|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
27.1.2009 9:07:06   
cebrca
nell hitro se pozdraviteuser posted image user posted image user posted image , zdaj vsaj veš kaj matra Tiborja.

Zoja Miša Peta in šesta bolezen, mislim da so zato taki imeni, ker sta kombinaciji večih otroških bolezni.

Ryssa mogoče surovo jabolko preveč napenja, ma nimam pojma. Se mi pa zdi da sem nekje prebrala, da je treba otročku isto hrano ponuditi 7x da jo res pretestira in sprejme.
Jaz imam riževo kašico od hippa, je ne delam same, ker nimam več svojega mleka za ponucat, sproti ga pa nimam dovolj. Jo pa porabim, če včasih kakšno kašico naredim preredko in jo potem zgostim z riževo. Pa dlje časa ko stoji bolj je gosto, mogoče zato ker je v kombinaciji s sadjem ali zelenjavo.

buhtlčk pokazat ta novo frizurco!!!!

žanneža user posted image za GH, user posted image za tako zavzeto mami! Res je takega stika kot z dojenjem ne  bo nikoli več, bodo pa drugačni.

tejkaz čeprav vemo da se seliš, te vseeno pogrešamo!!!!

aradej Lucija je pa tako fletna. user posted image za krst, čakamo slikice! OOO so že! Lepeeeeee, pa koliko otrok!!!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
27.1.2009 9:08:06   
aradej
ko boš prišla v moj konc pa tak ne boš več poznala če boš dolgo hodila še hiše od Kraglna ne bo več eno so tam že podrli

kdaj pa kaj prideš?

grem zapravljat, (kot da že nisem dovolj) pa darilo za user posted image  kupit ima jutri roj. dan

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
27.1.2009 9:11:41   
aradej
sayuri samo zate user posted image user posted image user posted image

Cebrca nekaj jih tako manjka sta se dva fanta ustrašla toliko punc pa sta doma ustala smo tako imeli samo enega

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
27.1.2009 9:21:29   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: aradej

ko boš prišla v moj konc pa tak ne boš več poznala če boš dolgo hodila še hiše od Kraglna ne bo več eno so tam že podrli

kdaj pa kaj prideš?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem kok si kaj brala,jaz bi že zdavnaj prišla pa je ta velik norice fasal...no saj zdaj je že dober, samo čakam če jih bo tamal dobil,potem pa kaj pridemo,...aja pauser posted image jih tudi še ni imel

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
27.1.2009 9:35:55   
anita goitan
oho kar osem na en mahuser posted image user posted image
http://www.siol.net/Svet/Zanimivosti/2009/01/Americanka_rodila_osmercke.aspx

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
27.1.2009 9:37:33   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

user posted image union user posted image .

Kok ti je lahk ta voda všeč?

Dobro jutro vsem!

En "ajmer" kave za mene user posted image user posted image
Tak lepo je že spal....user posted image
Zdej se pa ob enajstih premetava in stoka, ravno toliko da ne morem spat. Ob treh je bil auf, je jedel in ni zaspal do pol petih.
user posted image je šel kr ven iz sobe, je rekel da bo na računalniku film gledal, ker je itak čist zbujen, ob pol štirih. No jaz sem potem spala do 6h, ko je spet začel in po kiticah sem še malo dremala do pol osmih. Groza, jaz sem čisto uničena, če nimam vsaj 9 ur spanca. Zvečer ne morem zaspat, zjutri bi pa spalaaaaa user posted image

sayuri upam da ne zboli še Lovro user posted image user posted image user posted image

Bogi s temi virozami, pa vseeno rajši ne spim ponoči, samo da je zdrav.
aradej luštne slikce user posted image

sandra slikiceeee! Si težko predstavljam tisto kar napišeš, ker ne vem kakšni sta tvoji pupi.

cebrca 7x??user posted image O madonca, jaz sem pa že pri prvi žlički skoraj obupala. Sem bila prepričana da bo to takoj veselje in da bo ful jedel user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
27.1.2009 9:41:09   
anita goitan
matejchi maš Romanouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
27.1.2009 9:50:10   
pf
Avgustovke pozdravljene.
Hvala včeraj za čestitke za Lanino obmesečnico. Kako hitro mine, da mi je kar hudo. Našo miško zobki dajejo, se zbuja ponoči za dudico tudi po desetkrat. Mah saj bo bolje.
Lep dan, pa čeprav deževen.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
27.1.2009 9:52:43   
cebrca
sayuriuser posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas. Zara bogica, kaj vse jo je napadlo, zdaj vsaj veš da se že izboljšuje. Se je pa tudi meni srček topil, ko se mi je Ivan po treh dneh vročine nasmehnil. Je bil bogi, pa ga je samo vročina matrala, sploh si ne znam predstavljat kako vse to Zara prenaša. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lovrota, da ne bo zbolel.

