|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
25.1.2009 20:17:25   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: buči

blaža, nisem dobro prebrala, da češ ajdovega. meni vedno uspe, samo je treba moko poparit. Jaz dam sicer malo več vode, kot tam piše, nikoli olivnega olja, ampak navadnega. 500g moke (350 ajdove, 150 navadne - kolegica je dela tudi iz čiste ajdove), 4 dcl vode (vrele, zliješ na moko, pomešaš, pustiš v zaprti posodi ene 10 minut), malo soli, kvas (žito - kar celo kocko), malo sladkorja za kvas, olja. Orehe dam jaz kar precej velike. potem pa klasična peka - saj veš, ko je, pač je prečn.

O hvala ti, to bom pa res probala nardit, ki je preverjen recept.user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
25.1.2009 20:18:50   
mlavla
nič šibam pod tuš...pol pa mal ponovit za jutri..
neža še vedno vleče popldanski sapnec..me kar glava boli kakšna noč nas čaka...

o slišim,da se prebuja...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
25.1.2009 20:22:20   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: buči

še to, da se pohvalim, sem bila toliko pridna, da sem celo ta vikend pomila 4 okna, da malo ven vidimo, ker jih prej nisem mogla, ker bi mi steklex zmrznil. Zdaj pa moj misli, da bom še ostalih 6. No, letos že ... enkrat

Jaz jih že en cajt umivam samo z vodo in malo alkohola 100% notri. je ful boljše kot z čistili za stekla, se nič ne sveti in se lepo umije. Si napolneš škaf z vodo in malo alkohola, pol z gobico fajn opereš šipo in pol z tistim za povlečt ( z gumo) samo greš gor, pa dol po oknu. Al pa včasih na hitro, samo z kako grobo staro brisačo obrišem, do suhega.

Evo tako me je ena čez učila, ko sem delala, pa je res super.

Buči, kaj ti delaš kje?

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
25.1.2009 20:28:41   
lillchy123
Luka tud že spančka, brez problemov user posted image  men je čist cuker padu, tko da mi je šou user posted image  iskat jabolčni štrudel v gostilno. Nardi moj svak najboljšga na planetu!
user posted image

elma, ti si pa bliz moje bivše službe! No, sej tud zdejšnja ni delč. A že dolg delaš tuki? Pol smo se zih kdaj na vlaku pa busu vidle!

itata, mah je boljš. takrat nas je pol čist presenetla operacija (so rekli da bo nekje od februarja do junija), in smo se res vsi posvetli samo našmu škratku. in so se zadeve umirile. Zdej sva pa tud razpucala par stvari, pa končno se trudi. Z vsem. Ni pa še to to. jst še kar vse skup mal z rezervo jemljem.bomo vidli.

a so kje tud slikce tort brez tičine?

ela, vso srečo jutri in naj ti čim prej mine!

Je bil Luka dons popoldne tok siten (popoldne ni spal), da bi šla koj v službo!user posted image  no, sej zdej me je že minil.user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
25.1.2009 20:34:52   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

Luka tud že spančka, brez problemov user posted image  men je čist cuker padu, tko da mi je šou user posted image  iskat jabolčni štrudel v gostilno. Nardi moj svak najboljšga na planetu!
user posted image

elma, ti si pa bliz moje bivše službe! No, sej tud zdejšnja ni delč. A že dolg delaš tuki? Pol smo se zih kdaj na vlaku pa busu vidle!

itata, mah je boljš. takrat nas je pol čist presenetla operacija (so rekli da bo nekje od februarja do junija), in smo se res vsi posvetli samo našmu škratku. in so se zadeve umirile. Zdej sva pa tud razpucala par stvari, pa končno se trudi. Z vsem. Ni pa še to to. jst še kar vse skup mal z rezervo jemljem.bomo vidli.

Je bil Luka dons popoldne tok siten (popoldne ni spal), da bi šla koj v službo!user posted image  no, sej zdej me je že minil.user posted image

Potrudi se še ti. mogoče pa lahko še rešita zadevo. je škoda, da gre vse k vragu. A ga imaš še kje rada? Če ga imaš , upam, da se vse uredi. Če se tudi on sedaj trudi, pol pa še bo kej iz tega. No jaz vama želim, da se poštimata. Včasih pride kaka taka kriza v življenju. To je del življenja.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
25.1.2009 20:43:48   
blaža
o danes pa ne bo nič s čvekanjem.user posted image

Lepa številka.3100user posted image

< Sporočilo je popravil blaža -- 25.1.2009 20:44:04 >

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
25.1.2009 20:50:11   
blaža
user posted image

Evo take so naše ploščice, samo tle na sliki zgleda čisto drugače. mi smo zbrali malo drugačen odtenek, malenkost bolj na rjavo. Nas pa pride ene par kvadratov 1200e.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
25.1.2009 20:50:16   
Blacky*
mlavla,

