Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:26:09
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Kaj ste vse slončkalno razpoložene....jutr pa ne bom mogla seznama nafilat, tok vas bo v P pošibal Mene ne bo na sezname, vsaj iz teh razlogov ne Ajvy, sej upam da bo tokrat bolj Pa verjamem tud...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:28:12
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Sej moj je bil tud krasen, sam zmatrana sva bla oba Pri nama je dogajal že od 2.8.... Pred tem sva dve noči spala tam ene pet ur... Pa še ponoč pršla... Sej sem bla tud jst drgač 3cm odprta, sam mi ni kej dost pomagal... ja pomoje je tak to največji problem da si utrujen k predolgo traja.... in ko si utrujen te vse še bolj boli.... a so čakal da si mela sam svoje popadke al so ti kej dodal.... da bi vse skupaj pospešil? tiste k greste ajat lahko noč
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:31:02
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy Sej moj je bil tud krasen, sam zmatrana sva bla oba Pri nama je dogajal že od 2.8.... Pred tem sva dve noči spala tam ene pet ur... Pa še ponoč pršla... Sej sem bla tud jst drgač 3cm odprta, sam mi ni kej dost pomagal... ja pomoje je tak to največji problem da si utrujen k predolgo traja.... in ko si utrujen te vse še bolj boli.... a so čakal da si mela sam svoje popadke al so ti kej dodal.... da bi vse skupaj pospešil? tiste k greste ajat lahko noč Jst sem pršla s svojimi popadki, ob pol dveh mi je voda odtekla na prvem G pregledu v porodni. Mela skoz svoje popadke, šele ob 10ih so mi dal še umetne...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:33:11
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Kaj ste vse slončkalno razpoložene....jutr pa ne bom mogla seznama nafilat, tok vas bo v P pošibal Mene ne bo na sezname, vsaj iz teh razlogov ne Ajvy, sej upam da bo tokrat bolj Pa verjamem tud... in prav je tako... boš vidla,,,,jst verjamem vate in v to, da ti bo sedaj lažje....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:35:27
|
|
|
|
boma2
|
dober večer so ... Kako ste kaj? Vidim, da februarčiče naše postajajo januarčiče.-... vsem, ki ste rodile... :) Upm, da niste imele preveč težav... tudi za tiste, ki ste imele danes pregled....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:35:58
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Kaj ste vse slončkalno razpoložene....jutr pa ne bom mogla seznama nafilat, tok vas bo v P pošibal Mene ne bo na sezname, vsaj iz teh razlogov ne Ajvy, sej upam da bo tokrat bolj Pa verjamem tud... in prav je tako... boš vidla,,,,jst verjamem vate in v to, da ti bo sedaj lažje.... ja 2x ne more bit isto.... zdej bo šlo hitreje če pa bo spet tak pa reč nej ti dajo umetne da mal pospešijo....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:36:08
|
|
|
|
cvetka13
|
Pri ans so ze vsi po poteljah. 16 mesecnik z vrocino, takod a me je cist zmozgal danes. Cel dan bi bil samo v narocju in se crkljal. ne morem mu zamerit- z vrocino do 39,5 c bis etud sama crkljala. V cetrtek imela UZ- zadnji v tej N. Ocenjeni smo na tezo 2600g pri 36t. Prvega sem v 33t rodila s tako tezo (2530g). V soboto, 31.1. imam pregled pri svoji G v porodnisnici- je dezurna, in je narocila naj jo kar tam poiscem. Drugace pa me ze od sobote mal bolj sravfa. Kriz me drugace boli, pa lahko recem,d a imam llazne popadke. Drugace, kot ce mi trebuh le otrdeva. Tole drzi dobre pol min in špona zraven, tisci dol. Čist drug filing. Otrok je ze spodaj. komej caka in upoam,d a me v soboto se spodaj pregleda, da vidim pri čem sem. Upala sem na ČUDEZ mlaja, pa nic. Takoj dons grem rodit, ce mi tako reces. Cez dan s e nekako gre, noci so zaklete. Najprej s e 3 ure valjam po postelji in sem na pol urce na straniscu, pol zaspim do 4h, ko me prvorojenec zbudi. In ne morem zaspati nazaj, ob 7h pa smo itak ze pokonci-najkasneje. Rodila bom v LJ, brez ultive ali EA. nocko
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:38:59
|
|
|
|
Ajvy
|
Cvetka..lepo da si se oglasila...tudi majhna razlika vidm....bo v vrtcu prvorojenec....al bosta oba doma..... Nočka je pa pri nas ista
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:39:29
|
|
|
|
Ajvy
|
Boma...kako si??