Ryssa kakšna druga kašica bo pa najbrž šla z veseljem. Na začetku tudi rabijo, da ugotovijo, kaj naj sploh počnejo z žlico, šele potem pride kašica. Sem pa  že dvakrat doživela, da mi je vmes zaspal ko je jedel na žličko user posted image user posted image user posted image , je bil prav smešen, ko je napol v spanju usta odpiral in jedel. So pa dnevi, ko enostavno poje 3 žličke in konec, ga ne silim, ampak poskusim čez pol urce še enkrat. Če ne takrat pa potem ko se spet naspi in je boljše volje. Vsake toliko časa je malo improvizacije!user posted image user posted image user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
27.1.2009 10:02:19   
gajka
Dobro jutro!

sayuri - user posted image zate! Upam, da pri Lovrotu ne bo kaj hujšega in da se tudi stanje pri Zari čim prej izboljša! user posted image

nell - a že kar šesto ste fasali? Jaz sem pa mislila, da to dobijo šele kasneje, ko so vsaj bolj izpostavljeni tej bolezni (npr. v vrtcu). user posted image A ste imeli kakšne stike z drugimi otroki, da se je je nalezel?

Ryssa, Zoja Miša - jaz tudi delam to neko Bio riževo kašico od Milupe. Pa, če jo naredim z mojim mlekom, jo moram dati ful veliko, da je gosta, pa še potem postaja čedalje bolj tekoča, z Aptamilom (ja, no, včasih se mi ne da pumpat user posted image ) jo pa dam čisto malo, pa se potem še dodatno sama zgosti. user posted image Hja, očiten dokaz, da AM in mamino mleko niti pod razno nimata enake sestave.

aradej - lepo, da si se nam malo oglasila in luštne slikice! user posted image

tinka14 - Union? Zdaj si me pa šokirala! A imaš korenine kje bližje LJ, ali kaj? user posted image

Pa še ena user posted image za vse bolne!

Ja, kar nekaj avgustovk, ki se sicer redno javljajo, je med pogrešanimi. tejkaz (selitev?), Neža7, bambi14, tatly, Naty13 (bolezen?)... user posted image

Mi smo (oz. jo bo user posted image nesel na poti iz službe) dali danes nazaj vago za bebice. Tako, očitno smo pri 9 kg, kako pa se nam je uspelo zrediti za pol kile v 10 dneh, mi pa sicer ni najbolj jasno. user posted image No, pa je redilna kvota za ta mesec izpolnjena. user posted image
Spanje je pa tudi pri nas šlo na slabše. user posted image No, krize, da bi s kavo začela, še ni. user posted image Odkar imamo tudi zvečer GH (kašico) + dojenje, je že malo po polnoči spet lačen, pa potem še okrog 5h... user posted image HB, da vsaj nazaj zaspi b.p. (trkam na les!), čeprav ob 5h bi tudi Rok najraje že kar vstal, pa nekaj časa čveka v temo, potem pa le še malo zaspi...

< Sporočilo je popravil gajka -- 27.1.2009 10:03:56 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
27.1.2009 10:17:35   
nell
Jao sem pršla po kavo, jo bom rabla celo vedro - nič spali oz. dve uri. Vse povsod po opisih 6 bolezni nič ne piše da bi tile izpuščaji kaj srbeli - danes ponoči pa sem mislila, da si bo Tibor glavo olupil tok se je praskal - prav tisto živčno. Ko če mene kdaj pikne komar, pa je srbečica neznosna, se strastno praskam - Tibor ima pa to po celi glavi. Pojma nisem mela kaj naj naredim. Dobili nismo nič proti srbenju. Namazala sem ga z bepantenom - nič pomagal, ko sem ga z enimi homeopatskimi kapljicami namazala je zaspal za dve uri, v mojem naročju in potem jovo na novo do jutra. Zjutraj od utrujenosti in ponovnega mazanja s kapljicami zaspal še za dve uri. A ima ktera kak nasvet, kako in s čim mu naj omilim to srbenje. Kako mu lahko pomagam?

