Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 20:58:03
|
|
|
|
claud
|
O sunny- se pridružujem tem strijam...jih mam po joških, na ritnici (eni), pa na notranji strani stegen....tko da jih mam povsod drugje, razen tam kamor najbolj rastem ne...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:00:52
|
|
|
|
sunny24
|
brkn, lep večer s tvojim dragim ti želim! claud, tebi sm pa fouš za ... Jst bi tudi!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:02:46
|
|
|
|
sunny24
|
Ku pa ti je to ratalo, da si dobila strije sam na eni ritnci?????
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:03:07
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 brkn, lep večer s tvojim dragim ti želim! claud, tebi sm pa fouš za ... Jst bi tudi!!!!!!!!!!!!! se podpišem pod tole
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:03:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk ja sj...jst si tud ne upam reskirat z EA....si mislim, da če so vse rodile bom pa tud jst zdržala mal bolečin....hehe...sj veš optimistično razmišljanje pa to :)) Moja kolegica je rodila z Ultivo pa pravi, da rabiš obvezno nekoga zraven, da gleda na monitor kdaj si lahko spet doziraš (maksimum je vsaki 2 minuti) in pa da gleda popadke, da ti pove kdaj pritisneš, da ti prime pravi cajt. Na koncu k so pa popadki na 1 minuto morš pa pač vsak 2 popadek predihat Bomo že, ane....jst mam kr voljo....hehe najprej dobrodošla in res ne vem kak ti je ratalo da se nisi prej javla zdej maš pa tolk za nadoknadit jst mam najreje kr naravno ni treba nič na monitor gledat pride popadek stisneš zobe pa mine in spet in spet in tako nekaj časa pol pa pride babice reče zdej pa gremo zares pride popadek prtisneš in še enkrat in je dojenček zunaj nobenih komplikacij in nobenega straha kaj če...... tud bolečina je čist vzdržna.... no ne vem govorim za sebe ampak res si ne znam predstavljat kak je če ful boli... vam povem po porodu če bo kej hujše kot je blo prvič ker nisem doživela bolečega poroda si ga ne znam predstavljat in ne vem kok boleč je pr tistih k pravijo kak hudo je blo
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:05:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud petrušk-dobrodošla ooo nas je pa največ takih k mamo rok 5.2. Dons je tak fajn dan....tole je za na koledar zapisat: Dons se pa moj ni mogu več zadržat, tko da smo mel dons že akcijo !!!!!!!!!!!! Je reku: sj zdj je pa čist vseen če greš rodit ane? Pa sm rekla itak!...No pol je bla pa hitr akcija moj je tud zdej zadnje dneve bolj korajžen tak da uživamo 100/h skor vsak dan
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:05:41
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ku pa ti je to ratalo, da si dobila strije sam na eni ritnci????? Pojma nimam....al so čez noč ratale k bl na levem boku spim pa jih mam na desni.....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:06:41
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud petrušk-dobrodošla ooo nas je pa največ takih k mamo rok 5.2. Dons je tak fajn dan....tole je za na koledar zapisat: Dons se pa moj ni mogu več zadržat, tko da smo mel dons že akcijo !!!!!!!!!!!! Je reku: sj zdj je pa čist vseen če greš rodit ane? Pa sm rekla itak!...No pol je bla pa hitr akcija Blagor se teb, jst pa kr ne upam k mam še izpite naslednji teden Pa ne vem, ampak nazadnje k sva me je neki začel špikat, sicer je tist mislm da blo od tele včerajšne viroze al kar kol je že blo ampak vseen... Prvič mi pa ni pomagal da bi kej prej rodila tko da se za brez veze sekiram, sam tok ne upam k mam še izpite
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:06:50
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Čer! Kako smo? Jst sem prej šla malo spat, pol smo pa z mojim večerjo jedla, zdej pa malo net, tv,...Se dolgočasim! petrušk, dobrodošla med največjimi čvekami na RR! rebeka, ne se sekirat zaradi tistih 2 strij...Bojne rane morjo bit! Jst jih mam na joških take lepe, na vsaki joški po 4 v vrsti... birdy, čestitam za izpit, da je šel fajn skozi! (sej ne vem, al sm ti že čestitala prej al ne...sem malčk zgublena ) ajvy, !!!! Sunny, mislm da si Pa tud jst ne vem za ziher Hvala za pohvale vsem
