Netta
|
pozdravljene, smo imeli pestro danes. Najprej obisk prijateljev, ženka pričakuje julija drugega otročka , nato pa še moja mami , babica in dedek. So mi spet čist Ano scrkljali. Pa saj za to pa so stari starši ane, čeprav jim pomoje nebi toliko pustila, če bi bili bliže doma in bi se pogosteje videli. Ma je bilo prav luštno. Almera, Gilo - hvala za info glede GH...Almera, vidim da tvoj poje zelo podobno ko Ana, pa ga je manj skupaj če prav vem. No se bom kar nehala sekirat in ji dala, kolikor bo hotela. Je pa res, da se mi ne dojimo več ponoči. Danes sem ji dala melono, ma sem mislila, da mi bo že roko zraven odgriznila Res ji je bilo po godu. Almera - kupljenih kašic ne poznam, še nisem dala Metuljček - pa ji ti mleko zraven GH sama ponudiš ali zahteva od tebe. Kaj pa če bi ji dala kaj drugega za pit po GH, ker se mi zdi da količinsko kar poje za samostjen obrok...no le predlog. aha, vidim da si že odgovorila...sem pa delala glede dojenja in GH popolnoma isto kot Almera...šele čez eno uro mlekeca...no sedaj zdrži pa lepo tudi tri ure brez. Anger management - gledala pomoje ene 5x...mi je super, za dol padit...moj ga pa spljoh ne more več videt, ker ga je vrtel par let v šoli dijakom pri urah psih. rebeca - uf, sem pa mislila, da moja poje veliko. no saj zato pa sta taka luštna korenjaka tvojadva...hvala za odgovor! pa ne sekiraj se da kao preveč pojesta...če sta zadovoljna in ju nič ne zvija, potem že toliko potrebujeta. pa tudi predebela se mi ne zdita...prava lepotca sta! AAA - BRAVO ZA POGUM!!!! pozdravljena med nami mama julijka Anej, Anže...a ta tretji A si pa ti??? populis - čestitke za odlično spanje tinky - hvala tudi tebi za odgovor, sedaj me je pa resnično nehalo skrbeti! rovarka - daj res probaj z eno parno kopeljo...preizkušeno pomaga! flower - za zdravje Lara in Nina - VSE NAJBOLJŠE!!!! LEX - da se čimprej pozdravite! HD - mi zaenkrat tudi nismo bolani...ampak bolje da se ne hvalimo preveč s tem mojcek - naša je košek že zdavnaj prerasla...sva jo dala pri 3m v večjo psoteljico in ta bo v kratkem romala z njo v svojo sobo...tako da ne vem kako je če oboje storiš hkrati. sasula - par strani nazaj preberi, pa boš videla koliko kdo poje...je pa tudi pri nas tako da ji sadje ne štima najbolj, no HB smo odkrili melono, sicer pa zelenjavne kašice so pa zakon! en poln obrok - kaj vem - npr. od 100ml navzgor - seveda pa je ful odvisno od otroka...aha, vidim da so ti že povedale... lumpa - večerno uspavanje pri nas izgleda tako, da jo podojim...včasih zaspi že pri meni in dam le v posteljico, največkrat pa tako da je še budna in jo dam prav tako v posteljico z dudo in potem naprej sama zaspi. nosili se nikoli nismo. neboglasnica - ksenci - ojej, ko ima hudič mlade pravijo pri nas upam da se pocajtate čimprej, čeprav a tisto o mogočem plusku je tudi kritično??? pridne, pridne, da niste preveč napisale...no naš otrok pa še vedno spi...le kaj naj sedaj...hmmmmm...hrana, jagode, spanje, TV...kaj predlagate???
|