|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
25.1.2009 18:51:28   
dzanika
Mirjam meni zvenijo tile znaki nekako takole:

user posted image user posted image user posted image user posted image - te znakce včasih kakšnemu otročku pošljemo za rojstni dan.

user posted image bi lahko bilo enako user posted image
user posted image sem jaz dokler ne shujšam.
user posted image je meni enako user posted image
user posted image - fučka se mi user posted image
user posted image bi jaz enačila z user posted image
user posted image user posted image -  ta dva pa res ne vem če je že kdajkoli ktera uporabla.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 626
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 18:52:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 627
25.1.2009 18:52:35   
metuljcek321
'Cer, pupe!

Kaksen je bil kaj vas dan? No, mi smo bili spet mali potepinki - najprej smo jo mahnili do kolegov, potem smo zavili se do tasce in tasta ... lustno, lustno!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 628
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 18:56:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 629
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 19:00:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 630
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 19:05:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 631
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 19:07:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 632
25.1.2009 19:13:29   
lidija***
Naši ful paše, da se stisne k pojštrčku. Na eno stran položim pojštrček, na drugo pa medvedka. Tako se ne more obrniti na trebuh in na vse štiri. Pa še nosek lahko zarine..
Meni se zdi, da vsi otroci rabijo veliko telesne bližine. Klara še vedno pricaplja k nama- vedno majn, samo zaspi pa v svoji posteljici!
Sedaj, ko smo v porodniški in je zima ni takega problema iti zraven otroka v posteljo. Ko pa bo poletje in rabijo malo več, da zaspijo,..pa lahko nastane problem. Pa tudi zvečer, če so kakšni prijatelji na obisku pride prav, da znajo zaspati sami. Naši šestmesečniki še niso odvisnikiuser posted image user posted image  tako, da je mogoče še čas, da zaspijo sami...
Vsaka pa po svojeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 633
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 19:16:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 634
25.1.2009 19:21:34   
metuljcek321
Almera, danes sem poskusila in ji dala LE sadni obrok (jabolko + banana) brez mleka. In je bilo kul. Samo pri naslednjem hranjenju (jabolko + korenje + krompir) se je pa kar tresla, tolk je bila lacna ... je blo treba zaliti z mlekom. Prejle pri kasici se je pa prav norca delala - pojedla 50 ml, potem pa brrrr ..... brrrrr ..... oponasala motorcek/prdenje kot ta velika. Jao, jao. Midva sva pokala od smeha zraven ... sploh se nisva mogla skoordinirat in zresnit, da bi ji normalno skusala dati se. Anyway: popila je 100 ml mleka cez in to je bilo to. Zdaj spi - je utrujena od vsega nasega skakanja naokoli, pa se na en sprehod smo sli prejle, da se je nauzila zraka ... bo menda spet za en drek vreme ...

rebeca, tudi jaz vidim, da mi mala kar pokaze, koliko bo pojedla. Ko noce vec, zacne pac delati brrrr in je ne prepricas vec, da nadaljuje, pa ce se postavis na glavo. Je pa kar sprememba, ko ne zradira vec vsega, kar ji pripravim - z GH se je to precej spremenilo, res. Prej, ko je bilo le mleko, ni blo panike, je pojedla takorekoc vedno vse, zdaj pa nikoli ne vem, kaksno kolicino bo zmazala. Eh, ja, se bomo ze navadili .... mleko je laufalo 6 mesecev, ne more zdaj kar cez noc presaltati na GH in jesti po reglcih, kajne?

AAA, lepe mere Aneja (in torej ne Anzetauser posted image ) ob rojstvu! In zobka ima ze od 3,5 meseca? Noro! Pa se 1x ful fajn, da si se nam pridruzila!

user posted image  za vse bolne!

A za tko dolg ti zdrzi ena ampula, glux3? Vau! Potem pa verjetno res cisto malo kapnes v nos al kako? Jaz sem kar spricnila in je hitro sla dozica, resnicno hitro.

populis, tudi ti nisi od muh, da ti uspe Laro odvrnit od vseh njenih vragolij ... ostale nas to se caka ... soon, very soon!

Tinky, a Teo torej je/pije mleko samo se 1x dnevno? Koliko casa nazaj si pa ti zacela uvajati GH?

user posted image  za vse prespane noci nasih malckov. Ko smo ravno pri tej temi: nasa Anja je prvic prespala v svoji sobici & she liked it a lot .... spala klasicnih 11 ur ... jupi ... (3jemi, ti ga pa pihnes, ko nas ob 11-ih sprasujes, ce se spimo - ful prisrcna fintauser posted image ). No, ati in mami sta bila pa tudi prav razigrano razpolozena, ko sta se prvic v 6-ih mesecih znasla sama v spalnici ... strawberry fields foreveruser posted image  user posted image  user posted image

Lara & Nina, happy mini b'day (joj, hd, kako krasna fotkica ... sem enkrat ze naletela nanjo nekje na netu - res je d best!)

lex, 4 ure cakanja pri zobarju? Ta je pa huda. Do takrat, ko si na vrsti, te itak bolijo ze cisto VSI zobje.

mojcek, mi smo torej vceraj selili Anjo. Sla je iz spalnice v svojo sobico & iz koska v posteljico. No problem whatsoever. Kdaj pa ti nameravas preseliti Zivo?