če bo vse ok, skočim jutri po maso, po službi ... ti javim

kdaj pa imaš izpituser posted image

ti držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
25.1.2009 20:50:46   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

o danes pa ne bo nič s čvekanjem.user posted image

Lepa številka.3100user posted image

OOOOO, Blaza.... pozdrav v center Europe... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
25.1.2009 20:50:59   
Blacky*
blaža dobro ploščice user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
25.1.2009 20:51:21   
blaža
Ta slikica je iz kataloga in če bi se po tej slikici odločala, jih ne bi nikoli izbrala, ker imajo tam v salonu eno dobro narejeno montažo kopalnice in je fulll lepo.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
25.1.2009 20:51:44   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA
Bamby kako vam gre v vrtci , a imate uvajanje , al ste še doma user posted image , jaz sem komaj vrtec dobila , je gospa ki dela v vrtci nas vrgla na čakalno listo , sem mislila da bom živčnega fasala , pa že ta malo cepila in vse papirje odala , vpisala sem jo ko je bla stara 8 dni .Pridem gor pa pravi ...ja, vas sploh ni v računalniku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  , cel dan sem prejokala , nisem vedela kam naj z otrokom .Zdej se je uredilo , me je drug dan klicala ...kao da je ena mamica mi ustupila plac ker ji ni urgentno tko kot je meni user posted image Una pa koza mojo prošnjo  vrgla v kot , hvala bogu da sem imela dokazilo da sem jo vpisala .

Uf, še dobro, da se je nazadnje uredilo. Mi smo pred 14 dnevi začeli uvajanje, prejšnji teden je pa že v ponedljek imela vročino in zato sva ostali doma cel teden. Zdaj je OK, razen zabasanega nosa iz katerega kar naprej curi. Zdaj imava še ta teden čas na uvajanje, ker potem že grem na šiht. No, pa glede na to, da kakih problemov ni bilo, verjetno ne bo problema. Bova šli jutri spet malo pogledat.

februarka,  tudi vidva sta bila zelo lepa v white & black user posted image user posted image user posted image .

buči, vidva sta bila pa tudi fajn, čisto v stilu user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

No, obljuba dela dolg:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Stara dej mal večje za nas, k smo v letih in bolj slabo vidimo user posted image

če sem koza preveč pomanjšala

sploh se pa FB čekiri pa si tam oglej... k jih je več user posted image user posted image user posted image

Ja, tudi na FB nismo vse, zato se podpišem pod dolenjko user posted image . Drugače pa na prvi pogled same pohvale user posted image user posted image user posted image ,
Aha, vidim, da si popravila user posted image

Mi smo bili danes na kosilu pri tašči, ker smo še njen RD praznovali. Anaja je po kosilu pridno zaspala v taščini postelji za uro in pol. Potem sem jo našla sedečo in čisto pridno je čakala, da sem jo prišla iskat. Pridna punca user posted image user posted image user posted image !!!
Ponoči je pa slabo spala. Se je nekaj zbujala, Verjetno ji je nos nagajal, ali je bila pa lačna, ker je sinoči nekam malo mleka spila. Ampak ponoči ji pa tudi nisem dajala jest.

elma, če sem prav ugotovila, si našla novo službo???

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
25.1.2009 20:51:50   
blaža
O končno se javi kdo!user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
25.1.2009 20:54:18   
bamby

Jap, pa tudi šli bomo, ker mi Tim ful teži user posted image user posted image

nočko

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
25.1.2009 20:54:23   
blaža

A bomo kero rekli, al ne?!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
25.1.2009 20:54:41   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

nočko

o škoda!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
25.1.2009 20:55:05   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

nočko

o škoda!

ga moraš prej spokat! user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
25.1.2009 20:55:43   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

user posted image

a mi posles mal jabucnega strudla... user posted image  Ce ne bi imeli lastnih slo zalog hrane in prjatlov... (smo bli na kosilu in vecerji pr enih prjatlih)... bi "uzival v bruseljskih specijalitetah"... bljack user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
25.1.2009 20:56:13   
blaža
nizi jutri mam vodni dan. Se pridružiš?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
25.1.2009 20:58:02   
Stipe air force

teb se pa dogaja ... user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
25.1.2009 20:58:46   
blaža
user posted image

Evo stipe, to je zate.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
25.1.2009 20:59:16   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

teb se pa dogaja ... user posted image   user posted image  user posted image

A se pridružiš? user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
25.1.2009 21:00:17   
Stipe air force

user posted image

jooooooj, nemoj to da mi radis...user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
25.1.2009 21:00:30   
blaža
Ja pa kje si zdej? ne mi reč da ješ štrudelj, ki sem ti ga poslala.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
25.1.2009 21:01:15   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

user posted image

jooooooj, nemoj to da mi radis...user posted image  user posted image  user posted image

A si še lačen? ti samo reci kaj bi. Sej to ne redi. Vsaj nekaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.