Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:40:26
|
|
|
|
lana luna
|
no zdj grem pa jest še mal pospravt po kuhn pod tuš pa ajat. morm zjutri zeeeeeeeeeeeeelllllllloooooooooo zgodaj vstat nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:41:54
|
|
|
|
lana17
|
Lana luna, nočko!
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:42:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: morango Ribica, vidim isto kot ti. ...sem že mislila, da sem na kaki stop listi Ma kdo potem so prijatelji? Sem mislila,da tisti, ki jih imam v kontaktih.... kakšen je potem smisel, da imaš ljudi v kontaktih?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:43:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz vidim sam tvoje nosečniške albume, od Lare slik pa nič. ma kaku?? jst ne kapiram.... vidiš tiste slike, ko sem noseča? V belih hlačah? jaz sem jih včasih videla....tiste z geslom na P ...zdaj ...njente
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:43:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: morango Ribica, vidim isto kot ti. ...sem že mislila, da sem na kaki stop listi Ma kdo potem so prijatelji? Sem mislila,da tisti, ki jih imam v kontaktih.... kakšen je potem smisel, da imaš ljudi v kontaktih? daj jih gor da vidimo,pol pa jih zbriši
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:43:59
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz vidim sam tvoje nosečniške albume, od Lare slik pa nič. ma kaku?? jst ne kapiram.... vidiš tiste slike, ko sem noseča? V belih hlačah? Ma ne, nikjer nisi v belih hlačah. Trije albumi so: kačon, Sharm in Miami. Ma v Sharmu si pa bla že noseča, ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:46:11
|
|
|
|
gold fish
|
lara, če češ, da jih vidimo nam moraš na zs neki link poslat...če maš album samo za frende
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:46:47
|
|
|
|
lana17
|
Misija likanje uspela...zdaj pa na misijo pospravljanje kuhne
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:49:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Misija likanje uspela...zdaj pa na misijo pospravljanje kuhne
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:50:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Lana luna, nočko! nočko
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:53:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma v Sharmu si pa bla že noseča, ne? Ja, 21 teden.... :) kok je blo fajn.... Zdej sem kapirala.... prjatli so tisti, ki dobijo link... tudi, če bi ga sem prilepila, kot lana luna. Ma sej fotke od Lare so že vse ble tle gor in ste jih že vidle... Saraya... ma kaj ti pa nič ne vidiš? Nobenega albuma?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:56:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma sej fotke od Lare so že vse ble tle gor in ste jih že vidle... ...samo bi lahko spet malo očke gledale
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:59:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
jest bi mojo pupiko včasih kr pojedla k je tko fletkana Midva sva en dan tudi gruntala, da bi jo pojedla.... jaz bi stegna ZAčela glodat, on pa uha... hahah..... samo pol sva ugotovila,da za jutri ne bi nič imela.....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 23:00:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma sej fotke od Lare so že vse ble tle gor in ste jih že vidle... ...samo bi lahko spet malo očke gledale Samo zdej bi pa mogla videt...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 23:00:41
|
|
|
|
gloria
|
Gloria, si rabila za odprtje računa osebno od malega? Jaz ga grem tud, sam še čakamana osebno. .....lahk z rojstnim listom
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 23:01:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Samo zdej bi pa mogla videt... vidla ...tud demi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 23:02:17
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..naš mali pikec.... ...iiiiii kake okice ...cartkan mali...pa to je čist frišna slikca a ne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 23:04:10
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Drugač pa zdajle likam .. . jaz tud ...jaz sem tudi do zdej likala en kup cot...še dober da je včeri moj zlikal plenice in Nikitove cotike ....mi se od 23 do 10 zjutraj 3 krat preoblečemo ker mi plenica premoči in je zadnje čase ful za prati....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 23:05:00
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: lana17 A za še likate? ja jap
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 23:06:33
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...no, pa še ena.... ...pa on že čiča
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 23:07:03
|
|
|
|
gloria
|
...o mam 2000
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 23:08:26
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Naša punca pa danes spi v večji spalni vreči in v posteljci. Zibka je že spakirana. Joj, kako hitro rastejo, a ne .... Se mi zdi, da je bla še včeraj mala pika, ki sem jo v zibki ob vsakem nočnem hranjenju obrnila na drug bok ... Tako malo, nebogljeno detece, z ročicami čist stisnjenimi v pestke. Na, sem čist raznežena ... ...ja tko kot praviš ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 23:09:47
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dejte mi prosim povedat.... Katera od vas vidi moj album, ko sem bla noseča in katera vidi album, kjer so fotke od Lare? ....jaz vidim Lariko ...tebe pa ko si noseča ne...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 23:10:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Saraya... ma kaj ti pa nič ne vidiš? Nobenega albuma? pozorno beri... nisem videla nosečniških,ker jih ni bilo...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 23:11:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft jest bi mojo pupiko včasih kr pojedla k je tko fletkana Midva sva en dan tudi gruntala, da bi jo pojedla.... jaz bi stegna ZAčela glodat, on pa uha... hahah..... samo pol sva ugotovila,da za jutri ne bi nič imela..... jaz ji stopala glodam nonstop,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak so caki caki,ko so take mini in debele.............
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?