metuljcek321
|
netki, kam se pa ti bolj nagibas, da bi poslala? Poslji na tisto, ki ti je bolj simpaticna in si jo veckrat kupila. netki, Blacky & se katera, pa tiste, k otrocki nocejo spat zaradi zobkov ali kar tako: da bo cim prej bolje! telefon frklarije - jaz sploh NE klicem nazaj neznane stevilke. Vedno si mislim, da me bo oseba ze poklicala, ce je nujno. Ce nisem dosegljiva tisti hip, bom pa cez eno uro, dve, tri ipd. nanka, to je pa res cudno, da teza stagnira, je pa tako lepo. Mogoce bo pa kar naenkrat sibnila navzgor, kaj mislis? hd, opa, a bos naredila en make-over iz zene v ljubico? Daj, prilepi slikico Nicole z barvo, ki si si jo zamislila, me zanima! urin, kri - mi nismo na pregledu pri 6-ih mesecih dali nicesar. Bo menda pri 9-ih- glux3, kaj za eno kremo sta pa dobila? Koliko casa moras mazati? Kdaj ima Tian spet pregled? Upam, da bo izginilo! flower, koroskih kapljic ne uporabljam. dzanika, tudi nasa se ful veseli nocnega spanca ... hja, mogoce se pa tako obnasajo otrocki, ki so rojeni 15. 7.? maja, a je tvoja Ela tudi enako "narejena"? Da potrdimo ali ovrzemo teorijo Umpa, jupi ... things've been getting better ..... I'm so glad to hear that! Odlicno! Le tako naprej. Glede videza stanovanja - ah, ne, sploh ni opaziti, da je notri tudi otrok Inigo, lepa odlocitev glede prezivljanja casa skupaj ... jaz se tudi vcasih kar malo krivo pocutim, ko sem tule na netu, priznam Maya, hello, hello! neboglasnica, za pregled! osa - jaz ji dam Alnaturino rizevo kasico, ki se dela z mlekom ... uporabim AM, ki ga tudi sicer pije.