user posted image

Tako zdaj je pa res Pikec pokec

user posted image

Kljub neprespani noči, se še vedno nasmejem ko vidim mamico.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
27.1.2009 10:19:53   
gajka
nell - jaz bi na tvojem mestu poklicala P in vprašala, kaj svetujejo proti praskanju. user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
27.1.2009 10:21:26   
anita goitan
A ima ktera kak nasvet, kako in s čim mu naj omilim to srbenje. Kako mu lahko pomagam?

pokliči P

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
27.1.2009 10:23:29   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

nell - a že kar šesto ste fasali? Jaz sem pa mislila, da to dobijo šele kasneje, ko so vsaj bolj izpostavljeni tej bolezni (npr. v vrtcu). user posted image A ste imeli kakšne stike z drugimi otroki, da se je je nalezel?

Nismo meli nobenih stikov z drugimi otroki. Sem pa brala, da za njo zboli otroci tam od 3 meseca dalje - kje smo jo pa pojerbali pa ne vem.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
27.1.2009 10:43:27   
MATEJKA_
jutro...
vprašanje - za tiste, ki še ne dodajate GH - koliko obrokov imajo vaši user posted image  na dan? midve kombinirava dojenje + flaška in imava običajno 6 obrokov, včasih pa sijih naredi samo 5 - odvisno kako kaj spi. čez noč vedno spi vsaj 8,5-9,5h, včasih celo do 10,5 (takrat imava čez dan samo 5 obrokov).

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
27.1.2009 10:52:28   
bambi14
Dan,

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Ja, kar nekaj avgustovk, ki se sicer redno javljajo, je med pogrešanimi. tejkaz (selitev?), Neža7, bambi14, tatly, Naty13 (bolezen?)...

javljam se, da me ne bote začele iskat po Sloveniji.
Brala malo,...ne me tepst.user posted image

Torej mi:
- ni blo cajta,user posted image delala sma inventuro za firmo(popis osn. sredstev,...bla bla), pa neki obiski, pa user posted image je imel ful dela s spletnimi stranmi(ker jih dela) in sem cele dneve skoraj sama imela tamalo. Se pozna, če jo on kdaj popazi.

Pa kaj zaj to nekaj boleha naša mladina,...šcccc bolezni, šcccc.

IZVIRNO SPOROČILO: nell

Jao sem pršla po kavo, jo bom rabla celo vedro - nič spali oz. dve uri. Vse povsod po opisih 6 bolezni nič ne piše da bi tile izpuščaji kaj srbeli - danes ponoči pa sem mislila, da si bo Tibor glavo olupil tok se je praskal - prav tisto živčno. Ko če mene kdaj pikne komar, pa je srbečica neznosna, se strastno praskam - Tibor ima pa to po celi glavi. Pojma nisem mela kaj naj naredim. Dobili nismo nič proti srbenju. Namazala sem ga z bepantenom - nič pomagal, ko sem ga z enimi homeopatskimi kapljicami namazala je zaspal za dve uri, v mojem naročju in potem jovo na novo do jutra. Zjutraj od utrujenosti in ponovnega mazanja s kapljicami zaspal še za dve uri. A ima ktera kak nasvet, kako in s čim mu naj omilim to srbenje. Kako mu lahko pomagam?

- pri dohtaru ti bojo dali kako hladilno mazilo z olivnim oljem. Bepanthen je OK. Vprašaj, če lahko s kakim kamagelm? Jaz bi že napocala gor(prvo na majhen del),....pa ne se zgledovat po meni.user posted image

sayuri

Erin-
jao,...me je kr oblilo in sem hitro doma poročala naj pazijo na user posted image , ker so že divji in kr naenkrat se lahk kaj zgodi.

Včeraj zvečer mi je user posted image ravno reko, da mu je iz naročja skoraj poletela na stopnicah,....jo je neso in se je kr naenkrat z rokicami odbila od njegovega telesa,....hmmm.

