Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 25.1.2009 22:32:48
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška Tinky..si kej zvedl o tistem hotelu...kako je? ma zvedla direktno nisem nič, ker je razmeroma nov (od lanskega junija) po slikah sodeč je full lep, edino kar me moti je to, da je bazen v sosednjem hotelu. Idealne razmere, da se Teo spet prehladi. Ne vem, prej sem gledala Olimijo, pa Dobrno. Ne vem, katere toplice so otrokom - dojenčkom najbolj primerne. Iščem, pa nič ne najdem. hotel žusterna meni ful fajni, ker smo se kopali v morski vodi, drugač pa so tud zreče fajne, pa še na roglo lahko skočite
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 25.1.2009 22:33:56
|
|
|
|
lex
|
gr hvala, da me razumeš
|
|
[Brisano sporočilo] 25.1.2009 22:34:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.1.2009 22:35:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 25.1.2009 22:36:10
|
|
|
|
Zvezdica
|
Julijke, samo da vas pozdravim Včeraj je bil uradni PPDP, pa tamalčke noče ven. Jast pa ne zmorem več Ideje, kako ga pripravit da ven pride so dobrodošle. Sicer vas berem malo tu malo tam, ker smo imeli kar precej dela s stanovanjem, ampak sem obljubila da vas bom obvestila ko se bo kaj dogajalo. Sicer se še ne, se pa lahko začne vsak čas. Pozdravček, Ex Julijka
|
|
[Brisano sporočilo] 25.1.2009 22:37:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.1.2009 22:38:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 25.1.2009 22:38:52
|
|
|
|
lex
|
hd men je glih to super, ker v zrečah zna bit pa svinjsko vroče in pol prideš v garderobo te pihne in evo prehlad je tu. jaz sem takrat še vito kopala.
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 25.1.2009 22:41:22
|
|
|
|
Zvezdica
|
Stare babice so priporočale pitje rcinusovega olja...BLJAK!! na orng sprehod, stopnice, obiranje jagod (slončkanje) sicer pa..not ni noben še ostal..vem pa kako ti je..men se je mešalo na koncu HD Vse smo sprobali razen obiranja jagod. Smo pa okna pucali. Tale nosečnost je bistveno težja, prva je bila super, tokrat me je ta IVF uničil. Upam, da bo ta mlaj kaj pomagal.
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 25.1.2009 22:41:41
|
|
|
|
maja24
|
Tinky jest poznam hotel Savica,baje je zlo fajn ker je čist na nov opremlen,na Bledu je bl za ozorc snega,če bi pa rada smučala pa mislm da je dost snega na Straži. Jest delam koj ene 200m stran v hotelu Lovec in maju tut kr fajn,mal si poglej še na njihovi spletni strani.
< Sporočilo je popravil maja24 -- 25.1.2009 22:45:43 >
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 25.1.2009 22:42:36
|
|
|
|
lex
|
točno - rebeca hvala, da si me spomnila - vsi, ki spite v svojih sobicah iskrene čestitke ja tud nam manjka - dokler ne bomo v hiši - vsaj 2 leti. in aradi tega mam nočne more že zdaj
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 25.1.2009 22:45:17
|
|
|
|
maja24
|
No zadnič ko ste se pogovarjale o Saški Lendero da je noseča no poleg nje je tut od Vernerja ženička Andreja noseča je pa isto julijka,rok ma 13.7 . Zvezdica sej bo kmal prijokal na svet,ti zej še uživaj zadnje dni nosečnosti,ker pol jo boš pogrešala
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 25.1.2009 22:45:32
|
|
|
|
lex
|
zvezdica čim lažji porod ti želim - pomaga ........ nimam pojma, če bi vedla ne bi rodila 2x čez
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 25.1.2009 22:50:44
|
|
|
|
lejla969
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška Tinky..si kej zvedl o tistem hotelu...kako je? ma zvedla direktno nisem nič, ker je razmeroma nov (od lanskega junija) po slikah sodeč je full lep, edino kar me moti je to, da je bazen v sosednjem hotelu. Idealne razmere, da se Teo spet prehladi. Ne vem, prej sem gledala Olimijo, pa Dobrno. Ne vem, katere toplice so otrokom - dojenčkom najbolj primerne. Iščem, pa nič ne najdem. Toplice Dobrna je zdravilišče za ginekološke težave. Občasno sem se 6 let tam občasno vozila. Navzven mi hotel ni všeč. Pa mislim, da je to starejši hotel.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 25.1.2009 22:53:19
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969 IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška Tinky..si kej zvedl o tistem hotelu...kako je? ma zvedla direktno nisem nič, ker je razmeroma nov (od lanskega junija) po slikah sodeč je full lep, edino kar me moti je to, da je bazen v sosednjem hotelu. Idealne razmere, da se Teo spet prehladi. Ne vem, prej sem gledala Olimijo, pa Dobrno. Ne vem, katere toplice so otrokom - dojenčkom najbolj primerne. Iščem, pa nič ne najdem. Toplice Dobrna je zdravilišče za ginekološke težave. Občasno sem se 6 let tam občasno vozila. Navzven mi hotel ni všeč. Pa mislim, da je to starejši hotel. Umpa, ki je od tam blizu doma, pravi da je bazen ok za otroke. Pa moja mama je bla lani tam in je hotel prenovljen. Zdej gledam še ta hotel Lovec, ma mi stran odpira že 100 let!!!