Almera/rebeca ... tud jaz sem prebrala, da so zginle & ne zgnile tiste jagodeuser posted image  user posted image  user posted image  Eh, ena crka, pa taka sprememba, a ne?

neboglasnica, jaz komot s tamauckom pridem tudi v Spar na Vicu in imamo tam miting z Almero ... do tam imam tud 15 minut - tko kot do Supernove, sam da je pac v drugo smer. Se slisimo in zmenimo, prav?

Sasula, evo, ti je ze rebeca prav lepo citirala - a si nasla kaksno info tudi zase?

OMG, Loto je ze bil, jaz pa pozabila ...... grem cekirat, ce sem mogoce dobila 7-ico .... pridem nazaj .... Lotka, vidim, da ni! Hm ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 635
25.1.2009 19:32:31   
maja24
Ojla babuške

po dolgem času se vam javlam,vidm da me niste nč pogrešaleuser posted image user posted image user posted image .

No mi smo pa danes dobl prvega zobka user posted image user posted image ,tok da Blacky hočemo zajčka,zajčka,zajčka(6m pa 10 dni)

Ela čebela

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 636
25.1.2009 19:41:24   
metuljcek321
Ja, groza, no, a mi lahko ena prilepi link danasnjih izzrebanih stevilk, prosim? Cutim, da nekaj jeuser posted image

Umpa, nasa zvecer zaspi sama. Od dneva st. 1, zaspi takoj, ker je zvecer cista koma - izredno utrujena, spanja se prav veseli ... trkam, trkam ...

ksenci, user posted image  user posted image  user posted image
mirjam, user posted image  za se eno nosecko, ki bo zibala julija. In superca za melono - nasa jo bo prvic testirala ju3user posted image

neboglasnica, kako je pri vasi hisi? Je sel cuker kaj gor? Punci pridni?

OMG, dzanika, kar krut tale stos o bjondiki.

ilatic, user posted image  za mozeka. He rules!

mirjam, good question o tistih znakcih. Jih se nisem uporabljala, me pa zanimajo ideje, kaj bi lahko pomenili.
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

user posted image - fučka se mi user posted image

A tale smajli user posted image  je za "****a se mi"? Jaz ga prilepim za LOL.

user posted image  Eli za zobka st. 1! Oujeeee! Mi smo pa se brezzobi ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 637
25.1.2009 19:42:04   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Ilatic možekuser posted image čestitke user posted image user posted image user posted image

Mega! Kje si ga nasla? Sem se res narezala - 10 points!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 638
25.1.2009 19:53:37   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

Ojla babuške

po dolgem času se vam javlam,vidm da me niste nč pogrešaleuser posted image user posted image user posted image .

No mi smo pa danes dobl prvega zobka user posted image user posted image ,tok da Blacky hočemo zajčka,zajčka,zajčka(6m pa 10 dni)

jst sem nate tuhtala že včeraj, sam sem pozabla napisat...no zdej pa vidim da si se javlauser posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 639
25.1.2009 20:25:54   
netki
zdej k sem pa jst tuki, ste pa vse ušle user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 640
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 20:28:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 641
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 20:29:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 642
25.1.2009 20:32:57   
neboglasnica
Gledam POP TV in razmišljam kaj bi se prileglo poleg limonade na TV? Predlogi???

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 643
25.1.2009 20:38:26   
lidija***
Neboglasnica- jagode??? palačinke??? šampinjoni???user posted image  Samo, pššš,če večji še ne spitauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 644
25.1.2009 20:38:58   
metuljcek321
rebeca, a si mogoce mislila tale film:
http://www.imdb.com/title/tt0337741/

Ampak tu igrajo Jack Nicholson, Diane Keaton, Amanda Peet & Keanu Reeves. .... tvoj film ima pa neznane igralce ... hm ... najbrz potem to ni to ... a ve katera druga naslov?

Hvala za link, hd, zadela sem 4-ico pri Loto plus ... 2 evrauser posted image  user posted image  user posted image  Zdaj sem samo se 3 evre v minusu! Oujeee!

Nasa zabica ze spi v svoji sobici, midva se greva pa stiskat k Meg in Tomu. Kaj se prileze zraven filma, neboglasnica? Moz! Ali pa ljubimecuser posted image  As simple as thatuser posted image

Pa, pa & uzivajte. Se beremo in the morning!

(author unknown)

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 645
25.1.2009 20:43:14   
lidija***
Metuljček, HD- čestitke za sobico. So pa res že velike tele naše pupeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 646
25.1.2009 20:47:00   
lejla969
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

OMG, Loto je ze bil, jaz pa pozabila ...... grem cekirat, ce sem mogoce dobila 7-ico .... pridem nazaj .... Lotka, vidim, da ni! Hm ...

jst nisem dobila nič, nada, niente, nothing!!!!

Jaz tudi nisem nič dobilauser posted image  Upam, da do 9.6. dobim 7-ico, da mi ne bo treba več v službouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 647
25.1.2009 20:48:13   
lejla969
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Gledam POP TV in razmišljam kaj bi se prileglo poleg limonade na TV? Predlogi???

Smokiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 648
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 20:53:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lejla969)
  Neposredna povezava do sporočila: 649
   [Brisano sporočilo]
25.1.2009 20:55:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lejla969)
  Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?