Jokec,...šibam.user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
27.1.2009 10:56:45   
anita goitan
jutro...
vprašanje - za tiste, ki še ne dodajate GH - koliko obrokov imajo vaši na dan?

matejka čez dan se pravi od 7ih pa tja do 20ih se dojive na cca 2 uri, če smo zuni tudi na 3 ure, ponoči pa na 2 uri, tud pogosteje

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
27.1.2009 10:58:23   
Erin
oj punce..kako?user posted image

Berem da ste še kar bolni, božčki..user posted image user posted image user posted image user posted image Pozdravite se vsi!! To je ukaz!user posted image user posted image

sandra, kje so slikice...???
A veš da zej sem pa že prav žalostna ker imam občutek da tvojih lepotičk res ne bomo nikoli videliuser posted image user posted image user posted image

tejka se pa seli, zato je ni tukaj...

naty, ste pri vas kaj bolje?user posted image

andrejaboris?user posted image

nell, pokliči Puser posted image

Kje je Neža?? Ni vremenske napovediuser posted image user posted image

Joj, pa ne zamert ker pol stvari ne komentiram... za ene stvari sem brihtna , spomin imam pa ko kura..za nobeno ne vem nič če ne komentiram sproti..user posted image
Aja moram horoskop pripopat, mogoče jih bo potem kaj več tukaj,,,user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
27.1.2009 11:01:55   
Erin
Horoskop za današnji dan: 27.01.