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:07:02
|
|
|
|
petrušk
|
ja sj pravim bomo že zdržale...zato pa nism za EA...je pa res, da vse upamo na scenarij enournega poroda brez bolečin...hehe...to se bomo pol bolj menile ane....kako smo spravle vse skupi skozi :))
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:08:51
|
|
|
|
Ajvy
|
Baki....se strinjam....kako daleč se mi zdi sam začetek nosečnosti...pol pa skušam s stola vstat...pa mi je jasno kje sm in kolikšna sem DObra si..le glej ,da se kavč ne bo ohladil Glede fižola ti pa jst ne znam svetovati.... Brkn...hvala za info....mi pa res ni bilo jasno kaj se z vama dogaja....super ,da sta z dojneclom ok....a zdej moraš bolj počivat al lahko vse normalno delaš?? NOčko....in seveda veliko uživanja v svoji pojsteljici majchy..lepo se cartaj...in super za dostavo komode petrušk...super za uspešen pregled Rebeka....meni se je tudi popak čist razpočil...pa kaj čem....to so bojne rane ne bit žalostna..... Diamantina....pa kaj pol če se ti ni nič dalo..pač pride tak lenobni dan.....važno da smo ok...... Claud...super za akcjio
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:09:14
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: claud petrušk-dobrodošla ooo nas je pa največ takih k mamo rok 5.2. Dons je tak fajn dan....tole je za na koledar zapisat: Dons se pa moj ni mogu več zadržat, tko da smo mel dons že akcijo !!!!!!!!!!!! Je reku: sj zdj je pa čist vseen če greš rodit ane? Pa sm rekla itak!...No pol je bla pa hitr akcija moj je tud zdej zadnje dneve bolj korajžen tak da uživamo 100/h skor vsak dan Jst sm mojmu učer rekla da je zdj pa že cajt da se naša mala spomne ven prit, pa da s sexom včasih lohk kj pospešiš.... No pa ga je dons čist zagrabl....se je hotu zadržat pa ni mogu.... Sam sj že ene 2 mesca nisva-je blo kr mal čudn...k da bi prvič
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:09:26
|
|
|
|
petrušk
|
ja claud...tak lep datum se mi zdi to...čeprav jst mam ctg 3.2. pa še ena lunca je takrat, tko da bomo vidl kaj in kako bomo predihal to naslednjo lunco, glede na to, dda me je današnja kr fajn matrala ponoči. Je reku moj, da sm še med spanjem jamrala.,,, hehe fajn se mejte punce..... grem pod tuš pa spančkat....se jutr spet beremo nočko
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:09:46
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: petrušk ja sj...jst si tud ne upam reskirat z EA....si mislim, da če so vse rodile bom pa tud jst zdržala mal bolečin....hehe...sj veš optimistično razmišljanje pa to :)) Moja kolegica je rodila z Ultivo pa pravi, da rabiš obvezno nekoga zraven, da gleda na monitor kdaj si lahko spet doziraš (maksimum je vsaki 2 minuti) in pa da gleda popadke, da ti pove kdaj pritisneš, da ti prime pravi cajt. Na koncu k so pa popadki na 1 minuto morš pa pač vsak 2 popadek predihat Bomo že, ane....jst mam kr voljo....hehe najprej dobrodošla in res ne vem kak ti je ratalo da se nisi prej javla zdej maš pa tolk za nadoknadit jst mam najreje kr naravno ni treba nič na monitor gledat pride popadek stisneš zobe pa mine in spet in spet in tako nekaj časa pol pa pride babice reče zdej pa gremo zares pride popadek prtisneš in še enkrat in je dojenček zunaj nobenih komplikacij in nobenega straha kaj če...... tud bolečina je čist vzdržna.... no ne vem govorim za sebe ampak res si ne znam predstavljat kak je če ful boli... vam povem po porodu če bo kej hujše kot je blo prvič ker nisem doživela bolečega poroda si ga ne znam predstavljat in ne vem kok boleč je pr tistih k pravijo kak hudo je blo Katjuša, hudo hudo Mogoče bom pa jst tokrat mela tak krasen porod k ti pa ne bom več tko razmišljala... Ampak mene je tok bolel Sej veš kva pravjo, sto ljudi sto čudi
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:09:51
|
|
|
|
sunny24
|
no birdy, pol sm ti pa 2x čestitala... claud, ja tudi možno da od tega...
