|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 10:04:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lejla969)
  Neposredna povezava do sporočila: 1026
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 10:06:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1027
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 10:09:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1028
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
27.1.2009 10:09:39   
lejla969
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

evo, ta avtosedež smo nabavili

http://www.brevi.eu/prodotti-prima-infanzia/in-auto/grand-prix-silverline-t2/i-colori.html#

Kje ste ga nabavli? Koliko je stal?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
27.1.2009 10:10:19   
nanka
Dobro jutro iz zasneženega kraja, pri nas sneži, kot da se je oblak vtrgal...

Na Trojane ali pa kam drugam prideva tudi midve, če ne bo spet kakšne vročine, delam na tem da bo zdrava, čeprav spet nekaj kiha.

Umpa user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse slikice so čudovite, seveda mislilm otroke na njih user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa hruško ribat za malo lakoto.

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 10:14:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1031
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 10:16:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1032
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 10:18:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1033
27.1.2009 10:27:49   
lejla969
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

mojcek, ne sem skor zihr, da je to sam izsiljevanje, pa si do zdej nisem upala priznat...
gre nekako tako: zagleda telefon in v tak jok, da bi se ga vsak usmilil... in kriči, dokler mu ne dam telefona, al pa kriči, ker mu ga ne dam...

zagleda igračko... če je sam se bo lepo splazil do nje, pa če je pol kilometra proč, ko vidi mene, se uleže na tla in trmari in kriči, naj mu dam igračo... pa mu NIČ ne nosim k riti, niti ga ne nosim po rokah, sem pa res vedno ob njem.

po mojem se mi to maščuje, ker sem 6 mesecev na vsak mali jokec dobesedno vse pustila in letela k njemu, zdej pa mu ni jasno, kako ga ne dvignem takoj...

pa sej to je vedno slabše no. kam to pelje...

sej pravim, mogoče sem mu preprosto zoprna, me ne mara in se ob men ne počuti ok, ker ni normaln da tuli kot sirena, sam da me zagleda!

Umpiiiiiiii- sej bo boljše. Mogoče ima tak dan. Tudi otroci niso vsak dan dobre volje. Kaj če dela kakšen zobek.
Nisi mu pa zoprna, ti si njegova največja ljubezen. Veš kako so tako majhni otročički navezani na mamice. Naj ga mož ima kaki 2 uri in ti pojdi stran, magari na kavico. Ko boš prišla nazaj te bo tako zaljubljeno pogledal, da boš potočila par solz. Probaj. Pa stisni ga zdaj in poljubčkaj.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1034
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 10:28:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1035
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 10:30:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1036
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 10:34:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1037
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 10:36:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1038
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 10:37:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1039
27.1.2009 10:39:15   
glugluglu
Almera, srečanje Trojane, a si spregledala:
a potem ne bi imele srečanja raje v LJ?

Neposredna povezava do sporočila: 1040
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 10:46:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1041
27.1.2009 10:54:30   
Netta
Miriam - Bor pije iz Magic Cupa od Aventa. Prve parkrat se je malo mučil zdaj pa gre brez problemov. Ti svetujem, glede na to, da Ana ni imela flaške, da uvedeš Magic Cup ali podobno od kake druge firme. Brez veze, da sedaj flašo uvajaš.

ja saj imamo to...sem pozabila napisat...pa dulček grize...grrrrr...pa tud iz kozarca smo že dali, ampak gre 3/4 mimo ...nč bom vztrajala, enkrat ji bo že potegnilouser posted image

lumpa - ne obupat no...saj smo s tabouser posted image user posted image user posted image

karamela - imaš še kakšen kos tortice...iz kje si že...aha, predaleč...po pošti prosim!!!user posted image user posted image user posted image

rebeca - pri nas je popolnoma isto...če me ne vidi je vse ok, se sama zamoti in zaspi, če pa me, potem pa se hoče igrat z mano, ipd...
lumpa- nič nisi slaba mama, če ga malo pustiš samega...to da te ne mara pa sploh ne more držati...ti si zanj cel njegov svet...najpomembnejša!!!!

auroraa - bravo matic!