user posted image Dnevni horoskop – Oven
Danes poiščite kakšen prepir. Morda se vam zdi noro, vendar vam bo le trenje z drugo intelektualno enako osebo ponudilo energijo, ki jo tako močno potrebujete. Poleg tega lahko uporabite svojo praktično stran pri izražanju svojega mnenja. Prihodnost za vas vsebuje nekaj še večjih bitk, zato današnji dan uporabite za vajo. Vedno boste sposobni videti problem, s katerim se soočate, vendar morate razviti tudi spretnosti, kako ravnati z njimi.
user posted image Dnevni horoskop – Bik
Danes se ne bojte umazanije – težko delo pred vami zahteva nekaj sladkega, vi pa imate vso potrebno energijo, da vskočite v to in opravite vso delo. Pomembno je, da ste danes kar se da aktivni in kar se da hitri. Če delujete preveč staromodno ali predolgo traja, da začnete, boste s tem le zapravljali čas in dobro priložnost. Današnji dan je poln potencialov in če si želite doseči nekaj večjih ciljev, je zdaj čas, da zavihate rokave in začnete z delom.
user posted image Dnevni horoskop – Dvojčka
Mil prijatelj ima za vas nek nasvet, od vas pa želi tudi, da upočasnite in pustite dirki, da za nekaj časa poteka brez vas. Vsaj enkrat bi ga morali poslušati. Njegov vpliv na vaše življenje je dobro, zato sprejmite njegov vložek in poskusite narediti tako, kot vam svetuje. Nekaj časa vam bo morda neugodno, kmalu pa boste odkrili, da je počasen napredek v vašem življenju v bistvu čudovita pot do večjega zadovoljstva. Čas je, da uživate z ljudmi, s katerimi se družite.
user posted image Dnevni horoskop – Rak
Vaš čut bi lahko bil neprecenljiva pridobitev, ko boste poskušali ugotoviti, kaj naročiti za kosilo ali kateri film si ogledati, ne bo pa vam pomagal iz težave, ko gre za vaš denar. Pri svojih financah se morate predati raziskavam in dejstvom in jih postaviti na prvo mesto. Naredite podrobno raziskavo o denarju, ki ga imate. Ali še pomembnejše, o denarju, ki ga dejansko imate. Če boste reagirali zdaj, bo še vse v redu.
user posted image Dnevni horoskop – Lev
Vsi se bodo smejali nečemu, za kar sami mislite, da sploh ni smešno, vendar zaradi tega še ne postanite zlovoljni. Če čutite, da ne razumete šale, ne dovolite, da vas to spravi ob živce ali oslabi vašo samozavest. Trenutno le niste popolnoma usklajeni z drugimi ljudmi, v glavnem zato, ker ste zaposleni s svojimi težavami. In prav je tako. Le malce dlje bo trajalo, da se vrnete na skupno pot, zato bodite potrpežljivi sami s sabo.
user posted image Dnevni horoskop – Devica
Danes ne bodo potrebni gromi in strele, ko boste želeli opozoriti na svoje veliko odkritje. Vse kar morate storiti je, da ste odprti za nove možnosti in da ste pozorni na prihajajoče znake. Imejte v mislih, da morda ne bodo videti tako, kot ste pričakovali. Novo priložnost lahko nakaže tudi neka nova oseba, nepričakovana zamuda je lahko vzrok, da ste ob pravem času na pravem mestu, slabo vreme pa vam lahko pošlje sporočilo, na katerega čakate. Nikjer ni rečeno, na kakšen način se bo pojavil odgovor.
user posted image Dnevni horoskop – Tehtnica
V mislih boste imeli le denar, ki pa je tudi v mislih dragega prijatelja. Ta ima namreč nekaj resnih dolgov in bi se po pomoč lahko obrnil na vas. Razumeli boste, skozi kaj vse gre ta oseba zdaj, vendar se izogibajte predolgim pogovorom o denarju s komerkoli, še posebno s tistim, ki vam je tako ljub. Vaša radodarnost lahko zaide v težave. Posodite mu uho, ne posojajte pa mu denarja.
user posted image Dnevni horoskop – Škorpijon
Prišel je čas za nove dogodivščine in nove ideje, zato bodite odprti za raziskovanje novih krajev. Pravi čas je za načrtovanje potovanja v tujo državo ali v kraj bližje domu, ki vam ni tako znan. Snemite očala in poglejte na svet s svežimi očmi. Videli boste, kako stvari delujejo v drugi kulturi. Pridobili boste vpogled, zaradi katerega se boste veliko bolje razumeli z novo osebo v svojem življenju. Odprti ste za nove načine življenja.
user posted image Dnevni horoskop – Strelec
Višji ko so vaši upi, globlje boste padli, če se ti ne uresničijo. Zdaj morate biti le previdni in si priznati, da si sicer želite, da se stvari odvijajo brez težav, ne morete zagotoviti, da bo res vse v redu. Bodite odprti in pripravljeni sprejeti karkoli se zgodi. Živite vsako uro posebej in ne trudite se nadzirati celotnega dneva. Če boste to počeli, boste konec dneva le zamorjeni, zamorili pa boste tudi ljudi okoli sebe. Osredotočite se na sodelovanje in ne na popoln nadzor.
user posted image Dnevni horoskop – Kozorog
Ni boljšega časa od sedanjosti, da začnete s svojo prihodnostjo. Nekdo, ki vam je blizu, je navdušen nad nečim novim v svojem življenju, zato se pogovorite z njim in ugotovite, kako se posvetiti svoji novi dogodivščini. Ta oseba ima tisti majhen vpogled (in kup spodbude), ki vam bo pomagala teči proti vašim ciljem. Naj bo to začetek diete, pregled življenjepisa ali el načrtovanje vaših bodočih počitnic, je danes pravi dan, da začnete z nečim odličnim.
user posted image Dnevni horoskop – Vodnar
Vaše družbeno življenje se bo začelo ogrevati veliko hitreje, kot ste pričakovali, zato se kar pripravite. Nekaj svojega časa danes posvetite nekaterim dolgočasnim opravilom doma. Če ste odlagali čiščenje hiše, je danes pravi dan, da končno opravite s tem delom. Kmalu ne boste več imeli časa za takšna opravila. Če hitro poskrbite za vse naloge, boste vsi bolj sproščeni in boste lahko uživali v stvareh, ki prihajajo.
user posted image Dnevni horoskop – Ribi
Danes ste tako zaposleni z začenjanjem novih stvari, da vam bo izjemno težko stopiti nazaj in se sprostiti. Vendar morate utišati stvari, še preden bo vaša energija izpuhtela. Pozneje, a še isti dan, si vzemite malce odmora. Prepričajte se, da imate čas za posedanje in lenarjenje. Uprite se potrebi po zapolnjevanju vašega prostega časa, da bi napredovali pri projektu. Čisto v redu vam je s sedanjim razporedom, zato se ne prepuščajte drugim stvarem.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
27.1.2009 11:17:06   
nell

[/quote]

- pri dohtaru ti bojo dali kako hladilno mazilo z olivnim oljem. Bepanthen je OK. Vprašaj, če lahko s kakim kamagelm? Jaz bi že napocala gor(prvo na majhen del),....pa ne se zgledovat po meni.