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:10:47
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk ja sj pravim bomo že zdržale...zato pa nism za EA...je pa res, da vse upamo na scenarij enournega poroda brez bolečin...hehe...to se bomo pol bolj menile ane....kako smo spravle vse skupi skozi :)) no ja men je vseen če bo tud 3 ure kot prvič sam da bi ble bolečine iste ... je pa tko če je družba v porodni taprava pol tak čas hitro mine..... najbolj pomembno je pa da dobimo zdrave dojenčke..... po porodu mislim da to ne bo več pomembno pol se bomo bolj ubadale z dojenjem oz hranjenjem pa krči.....
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:14:32
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: petrušk ja sj pravim bomo že zdržale...zato pa nism za EA...je pa res, da vse upamo na scenarij enournega poroda brez bolečin...hehe...to se bomo pol bolj menile ane....kako smo spravle vse skupi skozi :)) no ja men je vseen če bo tud 3 ure kot prvič sam da bi ble bolečine iste ... je pa tko če je družba v porodni taprava pol tak čas hitro mine..... najbolj pomembno je pa da dobimo zdrave dojenčke..... po porodu mislim da to ne bo več pomembno pol se bomo bolj ubadale z dojenjem oz hranjenjem pa krči..... Če maš družbo.... Pri meni je porod lepo napredoval dokler sem mela eno babco k je skoz hodila gledat pa pomagat pa svetovat... Pol se je pa smena zamenala in me una babca ni šmerglala kej preveč... Dokler niso prišle komplikacije, pol je bla pa ena babca skoz pr men, tista mi je pa tok pomagala S tem da sem jst potiskala od ene sedmih zjutri, rodila pa ob pol dvanajstih... Sem bla že tok izčrpana...
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:14:44
|
|
|
|
claud
|
Zdj grem pa jst tud počas spat, ker morva ju3 kmal ustat...morm it na CSD- da grem zrihtat za starševski dodatek..... No pridno čvekajte! Nočko
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:15:01
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Katjuša, hudo hudo Mogoče bom pa jst tokrat mela tak krasen porod k ti pa ne bom več tko razmišljala... Ampak mene je tok bolel Sej veš kva pravjo, sto ljudi sto čudi ti ga privoščim iz vsega srca ker tega pa res ni treba da boli.... res je vsak drugače čuti in sprejema se pa men zdi da mam zdej ful nižji prag bolečine od poroda tak da bomo videli pa tud se mi zdi da mam tam dol vse manj prožno kot je blo prej ampak poskušam ne razmišljat kakrkol bo od bolečin ne bo hudega pridejo pa minejo dojenček nam bo pa ostal
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:18:10
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: petrušk ja sj pravim bomo že zdržale...zato pa nism za EA...je pa res, da vse upamo na scenarij enournega poroda brez bolečin...hehe...to se bomo pol bolj menile ane....kako smo spravle vse skupi skozi :)) no ja men je vseen če bo tud 3 ure kot prvič sam da bi ble bolečine iste ... je pa tko če je družba v porodni taprava pol tak čas hitro mine..... najbolj pomembno je pa da dobimo zdrave dojenčke..... po porodu mislim da to ne bo več pomembno pol se bomo bolj ubadale z dojenjem oz hranjenjem pa krči..... Če maš družbo.... Pri meni je porod lepo napredoval dokler sem mela eno babco k je skoz hodila gledat pa pomagat pa svetovat... Pol se je pa smena zamenala in me una babca ni šmerglala kej preveč... Dokler niso prišle komplikacije, pol je bla pa ena babca skoz pr men, tista mi je pa tok pomagala S tem da sem jst potiskala od ene sedmih zjutri, rodila pa ob pol dvanajstih... Sem bla že tok izčrpana... jst sem misla predvsem na tistega k ga s sabo prpeleš moj možek je bil prav fajn družba ga posodim kateri če želi sam da ne bom jst tist dan rojevala je pa res da sem mela tud super babico je prišla vseke tolko pogladala kako je stanje, smo se kej nasmejali in je šla..... res ja tud to da je porod potekal hitro in da nisem imela prej svojih popadkov ne vem kolk časa na porod sem prišla po dobro prespani noči in že v štartu odprta 3-4 cm in potem sem se hitro odpirala.... mislim da sem imela sanjski porod če odmislim šivanje
