urska238
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: puhica13 Punce, a vas lahko vprašam kolikokrat so vaši partnerji vzeli vaše in jih sami peljali na sprehod z vozički, da so vas malo razbremenili oz. da ste lahko kaj storile v miru. Midva sva imela ravno danes debato o tem, no bolj rečeno sva se počla, ker sem rekla, da če želi lahko malega napravim pa gresta malo z vozičkom okol ali pa do tašče, da jaz lahko kaj v miru naredim. Mi pa pribije , da je ful zmatran ( valda so ga včeri malo pil) pa da naj grem sama. No pa sem šla, ampak ko sem dam prišla, se tud pomivalc ni mogu zalaufat. Mislim kriza!! Ga glih ne morem hvalt...na začetku ga sploh ni hotu sam peljat, ker se je bal, da bo jokal...zdaj pa ga je nekajkrat peljal sam...ampak ne tolkrat k bi si jaz želela...bo lepš vreme, pa bo večkrat hotu na pivo, pa bo dobil še družbico zdravn Mojmu pa ni nikol problem peljat Mateja z vozičkom; najraje pa vidi, če gremo lahko skupaj- to je pa ponavadi itak samo čez vikend... Je lih dans reku, ko sva šla ven, kok rad bi šel on z njim (sam je še vedno bolan in more samo ležat)... No, napravim ga vedno jaz, on pravi, da bi rabu preveč časa za to, ampak mi ni problem ga oblečt... No, pa tudi drugače je zelo priden, ga morm res pohvalt... pri vsem mi pomaga- posodo pomije, posesa stanovanje, naštima prat in obesi cunje, zlika.. res mi pri vsem pomaga... Z Matejem se tudi igra, pa kopava ga vedno skupaj- jaz ga umivam, on se pa z njim igra... No, edino previja ga pa ne (do zdaj ga je samo dvakrat, pa pravi, da ga bo kasneje, ko bo večji)
|