Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 13:16:44
|
|
|
|
gajka
|
buhtlčk - pa uspešno striženje! Še dobro, da si omenjala striženje, da sem se še jaz naročila pri frizerju, ker moje sračje gnezdo tudi že nujno potrebuje kakšno olepšavo. Vilika - za Vidove vragolije. Mene je tole plavanje čisto zasvojilo, pa smo ga samo 2× imeli do zdaj. Komaj čakam, da je teden okoli. Erin - upam, da ni kakšna posledica padca. Pa saj so ga orng pregledali, tako, da to po mojem ni vzrok. Ryssa - Pri nas se z GH matramo že 1 mesec, pa še vedno je zelenjava bolj bljak (sadje nas še čaka)... Pa in za vse bolnike!
< Sporočilo je popravil gajka -- 26.1.2009 13:21:20 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 13:20:29
|
|
|
|
Krysia
|
Sayuri, . Boga Zara, upam, da bosta čimprej doma! Nell, si že ugotovila, kja je s Tiborjem? Bošček, upam, da čimprej mine ... No, same bolančkane otročke mamo ... se mora čimprej obrnit na boljše! Dragi moji avgustovčki, zdej se pa vsi lepo pozdravite!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 14:24:21
|
|
|
|
nell
|
No Tibor sicer nima več visoke vročine, varira mu tam do 37,4 danes - noče pa jest, ne gosto ne čisto, se dere v flašo, čaj mu na silo dol spravljam po žlički, po flaški, koker pač rata, če ni topel itak ne gre nikamor. Danes 18.10 gremo k pediatrinji pa bomo videli kako in kaj - groza, js sem že čist hin k ne vem več kaj naj nardim.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 15:37:00
|
|
|
|
kaja02
|
kuku, cita, a prideš na kavo?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 15:37:55
|
|
|
|
kaja02
|
anaya - NELI pf - LANA Čestitke za 5 mesecev!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 15:52:19
|
|
|
|
kaja02
|
sayuri - dobra slikca,, pa upam da se Zara kmalu pozdravi in da še Lovro ne zboli; sem ravnokar vidla, da sta v bolnici, boga Zara ryssa- za obrate na obe strani, mi jih še čakamo, na trebuh še gre, pa še to sam v desno andrejaboris- a pri vas še ni nič bolje, kmalu se pozdravte vilika- za obračanje, moja kar naprej protestira, komaj se obrne na trebuh erin- naše je tud mela ene 2x takšno bruhanje, pa sem P vprašala, pa je rekla da je to od kisline, kao žolč; baje ni panike jaz pa Nežo pogrešam??????
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 15:53:17
|
|
|
|
kaja02
|
spet sama bluzim tle gor, grem pospravljat
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 16:24:28
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 kuku, cita, a prideš na kavo? ku ku si me le vidla
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 16:26:32
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 spet sama bluzim tle gor, grem pospravljat brez veze pospravljat sej bo zdele tvoj pospravo ko bo doma
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 16:31:47
|
|
|
|
anita goitan
|
juhu za tak dan čist cel dan ble zuni, samo futrat se hodile in jaz sem na hitro skuhala matejchi samo delček ta zadne sem ti vidla v mercatorju ..tako hitro si zavila med police
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 26.1.2009 16:34:52 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 17:25:54
|
|
|
|
cebrca
|
dojenč za tvojo prijateljico, sem brez besed. erta - AJDIN Čestitke za 5 mesecev! (včeraj) anaya - NELI pf - LANA Čestitke za 5 mesecev! (danes) ČESTITKE VSEM! IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa cebrca vaš Ivan je na hitro še vedno Lanu podoben ali obratno Jih morava enkrat skupi postavit pa slikat, a ne! Midva sva pa danes in včeraj jabko jedla, pa mu sploh ne gre v rito Par žličk pa konec. poskusi še kaj drugega. Ivan najprej ni hotel korenčka ker je bilo notri še malo koščkov, ko sem ga pa bolj spasirala je šel pa za med. IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Cebrca, za nov avatar! In lepe slike! Hvala sem se počastila za 3 zvezdice naty13 za vse vas, da se čim hitreje pozdravite! sayuri držite se, da Lovro ostane zdrav, Zara naj se hitro pozdravi, tebi pa mehko posteljo! andrejaboris isto še za vas! Erin prav pridna si z obveščanjem! Za Tilna pa upam, da je vse le posledica strahu. Pa pri Ivanu lahko dodaš GH 6.1. gajka probaj kombinacijo kuhana bučka, banana, naš je čist nor nor na to.
< Sporočilo je popravil cebrca -- 26.1.2009 17:27:00 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 17:30:41
|
|
|
|
cebrca
|
Pa še malo poročanja! Sem bila pri okulistu in sem imela kar prav. Rabim nova očala, ker se mi je dioptrija na levem očesu poslabšala. Pa moram še počakat, da neham dojit, šele takrat se bo baje dioptrija umirila, definitivno pa je sprememba! Pa še danes sva bila zunaj v vozičku prvič v sedečem položaju. Je bilo toliko novega da tudi mrdnil ni v vozičku. Kar se tiče glasov: Ko je Ivan razburjen je med tihim jokom vedno slišat maa maa. Ko pa je lačen za kašico pa začne ammmmmmmmmm ammmmmmm. Sem najprej mislila, da ni razlike, pa sem do zdaj poštudirala da je to pri njem ločeno. No zdajle je definitivno ammmmmmmmm, šibava!
