MID
|
Hello,hello! Stara MID je spet po vikendaško malo na cajtu .Priznam,da se kar malo po redko oglašam,a vas kljub vsemu pogrešam in vas gledam vsaj redno prebrat. Drugače smo kar ok,trenutno je zdravje ok,čeprav je tamala do srede še pila antibiotik,ker se ji je vnelo lebo osrednje uho in na grlu je zdravnica vidla eno gnojno pikico.Kot pravim za enkrat je ok,ne vem pa do kdaj še bo.Hodi namreč v jasli,kjer je trenutno vse bolano,v petek je bila celo sama s še enim fantkom od 13-ih otrok.Pri nas tudi samo še čakamo,kdaj bo prišel naslednji prehlad,virus itd,itd... MUCKA pri tebi je tudi smola s temi virozami.Zdaj si pa res skoraj še edina pri ta zdravih.Pazi se,jej in pij dosti vitaminčkov,da ne bo tebe kaj zgrabilo. Drugače,pa ful lušne slikce,tamali je pravi bombonček. Ti pa tudi ne zgledaš tako ogromna,kot si napisala.Prav lušna nosečnica si.Meni sploh ne zgledaš,da bi nosila dvojčke. LOIS veš,da vsakič,ko pišem kaj tebi v namen si vsakič rečem,da ti moram napisat na ZS svoj e-mail,ker si nekaj časa nazaj pisala da nam lahko preko maila daš v upogled svoje fotke.In vedno mi gre iz glave. Glej,jaz ti ga bom napisala,pa če imaš še voljo mi pošlji. Drugače,ste ok? ONA tudi tvoje slike so super.Jaz imam pa še toliko večjo srečo,ker imam vsake toliko možnost v živo videt tvoja dva čmrljčka. Op,zdaj sem se spomnla,da hčerke že dolgo nisi imela s sabo.Hitro v plane,kdaj me spet obiščeta. Hiša pa je itak ful lepa.Pa prostorna...o čemer jaz lahko samo sanjam... ...pa zavese...še vedno imam željo po takih zavesah...Bom te res mogla nafehtat,da mi ene take sešiješ .Ala oglasi se kaj,te bom na hitro v delo spravla! ANAKARIN si se navadla na daljšo odsotnost od otrok vsakodnevno?Če sem si prav zapomnila imaš vse tri v vrtcu kajne?Kako je to sprejel Benjaminček? Sorry,da ne brišem vse nazaj in spet popravljam-eno punco imaš že v šoli,ja.Sem vse zamešala . To,da so pa virusi še toliko bolj prisotni zdaj,mi je pa čisto jasno.Kot sem že napisala zgoraj.Bo mogoče na pomlad kaj boljše.Kaj praviš? ONUR dobrodošla! APRILČICA po moje že počasi prihaja iz dopusta,pa bo kaj več povedala v kratkem.BRAVO APRILČICA!!!Vse čestitke za Sem kar roza črtici dala,ker naj bi zdaj roza tudi bilo.Kaj meniš? Sem res vesela zate.Mi smo pa plane preložili na drugo polovico leta.Že samo v službi bo kruto do junija,pa še cilj sem si dala,da prej kaj malega shujšam,ker sem obupna že sedaj s temi kilami,kakšna bi bila šele potem. No,pa naj vam bo,no.Vam pa še jaz izdam eno mojo skrivnost.Trenutno...ne vem do kdaj bo trajala... Sem že natanko 14 dni na dieti,uspelo mi je odvrečt skoraj 4 kg.Trpim ne več dosti,le tista želja po hrani me tu pa tam ubija.Ma sej bo.Moram bit vstrajna.Želja po drugi nosečnosti je kar velika tako,da upam,da mi bo uspelo. Drugače pa skorajda takole zgledam v zadnjih 14-ih dneh Na koncu pa seveda vse čestitke Pikapolonici od KAROLINE!!!Da bi bila zdrava in kar se da navihana,pa da bi kmalu dobila bratca ali pa še eno sestrico. Go KAROLINA,go!!! Nič,vas jaz kar zapuščam.Lepo ninajte,pa oglaste se še kaj v tem vikendu,pridem na klepet! Pa,pa...
|