|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
26.1.2009 21:47:21   
buhtlčk
Evo frizura je primerna za v bazen, do petka jo bom še dokončno udomačila :) Naš piki pančka že od 7h, mami pa upa na boljšo noč - beri da se zbudi le dvakrat in po jedi spi naprej.

Mirno noč želim.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
26.1.2009 22:20:36   
žanneža
Tudi midve sva začele z GH. Danes je pojedla kar 5 žličk dušenega in pretlačenega jabolka. Sicer ni najbolj navdušena, ampak bo že. Zizava še kar naprej strastno ( tudi do 9x v 24 urah), očitno rabi vedno več (prej 6-7x)! Ampak mi ni problem. Prav rada dojim in vem da mi bo kar hudo ko bova enkrat prenehale. Takega stika z otrokom nimaš nikoli več.

Prav zavidam vam, ko obiskujete plavalne tečaje z dojenčki. Žalostno je, da živim 5 min. od Term in pri nas je veliko mamic, ki bi želele takšen tečaj, ampak ni posluha! Žal! Se bova pa hodile pa same namakat!

user posted image

anaya - NELI
pf - LANA

Čestitke za 5 mesecev!

Erin- Hvala! Zanimivo branje! Bo mi koristilo!

Sayuri- Uboga Zara! Misliš, da ji AB ni prijel?  Driska je po mojem od AB, tudi Lana jo ima. Ritko ji mažem kar z Bepanthen mazilom in jo bolj pogosto previjam. Je pa res, tudi ko Lana zakašlja ponavadi prdne in blato kar "špricne". Vročine pa Lana nima, tako da ni tako hudo. Je kar dobre volje.
Se prav vidi na sliki kakšen ubošček je tvoja Zara! Pozdravite se!
Vilika- user posted image za obrate!

Vsem bolanim pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   da čimprej ozdravite!

zaljubljena mami

moji sončki:
Lana 20.08.2008,Neža 03.08.2001,Žan 23.02.1999

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
26.1.2009 23:08:19   
matejchi
user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu žanneža)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
26.1.2009 23:13:15   
Erin
a spet ne spiš?user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
27.1.2009 7:31:56   
Zoja Miša
Zunaj je čudovit dan user posted image

Zato bo kava prijala! Jutro!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
27.1.2009 7:39:04   
Zoja Miša
Ryssa, hvala za odgovor, bom tudi jaz kar tako naredila, malo po občutku, saj menda ne mora biti kaj narobe.user posted image Je pa pri zdrobovi kašici od Milupe, ki ima že mleko zraven, isto. Najprej gosta, potem pa se razreči. Sam boh ve zakajuser posted image .

Nell, no lepo da je bolje. Madona so iznašli sedaj neka imena za blezni. Peta, pa šesta....ja, a nimajo boljših idej?user posted image  Naj se tibor čim prej pozdraviuser posted image

Žanneža, tudi tvoja Lanauser posted image

In seveda Zara, Sayuri, še posebaj!user posted image

Ostali pa ne zbolevat več!!!!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
27.1.2009 7:42:57   
Zoja Miša
Tejkaz, jaz te bom pogrešala, če se nič boš javljala, veš!

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3632
27.1.2009 7:43:47   
Zoja Miša
Samogovoriuser posted image

Grem kaj pospravit

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3633
27.1.2009 7:53:30   
anita goitan
jutroo

jao naše spanjeuser posted image user posted image

zoja miša  thx za kavo

Avgustovčki ne zbolevatuser posted image

sayuri povej kako je tvoja lubicauser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3634
27.1.2009 8:01:22   
Krysia
Jutro ...

hvala za kavo, rabim! Pa sploh ne vem, zakaj, ker noč ni bila nič posebnega - jedli ob 3h in ob 6h, noreli do pol osmih, zdej pa spimo kot bubica ... mami pa na RR visi ...

Sayuri, sam da ste doma user posted image user posted image

No, avgustovčki, dost je blo bolezni! Lepo bit zdravi pa veseli!!

Tejkaz, kje se skrivaš? A se tko intenzivno seliš (upam) al kaj? Dej no, jst te ful pogrešam!