< Sporočilo je popravil cebrca -- 26.1.2009 17:34:49 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 17:31:00
|
|
|
|
cebrca
|
Mercator center Šiška, sreda 11.2. 10h-11h začetek Jaz grem po slikce, zato debata kraj čas - odpade Zbiram prijave katere se mi bodo pridružile na kavici! 1 cebrca-Ivan 2 gajka-Rok 3 tejkaz-Jaša 4 buhtlčk-Gašper 5 sayuri - L&Z 6 Vilika-Vid 7 Krysia-Rok 8 Erin-Tilen
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 18:30:16
|
|
|
|
Erin
|
sayuri sporoča da prihajajo domov Več bo povedala sama... upam da se nam bo javila... Pa da pripopam še nekaj pikapok za zdravje naših bolnikov...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 18:30:26
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Ryssa, vem, da si ti enkrat pravila, da daješ riževe kosmiče v mleko... Jaz imam doma Milupa Bio kaša iz žitaric riževi kosmiči, pa me zanima, ker gor za pripravo piše, da moram dati zraven tudi nekej repičnega olja (različna količina, pač glede na to kako jo delaš ali s sadjem ali mlekom...) ali ti to daješ? Ali pripraviš to kako drugače? No, če katera druga ve, se priporočam za nasvet. Nell, upam, da vema P pove da ni kaj hujšega.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 18:31:13
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin sayuri sporoča da prihajajo domov
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 18:31:33
|
|
|
|
cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin sayuri sporoča da prihajajo domov Več bo povedala sama... upam da se nam bo javila... Pa da pripopam še nekaj pikapok za zdravje naših bolnikov... sayuri Zara
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 18:43:20
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan juhu za tak dan čist cel dan ble zuni, samo futrat se hodile in jaz sem na hitro skuhala matejchi samo delček ta zadne sem ti vidla v mercatorju ..tako hitro si zavila med police Ja danes smo imeli turistični rally
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 19:20:07
|
|
|
|
nell
|
No mi nazaj od P - imamo šesto bolezen - tri dni vročine in potem naenkrat izpuščaji in to je to - sem sama razmišljala tud v tej smeri, pa mi ni blo jasn kje bi jo staknili...ampak očitno se jo pač stakne. Do srede bi mogli tud tile izpuščaji zginat. Mamo pa tud mal vneto grlo...pač veliko tekočine. In to je to. Če se pa kej poslabša pa nazaj...pa sej se ne bo. Čeprav se men naš škrat zdi danes še bolj zmatran kot včeri, ampak sej kdo pa ne bi bil, če bi ga tri dni kuhala vročina.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 20:08:25
|
|
|
|
Ryssa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Ryssa, vem, da si ti enkrat pravila, da daješ riževe kosmiče v mleko... Jaz imam doma Milupa Bio kaša iz žitaric riževi kosmiči, pa me zanima, ker gor za pripravo piše, da moram dati zraven tudi nekej repičnega olja (različna količina, pač glede na to kako jo delaš ali s sadjem ali mlekom...) ali ti to daješ? Ali pripraviš to kako drugače? Jaz sploh nisem vedela da to gor piše Zvečer dobi v mleko kako žličkoali pa mu naredim kašico, ponavadi na 40 ml mojega mleka, ker več tak ne pojé. Sploh ne merim koliko dam, dam toliko da na začetku je kr gosto. Zanimivo je to, da če daš svoje mleko, je na začetku lahko gosto kot žganc, čez 10 min se pa razredči In ja, cebrca, mislim da imaš prav da ne mara preveč gosto in prevelike delčke. Mi je bilo hecno zakaj riževo kašico začne šele proti koncu lepo jest. Ja jasno, ker je na koncu bolj tekoča. Jutri probam z bolj redkim. Sem mu tudi dala danes kuhano jabolko pa mu je bolj šla, zgleda je surova premočnega okusa. Ja pa tudi mislim da je surovo jabolko dalo malo reakcije, je bil včeraj in danes dopoldan bolj tečen in manj je spal, po parih žličkah jabolka. sayuri super da ste prišli domov, so pikapoke pomagale Erin jaz pa ne vem kaj naj dam za en datum za gh.... uraden začetek je 20.1. Prvič sem mu pa dala par žličk riževe po žlički 29.12., ampak samo to in nič druga Pa zvečer v mleko je dobil kako žličko. Sam ne vem če to šteje, saj niti gosto ni
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 20:09:46
|
|
|
|
Ryssa
|
Mi je napisalo We are sorry.... Hehe, pa imam mozillo in se ni izgubilo
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 20:11:42
|
|
|
|
Ryssa
|
nell da se nič ne poslabša in da bo hitro zdrav.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 20:44:56
|
|
|
|
tinka14
|
mi2 sva spet doma. ful utrujena, grem kr spat. odgovor pa samo aniti: I union . da boš vedla, dobr, da vsej vem, zakaj se je tamal joku . good night!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 26.1.2009 21:04:21
|
|
|
|
nell
|
Aha še za seznam - cepljenje so nam zdej prestavli na 11.3.2009
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?