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 25.1.2009 22:55:16
|
|
|
|
dzanika
|
zvezdica lepo da si se javila. Čim lažji porod ti želim. Pa tko k so rekle - še nobeden ni notri ostal. tko, jaz grem jagode nabirat potem pa spat. NOČKO!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 25.1.2009 22:55:33
|
|
|
|
maja24
|
Tinky glede bazena je res da ga maš v hotelu Golf (majo welnes,baje je zlo fajn )
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 25.1.2009 22:56:47
|
|
|
|
lejla969
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: lejla969 IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška Tinky..si kej zvedl o tistem hotelu...kako je? ma zvedla direktno nisem nič, ker je razmeroma nov (od lanskega junija) po slikah sodeč je full lep, edino kar me moti je to, da je bazen v sosednjem hotelu. Idealne razmere, da se Teo spet prehladi. Ne vem, prej sem gledala Olimijo, pa Dobrno. Ne vem, katere toplice so otrokom - dojenčkom najbolj primerne. Iščem, pa nič ne najdem. Toplice Dobrna je zdravilišče za ginekološke težave. Občasno sem se 6 let tam občasno vozila. Navzven mi hotel ni všeč. Pa mislim, da je to starejši hotel. Umpa, ki je od tam blizu doma, pravi da je bazen ok za otroke. Pa moja mama je bla lani tam in je hotel prenovljen. Zdej gledam še ta hotel Lovec, ma mi stran odpira že 100 let!!! To pa nisem vedla, da je prenovljen. Se vidi, da nisem bila tam že 5 let. Poišči si kaj na Bledu. Bled je lep, pa greš lahko na izlete v Bohinj, Kranjsko goro...
|
|
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 25.1.2009 22:58:39
|
|
|
|
maja24
|
Tinky pr ns v hotelu Lovec maš fajn bazen,ni glih velk ampak je pa fajn,pa še tri saune maš koj zravn,pa slaščičarno z najboljšimi sladicami,pa full hud direktor(to je mišljeno full dobr)
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 25.1.2009 22:59:43
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969 IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: lejla969 IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška Tinky..si kej zvedl o tistem hotelu...kako je? ma zvedla direktno nisem nič, ker je razmeroma nov (od lanskega junija) po slikah sodeč je full lep, edino kar me moti je to, da je bazen v sosednjem hotelu. Idealne razmere, da se Teo spet prehladi. Ne vem, prej sem gledala Olimijo, pa Dobrno. Ne vem, katere toplice so otrokom - dojenčkom najbolj primerne. Iščem, pa nič ne najdem. Toplice Dobrna je zdravilišče za ginekološke težave. Občasno sem se 6 let tam občasno vozila. Navzven mi hotel ni všeč. Pa mislim, da je to starejši hotel. Umpa, ki je od tam blizu doma, pravi da je bazen ok za otroke. Pa moja mama je bla lani tam in je hotel prenovljen. Zdej gledam še ta hotel Lovec, ma mi stran odpira že 100 let!!! To pa nisem vedla, da je prenovljen. Se vidi, da nisem bila tam že 5 let. Poišči si kaj na Bledu. Bled je lep, pa greš lahko na izlete v Bohinj, Kranjsko goro... Se strinjam,pa kavica pr men doma
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 25.1.2009 23:00:39
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejla969 IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: lejla969 IZVIRNO SPOROČILO: Tinky IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška Tinky..si kej zvedl o tistem hotelu...kako je? ma zvedla direktno nisem nič, ker je razmeroma nov (od lanskega junija) po slikah sodeč je full lep, edino kar me moti je to, da je bazen v sosednjem hotelu. Idealne razmere, da se Teo spet prehladi. Ne vem, prej sem gledala Olimijo, pa Dobrno. Ne vem, katere toplice so otrokom - dojenčkom najbolj primerne. Iščem, pa nič ne najdem. Toplice Dobrna je zdravilišče za ginekološke težave. Občasno sem se 6 let tam občasno vozila. Navzven mi hotel ni všeč. Pa mislim, da je to starejši hotel. Umpa, ki je od tam blizu doma, pravi da je bazen ok za otroke. Pa moja mama je bla lani tam in je hotel prenovljen. Zdej gledam še ta hotel Lovec, ma mi stran odpira že 100 let!!! To pa nisem vedla, da je prenovljen. Se vidi, da nisem bila tam že 5 let. Poišči si kaj na Bledu. Bled je lep, pa greš lahko na izlete v Bohinj, Kranjsko goro... Ma ne, ne bi hodili okoli, ker bi šli samo za 2-3 dni. Bi rada šla malo v bazen pa se sprehajala po Bledu in šla k Šmonu na kremšnito Pa za sneg sem spraševala v upanju, da ga ni!!!!!
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 25.1.2009 23:03:23
|
|
|
|
maja24
|
Tinky snega je za vzorec pa Šmon ma zanič torte,najbolše so v Lovcu,men vrjem.
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 25.1.2009 23:04:25
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Tinky pr ns v hotelu Lovec maš fajn bazen,ni glih velk ampak je pa fajn,pa še tri saune maš koj zravn,pa slaščičarno z najboljšimi sladicami,pa full hud direktor(to je mišljeno full dobr) kakšne so pa kaj cene? mam težave s spletno stranjo, mi ne odpre
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 25.1.2009 23:05:32
|
|
|
|
maja24
|
Povej mi datum da pogledam (od-do)
|
|
RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :) 25.1.2009 23:05:46
|
|
|
|
Tinky
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Tinky snega je za vzorec pa Šmon ma zanič torte,najbolše so v Lovcu,men vrjem. za nič kremšnite? A res? Ok, nisem jih tam jedla že 100 let Dobro, da vem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?