Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 26.1.2009 19:33:26
|
|
|
|
Tinky
|
Celo jutro smo pohajali, vmes smo šli v slaščičarno, zato da si mamica nafila baterije s tortico. Teo mi je sedel v naročju in valda so vsi cukri mogli bit njegovi, pa preštudirat je moral cenik, na tla je metal vse kar mu je prišlo pod roko, pa tortico je blo treba špeštat...... Pa ni šans, da bi sedel v vozičku, kot vsi pridni otroci...ne, se je dvigoval in težil dokler ga nisem vzela ven in ga nosila. Zgleda, da premalo hodimo v nakupovalne centre in med folk.
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2009 19:34:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2009 20:10:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 26.1.2009 20:21:26
|
|
|
|
lejla969
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Danes smo šli končno kupit avtosedež. Brevi - do 18 kg. Ampak, ker moj zlati možek ima tak kur.čev avto, se ga full težko da v ležeč položaj, ker so sedeži full čudni. Je skrajni čas, da menjamo avto!!!!! Mi bi pa tega imeli: http://www.bebeconfort.com/collection-2009/IT/voiture_axiss.htm Moramo skočit pogledat do Molfancona in seveda sprobat. Si ga ti mogoče kje vidla?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2009 20:21:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2009 20:23:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 26.1.2009 20:32:53
|
|
|
|
lejla969
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: lejla969 IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Danes smo šli končno kupit avtosedež. Brevi - do 18 kg. Ampak, ker moj zlati možek ima tak kur.čev avto, se ga full težko da v ležeč položaj, ker so sedeži full čudni. Je skrajni čas, da menjamo avto!!!!! Mi bi pa tega imeli: http://www.bebeconfort.com/collection-2009/IT/voiture_axiss.htm Moramo skočit pogledat do Molfancona in seveda sprobat. Si ga ti mogoče kje vidla? lejla ...kaj ima pa to na strani??? Je vrtljiv. V levo in desno. Otroka lažje daš in vzameš iz avta. Poglej filmček.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2009 20:33:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 26.1.2009 20:34:13
|
|
|
|
osa3
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969 Ku ku tata. Lejla kok je Miran luškan in kakšne hude žabice (mi imamo enake ). Avtosedež Axiss imajo v Gradišču (250 EUR), je bil pa zelo slabo ocenjen na avtotestih. Jaz sem skoraj doktorirala iz teh avtosedežev: mi smo se odločili za Chiccotov key-1 Isofix (čeprav je MC Priori bolje ocenjen, a slabše pregleden + brez opore za glavo). Najboljša sedeža brez Isofix-a pa sta Kiddy in MC Toby. Hvala vsem za nasvete glede večanja energijske vrednosti mleku. Sem Filipu dala 2 Plasmona v flaško; pa da vidimo kakšna bo ta noč. Tinky v našem koncu zdravniki zelo radi napotijo otroke v RA (še posebej če imaš Gortnarjevo) in naprej na fizioterapijo. V Stari gori je bil včasih center za zdravljenj cerebralne paralize za celo Jugoslavijo in kasneje Slovenijo ter posledično veliko specializiranega kadra. Z uvedbo regijskih centrov se jim je zmanjšal obseg dela, ki ga dopolnjujejo s povečanimi mišičnimi tonusi, motoričnimi zaostanki in podobnim. HD meni je frizura 1A, barva pa malo preveč platinasta.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2009 20:35:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 26.1.2009 20:35:13
|
|
|
|
lejla969
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška spet nobene ni jst pa spet sama ker je moj šel gledat kovance do enga kolega..da prečekira če je še ker tako,ko ga nima... Saj sem jaz danes gor. Kaj druge že vse spijo?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 26.1.2009 20:38:09
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa Trojane - ne, no. ne sme odpadit! GR - zakaj misliš, da bi prestavili? itak, nikoli ne bomo vse na kupu. vedno katera "zataji", ali zbolijo, ali so drugi plani... mislim, da zato, ker jih to rundo veliko ne more in ravno tudi tiste zaradi katerih je lokacija Trojane, da je bližje in lažje za njih, da ni ravno Lj. Jaz tudi mislim, da bi potem prestavili, ker je to srečanje namenjeno temu, da se zberemo iz vseh koncev.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 26.1.2009 20:39:23
|
|
|
|
lejla969
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: lejla969 IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: lejla969 IZVIRNO SPOROČILO: Tinky Danes smo šli končno kupit avtosedež. Brevi - do 18 kg. Ampak, ker moj zlati možek ima tak kur.čev avto, se ga full težko da v ležeč položaj, ker so sedeži full čudni. Je skrajni čas, da menjamo avto!!!!! Mi bi pa tega imeli: http://www.bebeconfort.com/collection-2009/IT/voiture_axiss.htm Moramo skočit pogledat do Molfancona in seveda sprobat. Si ga ti mogoče kje vidla? lejla ...kaj ima pa to na strani??? Je vrtljiv. V levo in desno. Otroka lažje daš in vzameš iz avta. Poglej filmček. u u u me like it...kolk pa tale hec dinarjev pride? Ja predrag je. Pri nas sem vidla ceno samo na Sonček.si 269,00 eur. V Italiji je sigurno cenejši.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2009 20:41:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2009 20:44:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2009 20:47:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 26.1.2009 20:48:02
|
|
|
|
lejla969
|
IZVIRNO SPOROČILO: osa3 IZVIRNO SPOROČILO: lejla969 Lejla kok je Miran luškan in kakšne hude žabice (mi imamo enake ). Avtosedež Axiss imajo v Gradišču (250 EUR), je bil pa zelo slabo ocenjen na avtotestih. Jaz sem skoraj doktorirala iz teh avtosedežev: mi smo se odločili za Chiccotov key-1 Isofix (čeprav je MC Priori bolje ocenjen, a slabše pregleden + brez opore za glavo). Najboljša sedeža brez Isofix-a pa sta Kiddy in MC Toby. Hvala. Koliko si pa ti dala za Chiccotov avtosedež? Imaš mogoče kakšen link, da si ga ogledam.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2009 20:49:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2009 20:53:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 26.1.2009 20:59:46
|
|
|
|
sasi13
|
sej nism nič kej takega vprašala tk da te bom kr tu. kje si kupla tisto knjigo o spanju - mi jo nunjo potrebujemo.
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2009 21:00:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 26.1.2009 21:03:10
|
|
|
|
lejla969
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška tale mi je pa frizurca ful dobra...in barva tudi vljudno te prosim, da ne lepiš mojih fotk na forum !!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2009 21:04:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2009 21:05:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2009 21:06:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?