[/quote]

Mazala z Bepantenom celo noč - nič pomagal. Sem klicala P, pa je rekla, da naj ga okopam v mlačni vodi, pa da naj ga z losjonom Bepanten namažem - zdej morm počakat, da pride iz službe in ga usput prinese iz lekarne, potem v akcijo. Če se ne bi pomiril do jutri, morava nazaj, da nam da neke kapljice - hudiča, js bi jih že zdej rabla. Sem hotla mojmu rečt nej še kak Persen zame prinese, ker sem js tud čist znervirana od tega. Bom pa vseen poskusla tole s Kamegelom, na en majhen del, kot si rekla Bambi (ga mam lih doma).

Sva se pa zdejle zjutri umivala in ma revček še bolj izrazite te mozoljčke, so se kr združli v en velik flek

Tkole pa to zgleda
user posted image

user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
27.1.2009 11:22:50   
anita goitan
ma bogi Tiboruser posted image izgleda pa groznouser posted image kar mene začelo srbet

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
27.1.2009 11:24:50   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_
vprašanje - za tiste, ki še ne dodajate GH - koliko obrokov imajo vaši user posted image  na dan? midve kombinirava dojenje + flaška in imava običajno 6 obrokov, včasih pa sijih naredi samo 5 - odvisno kako kaj spi. čez noč vedno spi vsaj 8,5-9,5h, včasih celo do 10,5 (takrat imava čez dan samo 5 obrokov).

čez dan na 2 do 3 ure, 5 do 6 obrokov, zadnje čase še 1x ponoči. spal je pa danes od 20h do 9h (ob 5h je blo hranjenje)

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
27.1.2009 11:27:32   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

user posted image union user posted image .

Kok ti je lahk ta voda všeč?

ta voda mi je všeč odkar sem ugotovila, da mam po laškem next day glavobole in veeeelik trebuh, po unionu pa ne. in dober mi je, ker ni tolk grenki. pač vsak ma svoj okus. včasih pač bla pomembna tudi količina, ne samo kvaliteta user posted image user posted image . ampak res mi je FUL dober. in gajka, sem čistokrvna savinjčanka, doma med hmeljskimi poljanami user posted image .

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
27.1.2009 11:28:51   
tinka14
jutro.

js sem se dones končno naspala, sem šla spat ob 9h in spala do 9h. tisto uro vmes ponoči sem pa itak pozabla. zdej se krasno počutim, čeprav bo danes zgleda tak dan, da se bo dalo še popoldne kej zalegnat...

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
27.1.2009 11:38:29   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: nell

user posted image

Tako zdaj je pa res Pikec pokec

user posted image

Kljub neprespani noči, se še vedno nasmejem ko vidim mamico.

Moj ta velik jo je imel prvič pri 2 mesecih,smo bili hospitalizirani za 3 dni na infekcijski takrat. No od takrat jo je imel že ene 5x sigurno. Pri nas so bili vedno isti znaki, 3 dni zelo visoka vročina,krepko preko 39,takoj ko je vročina padla so se pojavile pikice (naš začne vedno tudi driskat takrat,kar pa ni nujno za vse otroke), s pikicami pa se mu je tudi zmanjšal apetit. Meni so na infekcijski v Lj. rekli da je to bolezen spoznaš po visoki vročini,ko ta pade se pojavijo pike po celem telesu,naš jih po glavi ni imel,samo po telesu, pike morajo za 2 do 3 dni izginit,če ne izginejo je lahko kaj drugega. Pri nas so vedno zbledele 2 dan,3 dan so že skoraj zginile.
Pa meni so rekli da ne srbijo, Erazma niso nikoli srbele,tako da je meni to malo čudno da ga srbi,sploh pa tako močno.
Pokliči raje P,da ni kaj drugega narobe,če ne drugega boš dobila kapljice proti srbenju,pri noricah dajo za tako majhne Fenistil,mislim da boš tudi ti to dobila. Pa jaz ti svetujem da mu daš na rokice kakšne tanke rokavičke al pa nogavičke da se ne bo spraskal in še kakšno infekcijo dobil. Pozdravita seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?