5ra_28
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m 5tra_28; a Biogaja se lahko uporablja tudi če uporabljaš kapljice proti krčkom. Mi imamo Plivit D kapljice po 3 na dan, katere pa so sploh dobre, glede da je teh kapilc toliko (AD3, D3..), Jaz sem imela kapljice Lefaxin, vetrovne iz koroških in Saab Simplex, ki mi jih je sestrična poslala iz Nemčije. Midva sva kupila Lefaxin, preostale pa sva dobila, naj probava. A sva večinoma uporabljala Lefaxin, sva bila najbolj zadovoljna. Pediatrinja pa nama je na posvetovalnici svetovala Biogaja. Sem ji povedala da še jemlje Lefaxin. Pa je rekla, da nima kaj bit, razen da lahko neham s preostalim, da bom bolj videla efekt. Te biogaja so probiotiki, in v navodilih piše, da pač pozitivno vplivajo na črevesje. Mi je rekla, da je dve uri črvičenja na dan do treh mescev normalno. No, te biogaja mu dajem, 5 kapljic na dan, vsak dan. Če pa ga kaj črviči (v nedeljo sem jedla jaz svinjske rebrce, pa svinjine od kar dojim ne jem, pa je najprej mene trebuh bolel, posledično pa še malega, sam njega dosti hujše ). No, takrat sem še mu dala Lefaxin, pa nošenje na trebuščku, pa je ok.