Danes po moji evidenci ni obmesečnic user posted image Bomo pa brez tortic user posted image

Lepo se imejte, se tipkamo še kaj - itak zgleda, da ne bo za it ven - pri nas dežuje user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
27.1.2009 8:06:55   
miškolinček
dobro jutro tudi od mene, tudi naše noči so tud čedalje slabše,

hvala za kafe

naš ta velik je norice prestal,tamal jih pa še ni dobil,upam da pri tem tud ostane,že tko nič ne spimo,danes je 13. dan

ne vem a je še katera opazla da ni Neže pa Tatly,punci kje sta?

Sayuri, držim pesti da se čimprej uštimate in da ostali ostanete zdravi.

Naty, vi se tudi pozdravite

pa ostali tudi.

Erin, kako je Tilen?

Neposredna povezava do sporočila: 3636
27.1.2009 8:08:28   
miškolinček
Tejka se pa seli ta teden zato se verjetno ni oglasila,nima časa al pa interneta.

Pa še to:
Aradej je od mrtvih vstala,...user posted image user posted image user posted image bravo...kje pa si zdaj,si oblubla slikce pa da boš mal napisala kako ste,zdaj pa ni nič......kako je tvoj možek a je še kr na vozičku a že hodi s pomočjo bergel? Javi se kaj no.

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 27.1.2009 8:11:08 >

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
27.1.2009 8:14:34   
anita goitan
miškolinček  čemu so pa vaše noči takeuser posted image

taki škorenci so baje IN, sam tuki za po kamniku pa res niso nouser posted image ..ma ne to men ni všeč

http://irena.blog.siol.net/2009/01/25/iiiiii-imejmo-vse-iste-skorenjce/

jaz sem bolj za tak športen stil, sem si jih kupila, sam majo še mal rdeče barve..čakam na pomladuser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 27.1.2009 8:21:27 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3638
27.1.2009 8:17:49   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

miškolinček  čemu so pa vaše noči takeuser posted image

nimam pojmauser posted image ,če bi vedla bi jih poštimala,zaspan na smrt pa ne spat

mislim da ga zobi dajejo,ker tudi čez dan ne spi več,kr naprej nekaj cvili, ...sam jaz zobov tudi približno še ne vidim...jaz bom šla julija vsa skrokana nazaj delat al bom pa bolniško nucala od utrujenosti

Neposredna povezava do sporočila: 3639
27.1.2009 8:20:30   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

taki škorenci so baje IN, sam tuki za po kamniku pa res niso nouser posted image ..ma ne to men ni všeč

Men tut ne, ne vem, kaj bi z vsemi temi resicami počelauser posted image  No, vsaj nizki souser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3640
27.1.2009 8:21:19   
aradej
Dobro jutro

Hvala za kavo 

Tukaj je ena slikica od danes zjutraj
user posted image

slikice od krsta pa sledijo

miškolinček bila sem utrujena pa se včeraj nisem nič oglasla pa še pospravljala sem. možek že hodi z berglami in jih včasih tudi že pozabi, je kar dobro

krst je uspel, celo mašo je bila budna, jokala pa tudi ni nič

Neposredna povezava do sporočila: 3641
27.1.2009 8:28:18   
sandra123
Jutrouser posted image ...ste me kaj pogrešaleuser posted image ...No, je user posted image , če rač. cruser posted image , pa nimaš nikogar, da bi ti ga popraviluser posted image ...
Pri nas nič novega, razen tega, da me je Tilnov padec opozoril, da zdaj malih dveh ne puščam nikjer brez nadzorauser posted image ker, sta postali pravi razgrajačici....že hočeta plezat po vseh 4-ihuser posted image , no, rikverc že znata šaltatuser posted image ...mi je včeraj Teja nasproti proti kuhinji lezlauser posted image ... v sredo imamo spet kontrolo pri P, pa cepljeni bosta, če bo vse ok...
Sayuri, upam, da je Zara kaj boljšeuser posted image , Žanneža, Naty, Andrejaboris, pozdravite seuser posted image user posted image ...
Šibam....se jezita 100/ uro, ker sta pripasani v ležalnikihuser posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 3642
27.1.2009 8:35:26   
aradej
user posted image
nekaj povabljenih manjka
user posted image
tole pa smo vsi
user posted image
pa še tortica

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
27.1.2009 8:47:23   
aradej
no pa še ena- botrca, midva in otroci
user posted image