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 26.1.2009 21:19:48 >
|
|
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:21:11
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy Katjuša, hudo hudo Mogoče bom pa jst tokrat mela tak krasen porod k ti pa ne bom več tko razmišljala... Ampak mene je tok bolel Sej veš kva pravjo, sto ljudi sto čudi ti ga privoščim iz vsega srca ker tega pa res ni treba da boli.... res je vsak drugače čuti in sprejema se pa men zdi da mam zdej ful nižji prag bolečine od poroda tak da bomo videli pa tud se mi zdi da mam tam dol vse manj prožno kot je blo prej ampak poskušam ne razmišljat kakrkol bo od bolečin ne bo hudega pridejo pa minejo dojenček nam bo pa ostal To je pa res. Jst vedno ko pravm da sem mela težek porod povdarm da ne glede na to kok težek je bil, da je na konc vse poplačan Tiste bolečine postanejo nepomembne ko vidš svojga dojenčka... In pol maš eno tako srečo kot je moja Neli doma, ma ni lepšga k pride pa me objame, al pa k se k men stisne Pa zjutri k vsa zalimana se prebujam k mi tist obrazek pred oči da pa me objame pa mi začne kej čebljat.... Mah, še stokrat grem čez vse za te trenutke
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:21:52
|
|
|
|
petrap
|
petrušek dobrodošla ..vidim, da imamo veliko stvari skupnih... ...kje pa imaš gin? v PO?.. no jaz sem zdaj spet eno knjigo končala, zdaj sem vas pršla še mal prebrat, zdaj se grem pa stisnt k mojmu, če bo kaj pri volji , mogoče ga prepričam še za mal akcije ... no grem preverit kako razpoložen je moj...vam poročam zjutraj... nočko bejbe
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:22:23
|
|
|
|
Ajvy
|
NOčko punce..tiste ki se odpravljate spat... BIrdy..jst te čist razumem glede strahu...boš vidl a sedaj bo mnogo bolje....
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:23:47
|
|
|
|
Ajvy
|
Kaj ste vse slončkalno razpoložene....jutr pa ne bom mogla seznama nafilat, tok vas bo v P pošibal
|
|
RE: februarčice 2009-5.del 26.1.2009 21:24:00
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: petrušk ja sj pravim bomo že zdržale...zato pa nism za EA...je pa res, da vse upamo na scenarij enournega poroda brez bolečin...hehe...to se bomo pol bolj menile ane....kako smo spravle vse skupi skozi :)) no ja men je vseen če bo tud 3 ure kot prvič sam da bi ble bolečine iste ... je pa tko če je družba v porodni taprava pol tak čas hitro mine..... najbolj pomembno je pa da dobimo zdrave dojenčke..... po porodu mislim da to ne bo več pomembno pol se bomo bolj ubadale z dojenjem oz hranjenjem pa krči..... Če maš družbo.... Pri meni je porod lepo napredoval dokler sem mela eno babco k je skoz hodila gledat pa pomagat pa svetovat... Pol se je pa smena zamenala in me una babca ni šmerglala kej preveč... Dokler niso prišle komplikacije, pol je bla pa ena babca skoz pr men, tista mi je pa tok pomagala S tem da sem jst potiskala od ene sedmih zjutri, rodila pa ob pol dvanajstih... Sem bla že tok izčrpana... jst sem misla predvsem na tistega k ga s sabo prpeleš moj možek je bil prav fajn družba ga posodim kateri če želi sam da ne bom jst tist dan rojevala je pa res da sem mela tud super babico je prišla vseke tolko pogladala kako je stanje, smo se kej nasmejali in je šla..... res ja tud to da je porod potekal hitro in da nisem imela prej svojih popadkov ne vem kolk časa na porod sem prišla po dobro prespani noči in že v štartu odprta 3-4 cm in potem sem se hitro odpirala.... mislim da sem imela sanjski porod če odmislim šivanje Sej moj je bil tud krasen, sam zmatrana sva bla oba Pri nama je dogajal že od 2.8.... Pred tem sva dve noči spala tam ene pet ur... Pa še ponoč pršla... Sej sem bla tud jst drgač 3cm odprta, sam mi ni kej dost pomagal...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?