|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
26.1.2009 23:12:18   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Misija likanje uspela...zdaj pa na misijo pospravljanje kuhneuser posted image

....user posted image user posted image user posted image user posted image ...jaz si je tudi vedno za zadnje pustim...pol pa pospravljam pa vsake tolk cajta bežim na rruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 976
26.1.2009 23:13:15   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

jest bi mojo pupiko včasih kr pojedla k je tko fletkana

Midva sva en dan tudi gruntala, da bi jo pojedla.... jaz bi stegna ZAčela glodat, on pa uha... hahah..... samo pol sva ugotovila,da za jutri ne bi nič imela..... user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 977
26.1.2009 23:15:54   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...iiiiii kake okiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...cartkan mali...pa to je čist frišna slikca a ne

slikano včeraj......tud tista drugauser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 978
26.1.2009 23:17:21   
gold fish

...pa on že čiča user posted image user posted image user posted image

... pa ne še čisto .....ga spiga naprej, pa mu še ne gre nazaj pobrat....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 979
26.1.2009 23:17:38   
gold fish

...o mam 2000user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 980
26.1.2009 23:19:00   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...kak se je spremeniluser posted image ....ful hiter rastejo ti naši drobiški..

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 981
26.1.2009 23:19:38   
arabela*

jaz hempa pa sem prebrala že žica. pa gledam,koga le...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 982
26.1.2009 23:24:05   
urska238
dober večer...

user posted image  in user posted image  spita, jaz vas pa spet malo berem... vam komaj sledim...

Zgleda, da pri nas pa ni nič lunaa delovala- je Matej spal od 21h do 8:30h (je postavu nov rekord v dolžini spanjauser posted image )... A ve user posted image  ponoči še vedno dojite? Midva se nič več ponoči ne dojiva- Matej spi ponoči po 9 ur v kosu, se nič ne zbuja in to že več kot dva meseca. Ker tko dolgo spi, se samo po 5-krat na dan dojiva. Mamo kar standarden urnik.

Kar se tiče likanja- jst tut likam cunjice, so kr zmečkane, ko se operejo. Je pa res, da je tet cunjic toooook velik, k se je treba vsak dan po najmanj dvakrat preoblečtuser posted image ; no, tetra pleničke mi pa 1-krat na teden mami opere, in mi jih potem tudi zlikauser posted image  (jst jih pa ne bi likala, se mi ne bi dalo)

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 983
26.1.2009 23:24:27   
Lara Croft
Kdaj se pa začnejo obračat? Prej se je s trebuha prekotalila na trebuh, ma mislim, da je bil ponesrečen poizkus česa drugega... :)

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 984
26.1.2009 23:25:28   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz hempa pa sem prebrala že žica. pa gledam,koga le...user posted image

...to bo pa kamlu začeluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 985
26.1.2009 23:26:55   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: urska238

dober večer...

user posted image  in user posted image  spita, jaz vas pa spet malo berem... vam komaj sledim...

Zgleda, da pri nas pa ni nič lunaa delovala- je Matej spal od 21h do 8:30h (je postavu nov rekord v dolžini spanjauser posted image )... A ve user posted image  ponoči še vedno dojite? Midva se nič več ponoči ne dojiva- Matej spi ponoči po 9 ur v kosu, se nič ne zbuja in to že več kot dva meseca. Ker tko dolgo spi, se samo po 5-krat na dan dojiva. Mamo kar standarden urnik.

Kar se tiče likanja- jst tut likam cunjice, so kr zmečkane, ko se operejo. Je pa res, da je tet cunjic toooook velik, k se je treba vsak dan po najmanj dvakrat preoblečtuser posted image ; no, tetra pleničke mi pa 1-krat na teden mami opere, in mi jih potem tudi zlikauser posted image  (jst jih pa ne bi likala, se mi ne bi dalo)

...Matej je pa res priden....mi smo se do nedavnega dojili enkrat ponoči zdej pa tudi trikratuser posted image ...tak da ga pol kr k seb vzamem.....

(odgovor članu urska238)
Neposredna povezava do sporočila: 986
26.1.2009 23:28:21   
gloria

Kdaj se pa začnejo obračat? Prej se je s trebuha prekotalila na trebuh, ma mislim, da je bil ponesrečen poizkus česa drugega... :)

...že z trebuha na trebuhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...moj še nič prav ne kaže ...recimo da se na bok pol pa ne zna rokce postavit da bi šel na trebušček...

