bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Bamby kako vam gre v vrtci , a imate uvajanje , al ste še doma , jaz sem komaj vrtec dobila , je gospa ki dela v vrtci nas vrgla na čakalno listo , sem mislila da bom živčnega fasala , pa že ta malo cepila in vse papirje odala , vpisala sem jo ko je bla stara 8 dni .Pridem gor pa pravi ...ja, vas sploh ni v računalniku , cel dan sem prejokala , nisem vedela kam naj z otrokom .Zdej se je uredilo , me je drug dan klicala ...kao da je ena mamica mi ustupila plac ker ji ni urgentno tko kot je meni Una pa koza mojo prošnjo vrgla v kot , hvala bogu da sem imela dokazilo da sem jo vpisala . Uf, še dobro, da se je nazadnje uredilo. Mi smo pred 14 dnevi začeli uvajanje, prejšnji teden je pa že v ponedljek imela vročino in zato sva ostali doma cel teden. Zdaj je OK, razen zabasanega nosa iz katerega kar naprej curi. Zdaj imava še ta teden čas na uvajanje, ker potem že grem na šiht. No, pa glede na to, da kakih problemov ni bilo, verjetno ne bo problema. Bova šli jutri spet malo pogledat. februarka, tudi vidva sta bila zelo lepa v white & black . buči, vidva sta bila pa tudi fajn, čisto v stilu IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* No, obljuba dela dolg: Stara dej mal večje za nas, k smo v letih in bolj slabo vidimo če sem koza preveč pomanjšala sploh se pa FB čekiri pa si tam oglej... k jih je več Ja, tudi na FB nismo vse, zato se podpišem pod dolenjko . Drugače pa na prvi pogled same pohvale , Aha, vidim, da si popravila Mi smo bili danes na kosilu pri tašči, ker smo še njen RD praznovali. Anaja je po kosilu pridno zaspala v taščini postelji za uro in pol. Potem sem jo našla sedečo in čisto pridno je čakala, da sem jo prišla iskat. Pridna punca !!! Ponoči je pa slabo spala. Se je nekaj zbujala, Verjetno ji je nos nagajal, ali je bila pa lačna, ker je sinoči nekam malo mleka spila. Ampak ponoči ji pa tudi nisem dajala jest. elma, če sem prav ugotovila, si našla novo službo???
|