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:40:58
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy Sej moj je bil tud krasen, sam zmatrana sva bla oba Pri nama je dogajal že od 2.8.... Pred tem sva dve noči spala tam ene pet ur... Pa še ponoč pršla... Sej sem bla tud jst drgač 3cm odprta, sam mi ni kej dost pomagal... ja pomoje je tak to največji problem da si utrujen k predolgo traja.... in ko si utrujen te vse še bolj boli.... a so čakal da si mela sam svoje popadke al so ti kej dodal.... da bi vse skupaj pospešil? tiste k greste ajat lahko noč no jaz se tudi kr mal bojim... Ker prvič nisem imela popadkov oziroma jih nisem nič čutila, odtekla mi je voda.... nato pa ni šlo nič ven.. pa je bil carski rez... :) pa smo dobili junakinjo... Zdaj pa sploh nevem kako naj pričakujem... :) Baje vsi pravijo, če si prvič dolg rojeval da je drugič full hitreje pa mislim, da to ne velja za carski rez.... Ja je pa mal smotan, ker si po 10 urah utrujen pol naj bi pa še pritiskal.... :)
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:43:05
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Boma...kako si?? jaz kr uredu.,.. Jutri imava s hčerko zobarja... Kako si pa ti?? Ti že kaj dogaja? Pri meni nič novega, razen to da si čedalje težje zavežem vezalke na čevljih... :) Ampak tudi to bo mimo... :)
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:44:08
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: cvetka13 Pri ans so ze vsi po poteljah. 16 mesecnik z vrocino, takod a me je cist zmozgal danes. Cel dan bi bil samo v narocju in se crkljal. ne morem mu zamerit- z vrocino do 39,5 c bis etud sama crkljala. V cetrtek imela UZ- zadnji v tej N. Ocenjeni smo na tezo 2600g pri 36t. Prvega sem v 33t rodila s tako tezo (2530g). V soboto, 31.1. imam pregled pri svoji G v porodnisnici- je dezurna, in je narocila naj jo kar tam poiscem. Drugace pa me ze od sobote mal bolj sravfa. Kriz me drugace boli, pa lahko recem,d a imam llazne popadke. Drugace, kot ce mi trebuh le otrdeva. Tole drzi dobre pol min in špona zraven, tisci dol. Čist drug filing. Otrok je ze spodaj. komej caka in upoam,d a me v soboto se spodaj pregleda, da vidim pri čem sem. Upala sem na ČUDEZ mlaja, pa nic. Takoj dons grem rodit, ce mi tako reces. Cez dan s e nekako gre, noci so zaklete. Najprej s e 3 ure valjam po postelji in sem na pol urce na straniscu, pol zaspim do 4h, ko me prvorojenec zbudi. In ne morem zaspati nazaj, ob 7h pa smo itak ze pokonci-najkasneje. Rodila bom v LJ, brez ultive ali EA. nocko nič ti nismo nevoščlive... Držimo pesti, da bo boljše... :) Lepe sanje
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:45:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Boma...kako si?? jaz kr uredu.,.. Jutri imava s hčerko zobarja... Kako si pa ti?? Ti že kaj dogaja? Pri meni nič novega, razen to da si čedalje težje zavežem vezalke na čevljih... :) Ampak tudi to bo mimo... :) jst nosim same take k ni treba vezat že da se oblečem je cel podvig sploh zokne
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:46:03
|
|
|
|
Katjusa
|
cvetka kam s epa tebi mudi veš kolk nas je še pred tabo smo se zmenle da nič prehitevanja in da lepo po vrsti
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:46:09
