sayuri
|
Jutro. Nekaj minutk imam, ker oba štruklja spita . Kot vam je že Erin napisala, smo morali z Zaro na infekcijsko. Sem tko tud sama predvidevala, ker bronhitis dobro poznam, tole pri njej je bilo pa še kaj drugega. V ZDju je bila vrednost kisika v krvi 91, spodnja meja je 92. Tudi na krvi je bilo nekaj povišanih segmentov. Glede na to, da mi je zelo slabo jedla...skorajda nič, driskala, + težko dihala in hudo kašljala smo šli naprej. TAm je bila precej boga, saj so jo tko matrali z vsemi pregledi Joj, je bila utrujena. SAj so bili vsi zlo prijazni in nežni, ampak se ji je poznalo, da nima energije... SKoz je jokala oz. samo jamrala. Ugotovili so, da je prebolela bronhiolitis, ki se že umirja. Da pa ima poleg še virusno okužbo, ki gre tudi počai na bolje. ZAto je logično, da Hiconcil ni nič pomagal, hudo in dražeče kašljanje pa je znak, da se sluz izloča in jo draži. Moralo bi biti bolje v 2-3 dneh. In so nas odpustili. No, vrednost kisika je imela tam 97 . Zvečer je imela še vedno vročino. Svečka je potem zagrabila in spala je celo noč , le 2x je v napol spanju pri meni jedla. Zjutraj sva fajn čistili nosek, vročine ni, izkašljuje se in nasmejala se mi je po šestih dneh Lubica moja. Na infekcijski so nam ukinili Hiconcil in Ventolin. Da ne rabi ne enega, ne drugega. Če se bo stanje poslabšalo, morava nazaj - dihanje mislim. NO, toliko...na kratko.... Je pa Lovro včeraj začel kašljat Tko da...zgleda, da bo tudi on zbolel. Hvala vsem za lepe želje, za vse pikapoke, lepe mislil itd
|