Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 9:01:48
|
|
|
|
Netta
|
neboglasnica - tudi jaz ne razumem zdravnikov, ma ti pomoje teži čisto brezveze...saj ga itak še večinoma dojiš...ne sekiraj se, glavno da je zdrav! aha, zdaj grem po pa jest, čao!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 9:03:17
|
|
|
|
metuljcek321
|
populis, glede Supernove ... tukaj snezi & jaz v takem ne grem na cesto. Lahko pa ti s ta malo priletis do mene, kaj pravis?
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 9:03:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 9:04:04
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu mirjam80, Tian je navajen po flaški, ampak sem mu dala že po kazrcu in je znal pit, prposkusi s kozarčkom! se opravičujem napakam, da popravim, ker me mami moti, hitro pišem: evo-poprava: Tian je navajen piti po flaški, ampak sem mu dala tudi že po kozarcu in je znal tako piti. Mirjam, poskusi s kozarčkom!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 9:05:57
|
|
|
|
metuljcek321
|
Zdaj pa frustkat!
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 9:07:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 9:08:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 9:12:16
|
|
|
|
Inigo
|
dobro jutro! kk sm jst hin. počutim se kot da bi me en celo noč tepu neki sm zbolela... ma bo že! mali že prvo rundo spi. jst pa si grem zdele en fruštek nardit, pol pa pridm enga cajta nazaj. se vidjamo!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 9:15:22
|
|
|
|
metuljcek321
|
populis, ZS! za vse bolckane!
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 9:24:36
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo dobro jutro! kk sm jst hin. počutim se kot da bi me en celo noč tepu neki sm zbolela... ma bo že! mali že prvo rundo spi. jst pa si grem zdele en fruštek nardit, pol pa pridm enga cajta nazaj. se vidjamo! Ja, kaj se pa sedaj izgovarjaš. Priznaj, da sta z M malo bolj težko varianto ubrala.... Populis in Metuljčica, ni panike. Ne v tem vremenu tavat, bomo drug teden uredile.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 9:33:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 9:36:23
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Tinky, evo, zdaj imate odlicen razlog za menjavo avta. Samo se na primeren nacin ga moras tolmacit mozu, da se bo strinjal ma kje pa, ima nov avto in, da omenim prodajo, me obesi Dobro jutro, glihkar sem vstala. Teo in mož sta pokonci že od 7, mene sta pa pustila spat, oz. se NASPAT. Kako je pasalo se premetavat po postelji, saamaa.
< Sporočilo je popravil Tinky -- 27.1.2009 9:37:48 >
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 9:39:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 9:43:40
|
|
|
|
metuljcek321
|
Aha, zdaj pa ne snezi vec ... populis, jaz sem ti VSE detajle poslala na ZS .... zemljevid included. Upam, da se vidimo. ZDaj pa letim pobrisat po tleh, ker vem, da Lara puza, pa da me ne bo glih sram, k bojo njene hlace postale druge barve
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 9:49:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 9:50:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 9:51:32
|
|
|
|
Inigo
|
TROJANE: punce pofočkajte se, da vidimo od kod smo Almera Todi Aurora Populis Metuljcek Miriam Glugluglu Inigo neboglasnica - uf ja! bi raj to. bi vsaj vedla od česa je
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 9:55:30
|
|
|
|
lejla969
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška lejla, je obupala k nobene ni blo gor ja pa res sem obupala in šla spat. Dobro jutro vsem čeprav jaz in Miran nimava dobrega. Zmanjkalo nam je kurilno in čakava tatkota, da pride domov. Sva oblečena kot eskima.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 9:56:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 9:58:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 10:01:17
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa haha lex a še bolj je lahko razmetano? če vse kr leži povsod evo še ena 2 minuti nazaj. iiiiiiiiiiii, kok je fletkan lejla969, madonca, vi pa mate puzzlov ... za celo ogromno sobo In kako smo že velikiiii! Bravo Miran!!!! hd, ja victoria tud men boljš zgleda rjava. Pri sebi pa sprobaj čimprej, če ti ne bo všeč, lahko še do sobote popraviš hhahahahaha, a pol bi bla rada umpi podobna? umpa ti si pa faca Trojane - NE, mam izpit Jaz sem Eurospinove puzzle pustila 1 noč zunaj, pa so ok, brez vsakega vonja. Sem jih pa temeljito prebrisala, ker so večje kot ostale in mi ne grejo v stroj . Evo, tudi Metuljčica je tako naredila z istimi puzzli. Metuljčica, anketa izpolnjena vau, osmerčki .... sej se mi zrolaaaaaaaaaaaaa a si predstavljate met 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jih ??????? Evo, še našo tortico in slavljenca. Nina pol leta in njen pradedek 78 let. Tortica sicer ni bila nič posebnega, je bila pa čokoladna in dobra, da jooooj! Sem jo pojedla en ogromen kos, ker sem vedela, da neslednji dan (=včeraj) začnem z dieto. Ko smo že pri njej - včerajšnji dan uspel! Inigo haha, vidiš, kako te neboglasnica heca Tinky, in kateri je to "nedružinski avto"? Grem fruštkat, danes zamujam. Krivec? RR, itak!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2009 10:02:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 27.1.2009 10:02:42
|
|
|
|
lejla969
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Lejla - mi tudi vozimo avion - čeprav ja temu rečem nasedli kit. Uau, ima pa ful veliko igralno površino - koliko puzzlov je to. Kaj ima lepe modre učke Aja, kdaj se ti puzzli razsmradijo? Postavljenih imamo 30 puzzlov in jih nameravamo še kupit, ker imamo ful mrzla tla. Živimo v nadstropju, spodnji del hiše je garaža, ki ni zaprta. Tla so res mrzla. Smo pa te puzzle kupli v akciji par mesecev nazaj in niso nič smrdeli.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?