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Boma...kako si?? jaz kr uredu.,.. Jutri imava s hčerko zobarja... Kako si pa ti?? Ti že kaj dogaja? Pri meni nič novega, razen to da si čedalje težje zavežem vezalke na čevljih... :) Ampak tudi to bo mimo... :) uf..za zobarja vama nisem nič folš... kolk je pa stara hččerkica .. Nič še ne dogaja....razen da ima trenutno uro pilatesa....in mi prav raztura trebuh..... pri tebi tudi nič praviš...jst vezalk sploh ne uporabljam več....samo še ta dolgo žlico...drugače lahko bosa hodim
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:46:29
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy Sej moj je bil tud krasen, sam zmatrana sva bla oba Pri nama je dogajal že od 2.8.... Pred tem sva dve noči spala tam ene pet ur... Pa še ponoč pršla... Sej sem bla tud jst drgač 3cm odprta, sam mi ni kej dost pomagal... ja pomoje je tak to največji problem da si utrujen k predolgo traja.... in ko si utrujen te vse še bolj boli.... a so čakal da si mela sam svoje popadke al so ti kej dodal.... da bi vse skupaj pospešil? tiste k greste ajat lahko noč no jaz se tudi kr mal bojim... Ker prvič nisem imela popadkov oziroma jih nisem nič čutila, odtekla mi je voda.... nato pa ni šlo nič ven.. pa je bil carski rez... :) pa smo dobili junakinjo... Zdaj pa sploh nevem kako naj pričakujem... :) Baje vsi pravijo, če si prvič dolg rojeval da je drugič full hitreje pa mislim, da to ne velja za carski rez.... Ja je pa mal smotan, ker si po 10 urah utrujen pol naj bi pa še pritiskal.... :) Evo Boma, tega me je pa najbolj strah, da mi sam voda odteče... Pa ne vem zakaj ker to res ni nč hudga Ampak če si kej ne želim, si ne želim da mi voda odteče preden se začnejo popadki... Ma sem hecna Pomoje mam to fobije, ker je moji mami pri men odtekla voda, pa isto pri bratu in sploh ne pozna tistih lastnih popadkov, pozna sam umetne In mi je blo ful hecn k me je po porodu spraševala kako zgledajo popadki???
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:47:18
|
|
|
|
boma2
|
birdy... kako si kaj?? Ste zdravi?
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:48:22
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 brkn, lep večer s tvojim dragim ti želim! claud, tebi sm pa fouš za ... Jst bi tudi!!!!!!!!!!!!! jaz se tudi podpišem pod tole... :)
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:48:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Evo Boma, tega me je pa najbolj strah, da mi sam voda odteče... Pa ne vem zakaj ker to res ni nč hudga Ampak če si kej ne želim, si ne želim da mi voda odteče preden se začnejo popadki... Ma sem hecna Pomoje mam to fobije, ker je moji mami pri men odtekla voda, pa isto pri bratu in sploh ne pozna tistih lastnih popadkov, pozna sam umetne In mi je blo ful hecn k me je po porodu spraševala kako zgledajo popadki??? mene tud zanima kak zgledajo... in če bom prepoznala kdaj morem it v P če se slučajno porod začne s popadki tud tisti lažni k so zadnič bli zdej že dvomim da so sploh bli k ni nič več
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:50:42
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Boma...kako si?? jaz kr uredu.,.. Jutri imava s hčerko zobarja... Kako si pa ti?? Ti že kaj dogaja? Pri meni nič novega, razen to da si čedalje težje zavežem vezalke na čevljih... :) Ampak tudi to bo mimo... :) jst nosim same take k ni treba vezat že da se oblečem je cel podvig sploh zokne ja hvala enako.... da si obujem nogavice je pa že postopek... :) Povej mi a kej telovadiš za porod?? Jaz nisem nič imam pa full slabo vest... :(
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:50:50
