tims
|
Ojla, Populis, evo mene . Čer tudi ostalim. Vas čekeram, pa mislim da bom kar odnehala, ker nikamor ne pridem. Mal da napišem, kaj se je dogajalo ta vikend, ko sem bila odsotna z RR. V soboto smo imeli cel dan obiske. Zvečer sta Tim in moj šla še po tople smučarske nogavice za Tima, ker je ta teden naš mulo šel na smučanje z vrtcem. Včeraj sem pa cel dan pakirala. In to je bilo prav mučno delo, ker sem mogla Timu razlagat, kje ima kaj, kako je zloženo, ipd. In to razlagat pet letniku je isto, kokr če bi mu razlagala slovnico. No, potem pa mi je reku, da si bo vse zapomnu. In danes zjutraj sem ga jaz zbudila in zrihtala za v vrtec. In na vratih mi reče, da nas bo pogrešal in da nas ima vse rad. Jaz pa sekundo za tem, ko sta zaprla vhodna vrata v jok. Že tko mi je ful težko, ko je šel, potem pa še taka izjava. Cel dan sem bila našpičena in slabe volje. Komaj sem čakala da bo ura 21h, ker takrat imamo dovoljenje, da pokličemo vzgojiteljice, kako in kaj. Točno ob 21h sem že visela na telefonu. Me je vzgojiteljica potolažla, da je vse ok, da se imajo lepo.... Pa sej vem, da mu nič ne manjka, ampak že tist občutek, da nisem zraven, če me bo rabil pogrešal... Joj, sej bo kmal petek. Po moje bom že ob treh tam visela, čeprav je predviden prihod okoli petih. No, in tako se je celo zgodilo, da sem pozabila na našo slavljenko . Pa bom zdaj voščila: VSE NAJBOLJŠE NINA in LARA. Zasledila sem, da se je AAA končno opogumila in se javila. Bravo punca . Sem vidla, da je debata tekla o spanju otrok. Jaz bom pa za našo Nino tko napisala, da se spreminja kot vreme. Sicer je zdaj že nekaj časa isto (zvečer), čez dan pa spi kot jo piči. Kakšen dan spi tri ure, kakšen dan pa samo petnajst minut. Zečer imava isti ritual. Umivanje, malo crkljanja, poslovit se od očita, dojenje in potem v posteljo. Je pa res, da ponavadi zaspi med hranjenjem, kar me ne moti. In tudi to je res, da ji zvečer pustim, da je dlje priklopljena kot pa čez dan. Se bo že odvadla. Tim je dokler je bil dojen vsakič zaspal na zizi. Ko sem ga nehala dojit, sem ga pa samo odložila v njegovo posteljo. Včasih je trajalo tudi eno uro, da je zaspal, ampak na koncu je. Se je pa dve noči nazaj zbudila okoli treh ponoči in je z glavo kar rinila v prsi, pa je nisem hotla dojit. Je ene pet minut kar vztrajala, jaz pa tudi. Sem jo mal ponosila, ji potihem pela in zaspala je nazaj do pol sedmih zjutraj . Tko, da je res tisto: ne ponujat takoj hrane. Nč, zdej grem pa prjatle pogledat pol pa v pojstlo. Lahko noč vsem.
|