karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa haha lex a še bolj je lahko razmetano? če vse kr leži povsod evo še ena 2 minuti nazaj. iiiiiiiiiiii, kok je fletkan lejla969, madonca, vi pa mate puzzlov ... za celo ogromno sobo In kako smo že velikiiii! Bravo Miran!!!! hd, ja victoria tud men boljš zgleda rjava. Pri sebi pa sprobaj čimprej, če ti ne bo všeč, lahko še do sobote popraviš hhahahahaha, a pol bi bla rada umpi podobna? umpa ti si pa faca Trojane - NE, mam izpit Jaz sem Eurospinove puzzle pustila 1 noč zunaj, pa so ok, brez vsakega vonja. Sem jih pa temeljito prebrisala, ker so večje kot ostale in mi ne grejo v stroj . Evo, tudi Metuljčica je tako naredila z istimi puzzli. Metuljčica, anketa izpolnjena vau, osmerčki .... sej se mi zrolaaaaaaaaaaaaa a si predstavljate met 8!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jih ??????? Evo, še našo tortico in slavljenca. Nina pol leta in njen pradedek 78 let. Tortica sicer ni bila nič posebnega, je bila pa čokoladna in dobra, da jooooj! Sem jo pojedla en ogromen kos, ker sem vedela, da neslednji dan (=včeraj) začnem z dieto. Ko smo že pri njej - včerajšnji dan uspel! Inigo haha, vidiš, kako te neboglasnica heca Tinky, in kateri je to "nedružinski avto"? Grem fruštkat, danes zamujam. Krivec? RR, itak!
|