Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 21:04:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
no in danes je očitno not prinašal višek od včeraj, ker me je vrgel s postelje malo čez šest- Lari tudi ne vem, kaj je.... danes se je že ob 6.15 zbudila.... in ni zaspala nazaj... oz. je, dokler sva sedeli na kavču, ko sem jo nesla v pojslico, se je pa zbudila... no, pol je tatko vstal in sem šla jaz spat do 8.30 skoraj... danes je bil ful priden... priden, priden... včeraj sem mu povedala, kako se počutim.... Sem zjutraj celo šla nekam z 3 ure in je bil z njo... ni nič jokala, ampak ni bla čist tko dobre volje kot ponavadi, menda me je pogrešala.. ko sem prišla, kar ni hotela it z rok... miška moja...
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 26.1.2009 21:06:47 >
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 21:10:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft danes je bil ful priden... priden, priden...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 21:13:02
|
|
|
|
lana luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ojla punce... lana luna is back... Ja... za koliko časa pa? Sara je pa ful lepotička.... za skos
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 21:14:02
|
|
|
|
lana luna
|
...kaka lepotička hvala sem ful ponosna na mojo lepotico
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 21:17:03
|
|
|
|
lana luna
|
Lari tudi ne vem, kaj je.... danes se je že ob 6.15 zbudila... jest mislm da tut našim malčkom lunca ponagaja. ker je Sara tut se dons ponoč ob treh zbudila, čeprav ponavadi spi do sedmih zjutraj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 21:17:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ojla punce... lana luna is back... Ja... za koliko časa pa? Sara je pa ful lepotička.... za skos kje si pa do zdej bla?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 21:23:24
|
|
|
|
lana luna
|
kje si pa do zdej bla? računalnik sem mela v eni taki čudni sobi da Sara ni mogla z mano bit. kadar sem jo pa mela v varstvu sem pa rajš kam drugam pobegnila. zdj mam pa računalnik in internet v spalnici no čeprou bi ga rajš mela v drugem prostoru, sam k ni placa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 21:24:05
|
|
|
|
arabela*
|
lana luna,lepo babiko imaš
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 21:26:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ojla punce... lana luna is back... Ja... za koliko časa pa? Sara je pa ful lepotička.... se kar podpišem pod oboje...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 21:27:02
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna Lari tudi ne vem, kaj je.... danes se je že ob 6.15 zbudila... jest mislm da tut našim malčkom lunca ponagaja. ker je Sara tut se dons ponoč ob treh zbudila, čeprav ponavadi spi do sedmih zjutraj. ...al to....al kažejo potrebo po bolj kalorični hrani....al jim zobki nagajajo... al
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 21:37:18
|
|
|
|
lana17
|
Večer! Puhica, naj se Matej čimprej pozdravi. Gloria, si rabila za odprtje računa osebno od malega? Jaz ga grem tud, sam še čakamana osebno. Drugač pa zdajle likam ...je moj reku: Kaj boš pa računalnik rabila...a ne greš likat?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 21:39:40
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kaj naj naredim,noge me nenormalno bolijo,tud ko ležim.....že par dni... Pojdi k dohtarju
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 21:40:30
|
|
|
|
gold fish
|
..naš mali pikec....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 21:40:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Pojdi k dohtarju ma ne,saj bo minilo...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 21:40:54
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Drugač pa zdajle likam ...je moj reku: Kaj boš pa računalnik rabila...a ne greš likat? Povej mu, da si davnovdala en program da boš zdaj kibernetično likala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 21:41:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Drugač pa zdajle likam .. . jaz tud
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 21:41:44
|
|
|
|
gold fish
|
saraya - za 1 sek sem te prehitela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 21:42:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..naš mali pikec....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 21:43:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz tud ma saj niste normalne....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 21:43:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish saraya - za 1 sek sem te prehitela
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 21:50:26
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..naš mali pikec.... LanaLuna, res je prava lepotička. , kak fejst fant...kake učke in nasmeh
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 21:51:42
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Pojdi k dohtarju ma ne,saj bo minilo... minil bo že...sam nekaj ni Ok, če se ti pojavlja...mislim, da ne bo odveč, če obiščeš dohtarja...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 21:52:28
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Drugač pa zdajle likam ...je moj reku: Kaj boš pa računalnik rabila...a ne greš likat? Povej mu, da si davnovdala en program da boš zdaj kibernetično likala
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 26.1.2009 21:54:34
|
|
|
|
lana17
|
A za še likate?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?