ksenci
|
GH- katastrofa, se začne kr davit, ko dam žličko bliže ustam. morda, pa res nima apetita, če sva kaj staknila. sam, zdaj že drugi dan ni pojedel nič goste hrane, a je to vredu, če se je že navadu Uspavanje- dokler sem dojila, je vedno zaspal na joški, zato sm misla, da ga bo zdaj težje uspavat, ko ne dojim več. v večini primerov sprazne flašo- gori samo nočna lučka, podreva kupčka in se mal požulva, duda v usta, zraven planička, pa če je potrebno še ležim par minut zraven in se obrne k meni in e boža po obrazu. zaspi okoli 21. ponoči zvrne okoli 3. ure polno flašo in zaspi do 7-8. zaspi vedno na najini postelji, potem, pa ga položim v njegovo. žal še v svoji noče zaspat, začne kr rogovilit- tud vrtiljak je za zabavo, na za uspavanje tako poteka, če seveda nimava kakšnih prebavnih problemov!!!! morda pa je viroza samo vročine hb nimava. upam, da se porihta, sam za m. pa ne vem kaj je to je ža drugič ko mi zaostaja več kot teden, vmes pa je bila ena, ki je bila na 30 dni, kot dem imela pred nosečnostjo. vse je
|