metuljcek321
|
Almera, danes sem poskusila in ji dala LE sadni obrok (jabolko + banana) brez mleka. In je bilo kul. Samo pri naslednjem hranjenju (jabolko + korenje + krompir) se je pa kar tresla, tolk je bila lacna ... je blo treba zaliti z mlekom. Prejle pri kasici se je pa prav norca delala - pojedla 50 ml, potem pa brrrr ..... brrrrr ..... oponasala motorcek/prdenje kot ta velika. Jao, jao. Midva sva pokala od smeha zraven ... sploh se nisva mogla skoordinirat in zresnit, da bi ji normalno skusala dati se. Anyway: popila je 100 ml mleka cez in to je bilo to. Zdaj spi - je utrujena od vsega nasega skakanja naokoli, pa se na en sprehod smo sli prejle, da se je nauzila zraka ... bo menda spet za en drek vreme ... rebeca, tudi jaz vidim, da mi mala kar pokaze, koliko bo pojedla. Ko noce vec, zacne pac delati brrrr in je ne prepricas vec, da nadaljuje, pa ce se postavis na glavo. Je pa kar sprememba, ko ne zradira vec vsega, kar ji pripravim - z GH se je to precej spremenilo, res. Prej, ko je bilo le mleko, ni blo panike, je pojedla takorekoc vedno vse, zdaj pa nikoli ne vem, kaksno kolicino bo zmazala. Eh, ja, se bomo ze navadili .... mleko je laufalo 6 mesecev, ne more zdaj kar cez noc presaltati na GH in jesti po reglcih, kajne? AAA, lepe mere Aneja (in torej ne Anzeta ) ob rojstvu! In zobka ima ze od 3,5 meseca? Noro! Pa se 1x ful fajn, da si se nam pridruzila! za vse bolne! A za tko dolg ti zdrzi ena ampula, glux3? Vau! Potem pa verjetno res cisto malo kapnes v nos al kako? Jaz sem kar spricnila in je hitro sla dozica, resnicno hitro. populis, tudi ti nisi od muh, da ti uspe Laro odvrnit od vseh njenih vragolij ... ostale nas to se caka ... soon, very soon! Tinky, a Teo torej je/pije mleko samo se 1x dnevno? Koliko casa nazaj si pa ti zacela uvajati GH? za vse prespane noci nasih malckov. Ko smo ravno pri tej temi: nasa Anja je prvic prespala v svoji sobici & she liked it a lot .... spala klasicnih 11 ur ... jupi ... (3jemi, ti ga pa pihnes, ko nas ob 11-ih sprasujes, ce se spimo - ful prisrcna finta ). No, ati in mami sta bila pa tudi prav razigrano razpolozena, ko sta se prvic v 6-ih mesecih znasla sama v spalnici ... strawberry fields forever Lara & Nina, happy mini b'day (joj, hd, kako krasna fotkica ... sem enkrat ze naletela nanjo nekje na netu - res je d best!) lex, 4 ure cakanja pri zobarju? Ta je pa huda. Do takrat, ko si na vrsti, te itak bolijo ze cisto VSI zobje. mojcek, mi smo torej vceraj selili Anjo. Sla je iz spalnice v svojo sobico & iz koska v posteljico. No problem whatsoever. Kdaj pa ti nameravas preseliti Zivo? Almera/rebeca ... tud jaz sem prebrala, da so zginle & ne zgnile tiste jagode Eh, ena crka, pa taka sprememba, a ne? neboglasnica, jaz komot s tamauckom pridem tudi v Spar na Vicu in imamo tam miting z Almero ... do tam imam tud 15 minut - tko kot do Supernove, sam da je pac v drugo smer. Se slisimo in zmenimo, prav? Sasula, evo, ti je ze rebeca prav lepo citirala - a si nasla kaksno info tudi zase? OMG, Loto je ze bil, jaz pa pozabila ...... grem cekirat, ce sem mogoce dobila 7-ico .... pridem nazaj .... Lotka, vidim, da ni! Hm ...