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: boma2 birdy... kako si kaj?? Ste zdravi? Dobro, dobro Zdravi tud kr, razen včer sem mela zmenke z w.c.jem... Pa ti, si dobr? Ne me čudn gledat ampak kok maš ti tamalo staro? Jst sem skoz misnla da je to tvoj prvi otrok
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:51:22
|
|
|
|
Katjusa
|
nič punce jst vas zapuščam imam brivca naročenega za dons k mam ju3 pregled oz ctg+pregled tak da bo verjetno spet dolgo trajalo.... ma sam je pa fino poslušat srčka lepo se imejte lepo ajajte in ne preveč načvekat
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 26.1.2009 21:52:34 >
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:51:47
|
|
|
|
Ajvy
|
Ah dejte punce ,no ....zdej pa resno....pravi popadki bolijo...orenk.....umetni so samo daljši in intenzivnejši...lastni so pa tudi močni..samo praviloma krajši od umetnih.... Veste, da boste vedle, kdaj it...malo več zaupanja vase......
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:52:52
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Boma...kako si?? jaz kr uredu.,.. Jutri imava s hčerko zobarja... Kako si pa ti?? Ti že kaj dogaja? Pri meni nič novega, razen to da si čedalje težje zavežem vezalke na čevljih... :) Ampak tudi to bo mimo... :) uf..za zobarja vama nisem nič folš... kolk je pa stara hččerkica .. Nič še ne dogaja....razen da ima trenutno uro pilatesa....in mi prav raztura trebuh..... pri tebi tudi nič praviš...jst vezalk sploh ne uporabljam več....samo še ta dolgo žlico...drugače lahko bosa hodim hčerkica je stara 4 in pol leta in noče odpret ust,.. bomo vidli kako bo jutri... :) Kok si pridna jaz pa sam mal peš hodim.. :(
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:54:07
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: boma2 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy Sej moj je bil tud krasen, sam zmatrana sva bla oba Pri nama je dogajal že od 2.8.... Pred tem sva dve noči spala tam ene pet ur... Pa še ponoč pršla... Sej sem bla tud jst drgač 3cm odprta, sam mi ni kej dost pomagal... ja pomoje je tak to največji problem da si utrujen k predolgo traja.... in ko si utrujen te vse še bolj boli.... a so čakal da si mela sam svoje popadke al so ti kej dodal.... da bi vse skupaj pospešil? tiste k greste ajat lahko noč no jaz se tudi kr mal bojim... Ker prvič nisem imela popadkov oziroma jih nisem nič čutila, odtekla mi je voda.... nato pa ni šlo nič ven.. pa je bil carski rez... :) pa smo dobili junakinjo... Zdaj pa sploh nevem kako naj pričakujem... :) Baje vsi pravijo, če si prvič dolg rojeval da je drugič full hitreje pa mislim, da to ne velja za carski rez.... Ja je pa mal smotan, ker si po 10 urah utrujen pol naj bi pa še pritiskal.... :) Evo Boma, tega me je pa najbolj strah, da mi sam voda odteče... Pa ne vem zakaj ker to res ni nč hudga Ampak če si kej ne želim, si ne želim da mi voda odteče preden se začnejo popadki... Ma sem hecna Pomoje mam to fobije, ker je moji mami pri men odtekla voda, pa isto pri bratu in sploh ne pozna tistih lastnih popadkov, pozna sam umetne In mi je blo ful hecn k me je po porodu spraševala kako zgledajo popadki??? ja men je tudi voda odtekla in nisem imela svojih popadkov , umetnih pa sploh čutila nisem, baje je bilo na ekranu vidno ampak jaz jih nisem nič čutila... :( Ampak bo že nekako ga bomo že ven spravli....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?