ te zelo občudujem, ker se je meni skoraj zmešalo ob 6.30, ker sem spala vsega mogoče 1 uro, pa še to ne v kosu. user posted image user posted image user posted image  Zdaj je mala na silo morala spat, ker se je zbudila ob 8.30 totalno crknjena. Ne razumem zakaj ni bolj dolgo spala. user posted image  Samo, da se zdaj naspi, da bo ok.

bla bla bla (to je namesto jamranja) user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobrodosla...user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 2449
27.1.2009 10:59:27   
Anonimen

Dobro jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja pa bos kar mogla kak neoangin nabavit in spit lekadol...ce ne bo se slabs.

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?