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
27.1.2009 8:49:31   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: aradej

user posted image
nekaj povabljenih manjka
user posted image
tole pa smo vsi
user posted image
pa še tortica

lepi ste bili,pa veliko vas je

sem vedela da te moram samo malo pobezat pa se boš oglasila

pa lepo je domačo cerkev mal videt,pa gostilna mi je tud znana,sam mi zdele ne prebliskne glih katera je (a ste bli pod cerkvijo ,pr Kraglnu, vem da je ena že preverjena gostilna pa po sliki sodeč meni še vedno ne kapneuser posted image

zdaj mi pa še zaupaj kdo zna v Sevnici take poslikane torte delat,dokler sem bla jaz tam dol je ni nobeden znal,same tiste z umetnimi rožami pa kr nekaj

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
27.1.2009 8:51:40   
miškolinček

no pa še ena- botrca, midva in otroci
user posted image

a je to tvoja sestra?

ja ja velik otrok je že pr vaši hiši,mata tvoja dva že velik vnučkov

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
27.1.2009 8:58:53   
aradej
Bili smo pri Močivniku, Kraglna ni več čakamo na novo gostilno
Naši imajo pet vnučkov, šestega čakajo avgusta, so pa še od Majdice punce pa teta moja je pripeljala vnukinjo
Ja moja sestra je bila botrca

Od Majdice so pa tiste dve ki držijo še dve punčki

< Sporočilo je popravil aradej -- 27.1.2009 9:00:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 3647
27.1.2009 9:02:10   
aradej
Torta je pa iz Ajdovca, je bila pol jagodna pol pa ledena
Kruhek dela tudi dobre, pa še ena jih tudi peče pa ima sedaj naraščaj

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
27.1.2009 9:02:52   
miškolinček

Bili smo pri Močivniku, Kraglna ni več čakamo na novo gostilno
Naši imajo pet vnučkov, šestega čakajo avgusta, so pa še od Majdice punce pa teta moja je pripeljala vnukinjo
Ja moja sestra je bila botrca

Od Majdice so pa tiste dve ki držijo še dve punčki

a ni več Kraglnauser posted image ,no ja se vidi da sem samo turist še tam dol in vedno ko pridem kaj na novo odkrijemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
27.1.2009 9:04:38   
sayuri
Jutro. Nekaj minutk imam, ker oba štruklja spita user posted image . Kot vam je že Erin napisala, smo morali z Zaro na infekcijsko. Sem tko tud sama predvidevala, ker bronhitis dobro poznam, tole pri njej je bilo pa še kaj drugega. V ZDju je bila vrednost kisika v krvi 91, spodnja meja je 92. Tudi na krvi je bilo nekaj povišanih segmentov. Glede na to, da mi je zelo slabo jedla...skorajda nič, driskala, + težko dihala in hudo kašljala smo šli naprej. TAm je bila precej boga, saj so jo tko matrali z vsemi pregledi user posted image  Joj, je bila utrujena. SAj so bili vsi zlo prijazni in nežni, ampak se ji je poznalo, da nima energije... SKoz je jokala oz. samo jamrala. Ugotovili so, da je prebolela bronhiolitis, ki se že umirja. Da pa ima poleg še virusno okužbo, ki gre tudi počai na bolje. user posted image ZAto je logično, da Hiconcil ni nič pomagal, hudo in dražeče kašljanje pa je znak, da se sluz izloča in jo draži. Moralo bi biti bolje v 2-3 dneh. In so nas odpustili. No, vrednost kisika je imela tam 97 user posted image . Zvečer je imela še vedno vročino. Svečka je potem zagrabila in spala je celo nočuser posted image user posted image , le 2x je v napol spanju pri meni jedla. Zjutraj sva fajn čistili nosek, vročine ni, izkašljuje se in nasmejala se mi je po šestih dneh user posted image user posted image  Lubica moja.user posted image  Na infekcijski so nam ukinili Hiconcil in Ventolin. Da ne rabi ne enega, ne drugega. Če se bo stanje poslabšalo, morava nazaj - dihanje mislim.  NO, toliko...na kratko....

Je pa Lovro včeraj začel kašljat user posted image  Tko da...zgleda, da bo tudi on zbolel.

Hvala vsem za lepe želje, za vse pikapoke, lepe mislil itd user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?