Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:00:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 A za še likate? ja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:02:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
..al to....al kažejo potrebo po bolj kalorični hrani....al jim zobki nagajajo... al Sem ji zanalašč danes zvečer dala 30 ml več, pa je pustila....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:03:08
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 A za še likate? Jest sem samo 1. vse prelikala in pol, če sem bla ravno za likalno mizo, drugače pa skoraj vedno samo zložim. Tud plenice, ker jih zarad refluksa dnevno umažemo vsaj 10... Je pa res da jih ponavadi vržem v sušilca
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:04:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
Fiška..... ma kok je sladek.... marička, no...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:05:17
|
|
|
|
gold fish
|
...no, pa še ena....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:06:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 A za še likate? Jest sem samo 1. vse prelikala in pol, če sem bla ravno za likalno mizo, drugače pa skoraj vedno samo zložim. Tud plenice, ker jih zarad refluksa dnevno umažemo vsaj 10... Je pa res da jih ponavadi vržem v sušilca plenic tud jaz ne lika, ker jih imam tak samo za podlaganje na previjalni, al pa na stolčku, pa jih tud umažemo.... nas pa tud sušilec rešuje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:07:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 A za še likate? Nisem nikol likala njenih cujn... zdej sem pa opazla, da se te trenerkice in krilca, jopice, ki ji kupujem, ful mečkajo.... me kr jezi, ku opažam, da bo treba začet....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:08:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma dej nehi, ki se bom kr stopila, tle......
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:12:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma dej nehi, ki se bom kr stopila, tle......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:19:22
|
|
|
|
morango
|
Joj, kako simpatičen dečko, Gold fish. Pa tako lepe barve učke ima. Res je luškan. Sara je pa tud vsa cartkana.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:23:19
|
|
|
|
morango
|
Naša punca pa danes spi v večji spalni vreči in v posteljci. Zibka je že spakirana. Joj, kako hitro rastejo, a ne .... Se mi zdi, da je bla še včeraj mala pika, ki sem jo v zibki ob vsakem nočnem hranjenju obrnila na drug bok ... Tako malo, nebogljeno detece, z ročicami čist stisnjenimi v pestke. Na, sem čist raznežena ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:23:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
Dejte mi prosim povedat.... Katera od vas vidi moj album, ko sem bla noseča in katera vidi album, kjer so fotke od Lare?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:24:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 A za še likate? ne,včasih mogoče kaj
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:24:44
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: lana17 A za še likate? ja Jaz tud. To nekak rada počnem, za dojenčico pa sploh.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:25:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
Se mi zdi, da je bla še včeraj mala pika, Jap.....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:25:59
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dejte mi prosim povedat.... Katera od vas vidi moj album, ko sem bla noseča in katera vidi album, kjer so fotke od Lare? Jaz vidim sam tvoje nosečniške albume, od Lare slik pa nič.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:26:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dejte mi prosim povedat.... Katera od vas vidi moj album, ko sem bla noseča in katera vidi album, kjer so fotke od Lare? jaz ne vidim nobenega od teh
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:27:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dejte mi prosim povedat.... Katera od vas vidi moj album, ko sem bla noseča in katera vidi album, kjer so fotke od Lare? jaz vidim samo lexa, florido in sharm...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:27:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Jaz vidim sam tvoje nosečniške albume jaz jih pa ne..
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:28:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dejte mi prosim povedat.... Katera od vas vidi moj album, ko sem bla noseča in katera vidi album, kjer so fotke od Lare? jaz ne vidim nobenega od teh jaz tud ne, samo se ne bom , ampak
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:28:40
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dejte mi prosim povedat.... Katera od vas vidi moj album, ko sem bla noseča in katera vidi album, kjer so fotke od Lare? ne vidim nobenega
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:29:47
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dejte mi prosim povedat.... Katera od vas vidi moj album, ko sem bla noseča in katera vidi album, kjer so fotke od Lare? jaz vidim samo lexa, florido in sharm... Ma joj sem smotana, saj jaz tud vidim to. Ma sem kar nekak povzela od Lare, ko je spraševala za albume, ko je bla noseča, da je to to. Ribica, vidim isto kot ti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:33:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: morango Ribica, vidim isto kot ti. ...sem že mislila, da sem na kaki stop listi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:34:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz vidim sam tvoje nosečniške albume, od Lare slik pa nič. ma kaku?? jst ne kapiram.... vidiš tiste slike, ko sem noseča? V belih hlačah?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 22:36:39
|
|
|
|
lana luna
|
aha, a na večer pa ven udarte septemberke vaš pikec je tut tko lepo nasmejan kolk je corti jest bi mojo pupiko včasih kr pojedla k je tko fletkana aja, jest zadn mesec tut bolj slabo peglam sm mal lenčina. preden se spravm speglat, mi speglanih bodyjev že zmanka, pol dam pa nespeglanga. ja se mi je pa včer pralno-sušilni stroj neki zabasu pa že tko mam polhn cunj za oprat, pol pa še brez stroja ostanem. sej upam da sem ga dobr popravla, da bo zdej delu ja drgač pa upam da je sam luna tist problem zarad katerga smo dons mal slabš spal. ker je tko fino, če spimo celo noč se pa tut strinjam da naši mulčki res brzinsko rastejo. smo bli v soboto pri 3 dni starem dojenčku, pa jest ne vem če je bla Sara kdaj tko mejhna. sam v 4 mescih je ogromna razlika...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?