Neposredna povezava do sporočila: 1042
27.1.2009 10:59:23   
nanka
Metuljček anketa izpolnjena

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
27.1.2009 11:04:40   
glugluglu
auroraa, držim pesti, da bodo izvidi pravi!user posted image Ja, če bo sneg, potem tudi jaz ne bi šla nikamor, če ni nujno. Bolj zato, ker so takrat gužve, ljudje ne znajo vozit in kar rinejo na cesto potem pa bi lahko jaz nazaj grede v kakšnem zastoju na našem Vrhniškem klancu ostala in zamudila Marka in Nino.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 11:06:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1045
27.1.2009 11:15:07   
tims
Dobro jutro.

Zgleda, da so dons vsi neki jamral ponoč. Pri nas se je pa Nina zbudila okol enih in je nekaj stokala, pa sem o kar k sebi na pojstlo dala, pa je spala naprej. Sem pa jaz ful slabo spala. Sem imela ves čas telefon pri sebi in čakala.... še sama ne vem kaj. Kar ne morem se sprostit, ko Tima ni doma. Imam navado, da predno grem spat, grem k Timu u sobo in mu dam lupčka. No, včeraj grem v sobo.... in v jok, ker je bla pojstla prazna user posted image user posted image user posted image .

Srečanje-jaz sem za kamorkoli, če naju bo kakšna pelala. Populis, Almera, kaj pravtauser posted image ?

Lex, upam, da ne bo prehudo pri "mesarju".

Neboglasnica, user posted image , da bo čim prej mimo teta šla kam drugam na obisk.

Zdej grem pa neki pojest, če bom sploh lahko. Tamala pa še kar spiuser posted image . Zgleda, da jo vreme daje. Pol pa likat. Upam, da bojo tile dnevi čimhitreje mimo, drugač se mi bo kar odtrgal.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
27.1.2009 11:15:34   
Netta
lumpa - meni ni ok ta način...kaj pa ko ga ne boš mogla več nosit, ko boš preutrujena, te bodo roke bolele, boš bolna itd....kaj misliš da bo Luka storil?

Neposredna povezava do sporočila: 1047
27.1.2009 11:16:30   
ilatic
Umpa ne sekiraj se! To zdaj vsi počenejo. Ja razvajeni so!!!! Moj je bil tako priden zdaj pa je tudi pogruntal, da z jokom lahko izsiljuje. Se dere kot žival v postelji ko ga dam spat, pa ga dvignem nosim eno minutko pa ga spet odložim pa spet se dere pa ga spet dvignem pa spet minutko nosim pa ga spet položim. Pol pa dojame da ga ne mislim nositi in da ga vedno odložim in sam obrne glavo in zaspi!
Na tleh se igra pet minut pa se že dere. Čim pridem v sobo se pa že smeji. Zdej so prišli v obdobje k rabijo in želijo full naše pozornosti. Ne smemo mu jo preveč dat, ker potem smo lahko samo z njimi. In take neumnosti ne piši več, da te nima rad in ne vem kaj še, ker vsak otrok obožuje svojo mamo in bolj ima meje postavljene bolj te spoštuje! Treba jih je od malega učit, da ne morejo vse dobit kar si želijo. Ti kr vztrajaj in ne se pustit izseljivat. Ker potem boš pri njegovih 2 letih pogorela ker takrat šele začenjo trmart!! Vprašaj Lex! SI ODLIČNA MAMICA!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1048
   [Brisano sporočilo]
27.1.2009 11:16:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1049
27.1.2009 11:17:29   
Inigo
eh, lumpika moja... kaj naj ti rečem... pa si ti to prepričana? kar težko verjamem, da bi bil tako razvajen... user posted image

pa misliš, da ga boš tako kaj naučila, če ga boš pustila jokat? sam vprašam, ni blo to mišljeno kot sarkazem.

misliš, da obstajajo kaki psihoterapevti za dojenčke? mogoče bi ti ga pomagali razvozljat al pa ti vsaj svetovali kako bi ga odvadila take trme.

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?