Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 14:14:17
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči elma, na katerem oddelku si? Začneš pa ravno na Tilnov rd Imaš ZS
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 15:35:00
|
|
|
|
itata
|
dan, sva oba mal odspala in je cel svet lepši dedi ga bo mal ven peljal. upam, da se bo lepo obnašal
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 16:24:01
|
|
|
|
MetiLu
|
Punce, lepe slikice pa vidim, da se je par zgubljenih dušic spet javilo Mi smo bli tud zunaj, smo po kosilu šli do slaščičarne po tortice, pa še en krog, pa nazaj domov, Janez pa zdele spi, jaz grem pa tud Itata, jutri delam zjutraj, tako da se lahko oglasiš po službi če ti odgovarja
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 18:06:27
|
|
|
|
itata
|
meti: ok pridem!! mal čez 16h... pa razmisli kako mi boš predala recept, da janez zdej spi tko lepo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 18:07:53
|
|
|
|
itata
|
pa vse mate tko lepe poročne slikice!! super krasno lilči: kakšna je zdej situacija? zadnjič si napisala, da je kriza, pol da je bojna sekira zakopana... kako zgleda zdej?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 18:43:21
|
|
|
|
buči
|
itata, ste se odmrznili?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 18:57:21
|
|
|
|
blaža
|
Evo mene. Blaž že spi. Matija se nam je prej javil in je ves navdušen, da je že smučal in, da mu gre zelo dobro.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 18:59:56
|
|
|
|
blaža
|
evo sem se lotla pečt popoldne tiste ajdove žemljice in so ratale za v kanto. Da ne boste mislile, da meni vse rata. Sem pa imela zmrznjen kvas in sumim, da niso dobro vzhajale, pa tako čudno testo je blo, malo pocasto. Bom raje drugič nardila po kakem preverjenem receptu, ki ni za eksperimentirat z ajdovo moko. No pol sem pa vzela slane rogljičke, ki sem jih imela v skrinji in so bli tako dobri.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 19:29:38
|
|
|
|
buči
|
blaža, jaz sem zadnjič naredila (prvič) bele mlečne željice oz. neke bige, ker žemljic ne znam oblikovat in so bile božanske! Ti najdem recept.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 19:33:32
|
|
|
|
Blacky*
|
Pri nas je že tišina... Val spi že od 18:45 Jaz grem pod tuš, potem pa kak film pogledat, vmes perilo zložit, mogoče pa speglam, mam samo en stroj Popoldan smo bili na obisku pri moji babici in smo se imeli lušno, je bil še brat s svojo familijo... končno mal socializacije za Vala po 14 dneh... na začetku je kar jokal, nato pa full užival Pridem še malo počekirat kasneje...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 19:34:39
|
|
|
|
Blacky*
|
Ella naj ti jutri hitro mine prvi dan službe in
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 20:00:00
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči blaža, jaz sem zadnjič naredila (prvič) bele mlečne željice oz. neke bige, ker žemljic ne znam oblikovat in so bile božanske! Ti najdem recept. Lahko mi daš recept, hvala, čeprav jaz mam ful prakse s kruhom in še kar obvladam, pečem navaden kruh, polnozrnat, pa tak z olivami ali panceto, ma z ajdovo moko in orehi je nekaj drugega, ki ta ajda je taka drugačna in bo treba po enem receptu, ki sem ga vidla na kulinariki. ma jaz sem hotla bit pametna in sem ga nardila kar kot normalen kruh, pa ni ratalo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 20:00:54
|
|
|
|
blaža
|
Evo na Slo 1 je Kajmak in marmelada, za une, ki še niste gledali.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 20:01:09
|
|
|
|
buči
|
Kako mi je čudno, ker ne poznam občutka, da se "vrneš" v službo. Jaz bi vse dala zanj, vam je pa to grozno. A veste, da sem imela več različnih služb kot pa tipov (no resnih, mislim)!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 20:04:35
|
|
|
|
buči
|
blaža, nisem dobro prebrala, da češ ajdovega. meni vedno uspe, samo je treba moko poparit. Jaz dam sicer malo več vode, kot tam piše, nikoli olivnega olja, ampak navadnega. 500g moke (350 ajdove, 150 navadne - kolegica je dela tudi iz čiste ajdove), 4 dcl vode (vrele, zliješ na moko, pomešaš, pustiš v zaprti posodi ene 10 minut), malo soli, kvas (žito - kar celo kocko), malo sladkorja za kvas, olja. Orehe dam jaz kar precej velike. potem pa klasična peka - saj veš, ko je, pač je prečn.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 20:05:04
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Ella naj ti jutri hitro mine prvi dan službe in hvala tebi, pa drugi za slikice, lepe neveste ste bile Zoja tudi že spi dobre pol ure, tako da sem že friški še laske posušim in sem redi za spanje nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 20:06:30
|
|
|
|
buči
|
ella, drži se!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 20:07:02
|
|
|
|
buči
|
grem še Aljaža dat spat, pa malo likat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 20:07:53
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči ella, drži se! se držim in trdno stojim na tleh mi sploh ni panike, ubistvu se že prav veselim mal spremembe
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 20:08:20
|
|
|
|
buči
|
še to, da se pohvalim, sem bila toliko pridna, da sem celo ta vikend pomila 4 okna, da malo ven vidimo, ker jih prej nisem mogla, ker bi mi steklex zmrznil. Zdaj pa moj misli, da bom še ostalih 6. No, letos že ... enkrat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 20:09:04
|
|
|
|
buči
|
pa pa
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 20:10:06
|
|
|
|
mlavla
|
čer...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 20:12:05
|
|
|
|
mlavla
|
na hitrco se vam mal oglašam..jutri mam namreč izpit... pa obe z Nežo sva ful prehlajeni...mene je dones začelo matrat.. Blacky..a si že dobila tično?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 25.1.2009 20:16:48
|
|
|
|
mlavla
|
kje pa ste vse.. ella mislim da je na FB..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.