Neposredna povezava do sporočila: 987
26.1.2009 23:31:27   
urska238

...kok ste ve nardile odtis otrokove dlani in stopala(če ste ga splohuser posted image )....izpolnjujem dojenčkov album pa bi rada to nardila dok ma še tako miceno stopalouser posted image

mene tud to zanima...mam tud ta albumuser posted image ..sem ga predvčerajšnjim izpoljnjevala...

enako... mi tut še to ostaja za nardit... pa notri je še par takih stvari, k sem že pozabila, kdaj se je kej zgodilo (npr. prvič prespim celo noč pri ????  ipd.; joj,  morm večkrat pogledat v album, da vidm, kaj vse je treba not napisat

Neposredna povezava do sporočila: 988
26.1.2009 23:31:55   
Lara Croft
.že z trebuha na trebuh

user posted image user posted image user posted image Danes mi gre pisanje posebno dobro od rok..... hahaha

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 989
26.1.2009 23:32:59   
Lara Croft
.to bo pa kamlu zače

A bejž, bejž? Kamlu?user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 990
26.1.2009 23:33:01   
arabela*

naša že full to prakticira.Vedno ko je nahrbtu,ko se previjama,mi gre na trebuh,ma nonstop se mi obrača.
Iz trebuha na hrbet pa še ne..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 991
26.1.2009 23:33:59   
urska238

...že z trebuha na trebuhuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...moj še nič prav ne kaže ...recimo da se na bok pol pa ne zna rokce postavit da bi šel na trebušček...

Matej se tudi še ne obrača... se pa že prevali s trebuha na hrbet, in s hrbta na trebuh

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 992
26.1.2009 23:34:07   
arabela*

.že z trebuha na trebuh

user posted image user posted image user posted image Danes mi gre pisanje posebno dobro od rok..... hahaha

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz pa še gruntam,kako bi to naj zgledalouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 993
26.1.2009 23:36:36   
Lara Croft

.....s trebuha na hrbet......user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 994
26.1.2009 23:37:23   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

.že z trebuha na trebuh

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz pa še gruntam,kako bi to naj zgledalouser posted image

Berem površno, pišem površno..... grem spat.... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 995
26.1.2009 23:40:07   
arabela*
jaz tud grem..
noč in mirne sanje vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 996
26.1.2009 23:41:24   
gloria

.že z trebuha na trebuh

...kaj se smejiš zdejuser posted image user posted image user posted image user posted image ...si mislila z trebuha na hrbetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 997
26.1.2009 23:41:25   
gold fish

grem spat.... user posted image

jaz tud....nočka

Neposredna povezava do sporočila: 998
26.1.2009 23:42:33   
urska238
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

IZVIRNO SPOROČILO: puhica13

Punce,

a vas lahko vprašam kolikokrat so vaši partnerji vzeli vaše user posted image   in jih sami peljali na sprehod z vozički, da so vas malo razbremenili oz. da ste lahko kaj storile v miru.
Midva sva imela ravno danes debato o tem, no bolj rečeno sva se počla, ker sem rekla, da če želi lahko malega napravim pa gresta malo z vozičkom okol ali pa do tašče, da jaz lahko kaj v miru naredim. Mi pa pribije , da je ful zmatran ( valda so ga včeri malo pil) pa da naj grem sama.
No pa sem šla, ampak ko sem dam prišla, se tud pomivalc ni mogu zalaufat. Mislim kriza!!user posted image

Ga glih ne morem hvalt...na začetku ga sploh ni hotu sam peljat, ker se je bal, da bo jokal...zdaj pa ga je nekajkrat peljal sam...ampak ne tolkrat k bi si jaz želela...bo lepš vreme, pa bo večkrat hotu na pivo, pa bo dobil še družbico zdravn

Mojmu user posted image  pa ni nikol problem peljat Mateja z vozičkom; najraje pa vidi, če gremo lahko skupaj- to je pa ponavadi itak samo čez vikend... Je lih dans reku, ko sva šla ven, kok rad bi šel on z njim (sam je še vedno bolan in more samo ležat)... No, napravim ga vedno jaz, on pravi, da bi rabu preveč časa za to, ampak mi ni problem ga oblečt...

No, pa tudi drugače je zelo priden, ga morm res pohvalt... pri vsem mi pomaga- posodo pomije, posesa stanovanje, naštima prat in obesi cunje, zlika.. res mi pri vsem pomaga... Z Matejem se tudi igra, pa kopava ga vedno skupaj- jaz ga umivam, on se pa z njim igra... No, edino previja ga pa ne (do zdaj ga je samo dvakrat, pa pravi, da ga bo kasneje, ko bo večji)

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 999
26.1.2009 23:42:49   
gloria
...ma jaz tudi grem k niste resneuser posted image user posted image user posted image user posted image ...ma hecam se...nočka....

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?